iPhone 5 vs HTC One
Napisano 22 czerwca 2013 - 17:40
Napisano 22 czerwca 2013 - 19:56
Eh w kupie jestescie siłą, dlatego machne juz reka bo bede sie w nieskonczonosc uzeral
Niech bedzie konkluzja, ze malo kogo obchodzi czemu mu telefon laguje albo czemu zaczal lagowac. Wszyscy mamy dwie lewe rece i mozgi w kolanie a Android to zrodlo wszelkiego zla!
Na siłę próbujesz udowodnić że android nie laguje. Ale dla mnie głupia nakładkę jest częścią androida, bo skoro kupuje s4, one, xperie z i one wszystkie maja nakładki to czego oczekujesz? Pytanie więc nasuwa sie jedno! Dlaczego są nakładki? A odpowiedź też jest jedna! Android bez nakładki mało co oferuje, dlatego są nakładki! Android bez nakładki jest mało funkcjonalny dla większości użytkowników. A iOS dla każdego zawsze jest tak samo funkcjonalny.
Napisano 22 czerwca 2013 - 20:04
Napisano 22 czerwca 2013 - 21:01

Napisano 23 czerwca 2013 - 07:52
Napisano 23 czerwca 2013 - 08:17
ciężko powiedzieć skoro praktycznie mało kto miał okazje pobawić się nowym modelem HTC na żywo;) natomiast Iphone 5 to sprawdzony model, który z czystą przyjemnością mogę Ci polecić!
Ja miałem oba modele telefonów , teraz Note2 , mogę powiedzieć jedno to pytanie jest czysto retoryczne , kup co ci się podoba a nie słuchaj opini ludzi którzy nawet nie trzymali w ręku w/w telefonów
Napisano 23 czerwca 2013 - 08:41
Nie jestem zwolennikiem czy też przeciwnikiem jednego ani drugiego. W gruncie rzeczy nie wiesz o czym mówisz. Temat jest o HTC One a nie badziewiu pod tytułem S4.Zwolennicy androida a zarazem przeciwnicy iOS na każdym kroku podkreślają ze android ma tak wiele funkcji, tyle ułatwień itd. A i iOS taki ubogi, zamknięty system. A w gruncie rzeczy jak sie okazuje to android jest płynny jak jest goły. Wszystkie jego super funkcje niewątpliwie są, ale spowalniają system. Mimo takich parametrów jak w galaxy s4. To wg. mnie coś tu jest nie tak?! Idąc dalej to nexusa nie można porównywać do innych "androidow" bo niby ten sam system a jednak totalnie inny.
Napisano 23 czerwca 2013 - 08:58
Napisano 23 czerwca 2013 - 09:20
chłopcze każdy sprzęt działa tak jak się go używa , ja nigdy przenigdy nie miałem problemów z żadnym z systemów i dalej szukam , sprawdzam .. zapominacie o jednym a mianowicie podstawowa funkcja to telefonowanie , email , a nie jakieś pos...e face.. lub tw... albo "gierki" k...a same małolaty ..telefon ma służyć przede wszystkim do pracy , czy taki czy inny to rzecz gustu ,dla was osobiście polecam telefon z tylko kilkoma przyciskami a mianowicie "Mama" "Tata" "sos" ni ewentualnie dyrektor szlkołyNa siłę próbujesz udowodnić że android nie laguje. Ale dla mnie głupia nakładkę jest częścią androida, bo skoro kupuje s4, one, xperie z i one wszystkie maja nakładki to czego oczekujesz? Pytanie więc nasuwa sie jedno! Dlaczego są nakładki? A odpowiedź też jest jedna! Android bez nakładki mało co oferuje, dlatego są nakładki! Android bez nakładki jest mało funkcjonalny dla większości użytkowników. A iOS dla każdego zawsze jest tak samo funkcjonalny.
- - - Połączono posty - - -
nic dodac nic ująćNie jestem zwolennikiem czy też przeciwnikiem jednego ani drugiego. W gruncie rzeczy nie wiesz o czym mówisz. Temat jest o HTC One a nie badziewiu pod tytułem S4.
Napisano 23 czerwca 2013 - 09:32
chłopcze każdy sprzęt działa tak jak się go używa , ja nigdy przenigdy nie miałem problemów z żadnym z systemów i dalej szukam , sprawdzam .. zapominacie o jednym a mianowicie podstawowa funkcja to telefonowanie , email , a nie jakieś pos...e face.. lub tw... albo "gierki" k...a same małolaty ..telefon ma służyć przede wszystkim do pracy , czy taki czy inny to rzecz gustu ,dla was osobiście polecam telefon z tylko kilkoma przyciskami a mianowicie "Mama" "Tata" "sos" ni ewentualnie dyrektor szlkoły
Spokojnie, wdech-wydech, wdech-wydech. A jak już ochłoniesz, to osobiście polecam dla Ciebie Nokie E52, będzie idealna, spełni wszystkie wymagania o jakich napisałeś i jakich oczekujesz od smartfona .
Napisano 23 czerwca 2013 - 09:34

Napisano 23 czerwca 2013 - 09:50
co ty nie powiesz chłopaku , pewnie masz i rację E52 ..pomyślę ale wolę E280Spokojnie, wdech-wydech, wdech-wydech. A jak już ochłoniesz, to osobiście polecam dla Ciebie Nokie E52, będzie idealna, spełni wszystkie wymagania o jakich napisałeś i jakich oczekujesz od smartfona .
- - - Połączono posty - - -
Apple jest najlepsze , naj piękniejsze i żaden sprzęt się do niego nawet nie "umywa" mam ,posiadam ,więc wiem co piszę a Android to jeden wielki "lag" czekam tylko na 5s i ide na most ......O co Wy się kłócicie na forum Apple
?
Android przecież laguje już tydzień przed premierą !!!111oneone
Napisano 23 czerwca 2013 - 10:36
co ty nie powiesz chłopaku
,,Chłopaku" powiadasz? Udało Ci się mnie rozśmieszyć. Być może jakbym za pierwszym razem gumki nie założył to być mi dzisiaj mógł tato mówić. Ehh ci internetowi napinacze. Pakuj kredki, jutro kolejny ciężki dzień w gimnazjum.
Napisano 23 czerwca 2013 - 11:18
chłopcze ...
Wyluzuj trochę! Troszkę szacunku do ludzi.
Napisano 24 czerwca 2013 - 16:47
Napisano 24 czerwca 2013 - 18:11
Napisano 24 czerwca 2013 - 18:20
Napisano 24 czerwca 2013 - 22:54
@Clevelad: przecież Apple daje też tylko rok gwarancji. Jak bierzesz na firmę, w kwestii gwarancji masz to samo co w HTC. Jedynie w HTC nie dokupisz odpowiednika Apple Care.
Na firmę tak, ale mogę wziąć też na osobę prywatną.
Tyle że praktyczna nierozbieralność mnie zastanawia.
Poczekam na informacje jak wyglądają naprawy gwarancyjne.
Ile za wymianę wyświetlacza itd.
Napisano 25 czerwca 2013 - 05:16
Napisano 25 czerwca 2013 - 07:15
Na osobę prywatną gwarancji więcej nie dostaniesz. A przepisy ustawy konsumenckiej są takie same, niezależnie od producenta.
Gwarancja producenta to jedno a rękojmia sprzedawcy to drugie. Jeśli kupujemy IP w AOS to na telefon mamy pełną 24-miesięczną gwarancję.
Apple - Informacje prawne - Produkty Apple a przepisy konsumenckie obowiązujące na terenie UE
Napisano 25 czerwca 2013 - 07:27
Napisano 25 czerwca 2013 - 07:29
Napisano 25 czerwca 2013 - 10:03
Napisano 25 czerwca 2013 - 17:21
Niniejsza Ograniczona gwarancja jest udzielana na okres dwudziestu czterech (24) mesięcy od daty pierwotnego zakupu urządzenia w przypadku urządzeń przenośnych(...)
Napisano 25 czerwca 2013 - 17:26
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych