Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Nie ukradniesz juz iPoda

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
31 odpowiedzi w tym temacie

#26 admkryn

admkryn
  • 2 997 postów
  • SkądLondyn, UK

Napisano 23 września 2007 - 12:39

A Policja i tak nie pomoże. Mi niedawno ukradli rower(pech chciał, że bł kupiony dzień wcześniej) a Milicja nie kiwnęła palcem w tyłku. Oni nie szukają, tylko czekają, aż sam się znajdzie. Żenada.

#27 migrena

migrena
  • 6 337 postów
  • SkądŁódź

Napisano 23 września 2007 - 13:05

ale tez specjalnie nie maja mozliwosci dzialania. ps niedawno? milicja? :D

#28 admkryn

admkryn
  • 2 997 postów
  • SkądLondyn, UK

Napisano 23 września 2007 - 13:44

A jak to inaczej nazwać? Od '89 tylko nazwa się zmieniła, a sposób działania ten sam.

#29 migrena

migrena
  • 6 337 postów
  • SkądŁódź

Napisano 23 września 2007 - 20:36

maja lepsze samochody. zazwyczaj ;). ale moga zrobic tyle samo - przegladac przedmioty uzyskane przy przeszukaniach u oskarzonych/aresztowanych. dlatego takie zabezpieczenie bedzie mialo raczej charakter odwetowy, bo jak stwierdzil JSG, ukrasc i tak ukradna, najwyzej pozniej ich bedzie cholera brala ze musza sie meczyc z lamaniem zabezpieczenia.

#30 admkryn

admkryn
  • 2 997 postów
  • SkądLondyn, UK

Napisano 23 września 2007 - 21:16

Czyloi nieważne, że straciłem właśnie 1100 zł, albo trochee więcej na rowerze, ważne, że ten gnojek dostanie białej gorączki ;)

#31 Ruczaj

Ruczaj
  • 3 528 postów
  • SkądPoznan

Napisano 23 września 2007 - 22:28

Stale i niezmiennie moja recepta na zlodziejow:
http://panda.bg.univ...waryl/mutyl.jpg

Szkoda ze Apple czegos nie zrobi zeby iPod czy Macbook eksplodowal w rekach zlodzieja i mu ujeb...wal rece!

#32 Maq

Maq
  • 38 postów

Napisano 02 lutego 2008 - 22:50

Stale i niezmiennie moja recepta na zlodziejow:
http://panda.bg.univ...waryl/mutyl.jpg

Szkoda ze Apple czegos nie zrobi zeby iPod czy Macbook eksplodowal w rekach zlodzieja i mu ujeb...wal rece!

Ano szkoda.
A tak swoja droga to wcale nie byloby zle rozwiazanie, ech zapewne sie odezwa zwolennicy resocjalizacji (pytanie tylko czy Jean-Jacques Rousseau faktycznie mial racje).
Pozdrawiam
PS. A tak na marginesie, tych co kupuja swiadomie kradziony sprzet to tez ciach w lapke...:lol:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych