Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Pank

• This topic is locked This topic is locked
60 replies to this topic

#1 banan

banan
  • 765 posts
  • SkądChi-Town, Rëmiô, Gotenhafen

Posted 20 September 2007 - 13:48

Jest jak jest ale mimo wszystko wydaje mi sie ze sa tu porzadni ludzie z zasadami. Walczymy z piractwem, podrobkami. Jezeli moderator moderuje watek, na dole (najczesciej) daje powod moderacji. Czy ktorys z Administratorow moglby wyjasnic pozostalej czesci (jezeli nie jest to tajemnica) dlaczego uzytkownik pank zostal zbanowany? Bede (i sadze ze nie tylko ja) bardzo wdzieczny. Pozdrawiam
  • Aronia likes this

#2 Chilon

Chilon
  • 1930 posts

Posted 20 September 2007 - 13:49

Podpisuję się pod prośbą kolegi o ujawnienie przyczyny.

#3 goto206-13305c6036

goto206-13305c6036
  • 605 posts
  • SkądŁódź

Posted 20 September 2007 - 13:53

Mój podpis jest następny.
  • MacGyver likes this

#4 MacTom

MacTom
  • 811 posts

Posted 20 September 2007 - 14:19

I ja też się podpisuję razem z Wami.

#5 Conrad

Conrad
  • 376 posts

Posted 20 September 2007 - 14:32

Też uważam, że tak istotne decyzje powinny być jakoś umotywowane publicznie.

#6 lutecki

lutecki
  • 3315 posts

Posted 20 September 2007 - 14:34

Czemu się pieklicie? Przecież pank założył już sobie nowe konto.

#7 DoMiNiQuE

DoMiNiQuE
  • 1852 posts
  • SkądOstrów Wielkopolski

Posted 20 September 2007 - 14:36

Ale po co ma zaczynac od zera jako zbanowany_pank? My chcemy sterego panka i wyjasnien przyczyny jego zbanowania.
  • Aronia likes this

#8 banan

banan
  • 765 posts

Posted 20 September 2007 - 14:39

Rzucam calkowicie przypadkowo nickami ale wyobraz sobie co by bylo gdybys tak odpowiedzial w watku dotyczacym (zaznaczam to tylko przyklad) np. Heidiego, Insidera czy MacDady. Zbanowano ich ludzie sie pytaja czemu a Ty ze po co sie pieklic przeciez maja nowe nicki...

#9 MacTom

MacTom
  • 811 posts

Posted 20 September 2007 - 14:50

Co z tego, że ma nowe konto? Jak się zacznie znowu udzielać pewnie znowu ktoś wpakuje mu bana... Podajcie chociaż przyczynę!

#10 kadargo

kadargo
  • 1312 posts

Posted 20 September 2007 - 14:52

domagam sie komisji sledczej d/s banu dla panka !
  • Aronia likes this

#11 LASERman

LASERman

• 2286 posts
  • SkądMaidstone, UK

Posted 20 September 2007 - 14:56

Czyż regulamin tego nie zabrania?

Uważam że blokada konta to sprawa pomiędzy userem i adminem - nikim więcej - ochrona prywatności, a jeśli go odblokują to gdy będzie chciał to sam opowie. Puki co dostał bana nie po to żeby tylko zmienił nicka, a po to żeby odpoczął, a nam nic do tego.

#12 wirus

wirus
  • 398 posts
  • SkądGrudziądz

Posted 20 September 2007 - 15:00

PANK wracaj :)

#13 kadargo

kadargo
  • 1312 posts

Posted 20 September 2007 - 15:01

>>LASERman i co niby ze nam pomogles ? moze jeszcze mam ci kliknac w "ludzika" pod twoja nazwa ? nie wstyd sie tak prosic o autorytet, jego sie ma albo nie :D

#14 banan

banan
  • 765 posts

Posted 20 September 2007 - 15:02

Czyż regulamin tego nie zabrania?

Uważam że blokada konta to sprawa pomiędzy userem i adminem - nikim więcej - ochrona prywatności, a jeśli go odblokują to gdy będzie chciał to sam opowie. Puki co dostał bana nie po to żeby tylko zmienił nicka, a po to żeby odpoczął, a nam nic do tego.

Czyli uwazasz ze wszystko jest OK? Pank nie wie dlaczego, my rowniez nie wiemy. Czy to jest tak wielka tajemnica? Ktos zostal pozbawiony prawa wypowiadania sie pod SWOIM nickiem. Chyba powinien wiedziec dlaczego.

#15 goodboy

goodboy
  • 1611 posts
  • SkądKonstancin/W-wa

Posted 20 September 2007 - 15:26

Moze i dobrze ze go zbanowali bo bedzie mogl zalozyc nowe konto pod nowa nazwa. Osobiscie bardzo mi nie pasuje ksywka "pank". Do tego jeszcze avatar z jakimis szowistycznymi świniami :/ To nie burdel tylko forum. Pozatym ten czlowiek czasem nie myslal zanim cos powiedzial, wiele razy zdarzylo mu sie kogos obrazic. Face the truth ;) P.S. W jego profilu mozna przeczytac ze jego zainteresowania to "dziwki, narkotyki i hazard"

#16 grzegor

grzegor
  • 1125 posts
  • SkądKRK

Posted 20 September 2007 - 15:35

Moze i dobrze ze go zbanowali bo bedzie mogl zalozyc nowe konto pod nowa nazwa. Osobiscie bardzo mi nie pasuje ksywka "pank". Do tego jeszcze avatar z jakimis szowistycznymi świniami :/ To nie burdel tylko forum.

Pozatym ten czlowiek czasem nie myslal zanim cos powiedzial, wiele razy zdarzylo mu sie kogos obrazic.

Face the truth ;)

O ja pierdziu. Goodboy - face the truth. Wyjąłeś mi z ust opis Twojego przypadku! Policz ile razy obraziłeś ludzi na tym forum (i w jaki spoóB). Jakie idioczycznie bezmyślne posty wysyłasz. A do tego twój avatar mi działa na nerwy i nie podoba mi się ksywka goodboy więc proszę o bana dla tego pana. Jesteś u mnie od dawna zablokowany ale z czystej przekory chciałem sprawdzić co w tym wątku mogłeś spłodzić. Jak czytam twoje posty to to forum nie przypomina mi burdelu tylko nasz sejm!

#17 thorn

thorn
  • 99 posts

Posted 20 September 2007 - 15:37

Moze i dobrze ze go zbanowali bo bedzie mogl zalozyc nowe konto pod nowa nazwa. Osobiscie bardzo mi nie pasuje ksywka "pank". Do tego jeszcze avatar z jakimis szowistycznymi świniami :/ To nie burdel tylko forum.

Pozatym ten czlowiek czasem nie myslal zanim cos powiedzial, wiele razy zdarzylo mu sie kogos obrazic.

Face the truth ;)

P.S. W jego profilu mozna przeczytac ze jego zainteresowania to "dziwki, narkotyki i hazard"

Nie popadajmy w paranoję. Nick jak i wygląd Avataru to sprawa osobista i moim zdaniem nie powinna być poddawana ocenie.

#18 goodboy

goodboy
  • 1611 posts
  • SkądKonstancin/W-wa

Posted 20 September 2007 - 15:37

O ja pierdziu. Goodboy - face the truth. Wyjąłeś mi z ust opis Twojego przypadku! Policz ile razy obraziłeś ludzi na tym forum (i w jaki spoóB). Jakie idioczycznie bezmyślne posty wysyłasz. A do tego twój avatar mi działa na nerwy i nie podoba mi się ksywka goodboy więc proszę o bana dla tego pana. Jesteś u mnie od dawna zablokowany ale z czystej przekory chciałem sprawdzić co w tym wątku mogłeś spłodzić. Jak czytam twoje posty to to forum nie przypomina mi burdelu tylko nasz sejm!

Jak zwykle do wszystkiego sie przyczepisz. Od kiedy nazywamy kobiety "dziwkami"? Mozna chociaz bylo napisac "prostytutki" :/
Zreszta normalni ludzie nie zazywaja narkotykow.

Co do avataru, jezeli przeszkadza Ci ze jestem ciemnoskory to jestes ***** rasista.

Pamietam jak sie obraziles z powodu mojego dissu na inne odtwarzacze mp3. Żałosne...

#19 banan

banan
  • 765 posts

Posted 20 September 2007 - 15:38

Goodboy jestes zalosny...

#20 goodboy

goodboy
  • 1611 posts
  • SkądKonstancin/W-wa

Posted 20 September 2007 - 15:40

Goodboy jestes zalosny...

Wiesz co, lubie Cie Banan. A ty mi tu wychodzisz z takim tekstem... :(

To nie moja wina ze Pank jest narkomanem.

#21 Chilon

Chilon
  • 1930 posts

Posted 20 September 2007 - 15:40

Face the truth ;)

Idąc Twoim tokiem myślenia stwierdzam, że wolałbym aby to Ciebie zbanowali niż pank'a.
Co z tego, że nie podoba Ci się*ta "ksywka" ? Zawsze możesz ignorować użytkownika, masz do tego pełne prawo i nawet wbudowane narzędzia w skrypt forum.
Nie zauważyłem, żeby pank osobiście kogoś przynajmniej celowo próbował urazić. Fakt jego wypowiedzi czasami były mocne ale w ten sposób wyraża swoje zdanie. Sam osobiście kilka razy wcisnąłem raportowanie jego postu kiedy wydawał mi się nie odpowiedni ale również otrzymał ode mnie kilka punktów reputacji.

#22 grzegor

grzegor
  • 1125 posts
  • SkądKRK

Posted 20 September 2007 - 15:45

Jak zwykle do wszystkiego sie przyczepisz.

Jesteś niestety jedyną osobą na tym forum do której się przyczepiam i nie robię tego bezpodstawnie. Wzbudzasz agresję swoimi wypowiedziami a ja bardzo nie lubię agresji.

Od kiedy nazywamy kobiety "dziwkami"? Mozna chociaz bylo napisac "prostytutki" :/
Zreszta normalni ludzie nie zazywaja narkotykow.

Nie mam bladozielonego pojęcia o czym ty tam sobie mruczysz pod nosem. I nie chce mi się nawet tego rozkminiać.

Co do avataru, jezeli przeszkadza Ci ze jestem ciemnoskory to jestes ***** rasista.

Przeszkadza mi że widnieje tam jakiś gangsta-cwaniak. Pozatym cholernie nie trafiłeś bo moja dziewczyna jest mulatką, zresztą to moja sprawa.

Z mojej strony EOT. Nie zamierzam dłużej dokarmiać trolla i przepraszam resztę użytkowinów forum ze to że przed chwilą w chwili słabości to zrobiłem.

#23 goodboy

goodboy
  • 1611 posts
  • SkądKonstancin/W-wa

Posted 20 September 2007 - 15:53

Nie mam bladozielonego pojęcia o czym ty tam sobie mruczysz pod nosem. I nie chce mi się nawet tego rozkminiać.

Nie udawaj. Zajrzyj na jego profil.

Ty go lubisz, ja nie. To moja sprawa czy kogos lubie czy nie. Ty niestety Grzegorzu rowniesz jestes na mojej czarnej liscie a twoje wypowiedzi ochodza daleko od normalnych. Ale nie zamierzam sie tu wyklucac.

Wole rozmawiac o sprzecie :D

Z mojej strony EOT. Nie zamierzam dłużej dokarmiać trolla i przepraszam resztę użytkowinów forum ze to że przed chwilą w chwili słabości to zrobiłem.

Z mojego punktu widzenia to ty jestes trollem ;)

---- Dodano 20-09-2007 o godzinie 16:56 ----

Przeszkadza mi że widnieje tam jakiś gangsta-cwaniak.

Trudno. Nie obchodzi mnie to. Nie bede zmienial avataru zeby zrobic Ci satysfakcje. Twoj avatar z chomikiem mi rowniez nie pasuje. Chociaz mam chomiki...

#24 51m0n

51m0n
  • 6980 posts

Posted 20 September 2007 - 15:57

To nie jest TD, jeśli dyskusja nie wróci na normalny poziom to temat wyląduje w koszu!

#25 banan

banan
  • 765 posts

Posted 20 September 2007 - 15:58

To nie jest TD, jeśli dyskusja nie wróci na normalny poziom to temat wyląduje w koszu!

czy Ty 51m0n-ie jako moderator mozesz nam udzielic tej informacji?

Poza tym z tego co pamietam jezeli byl jakis watek z ktorego robil sie OT (choc autor tematu nie mial takiego zamiaru) osoby wypowiadajace sie dostawaly upomnienie (czyli to co zrobiles) a jak to nie skutkowalo to posty nie zwiazane z tematem byly usuwane. Nie przypominam sobie by watek ladowal w koszu

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users