Problem w tym że jeśli kupisz powiedzmy taką samą pamięć jak u Apple tylko że nie od Sadu i ją zamontujesz w MacuPro tracisz automatycznie gwarancję.
Jesteś pewien? Dasz jakiś link gdzie to jest napisane?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 10 września 2007 - 11:34
Problem w tym że jeśli kupisz powiedzmy taką samą pamięć jak u Apple tylko że nie od Sadu i ją zamontujesz w MacuPro tracisz automatycznie gwarancję.
Napisano 10 września 2007 - 11:41
W Gravisie swojego czasu byly, przedrozone w cholere, plyty DVD marki Apple
Teraz chyba juz nie ma.
Napisano 10 września 2007 - 11:43
Tylko bądź świadom tego, że jak kupisz kości, które się gryzą z tymi, które już masz to będziesz miał kaszankę. Dlatego właśnie warto jednak kupić dedykowane kości. I jak już pisałem można je dostać za połowę ceny z za oceanu.... już w październiku mija mi ten niewiarygodnie dłuuuugi okres gwarancji i wtedy dokupię sobie dodatkowe kości bez zbędnych dylematów
Napisano 10 września 2007 - 11:52
Tylko bądź świadom tego, że jak kupisz kości, które się gryzą z tymi, które już masz to będziesz miał kaszankę. Dlatego właśnie warto jednak kupić dedykowane kości. I jak już pisałem można je dostać za połowę ceny z za oceanu.
Napisano 10 września 2007 - 12:38
Jesteś pewien? Dasz jakiś link gdzie to jest napisane?
Napisano 10 września 2007 - 13:16
Napisano 10 września 2007 - 15:46
Napisano 10 września 2007 - 18:01
Napisano 28 września 2007 - 12:26
Napisano 28 września 2007 - 15:58
Jak to bez gwarancji ? sądzisz, że kupisz MacPro za 10k i będziesz miał same kłopoty ? to co dopiero będziesz miał przy takim jak mowisz dużym projekcie na składaku ? przewidziałeś to ?J... przez chciwość Apple jestem zmuszony do przejścia na PC. Zestaw który umożliwi mi pracę kupię za 2/3 tego co za zestaw Appla i to z 8GB ramu ale niestety bez ADS 30' Ja nie mam wyjścia. Nie będę ryzykował i bulił 10000zł za komputer bez gwarancji
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych