Tryb pełnoekranowy
Posted 26 November 2012 - 21:40
Jak włączyć skrótem klawiszowym tryb pełnoekranowy np. Safari.
Znalazłem w pasku narzędzi opis włącznia trybu pełnoekranowego skrótem:
^ cmd F
ale mi nie działa. Coś chyba źle robie :confused:
Jeśli chodzi o ten znaczek ^ - to jest on umieszczony na klawiaturze nad szóstką, dobrze myślę?
Proszę o podpowiedzi, bo już kombinowałem na różne sposoby i nic :evil:
Pozdrawiam.
- - - Połączono posty - - -
Przepraszam za literówkę w temacie, ale edytowałem i nic to nie pomogło :?
Posted 26 November 2012 - 21:55
- Mateusz1987-d63e276b11 likes this
Posted 26 November 2012 - 22:45
Posted 29 November 2012 - 20:16
Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie [URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]TO[/URL].
- - - Połączono posty - - -
Jest możliwość pracy w trybie pełnoekranowym na 2 monitorach? Na systemie lion.
Posted 04 April 2020 - 23:49
Witam, podczepię się , kiedyś zrobiłem karty przeglądarek na całym ekranie Maca . Jak to zmniejszyć tak jak ustawienia fabryczne były ? Zapomniałem jak to zrobiłem . Ktoś coś podpowie ? Chodzi o to żeby przeglądarka każda nie otwierała karty na całym ekranie ale zostawiała taka ramkę jak przy zakupie fabrycznym .
Posted 05 April 2020 - 00:33
To jest wątek z 2012, a Twoje pytanie (o takie podstawy, że aż wstyd) nie ma z nim nic wspólnego.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users