iPad vs Samsung Galaxy Note 10.1
Napisano 05 grudnia 2012 - 11:52
Napisano 05 grudnia 2012 - 13:36
Napisano 05 grudnia 2012 - 14:30
Ja odradzam Samsunga. Mam aktualnie SGT 2 10.1 i nie jest rewelacja
Przede wszystkim - model, który masz jest poprzednikiem Note 10.1 - to może mieć znaczenie. Twój model ma "tylko" 1GB RAM, ma dwurdzeniowy procesor. Jeżeli weźmiemy pod uwagę fakt, że na starcie może mieć zajętej około 600MB pamięci - to do dyspozycji użytkownika nie ma za wiele.
Nie zgodzę się z twierdzeniem o odradzaniu Samsunga - ale zgodzę się z twierdzeniem, że obecnie Twój model - nie ma rewelacyjnych parametrów.
jak mialbym wyadac znowu ponad 2tys na takiego typu urzadzenie to bedzie to iPad i to Mini bo jest idealny do wszystkiego i mam mala ramke.
Przede wszystkim cena Note 10.1 to niecałe 1300 złotych. iPad Mini kosztuje nawet nieco drożej... a pozwolę sobie wyrazić opinię, że nie jest idealny do wszystkiego. Ale, jeżeli argument o "małej ramce" jest głównym atutem... to wybacz. Można uznać, że nie rozmiar się liczy, ale... charakter.
Ale jesli na ringu postawimy SGT2 10.1 i i iPada to iPad go gniecie raz, ze wykonaniem a dwa ilosc programow i to, ze dziala plynnie bo Samsunga wiesza sie i wolno dziala czasami przy malej ilosci softu w urzadzeniu.
Gniecie? Może podaj mi sytuacje w których ów Samsung się wiesza, aplikacje które tak się zachowują, a może sam system. Wolno działa? To chyba żarty.
Napisano 24 lutego 2013 - 11:19
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych