gdzie kupić diablo III na maca
Napisano 24 października 2012 - 21:59
Napisano 24 października 2012 - 22:07
Gość_tygrysio_*
Napisano 24 października 2012 - 22:49
Napisano 24 października 2012 - 23:20
Napisano 24 października 2012 - 23:29
Napisano 24 października 2012 - 23:29
Gość_tygrysio_*
Napisano 24 października 2012 - 23:42
Jaka wersja człowieku .... Kupujesz kod pobierasz wersje ze strony Blizarda na maca podpinasz do swojego konta battlenet i grasz.Oczywiście, że ..... nie
Pan Huntter raczy opowiadać bajeczki.
Na wersji pudełkowej Diablo III jest napisane na jakich systemach uruchomisz grę. Jeżeli nie ma tam napisu MAC to jej nie uruchomisz na Macu.
Np. na pudełkach StarCraft jest napisane również MAC i grę możesz zainstalować.
---------- Wpis dodano o 00:29 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:27 ----------
Przecież to jest wersja na PC - pytałem ich czy zadziała na Macu i dostałem odpowiedź.....NIE
---------- Wpis dodano o 22:42 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:41 ----------
to jak kupic wersje box na maca?
nigdzie nie widzę w tym kraju
Bedac w empiku widzialem pudelko z hybrydowa instalacja gry.
Napisano 24 października 2012 - 23:52
Gość_tygrysio_*
Napisano 24 października 2012 - 23:52

Napisano 24 października 2012 - 23:56
Gość_tygrysio_*
Napisano 25 października 2012 - 00:27
No właśnie to jest Twój problem...nie kupowałeś i nie instalowałeś Diablo III z empiku.
Ale jaki moj problem, o czym Ty piszesz ... ja akurat osobiście to nie mam żadnego problemu, a już na pewno nie z Diablo 3.
Nigdzie nie napisałem że instalowałem i kupowałem Diablo 3 z empiku. Napisałem ze widziałem tam wersję hybrydową a to róznica. Napisałem także że kupowałem klucz w sklepie internetowym i pobierałem klienta dla Mac (wersję angielską) i bez problemu klucz zadziałał.
Myślę że problem jest w bardziej w tym że podajesz rózne wersje wydarzeń których nie można traktować poważnie. Tak jak wcześniej napisałem - raz piszesz ze udzielono Ci odpowiedzi w tym sklepie, zeby po kilku postach napisać że kupiłes kod i to przetestowałeś. Nic z tego nie rozumiem.
Gość_tygrysio_*
Napisano 25 października 2012 - 00:30
I uważaj abyś nie został z takim wyborem
No widzisz a u mnie wybór jest taki

Po pobraniu klienta na swoim koncie battle.net bez problemu użyłem do aktywacji kupionego u nas w polsce w sklepie internetowym klucza. I nie był to jakiś specjalny klucz for mac

Napisano 25 października 2012 - 01:06
chcąc mieć polski trzeba chyba kupić wersję pc. duża różnica w cenie. na stronie diablo chca 60 E za kody a to chyba taki sam kod jak na allegro jest za 40 euro
czyli wnioski takie:
jak chcesz mieć polską wersje diablo to mac odpada, pod windowsa trzeba kupić.
wersji pudełkowej na maca raczej się nie znajdzie
boot camp i diablo na windows
czołem
Gość_tygrysio_*
Napisano 25 października 2012 - 01:37
tutaj garść wiedzy jest jeśli chodzi o te kody itd.
chcąc mieć polski trzeba chyba kupić wersję pc. duża różnica w cenie. na stronie diablo chca 60 E za kody a to chyba taki sam kod jak na allegro jest za 40 euro
czyli wnioski takie:
jak chcesz mieć polską wersje diablo to mac odpada, pod windowsa trzeba kupić.
wersji pudełkowej na maca raczej się nie znajdzie
boot camp i diablo na windows
czołem
Czyli to sporo tłumaczy ... U mnie angielska wersja poszła bez problemu, widocznie polska nie jest dostępna dla platformy Mac - reszta tak jak piszesz

Napisano 25 października 2012 - 07:06
Napisano 25 października 2012 - 08:30

No i ten temat był już poruszany dokładnie tutaj http://myapple.pl/gr...blo-iii-18.html
Napisano 25 października 2012 - 08:40

Czyli to sporo tłumaczy ... U mnie angielska wersja poszła bez problemu, widocznie polska nie jest dostępna dla platformy Mac - reszta tak jak piszesz
A zmieniałeś sobie w ustawieniach gry na Język polski ?
Pozdrawiam...
Napisano 25 października 2012 - 08:43

Napisano 25 października 2012 - 17:34
Oczywiście, że ..... nie
Na wersji pudełkowej Diablo III jest napisane na jakich systemach uruchomisz grę. Jeżeli nie ma tam napisu MAC to jej nie uruchomisz na Macu.
---------- Wpis dodano o 00:29 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:27 ----------
Przecież to jest wersja na PC - pytałem ich czy zadziała na Macu i dostałem odpowiedź.....NIE
Bzdury jakich malo. Na moim pudelku z Diablo 3 tez jest napisane jak byk ze to tylko wersja PC. A jednak wsadzajac plyte do napedu zainstalowalo sie szybko i bez jakiegokolwiek problemu na MBP z podpisu.
I tak, POLSKA wersja jezykowa.
Na pewnym Polskim sklepie internetowym mozna kupic Diablo 3 w pudelku za 149.90. I miec i wersje MAC i polska wersje jednoczesnie. Wiem bo sam tam kupowalem. Mowa o Saturion.pl.
Gość_tygrysio_*
Napisano 25 października 2012 - 19:07
A zmieniałeś sobie w ustawieniach gry na Język polski ?
Pozdrawiam...
Faktycznie dzięki

Napisano 25 października 2012 - 23:49
Oczywiście, że ..... nie
Strasznie dużo bzdur wypisujesz... nie masz informacji w temacie a się wypowiadasz i wprowadzasz ludzi w błąd.
Oczywiście, że każda wersja pudełkowa Diablo III kupiona w Polsce działa na OSX. Wiem bo sam taką mam i zainstalowałem na OSX na macbook z podpisu i PC z windows.
Napisano 27 października 2012 - 07:13
Napisano 27 października 2012 - 11:35
Napisano 27 października 2012 - 11:42
właśnie nie każda. Bo kupiłem w czwartek, i pod makiem nie poszło z tej płyty
Masz wklepać na necie swój serial i pobrać instalator.
Na poprzedniej stronie kolega napisał dokładnie co trzeba zrobić:
"Rejestrujesz klucz na swoim koncie. Pobierasz wersję na maca (angielską) potem w ustawieniach gry zmieniasz język gry na polski i po sprawie."
Napisano 27 października 2012 - 13:50
właśnie nie każda. Bo kupiłem w czwartek, i pod makiem nie poszło z tej płyty
Skończ trolować... ;/
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych