Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Poszukiwania aplikacji, dodatku lub rozszerzenia...

• Please log in to reply
2606 replies to this topic

#1976 Spoilero

Spoilero
  • 11 posts

Posted 10 September 2013 - 13:28

Witam, Poszukuję nawigacji, może być płatna ale nie droga, która po ustaleniu trasy przejazdu, pozwala mi dowolnie ją modyfikować przesuwając po prostu linię trasy po mapie palcem. Coś takiego jak google maps na komputerach. Google maps na iphonie mi się nie podoba i jest dla mnie niefunkcjonalne. Jakieś pomysły? Pozdro

#1977 kamil7819

kamil7819
  • 23 posts

Posted 17 September 2013 - 17:59

Czy istnieje darmowy program do udostepniania internetu Witam Szukam darmowego programu do udostepniania internetu z IPada 3 3G iOS6 na komputer PC. Mam jailbreaka i zainstalowalem MyWi niestety licencja mi sie skonczyla. Prosze o porade

#1978 szkodnikPL

szkodnikPL
  • 747 posts
  • SkądBiała Podlaska

Posted 17 September 2013 - 18:03

A przypadkiem iPad 3 generacji nie obsługuje "Hotspotu osobistego"?

#1979 kamil7819

kamil7819
  • 23 posts

Posted 17 September 2013 - 18:33

Obsługuje hotspot osobisty ale moge polaczyc sie tylko z urzadzeniami Apple a z PC mam "ograniczony dostep" sciagnełem MyWi i normalnie mi sie łaczyło z PC. Czy mam cos w ustawieniach na PC zle ?

#1980 wsnap

wsnap
  • 52 posts

Posted 30 September 2013 - 16:58

Jest jakiś program,którym można ile godzin spędzono używając iPada? Nie musi być bardzo rozwinięty, ale chodzi konkretnie nie o ilość godzin przepracowanych na baterii, ale aktywne korzystanie ze sprzętu. pozdrawiam

#1981 klnt

klnt
  • 2043 posts
  • SkądOpole

Posted 30 September 2013 - 17:07

Jest jakiś program,którym można ile godzin spędzono używając iPada? Nie musi być bardzo rozwinięty, ale chodzi konkretnie nie o ilość godzin przepracowanych na baterii, ale aktywne korzystanie ze sprzętu.

pozdrawiam

Ustawienia > Ogólne > Użycie > W użyciu

A jeżeli hotspot osobisty nie działa na komputerach z windowsem to raczej sprawdziłbym ustawienia w windowsie a nie ipadzie - może wyłączone dhcp?

#1982 wsnap

wsnap
  • 52 posts

Posted 01 October 2013 - 12:31

Ustawienia > Ogólne > Użycie > W użyciu

A jeżeli hotspot osobisty nie działa na komputerach z windowsem to raczej sprawdziłbym ustawienia w windowsie a nie ipadzie - może wyłączone dhcp?

Przyznam szczerze - nie rozumiem. Nie chcę sprawdzić, ile dany program zjada pamięci itp, tylko przez jaki okres czasu iPad był używany (czytaj, np. ile czasu przesiaduje dziecko przed iPadem)

#1983 iGleni

iGleni
  • 21 posts

Posted 07 October 2013 - 12:41

Cześć. Mam na swoim iPhone 3G wgrany whited00r. Czy jest taka appka w Cydii aby na ekranie blokady można byłoby szybko skoczyć do aparatu jak w iOS 6? Drugie pytanie o appke czy jest jakaś appka aby w menu była ikonka Game Center na iPhone 3g (whited00r)? Nie chodzi mi o całą aplikacje Game Center, może być tylko ikonka![ATTACH=CONFIG]17493[/ATTACH]

#1984 Zurek12

Zurek12
  • 1 posts

Posted 03 November 2013 - 13:07

Siemka wszystkim ! :) Mam IP 3G 4.2.1 po JB, i potrzebuje jakieś gadu gadu ;p da się to jakoś zrobić ? Jak tak to jak :D z góry dzięki za odp, pozdro !

#1985 Durbek

Durbek
  • 37 posts

Posted 22 November 2013 - 11:29

WITAM! Posiadam iPhona 3gs jb 6.1.3. Mam wgraną cydie, SBSetting, activatora, winterBoard. Potrzebuje doświadczonego forumowicza albo forumowiczów którzy pomogą mi w odpicowaniu mojego IP. Nie robię tego z lenistwa, cały czas coś grzebie i szukam rozwiązań które sobie założyłem, lecz jestem świeżutki i mam wrażenie, że już wszystko wypróbowałem?... Więc tak chciałbym poprosić o przykłady aplikacji darmowych, które zmodyfikują mój IP. Teraz tak co chciałbym aby zrobić- przede wszystkim to. SBSettings - widget przełączników Mące już drugi dzień i nie mogę do tego dojść a, że byłem zaciętym użytkownikiem androida wiem, że pewnie tapuję w kolo tej opcji jak baran? ... OK to jedno. Drugim tweakiem który chciałbym się cieszyć to zmiana jasności ekranu poprzez przesuwanie po górnej belce ( tego jeszcze nie ruszałem, w andku to było, i bardzo się przydawało). Następny problem w którym już ryłem to motywy... Ściągnąłem około 10 propozycji, lecz w każdej ok zmieniało się tło ale ikony tylko 4-5... Szukam też aplikacji która pomoże mi w np.: usunięciu danego motywu ( tak jak to jest w androidzie. Ustawienia-aplikacje-szukam tapuję usuwam...) Resztę opcji podam gdy temat się troszkę ruszy i nikt nie będzie miał do niego wątpliwości oraz ktoś będzie miał chęci na pomoc. Oczywiście jeżeli ktoś ma jakieś fajne rozwiązania to tez poproszę, przetestuje i opisze jak to według mnie Chciałbym jeszcze raz powtórzyć, że wkraczam dopiero w sys. iOS i proszę o wyrozumiałość. Ciągle sprawdzam i nabywam wiedzę aby dołączyć do bardziej ogarniętych forumowiczów. Dzięki ! pozdrawiam Kuba.

#1986 lfemzwan

lfemzwan
  • 2166 posts
  • SkądPL

Posted 22 November 2013 - 13:01

Ja bym "zaczoł" od słownika, bo "dopiero co żem z kombajna zeszedł"... ;)

#1987 Durbek

Durbek
  • 37 posts

Posted 22 November 2013 - 13:17

Nie czepiaj się ok ? bardziej skupiałem się na tym aby umieścić wszystkie potrzebne informacje. A po drugie jak nie masz nic mądrego do tego posta to sie nie odzywaj. ;)

#1988 lfemzwan

lfemzwan
  • 2166 posts
  • SkądPL

Posted 22 November 2013 - 15:48

To umieszczaj je w języku polskim (nie chodzi tylko o ortografię -przeczytaj sobie na głos to co napisałeś -Ja osobiście niewiele z tego rozumiem). "A po drugie" - mam więc się odzywam.

#1989 Durbek

Durbek
  • 37 posts

Posted 23 November 2013 - 10:21

Jak narazie usłyszałem tylko to co Ci sie nie podoba :) a ja prosiłem o jakieś fajne programy ktore odpicują mojego iPhona ;)

#1990 lfemzwan

lfemzwan
  • 2166 posts
  • SkądPL

Posted 23 November 2013 - 18:13

Powodzenia w takim razie -może ktoś zrozumie co tam napisałeś...

#1991 alex99

alex99
  • 125 posts
  • SkądWągrowiec, Wielkopolskie

Posted 28 November 2013 - 00:52

Zna ktos tweak pozwalający wgrac pogodę z ios7(wiecie z tym ładnym pokazem czy leje deszcz śnieg i to pokazuje) do ios6??

#1992 tomasov

tomasov
  • 581 posts
  • SkądPolska

Posted 03 December 2013 - 19:18

Witam!Poszukuje odpowiednika Find My Friends aby działał na tej samej zasadzie i tym bardziej na 3GS ( ios 4.1 JB) Czy w ogóle Find My Friends używa lokalizacji po GPS czy wystarczą mu jedynie włączone dane pakietowe?

#1993 pawelangol

pawelangol
  • 9 posts

Posted 03 December 2013 - 20:05

Witam, szanownych forumowiczów może ktoś jest wstanie pomóc otóż posiadam ip4 z OS 5.1.1 z JB poprzez cydie zainstalowałem 360MobileSafe chciałby zaktualizować ip do najnowszego OS na którego nie ma jeszcze JB i 360MobileSafe nie zainstaluję. Szukam aplikacji która będzie miała takie same możliwości na najnowszym OS tj wprowadzenie czarnej listy blokowanych nr tel oraz wiadomości sms, blokowanie hasłem dostępu do wybranych aplikacji na ip.

#1994 Amex

Amex
  • 1711 posts

Posted 03 December 2013 - 20:32

Możliwości blokowania hasłem wybranych aplikacji ma tylko iPhone po JB. Wyjątkiem jest tylko blokowanie nr. telefonów i smsów które jest dostępne w oryg iOS 7.

#1995 dif3rent

dif3rent
  • 1 posts

Posted 03 December 2013 - 20:59

Potrzebna aplikacja do wysylania smsow do wszystkich kontaktow lub poszczegolnych grup z ksiazki telefonicznej. Problematyczne jest by wszystkich uzytkownikow dodać.

#1996 pawelangol

pawelangol
  • 9 posts

Posted 03 December 2013 - 21:09

czyli nie ma żadnej aplikacji App Store która była by wstanie zablokować w/w aplikacje

#1997 Amex

Amex
  • 1711 posts

Posted 03 December 2013 - 21:35

czyli nie ma żadnej aplikacji App Store która była by wstanie zablokować w/w aplikacje

Nie ma niestety. I taka jest przewaga iPhone'a po JB nad tym z oryginalnym iOS: odblokowane dodatkowe funkcje które są niedostępne na niemodyfikowanym iOS.

#1998 Kozlov

Kozlov
  • 31 posts
  • SkądBielsko-Biała

Posted 07 December 2013 - 14:29

Jakiś tweak na wgranie starszej wersji FB, która nie wymagała messengera, bądź działające oszukanie wersji iOS bym mógł wgrać najnowszego messengera, który ma opcje offline. Działam na 5.1.1, który nie obsługuje najnowszej wersji messengera

#1999 WiktorusXXD

WiktorusXXD
  • 9 posts
  • SkądCieszyn, PL

Posted 10 December 2013 - 18:29

Szukam aplikacji/rozszerzenia/tweak'u , który umożliwi udostępnianie internetu Wi-Fi przez Bluetooth/USB. Konkretnie jestem podłączony do W-Fi przez iPhone'a i chcę ten internet udostępnić innym urządzeniom mającym Bluetooth i brak W-Fi. Z góry dziękuję za odpowiedź.

#2000 ZOG

ZOG
  • 18 posts

Posted 13 December 2013 - 01:53

Witam, Szukam programu, bądź jakiegoś switch'a, do włączania oraz wyłączania danych z sieci komórkowej. Wkurza mnie to, ze za każdym razem muszę wchodzić w ustawienia i wyłączać przesył danych operatora. Z góry wielkie dzięki za jakąś konkretną odpowiedź. Pozdrawiam

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users