Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Poszukiwania aplikacji, dodatku lub rozszerzenia...

• Please log in to reply
2606 replies to this topic

#1601 Spoxzielo

Spoxzielo
  • 102 posts
  • SkądWarszawa

Posted 27 November 2012 - 16:35

Poszukuję aplikacji, albo metody jak udostępnić połączenie internetowe z iphona do navigacji gps przez bluetooth, poprzez protokół DUN.

#1602 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 posts
  • SkądŚroda Wlkp.

Posted 28 November 2012 - 10:23

Da się jakoś zabezpieczyć poszczególne rozmowy w aplikacji Wiadomości, zamiast dostępu do całej aplikacji?

#1603 VanRave

VanRave
  • 380 posts
  • SkądGdańsk

Posted 28 November 2012 - 15:01

Czy jest może jakiś tweek na ios 6,co pozwoli ukryć album arty podczas lockscreena ?

#1604 (A)rturo

(A)rturo
  • 52 posts

Posted 02 December 2012 - 09:41

Mam telewizor Sony Bravia, który nie ma Wifi, podłączyłem do niego router, chce teraz przesyłać filmy z telefonu na telewizor. Jakim programem to zrobię?

#1605 Vrases

Vrases
  • 12 posts

Posted 11 December 2012 - 15:13

Chciałbym się zapytać czy są jakieś modyfikacje w cydii czy gdziekolwiek które blokują ekran (nie przy dzwonieniu) jak coś przyłożę do czujnika zbliżeniowego? Chodzi o to że mam futerał z klapką skórzaną i nie chce mi się co chwila naciskać na ten przycisk blokady, ponieważ jest on trochę niewygodnie schowany w tym futerale.

#1606 grygus

grygus
  • 3 posts

Posted 11 December 2012 - 19:06

Witam, Posiadam iP 3G iOS 4.2.1 JB, poszukuję aplikacji lub nowego softu abym mógł wgrywać aplikacje które są na iOS 4.3... Z dniem dzisiejszym popularne aplikacje typu Facebook, GG itp nie są już dostępne na 4.2.1 i to jest mega problem.

#1607 galant3

galant3
  • 45 posts
  • SkądRuciane-Nida

Posted 12 December 2012 - 11:36

Chciałbym się zapytać czy są jakieś modyfikacje w cydii czy gdziekolwiek które blokują ekran (nie przy dzwonieniu) jak coś przyłożę do czujnika zbliżeniowego? Chodzi o to że mam futerał z klapką skórzaną i nie chce mi się co chwila naciskać na ten przycisk blokady, ponieważ jest on trochę niewygodnie schowany w tym futerale.

Wgraj sobie z Cydi "SpotLock" I nie będziesz musiał używać przycisku blokady Power.

- - - Połączono posty - - -

Mam telewizor Sony Bravia, który nie ma Wifi, podłączyłem do niego router, chce teraz przesyłać filmy z telefonu na telewizor.
Jakim programem to zrobię?

Bardzo dobrym programem jest BuzzPlayer.

#1608 divao

divao
  • 24 posts

Posted 17 December 2012 - 19:27

istnieje już jakaś aplikacja/rozszerzenie cydii do Iphone 3GS lub Ipad'a pozwalająca oglądać seriale z kinomaniaka?

#1609 divao

divao
  • 24 posts

Posted 18 December 2012 - 14:12

Czy jest rozszerzenie do Cydii, które pozwala ustawić jako budzik playliste? Bo PlayAwake pozwala tylko na ustawienie jednego utworu jako budzik, a chciałbym a żeby wszystkie mi leciały (lubie drzemać przy muzyce ;D )

#1610 leMar

leMar
  • 12 posts

Posted 18 December 2012 - 19:45

Poszukuję programu działającego na ios6.0.1 dodającego raporty doręczeń sms.

#1611 leMar

leMar
  • 12 posts

Posted 18 December 2012 - 21:44

sam sobie odpowiem : [url=http://code.google.com/p/iphone-delivery-report/wiki/iOS6]iOS6 - iphone-delivery-report - iOS6 support - Hack to provide SMS delivery report functionality to a jailbroken iPhone/Accusés de réception pour iPhone - Google Project Hosting[/url]

- - - Updated - - -

Poszukuję jeszcze jednego programiku działającego na ios 6.0.1. Mianowicie programu ukrywającego updety programow z app store.

#1612 ippawel

ippawel
  • 1136 posts

Posted 19 December 2012 - 16:03

Na iOS5 był Update Hider, może na iOS6 też działa. :)

#1613 leMar

leMar
  • 12 posts

Posted 19 December 2012 - 18:58

niestety nie działa

#1614 zajebistylukasz

zajebistylukasz
  • 1 posts

Posted 21 December 2012 - 16:28

Szukam aplikacji ktora zamyka wszystkie aplikacje w tle

Kojarzycie cos takiego?

Szukam aplikacji ktora zamyka wszystkie aplikacje w tle - jest cos takiego?

Szukam aplikacji newsowej tylko po polsku tak jak ma cnn... Jest jakis polski odpowiednik?

#1615 tmkszlc

tmkszlc

• 1846 posts
  • SkądSzczecin, PL

Posted 23 December 2012 - 13:19

1. Na pewno nie bez JB. Sandboxing unimożliwia takie operacje.

#1616 Jacek6663

Jacek6663
  • 156 posts

Posted 24 December 2012 - 20:28

witam szukam aplikacji na 3g z softem 3.1.3 coś jak ireminder chyba coś takiego to było przypominała o nie odebranych sms połączeniach itd pomoże ktoś

#1617 divao

divao
  • 24 posts

Posted 27 December 2012 - 15:15

1. Czy jest jakieś darmowe rozszerzenie do cydii, które pozwoli mi edytować moje zdjęcia, tworzyć foldery i przenosić te zdjęcia w moim Iphonie? Nie chodzi mi o nową aplikacje, a po prostu łatka rozbudowująca systemowy menadżer zdjęć. Photoalbums+ jest niestety płatny ;/

2. Rozszerzenie na lockscreenie, gdzie będzie wyświetlać mi jakieś krótkie notatki/listę zakupów - coś typu ireminder, ale żeby to ładnie wyglądało (tak jak PRZYPOMNIENIA)

3. Czy jest możliwa taka funkcja jak w androidzie, że jak chcę zadzwonić do kogoś, np. do EWA otwieram klawiature numeryczną i klikam 392 (bo pod 3 znajduje się dEf, pod 9 jest Wxyz i pod 2 jest Abc) - mam nadzieje ze wytłumaczyłem o co mi chodzi

#1618 Aquo

Aquo
  • 507 posts

Posted 30 December 2012 - 18:53

Czy istnieje sposób, by nadać coś w rodzaju priorytetu aplikacjom? Np, żeby wiadomości, GG i Facebooka nie wyrzucał z multitaskingu nigdy, albo w ostateczności a całą resztę normalnie?

#1619 diesel2117

diesel2117
  • 1743 posts
  • SkądKatowice PL

Posted 01 January 2013 - 18:43

Czy istnieje sposób, by nadać coś w rodzaju priorytetu aplikacjom? Np, żeby wiadomości, GG i Facebooka nie wyrzucał z multitaskingu nigdy, albo w ostateczności a całą resztę normalnie?

w MT zawsze zostaną Ci aplikacje które włączyłeś i działają w tle, telefon zabija procesy tylko. Możesz ściągnąć KillBackground (chyba tak to się nazywało) za darmo z Cydii i tam w nim ustawić jakich aplikacji ma nie zabijać

#1620 Aquo

Aquo
  • 507 posts

Posted 01 January 2013 - 21:00

Tak tak, zdaję sb z tego sprawę. Super, nie wiedziałem o tej funkcjonalności tego programu, dziękuję ślicznie.

#1621 awakeman

awakeman
  • 508 posts

Posted 05 January 2013 - 10:10

Mam 4s 5.1.1 absynth na pokładzie, szukam: - aplikacji, która umożliwi telefonowi ciagłe miganie dioda flash w momencie nieodebranego połaczenia lub otrzymanej wiadomości do momentu kiedy nie wezmę telefonu do ręki, każdy telefon ma taka opcję, ale nie iPhone niestety - aplikacji, dzięki której będe widział przez jakiś czas długość ostatniego połaczenia zaraz po jego zakończeniu - ktoś już wyżej napisał, ale nie znalazłem odpowiedzi, potrzebuję coś w stylu close all, żeby jednym ruchem palca zamknać wszystkie otwarte aplikacje w iPhonie Z góry dzięki za pomoc.

#1622 diesel2117

diesel2117
  • 1743 posts
  • SkądKatowice PL

Posted 05 January 2013 - 12:27

Mam 4s 5.1.1 absynth na pokładzie, szukam:

- aplikacji, która umożliwi telefonowi ciagłe miganie dioda flash w momencie nieodebranego połaczenia lub otrzymanej wiadomości do momentu kiedy nie wezmę telefonu do ręki, każdy telefon ma taka opcję, ale nie iPhone niestety
- aplikacji, dzięki której będe widział przez jakiś czas długość ostatniego połaczenia zaraz po jego zakończeniu
- ktoś już wyżej napisał, ale nie znalazłem odpowiedzi, potrzebuję coś w stylu close all, żeby jednym ruchem palca zamknać wszystkie otwarte aplikacje w iPhonie

Z góry dzięki za pomoc.

Jedynie z trzecią Ci pomogę. Zanstaluj KillBackground

#1623 awakeman

awakeman
  • 508 posts

Posted 06 January 2013 - 09:33

Jedynie z trzecią Ci pomogę. Zanstaluj KillBackground

Dzięki za namiary, zainstalowałem tę aplikację i mam pewien problem. Jak ją wywołać? Nie mam jej na żadnym z trzech pulpitów i jedynie gdzie ją widzę to w ustawieniach. Jak ją wywołać? Z góry dzięki.

#1624 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4139 posts
Posted 06 January 2013 - 10:50

Dzięki za namiary, zainstalowałem tę aplikację i mam pewien problem. Jak ją wywołać? Nie mam jej na żadnym z trzech pulpitów i jedynie gdzie ją widzę to w ustawieniach. Jak ją wywołać? Z góry dzięki.

Activator.

#1625 awakeman

awakeman
  • 508 posts

Posted 06 January 2013 - 11:19

Activator.

Dziękówa, już śmiga.

BTW, a orientujecie się może czy jest możliwość zmiany tej małej ikonki z trupiej czachy na inną?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users