Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Poszukiwania aplikacji, dodatku lub rozszerzenia...

• Please log in to reply
2606 replies to this topic

#1476 iKrawiec

iKrawiec
  • 1152 posts
  • Skąd/root

Posted 30 August 2012 - 21:39

Czy istnieje jakiś styl dla Winterboarda, który pozwoli na zamienienie większości ikon w ios 5?

Mam problem z podmienieniem Photos, Maps, Mail i Music. Zawsze zostają oryginalne ikonki...

Poszukaj w cydii jakiegoś programu do czyszczenia cache z systemu. Przez tzw. ciasteczka nie wszystko się podmienia. Nawet podmiana ręczna niekiedy nie daje rezultatu. A tak poza tym to piernicz winterboard. Więcej z tym zachodu niż korzyści.

#1477 Olivia

Olivia
  • 716 posts
  • SkądKraków

Posted 31 August 2012 - 10:42

Skorzystalam z icleanera i nic. Dalej np. Mail i WhatsApp sie nie zmieniają.

#1478 Quatrix

Quatrix
  • 176 posts
  • SkądRuda Śląska, Poland

Posted 01 September 2012 - 12:45

Istnieje program na iPada/iPhone'a który pozwoli otwierać spakowane pliki? .rar, .zip, może 7zip?

#1479 Axellvak

Axellvak
  • 1938 posts

Posted 01 September 2012 - 12:59

5 sekund szukania

App Store - WinZip

#1480 klopersss

klopersss
  • 733 posts
  • SkądKatowice, PL

Posted 01 September 2012 - 15:01

Są do ipada jakieś widgety giełdy i pogody do NC?

#1481 lestersex

lestersex
  • 6 posts

Posted 03 September 2012 - 20:45

Witam, Poszukuje programy do sms-ów który miałby opcje automatycznego przekazywania. Gdy dostane sms-a o treści: TEST, program prześle go automatycznie dalej do kontaktu:Marian. Program ten prześle tylko sms-y o treści TEST wszystkie inne pozostaną bez przekazywania dalej. Mam nadzieje ze słyszał ktoś o takiej opcji w jakimś programie.

#1482 marasauag

marasauag
  • 15 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 05 September 2012 - 17:14

Witam, potrzebuje do iPhone'a 4s Nazwę programu który robi w katalogu wiecej miejsca niż 12 aplikacji Nie pamietam nazwy i z jakiego repo Dzięki i pozdrawiam wszystkich

#1483 Jigovsky

Jigovsky
  • 254 posts
  • SkądŁódź

Posted 05 September 2012 - 18:24

Nazwę programu który robi w katalogu wiecej miejsca niż 12 aplikacji

Infinifolders, domyślne repo BigBoss.
Koszt 1,99$

#1484 marasauag

marasauag
  • 15 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 05 September 2012 - 18:39

Bardzo dziękuje

#1485 Konrad81U

Konrad81U
  • 77 posts
  • SkądKraków

Posted 09 September 2012 - 18:18

Witam Poszukuje programu który będzie zapamiętywał ostatnie połączenia dłużej niż standardowy dialer.

#1486 Quuba777

Quuba777
  • 979 posts
  • SkądGdańsk

Posted 09 September 2012 - 18:43

MobileLog, choć chyba z iOS5 nie będzie działał. Innej nie znam.

#1487 nitix

nitix
  • 20 posts

Posted 09 September 2012 - 22:24

Czy jest jakiś tweak w cydii, który umożliwia pauze podczas nagrywania filmiku? Proszę o pomoc. Z góry THX

#1488 paugra

paugra
  • 12 posts

Posted 10 September 2012 - 16:51

Posiadam iPhone 3g, którego dostałam od chłopaka (oczywiście uzywany) po jb z iOS 3.1.3 ostatnio zostałam uświadomiona, iz posiada on przycisk wyciszający dziwieki. moje zdziwienie bylo dosc spore, poniewaz od samego poczatku ten przycisk nie dzialal. do tej pory nie potrzebowalam takiej opcji, ale zbliza sie poczatek roku akademickiego i taka opcja bedzie jak najbardziej przydatna. Mało praktyczne bedzie wchodzenie za każdym razem w ustawienia i wylączanie po kolei wszystkich dzwieków (bo gdy wyciszy się maksymalnie głośnośc dźwieku, on i tak nadal jest minimalnie słyszalny) przejrzałam juz dośc sporo tematów i postów na ten temat, jednak nic nie jest skuteczne. prosze o pomoc !

#1489 ifish

ifish
  • 73 posts
  • SkądPoznań

Posted 15 September 2012 - 22:13

gdy wchodzę w maila mam: skrzynki przychodzące oraz konta. Szukam rozszerzenia, które ukryje "skrzynki przychodzące" a pozostawi "Konta".

#1490 Olivia

Olivia
  • 716 posts
  • SkądKraków

Posted 16 September 2012 - 08:32

Posiadam iPhone 3g, którego dostałam od chłopaka (oczywiście uzywany) po jb z iOS 3.1.3
ostatnio zostałam uświadomiona, iz posiada on przycisk wyciszający dziwieki. moje zdziwienie bylo dosc spore, poniewaz od samego poczatku ten przycisk nie dzialal.
do tej pory nie potrzebowalam takiej opcji, ale zbliza sie poczatek roku akademickiego i taka opcja bedzie jak najbardziej przydatna. Mało praktyczne bedzie wchodzenie za każdym razem w ustawienia i wylączanie po kolei wszystkich dzwieków (bo gdy wyciszy się maksymalnie głośnośc dźwieku, on i tak nadal jest minimalnie słyszalny)
przejrzałam juz dośc sporo tematów i postów na ten temat, jednak nic nie jest skuteczne.
prosze o pomoc !

SBSettings. Zrób sobie przełączniki w notification center - będzie najszybciej.

#1491 spicker

spicker
  • 46 posts
  • Skądszczecin

Posted 16 September 2012 - 09:09

Witam,poszukuję programu do wifi,który będzie mnie łączył z routerem w danej lokalizacji automatycznie i wyłączał wifi jak ją opuszczę. Pozdrawiam

#1492 Sebosz

Sebosz
  • 4178 posts

Posted 16 September 2012 - 15:49

Witam,poszukuję programu do wifi,który będzie mnie łączył z routerem w danej lokalizacji automatycznie i wyłączał wifi jak ją opuszczę.
Pozdrawiam

Do tego potrzebny jest jakiś program? Urządzenia z iOS i Androidem zawsze łączą się w zapamiętanej sieci, gdy tylko pojawi się w zasięgu. A taki dodatek by ci zjadał szybko baterię, bo korzystałby z nadajnika GPS.

#1493 spicker

spicker
  • 46 posts
  • Skądszczecin

Posted 16 September 2012 - 16:05

Pewnie masz rację.Właśnie chodziło mi o to żeby bateria tak szybko nie padała.W takim razie wifi się nie wyłącza samo tylko jest w stanie czuwania.(to tez szybciej zużywa baterie)

#1494 Sebosz

Sebosz
  • 4178 posts

Posted 16 September 2012 - 19:49

Pewnie masz rację.Właśnie chodziło mi o to żeby bateria tak szybko nie padała.W takim razie wifi się nie wyłącza samo tylko jest w stanie czuwania.(to tez szybciej zużywa baterie)

'włącza się' i sprawdza sieci wi-fi chyba co 5 sekund, jak ci tak zależy i chcesz oszczędzać baterię to jak jedziesz gdzieś i wiesz, że przez jakiś czas z wi-fi nie skorzystasz, to możesz wyłączać :) z Cydii możesz co najwyżej znaleźć program, dzięki któremu będziesz mógł to wi-fi szybko włączać i wyłączać(np. jakiś widget na pasek powiadomień)

#1495 Ruget

Ruget
  • 12 posts

Posted 18 September 2012 - 11:57

Witam, Z powodu błędów w uprawnieniach mój telefon nie chce zapisywać nowych kontaktów, kolejny restore nie wchodzi w gre wiec poszukuje aplikacji, która będzie alternatywą dla standardowej książki adresowej. Nie musi mieć wymyślnych funkcji. (posiadam Iphone 3gs)

#1496 aquacuba

aquacuba
  • 108 posts

Posted 19 September 2012 - 14:26

Poszukuje dwóch programów: 1) darmowego do blokowania hasłem np aplikacje zdjecia 2) sprawdzonego programu do zrobienia backup z Cydii

#1497 klnt

klnt
  • 2043 posts
  • SkądOpole

Posted 19 September 2012 - 14:54

Witam,

Z powodu błędów w uprawnieniach mój telefon nie chce zapisywać nowych kontaktów, kolejny restore nie wchodzi w gre wiec poszukuje aplikacji, która będzie alternatywą dla standardowej książki adresowej. Nie musi mieć wymyślnych funkcji. (posiadam Iphone 3gs)

Nie lepiej zmienić uprawnienia kontaktów tak żeby działało normalnie? Można to zrobić np. korzystając z ssh bądź iFiles: Phonebook Issues- Can't edit, delete or add contacts - Page 2

#1498 Slithered

Slithered
  • 189 posts

Posted 19 September 2012 - 19:01

Siemka, orientuje się ktoś co to za aplikacja?
Kolko i krzyzyk - KWEJK.pl
Raporty iPhoneDelivery wyglądały trochę inaczej o ile pamiętam. Czy może tak wyglada wersja po "liftingu"? Niestety sam nie jestem tego w stanie sprawdzić gdyś na 4S aplikacja ta nie dziaa. Czy jest jakaś możliwość (cydia) na uruchomienie raportów w 4s?

#1499 xSumekx

xSumekx
  • 56 posts

Posted 19 September 2012 - 20:37

szukam aplikacji dzięki której będę mógł oglądać filmu z dysku podłączonego do routera

#1500 adiibr

adiibr
  • 31 posts

Posted 20 September 2012 - 11:30

Witam, Szukam włącznika 3G tak aby był on widoczny jak zwykła ikonka programu lub był włączany i wyłączany za pomocą jakiegoś gestu

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users