Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Poszukiwania aplikacji, dodatku lub rozszerzenia...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2606 odpowiedzi w tym temacie

#976 Stivo

Stivo
  • 1 232 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 10 marca 2012 - 22:01

2. Poszukaj w ifile dzwięków aplikacji iMessage i skasuj Je nadzwyczajnie. Ja tak zrobiłem z mailami i powiadomieniami. 3. APlikacja jest w cydii oczywiście w promowanych. Pozwala tworzyć profile.

#977 proxx

proxx
  • 1 264 postów

Napisano 11 marca 2012 - 10:48

potrzebuje programu który po wejsciu w safari usunie mi okienko historii(chce od razu móc wpisywać www)

#978 sbaton

sbaton
  • 187 postów

Napisano 11 marca 2012 - 22:10

Szukam Aplikacjii ktora bedzie zmieniala tapete : 1. Pogoda - sloneczna to tapeta ze sloncem 2. Godzina - 3 w nocy i jest tapeta z gwiazdami 3. Swieto - wielkanoc i z elementem wielkanocy :) pozdrawiam licze na pomoc

#979 lizi0

lizi0
  • 82 postów

Napisano 11 marca 2012 - 23:10

Witam, Tym razem poszukiwane aplikacje: 1) wyciszenie iphona odwracając go ekranem w dół 2) wyciszenie dzwieku klawiatury numerycznej (bez przełączania przycisku z boku) 3) aplikacji do dialera przypisującej wybierane cyfry do wpisu w ksiżżce (chodzi mi o to ze wybieram np 352 a aparat podpowie mi numery z książki o nazwie np. ELA lub zawierające cyfry 352) - tak jak to jest w HTC.

#980 Stivo

Stivo
  • 1 232 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 12 marca 2012 - 01:54

Witam Poszukuje czegoś sprawdzonego co na pewno działa. Mianowicie chodzi o ukrywanie wszystkich zdjęć w telefonie bądź danych albumów czy wybranych zdjęc ktoś się orientuje czy cośtakiego znajdę? HideEmAll niestety nie ukrywa zdjęc nie wiem dlaczego. SMSy i maile owszem zdjęcia zostają. Soft 5.1

#981 slawrumia

slawrumia
  • 1 293 postów
  • SkądRumia

Napisano 12 marca 2012 - 08:13

Iprotect mozna zablokowac dostep do kazdej aplikacji

#982 drozdz13

drozdz13
  • 96 postów
  • SkądBaranowo (Poznań) PL

Napisano 12 marca 2012 - 16:58

Siema. Czy jest jakiś program do sterowania barwami, kontrastem, nasyceniem wyświetlacza?

#983 Lashe

Lashe
  • 232 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 marca 2012 - 18:44

Witam,

Tym razem poszukiwane aplikacje:
1) wyciszenie iphona odwracając go ekranem w dół
2) wyciszenie dzwieku klawiatury numerycznej (bez przełączania przycisku z boku)
3) aplikacji do dialera przypisującej wybierane cyfry do wpisu w ksiżżce (chodzi mi o to ze wybieram np 352 a aparat podpowie mi numery z książki o nazwie np. ELA lub zawierające cyfry 352) - tak jak to jest w HTC.

1. FlipOver (Cydia)

#984 CreIser

CreIser
  • 25 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 13 marca 2012 - 06:41

Witam, poszukuję programu do Bluetooth oraz do otwierania plików prezentacji Microsoft PowerPoint.

#985 sbaton

sbaton
  • 187 postów

Napisano 13 marca 2012 - 15:29

celeste , airblue ,ibluever wybierz ;) polecam airblue do bluetooth w Cydii dostepne

File Aid to jest dobre do prezentacjiii badz sciagnij OFFICE ogolnie do worda etc ;)

App Store - FileApp (Documents & Files reader) za darmo w appstore

#986 lizi0

lizi0
  • 82 postów

Napisano 13 marca 2012 - 16:17

1. FlipOver (Cydia)

Dzięki za podpowiedz.

Pozostałe dwa pytanie pozostają dalej "na tapecie":

2) wyciszenie dzwieku klawiatury numerycznej (bez przełączania przycisku z boku)
3) aplikacji do dialera przypisującej wybierane cyfry do wpisu w książce (chodzi mi o to ze wybieram np 2828 a iphone podpowie mi kontakt z książki o nazwie np. TATA lub zawierające cyfry 2828) - tak jak to jest w np. HTC lub androidzie

#987 mapett

mapett
  • 83 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 13 marca 2012 - 16:43

Witam, mam takie nietypowe pytanie. Czy jest Wam znany jakis program, ktory umozliwia zdalne wlaczenie z poziomu iPhone'a kamery w Mac'ach? Pytanie zadaje, poniewaz posiadam psa, ktorego czesto zostawiam na kilka godzin samego w domu, i chcialbym miec mozliwosc pofgladu podczas pracy, co cwaniaczek robi; wiem, pewnie naogladalem sie za duzo filmow z Bondem w roli glownej, ale zapytac nie szkodzi. Z gory dziekuje za odpowiedz

#988 sbaton

sbaton
  • 187 postów

Napisano 13 marca 2012 - 17:26

Mapett@- na twoim miejscu bym odpalil TEAMVIEWER z iphone widzisz swoj monitor i tam wchodzisz w podglad kamery :) z maca, taka moja propozycja badz jaduu tez dobry program. Robisz haslo i bedac w Chinach robisz co chcesz na kompie czyli mozesz wejsc w kamerke .
Pobierz program TeamViewer sadze ze poradzisz sobie z tym :) pozdro

Lizou@ ogarnij SBSettings i tam poszukaj czy nie mozna dodac do skrotow tego bo strasznie duzo opcjii to ma moze akurat twoja sie znajdzie ( potrzebna cydia ) http://simblog.pl/sb...zenia-w-iphonie

#989 mickundo

mickundo
  • 59 postów

Napisano 13 marca 2012 - 17:33

Ponawiam: Szukam czegoś, co sprawi że aplikacja Youtube bedzie w takiej pozycji w jakiej jest iPhone. Czyli zazwyczaj pionowo. YT mimo zablokowanej orietacji i tak się domyślnie otwiera poziomo. Co za absurd.

#990 Lashe

Lashe
  • 232 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 13 marca 2012 - 17:51

Do @lizi0

Znowu ja :-)

3. kuaidial - for iPhone - Google Project Hosting - ten dodatek ma m.in. taką funkcjonalność.

Odnośnie "2" to nie bardzo rozumiem. Jak można wyłączyć dźwięki klawiatury numerycznej? Dlaczego numerycznej, a nie po prostu dźwięki klawiatury? Może wystarczy jedynie...: Ustawienia - Dźwięki - Kliknięcia klawiatury - OFF.

#991 mapett

mapett
  • 83 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 13 marca 2012 - 19:15

@sbaton Dzieki serdeczne za podpowiedz!

#992 slawrumia

slawrumia
  • 1 293 postów
  • SkądRumia

Napisano 13 marca 2012 - 19:29

Witam, mam takie nietypowe pytanie. Czy jest Wam znany jakis program, ktory umozliwia zdalne wlaczenie z poziomu iPhone'a kamery w Mac'ach? Pytanie zadaje, poniewaz posiadam psa, ktorego czesto zostawiam na kilka godzin samego w domu, i chcialbym miec mozliwosc pofgladu podczas pracy, co cwaniaczek robi; wiem, pewnie naogladalem sie za duzo filmow z Bondem w roli glownej, ale zapytac nie szkodzi. Z gory dziekuje za odpowiedz

Air cam live video w appstore

#993 CreIser

CreIser
  • 25 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 13 marca 2012 - 21:57

celeste , airblue ,ibluever wybierz ;) polecam airblue do bluetooth w Cydii dostepne

File Aid to jest dobre do prezentacjiii badz sciagnij OFFICE ogolnie do worda etc ;)

App Store - FileApp (Documents & Files reader) za darmo w appstore

FileApp - rewelacja :) Dodane i testuję.

Air Blue? Zainstalowane. Coś czytałem w necie, że potrzebny jest IFile, którego już wcześniej miałem, a i tak nie umiem jeszcze wysyłać i odbierać plików :) pomoże ktoś?

#994 sbaton

sbaton
  • 187 postów

Napisano 13 marca 2012 - 22:22

to wez celeste ;D albo ibluever.... celeste jest serio najlatwiejsze jakie moze byc. na 5.1 nie dziala na 100%
Ifile ogolnie i air blue jest dobre jak wiesz gdzie co jest typu wchodzisz w VAR / media etc caly root znasz ( czyli dokladne miejsce polowy plikow)

---------- Wpis dodano o 22:18 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:17 ----------

Let me google that for you

---------- Wpis dodano o 22:20 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:18 ----------

AirBlue Sharing - Receive from Android demo - YouTube tu przyklad jak to dziala ale z opinii osob Air blue jest lepsze od celeste, ja nie posiadam aktualnie zadnego programu gdyz mam 5.1 soft ;/

#995 tomson93

tomson93
  • 341 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 marca 2012 - 17:44

Witam poszukuję widgetu do PerPageHTML który będzie wyświetlał kalendarz i liste zadań na dany dzień które mam w kalendarzu na springboardzie .

#996 CreIser

CreIser
  • 25 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 marca 2012 - 19:05

Witam, poszukuję rozkładu jazdy dla Warszawy. Najbardziej interesuje mnie program Scheduler Poland, który jest dostępny w AppStore, jednak wymaga opłacanego abonamentu. Czy można to jakoś obejść? Dodatkowo mam problem z Celeste na moim Ip 3G, soft 4.2.1. Po włączeniu go za pośrednictwem SBSeetings od razu się wyłącza, czyli nie ma możliwości wysyłania/odbierania plików.

#997 plaski.pl

plaski.pl
  • 43 postów

Napisano 14 marca 2012 - 20:28

Poszukuje "aplikacji, dodatku lub rozszerzenia" który ukryje ikonę "Muzyka" z iPhone 4 z iOS 5.1

#998 sbaton

sbaton
  • 187 postów

Napisano 14 marca 2012 - 20:56

sbsettings i tam wybierasz schowaj ikony :)

#999 plaski.pl

plaski.pl
  • 43 postów

Napisano 14 marca 2012 - 21:05

nie działa z "muzyką"...

#1000 t0meq

t0meq
  • 17 postów

Napisano 14 marca 2012 - 22:20

Tandem Springtomize i iOS 5.0.1 działa. Pod 5.1 niestety nie mam pojęcia.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych