Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Poszukiwania aplikacji, dodatku lub rozszerzenia...

• Please log in to reply
2606 replies to this topic

#776 rafek93

rafek93
  • 41 posts

Posted 16 January 2012 - 16:30

Automatyczne ponowne wybieranie w przypadku kiedy numer zajęty Czy ktos moze znalazl taka opcje bo nie moge sie doszukac? a klikanie za kazdym razem klawisza na ekranie telefonu jest troche uciazliwe ...

#777 Sayous

Sayous
  • 73 posts

Posted 16 January 2012 - 19:15

witam poszukuje aplikacji zwiększającej dźwięk w odtwarzanych filmach na iPhone 3gs ios4,1 pozdrawiam

#778 KariiO

KariiO
  • 24 posts

Posted 17 January 2012 - 20:28

Witam szukam paru dodatków ale nie mam pomysłu co wpisać w cydie aby wyskoczyły i czy w ogóle takowe istnieją a mianowicie : -chodzi mi żeby można była mieć kilka tapet albo coś takiego, ew. jakieś inne dodatki modyfikujące tapete(ekran w którym odblokowuje się iPhone'a) -autokoretka, zapewne istnieje jakiś program którym można edytować podmienianie z Juz na Już itd...

#779 jedrulam

jedrulam
  • 131 posts
  • SkądPoznań

Posted 17 January 2012 - 20:42

Zrobiono wątek na którym nikt nie odpowiada. Padają tylko pytania.

#780 lizi0

lizi0
  • 82 posts

Posted 18 January 2012 - 16:20

witam, mam zainstalowana cydie i poszukuje aplikacji usuwającej informacje o dostępności aktualizacji programów w app store.

#781 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 18 January 2012 - 16:25

@UP: Update Hider for iOS 5. ;)

#782 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4139 posts
Posted 18 January 2012 - 17:26

-autokoretka, zapewne istnieje jakiś program którym można edytować podmienianie z Juz na Już itd...

To juz jest w telefonie => Ustawienia => Ogolne => Klawiatura => Skroty => wpisz sobie jako fraze "Już" a jako skrot "juz".

#783 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 18 January 2012 - 17:27

Albo ManualCorrect. ;)

#784 ramzez

ramzez
  • 184 posts
  • SkądNaas,Irlandia

Posted 18 January 2012 - 23:33

Witam, wie ktoś o aplikacji w cydii "SAM" podobno ona naprawia błąd "find my phone"kolega z forum coś o tym mówił ale nie mogę znaleźć , może nie mam tego repo i tu problem,bardzo proszę o pomoc.

#785 Quuba777

Quuba777
  • 979 posts
  • SkądGdańsk

Posted 19 January 2012 - 00:23

repo.bingner.com szukaj tu na forum i w google

#786 ramzez

ramzez
  • 184 posts
  • SkądNaas,Irlandia

Posted 19 January 2012 - 01:43

ok dzięki znalazłem

---------- Wpis dodano o 02:43 ---------- Poprzedni wpis dodano o 02:00 ----------

a przy okazji, jak mogę aktualizować w pełni cydię, bo nie wiem dlaczego jak mi sie aktualizuje przy otwieraniu to jest bardzo dużo błędów

#787 Quuba777

Quuba777
  • 979 posts
  • SkądGdańsk

Posted 19 January 2012 - 11:08

zależy. możesz spróbować usunąć repozytoria, i dodać je na nowo. czasem to pomaga. ale jest sporo bawienia się przy dodawaniu.

#788 klosiek

klosiek
  • 32 posts
  • SkądBiałobrzegi

Posted 21 January 2012 - 12:00

Cześć wam ,mam do was pytanie :). Ostatnio szukałem w internecie jakiegoś ciekawego motywu i natknąłem się na dość ciekawą rzecz ,mianowicie większość miała niestandardowe rozstawienie ikonek - 4 w pionie i 5 w poziomie (łączenie 20 ,nie 16) + 5 tych ikon "dolnych" . Jestem dość zielony ,nie bardzo rozgarniam o co w tym biega ,zapewne za sprawą jakiegoś programu :) . No i pytanie do was : jaki to program ;)? Z góry dzięki.

#789 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 21 January 2012 - 12:01

Springtomize, Scrollingboard, Iconoclasm.

#790 klosiek

klosiek
  • 32 posts
  • SkądBiałobrzegi

Posted 21 January 2012 - 12:18

I nie ma żadnego darmowego :)?

#791 Cojak

Cojak
  • 2 posts

Posted 22 January 2012 - 11:52

Przeglądarka zdjęć z zaawansowanym wyszukiwaniem Witam Wszystkich serdecznie! Chciałbym przedstawić tutaj swój problem a w zasadzie potrzebę, która problemem jeszcze nie jest Posiadam iPad2 od 3 tyg, przeglądnąłem masę programów na iTunes, ale tego właściwego nie udało mi się znaleźć. Niestety nie wpadłem na pomysł jak można przetestować wersję płatną danego programu, co ułatwiło by mi zapewne jego zakup. A teraz do rzeczy. Poszukuję programu, który będzie potrafił znaleźć plik graficzny po jego nazwie a najlepiej po jego dowolnej części nazwy a następnie go otworzyć do edycji (chcę użyć rysika pojemnościowego), dokonać zmian w postaci zapisania np. daty i kilku wyrazów w wybranym kolorze oraz zapisać do tej samej nazwy. Jak do tej pory, wszystkie znalezione darmowe programy nie potrafią wyszukiwać po nazwie tylko wyświetlają ikonki co w moim przypadku się nie sprawdzi ponieważ kilkanaście tysięcy plików wygląda prawie identycznie (można je porównać do kart pacjenta). Znalazłem fantastyczny edytor, który doskonale spisuje się z rysikiem, ale ma 2 dyskwalifikujące go wady: 1. nie potrafi wyszukiwać po nazwie pliku 2. zapisuje edytowane zdjęcie jako kolejne (nie nadpisuje) Drugi program to FileApp. Idealnie wręcz radzi sobie z wyszukiwaniem plików po nazwie, bardzo szybko przegrywa się do niego pliki via ftp z PC, ale nie potrafi on otworzyć pliku np. jpg do edycji jakimś edytorem graficznym. W związku z powyższym mam wielką prośbę do znawców tej ciekawej maszynki by wskazali program lub kilka, które spełnią moje oczekiwania. Nie używałem jeszcze DiskAid więc trudno mi stwierdzić na ile on będzie poręczniejszy i szybszy jeśli chodzi o transfer. Jeśli mogę pozwolić sobie na drugie pytanie, to proszę mi powiedzieć, czy jest możliwość wykorzystania zewnętrznego dysku HDD na USB jako magazynu zdjęć, które będą mogły być przeglądane bez uploadowania ich na iPada? Z góry dziękuję za pomocne odpowiedzi. Wojtek

#792 Bartito

Bartito
  • 136 posts

Posted 23 January 2012 - 00:44

Witam. Czy istnieje rozszerzenie z cydii do iPad 2 pokazujące pogodę w pasku powiadomien na 5.0.1 tak jak w iPhone?

#793 klosiek

klosiek
  • 32 posts
  • SkądBiałobrzegi

Posted 23 January 2012 - 10:16

Jest jakiś program ,dzięki któremu mógłbym minimalizować aplikacje ,np. radio ,kiedy go słucham :D?

#794 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 23 January 2012 - 10:21

Jakie masz urządzenie? Ogólnie do tego służy program Backgrounder.

#795 vault_dweller

vault_dweller
  • 40 posts

Posted 23 January 2012 - 10:41

-szukam appa które pozwala zmienić ikony folderów, widziałem to gdzieś kiedyś :) -Szukam appa/rozszerzenia które pozwoliłoby mi kontrolować dostęp do internetu dla poszczególnych aplikacji. Taki ios firewall :) -Szukam również appa które pozwalałoby np. przełączać się między kontami game center. -jak nazywała się apka do zmiany nazwy pola "Ipad" na dowolną inna? -nie pamiętam też nazwy appa pozwalającego zmieniać nazwę dla poszczególnych ikon

#796 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 23 January 2012 - 10:46

1. Winterboard. 2. Są firewalle na iOS w Cydii. 3. Nie słyszałem o takim czymś. 4. Wiem, że jest to w Springtomize, ale również jest FakeCarrier. 5. NameChanger? ;) Coś tego typu.

#797 vault_dweller

vault_dweller
  • 40 posts

Posted 23 January 2012 - 10:58

ha! to było szybkie ;) dzieki! pytanie dodatkowe. Czy zmiany ikon w winterboard są tylko na zasadzie themepacków czy też można sobie po prostu edytować poszczególne ikony we własnym zakresie? (bo chyba właśnie coś takiego kiedyś widziałem) -springtomize wygląda na bardzo fajną appkę

#798 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 23 January 2012 - 11:02

Można sobie edytować, są poradniki w necie. ;)

#799 grekask

grekask
  • 7 posts

Posted 24 January 2012 - 11:56

Witam, 2 szybkie pytania: 1. Jaka jest najtańsza lub darmowa aplikacja na iPada z iOS5 do wysyłania smsów? Uprzedzam, że SwirlySMS free na iOS5 nie działa, sprawdzałem. 2. Jaka jest najtańsza lub darmowa aplikacja do współdzielenia Internetu z iPada 3G na laptopa. Wiem, że istnieje MyWi ale kosztuje aż 19.99... Jest coś tańszego? Może nawet nie mieć tyle opcji, wystarczy udostępnianie połączenia... Z góry dzięki

#800 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 24 January 2012 - 11:59

2. PDANet. ;)

3 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users

Bing (1)