Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Poszukiwania aplikacji, dodatku lub rozszerzenia...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2606 odpowiedzi w tym temacie

#751 mysz1553

mysz1553
  • 140 postów
  • SkądWrocław

Napisano 04 stycznia 2012 - 14:25

Jako że korzystasz z tej aplikacji to mam pytanie. Zainstalowałem ją, ale teraz nie wiem jak zrobić aby hasło działało.
Na głównym ekranie dałem enabled, potem w General ustawiłem password na dole i w application locking wybrałem, apsy które chcę zabezpieczyć. Ale gdy próbuję wejść na 'zabezpieczone' aplikacje to nie prosi o hasło. Gdzie jeszcze trzeba coś ustawić by to zabezpieczyć?

Edit:Już zrobione, trzeba było odznaczyć tam gdzie jest lock launching apps from

#752 lopullus

lopullus
  • 31 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 04 stycznia 2012 - 23:44

No dobra to co można zrobić żeby te napisy po polsku wkleić?

#753 Kvczor

Kvczor
  • 1 468 postów

Napisano 05 stycznia 2012 - 03:38

Poszukuję aplikacji, która działa tak jak SwitherPlus (który jest niewspierany na iOS5 i co gorsza nie będzie). Chodzi mi o taki tweak do paska multitaskingu, że będę mógł wywalić wszystkie programy, które znajdują się na pasku poza zdefiniowanymi wyjątkami (np. cały czas mam wrzucony Messanger i Facebook). Jest coś takiego?

#754 ArieLoOo

ArieLoOo
  • 304 postów
  • SkądTczew, Poland

Napisano 05 stycznia 2012 - 15:42

poszukuję rozszerzenie, które ukryje mi na górnym pasku ikone bateri i pozostaną same procenty... drugie rozszerzenie, jest mozliwość zapętlenia menu? by z ostatniej karty menu przechodziło do pierwszej ? pozdrawiam

#755 Lashe

Lashe
  • 232 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 05 stycznia 2012 - 21:46

Poszukuję aplikacji, która działa tak jak SwitherPlus (który jest niewspierany na iOS5 i co gorsza nie będzie).

Chodzi mi o taki tweak do paska multitaskingu, że będę mógł wywalić wszystkie programy, które znajdują się na pasku poza zdefiniowanymi wyjątkami (np. cały czas mam wrzucony Messanger i Facebook).

Jest coś takiego?

Nie jestem pewny czy MultiCleaner spełnia wszystkie Twoje wymogi ale myślę, że większośc na pewno. Tak czy inaczej MC jest warty uwagi.

#756 galant3

galant3
  • 45 postów
  • SkądRuciane-Nida

Napisano 06 stycznia 2012 - 18:43

Poszukuje podobnej aplikacji jak PhoneCloser, ale działającej na iOS 5.0.1

#757 lizi0

lizi0
  • 82 postów

Napisano 07 stycznia 2012 - 19:04

Witam, Jak się pewnie domyślicie jestem nowym użytkownikiem iPhona. Mam pytanie czy jest aplikacja pozwalająca na wyłączenie lub zastąpienie ekranu wyszukaj (w tym iphonie) i przy okazji polecicie jakaś aplikację do rozmieszczania ikon w "menu", tak żeby nie były przyciągana do "siatki"

#758 pyndek

pyndek
  • 4 postów

Napisano 07 stycznia 2012 - 19:05

Szukam aplikacji która ukrywania klawiaturę podczas wpisywania kodu blokady. Można w niej ustawić w jakim procencie ma być ukryta, w 100% widoczna lub w ogóle nie widoczna.

#759 lizi0

lizi0
  • 82 postów

Napisano 08 stycznia 2012 - 12:24

Witam. Poszukuje aplikacji pozwalajacej na wylaczenie badz zastapienie ekranu wyszukiwania (pierwszy ekran tematu) Oraz oplikacji pozwalajacej na organizacje ikon w menu, odblokowanie przyciagania ikon do siatki

#760 matek14231

matek14231
  • 21 postów

Napisano 08 stycznia 2012 - 16:33

Mam pytanie odnośnie nagrywania filmów i robienia zdjęć iPhone 3GS. Wiem, że na iOS 4.1 były różne możliwości podkręcenia zdjęć do HDR, ale czy da się to osiągnąć na iOS 5.0.1? I czy da radę zwiększyć jakość robionych zdjęć? Nie chodzi mi o marne aplikacje które udają, że robią zdjęcia, np. 8MPX tylko o rzeczywiste polepszenie jakości materiałów. Czekam na szybką odpowiedź, pozdrawiam.

EDIT.

Wideo do 720p można podkręcić podmieniając pliki systemowe i działa znakomicie, różnica widoczna gołym okiem.
HD video tweak for IOS5 - SiNfuL iPhone

#761 k615

k615
  • 10 postów

Napisano 09 stycznia 2012 - 18:24

Witam , mam ogólne pytanie czy znacie jakieś dobre repo z grami? Szukałem w necie ale prawie wszystkie nieaktualne już :roll: Wszystkie jakie pobieram mają prawie same tematy a na nich mi nie zależy :)

#762 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 09 stycznia 2012 - 18:26

Witam,

Jak się pewnie domyślicie jestem nowym użytkownikiem iPhona.

Mam pytanie czy jest aplikacja pozwalająca na wyłączenie lub zastąpienie ekranu wyszukaj (w tym iphonie) i przy okazji polecicie jakaś aplikację do rozmieszczania ikon w "menu", tak żeby nie były przyciągana do "siatki"

1. Springtomize.
2. Gridlock.

#763 greg.

greg.
  • 26 postów
  • SkądTerespol

Napisano 10 stycznia 2012 - 14:40

Witam, szukam aplikacji podobnej do SMS Helper, daje ona możliwość sprawdzenia ile zostało wysłanych sms'ów, ale nie jest kompatybilna z iOS 5,0,1, jak ja zainstaluje to wrzuca cały czas na safe mode... Chodzi mi o aplikacje, rozszerzenie która da "licznik" wysłanych sms'ów... Dzięki i pozdrawiam greg.

#764 Chance

Chance
  • 62 postów

Napisano 10 stycznia 2012 - 17:11

Korzystaj z BiteSMS tam chyba jest coś takiego.

#765 greg.

greg.
  • 26 postów
  • SkądTerespol

Napisano 10 stycznia 2012 - 18:37

Korzystaj z BiteSMS tam chyba jest coś takiego.

Że w bitesms to akurat wiem o tej opcji, ale wolę standardową aplikacje sms, dlatego szukam podobnej do sms helper, albo bd musiał poczekać aż wydadzą aktualizacje, o ile wydadzą... No nic, dzięki mimo to.

#766 klopersss

klopersss
  • 733 postów
  • SkądKatowice, PL

Napisano 10 stycznia 2012 - 22:16

co to za aplikacja pozwalająca na stworzenie własnego klawisza na klawiaturze? IsMyFlash - YouTube tutaj na filmie jest

#767 jedrulam

jedrulam
  • 131 postów
  • SkądPoznań

Napisano 12 stycznia 2012 - 18:20

Witam, Czy jest jakaś aplikacja, która umożliwia ustawienie limitu transferu danych przez 3G? Mam limitowany internet i po przkroczeniu limitu chciałbym, żeby to mogło się blokować i nie zżerać kasy. Podobno taka funkcj została dodana do Lodowej Kanapki, więc może w Cydii też ktoś widział podobną?

#768 ippawel

ippawel
  • 1 136 postów

Napisano 12 stycznia 2012 - 19:50

Witam,

Czy jest jakaś aplikacja, która umożliwia ustawienie limitu transferu danych przez 3G? Mam limitowany internet i po przkroczeniu limitu chciałbym, żeby to mogło się blokować i nie zżerać kasy. Podobno taka funkcj została dodana do Lodowej Kanapki, więc może w Cydii też ktoś widział podobną?

dokladnie tego samego szukam :)

#769 Thunderbolt

Thunderbolt
  • 24 postów

Napisano 13 stycznia 2012 - 09:37

Cześć, poszukuję aplikacji, która zamyka okna muśnięciem palcami oraz takiej, która przy dotyku ekranu daje pod palcem światełko. To 2 już mam, to pro tapper ale wywalił mi fona:/

#770 ArieLoOo

ArieLoOo
  • 304 postów
  • SkądTczew, Poland

Napisano 13 stycznia 2012 - 11:56

przez zamknięcie okien myślisz zamykanie aplikacji działających w tle? jak tak to polecam: multicleaner oraz odpowiednie ustawienie w activatorze. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- ja natomiast szukam "czegoś" dzieki czemu zapętli się springboard, tak aby z ostatniej karty przechodziło na pierwsza...

#771 Thunderbolt

Thunderbolt
  • 24 postów

Napisano 13 stycznia 2012 - 13:47

Nie nie, źle się wyraziłem może. Widziałem na yt jak koleś "zamyka stronę" dwoma palcami, jakby ściągał do środka ekran. Może to activator i jedno z ustawień.

#772 tytan

tytan
  • 86 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 14 stycznia 2012 - 15:07

To są gesty z ipada, ale jakoś można je włączyć na iphone. U mnie nie działa.

#773 slawrumia

slawrumia
  • 1 293 postów
  • SkądRumia

Napisano 14 stycznia 2012 - 15:47

przegladarki niektore maja w ustawieniach gesture i mozna sobie przypisac opcje

#774 Jumperone

Jumperone
  • 14 postów
  • SkądWlkp

Napisano 15 stycznia 2012 - 16:13

Witam szukam darmowej aplikacji która umożliwia założenie hasła na wiadomości. Miałem na 4.3.3 Lockdown i był dobry, ale na 5.0.1 wywala safe mode z nim :/ Próbowałem również BiteSMS ale jest płatna.

#775 dyszek

dyszek
  • 36 postów

Napisano 16 stycznia 2012 - 09:37

Witam Poszukuje LockScreena "Typophone 4" w wersji polskiej czyli 24-godzinnym czasem i polskie dni tygodnia. Czy moglby ktos zapodac? Na forum szukalem i znalazlem ale nie moge sciagnac gdyz pliki sa z przed roku i sa pousuwane z serwerow. Samemu niestety nie potrafie zrobic tego gdyz html to dla mnie czarna magia. Wiem ze trzeba zmienic z pozycji functions.fj AM_PM=true na false itd. Takze prosze nie pisac zebym uzył google itd.. Jezeli jednak nikt nie posiada i nie moglby zapodac to prosilbym o napisanie co zrobic gdy: - za pomoca WINSCP przerzuce plik functions.fj na komputer i zechcę go otworzyć to jakim programem zeby zmienic pozycje AM_PM=true na AM_PM=false - co trzeba edytowac i w jaki sposob zeby miesiace oraz dni były po polsku? - jak zmienic tapete na wlasna Z góry dziekuje.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Bing (1)