Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Poszukiwania aplikacji, dodatku lub rozszerzenia...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2606 odpowiedzi w tym temacie

#726 skc

skc
  • 925 postów

Napisano 29 grudnia 2011 - 18:15

Witam wszystkich,

Jako, że lubię prostotę i ogólnie minimalizm, mój Lockscreen nie posiada ani belki z zegarkiem, ani tej która służy do odblokowania telefonu,

Zastanawiam się czy może ktoś orientuje się czy jest odpowiedni tweak w cydii, który umożliwiłby mi przesuniecie powiadomień na Lockscreen'ie pod Statusbar, jako że na tą chwilę zaczynają się one zaraz pod "nie istniejącym zegarkiem".

Mniej, więcej tak wygląda to czego poszukuję,
Notification center całkowicie przesunięty pod Statusbar

Dołączona grafika

A tutaj mój Lockscreen,

Lockscreen Clock Hide

#727 drewniak

drewniak
  • 2 postów

Napisano 30 grudnia 2011 - 10:25

Szukam podobnego programu do: Racechrono, który mierzyłby przez GPS prędkość, zapisywał to na "mapkę", trasę przez GPS, drogę, czas itp. Szukałem różnych, ale nie trafiłem na dobry. edit: O matko, ale literówka.

#728 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 30 grudnia 2011 - 10:27

Do "mieszenia" nie ma takiej aplikacji, nie bylo nawet nigdy.

#729 IPiterek

IPiterek
  • 60 postów

Napisano 30 grudnia 2011 - 20:59

za cholere nie umiem znaleźć pluginu który obok baterii pokazuje procenty. chciałem się jeszcze zapytać czy kupowanie płatnych aplikacji w cydii jest bezpieczne? I czy jak kupie jakąś płatną aplikację i zmienie telefon to czy będę mógł jeszcze raz ją pobrać za darmo?

#730 Diabl0

Diabl0
  • 32 postów

Napisano 30 grudnia 2011 - 21:03

@IPiterek - SBSettings. Uruchamiasz, wchodzisz w More> System Options > Numeric Battery

Witam!
Okropnie wkurza mnie centrum powiadomień, ta zakładka wysuwająca się z góry. Czy znacie jakąś aplikację, która mogłaby to wyłączyć, zablokować, zastąpić ten ruch czymś innym, cokolwiek?
Jeśli czegoś takiego nie ma, wiecie może, na jakich forach można (jeśli można) zasugerować stworzenie takiej aplikacji?

#731 proxx

proxx
  • 1 264 postów

Napisano 30 grudnia 2011 - 23:51

Potrzebuje nazwe tej pogody

http://myapple.pl/ip...tml#post1771463

#732 skc

skc
  • 925 postów

Napisano 30 grudnia 2011 - 23:57

za cholere nie umiem znaleźć pluginu który obok baterii pokazuje procenty.

chciałem się jeszcze zapytać czy kupowanie płatnych aplikacji w cydii jest bezpieczne? I czy jak kupie jakąś płatną aplikację i zmienie telefon to czy będę mógł jeszcze raz ją pobrać za darmo?

Jesli masz iOS 5 to: Ustawienia>Ogólne>Użycie i tam znajdziesz przełącznik.

#733 pprzemek

pprzemek
  • 1 postów

Napisano 31 grudnia 2011 - 10:49

wylaczenie powiadomienia Witam, Szukam programu ktorym moglbym wylczyc okno powiadomienia i wlaczenie wyswietlacza po otrzymaniu sms. Chodzi prywatnosc ;) oczywiscie w ios5 ...... w ios4 wszystko bylo jak trzeba ....chodzi o komunikat na srodku wyswietlacza w zalaczniku [ATTACH=CONFIG]10217[/ATTACH] Dzieki i pozdr

#734 Frankol

Frankol
  • 30 postów

Napisano 31 grudnia 2011 - 11:45

poszukuje aplikacji która będzie mi pokazywała najbliższe wydarzenia z kalendarza na lockscreenie ios'a 5tki ponieważ lock calendar nie działa na ios 5 z góry serdecznie dziękuję :)

#735 Quuba777

Quuba777
  • 979 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 31 grudnia 2011 - 12:38

Witam,
Szukam programu ktorym moglbym wylczyc okno powiadomienia i wlaczenie wyswietlacza po otrzymaniu sms. Chodzi prywatnosc ;) oczywiscie w ios5 ...... w ios4 wszystko bylo jak trzeba ....chodzi o komunikat na srodku wyswietlacza w zalaczniku
[ATTACH=CONFIG]10217[/ATTACH]

Dzieki i pozdr

w ustawieniach powiadomień ; ) żadnego programu nie potrzeba..
[ATTACH=CONFIG]10218[/ATTACH]

#736 proxx

proxx
  • 1 264 postów

Napisano 31 grudnia 2011 - 15:54

Kojarzy ktoś nazwe tego slidera ?http://img15.imagesh...61/photo2jx.jpg

#737 BlueRay

BlueRay
  • 134 postów
  • SkądTychy

Napisano 31 grudnia 2011 - 16:03

Poszukuję rozszerzenia, które wyłączy komunikat o wyczerpywaniu się baterii.

#738 mysz1553

mysz1553
  • 140 postów
  • SkądWrocław

Napisano 31 grudnia 2011 - 17:36

Witam, Czy istnieje aplikacja kompatybilna z ios 5.0.1 która pozwoli na zabezpieczenie hasłem dostępu do aplikacji? np. aby wejść w wiadomości należy podać hasło? Edit: Próbowałem zainstalować lockdown ale gdy chciałem go uruchomić to włączało się 'exit safe mode', gdy dałem restart to podczas próby uruchomienia jakiejkolwiek aplikacji wyrzucało springboarda i tak w kółko.

#739 Elfisher

Elfisher
  • 45 postów
  • SkądLegnica

Napisano 01 stycznia 2012 - 17:42

Witam. Szukam programu lub widgetu, który na zablokowanym ekranie pokaże mi kontroler muzyki (np taki jak po dwukrotnym naciśnięciu home). Chodzi o to, żeby po naciśnięciu przycisku home, kontroler pojawiał się automatycznie, a nie po kolejnym dwukrotnym naciśnięciu. Próbowałem coś zdziałać w activatorze, ale po ustawieniu "kontrolki iPoda" na jednokrotne naciśniecie home, wywaliło mi springboarda i musiałem usuwać activatora. Znajdzie się coś takiego? PS. Chciałem wypróbować LockInfo, ale płatności w Cydii nie działają z niewiadomych przyczyn.

#740 Lodilirian

Lodilirian
  • 50 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 02 stycznia 2012 - 14:26

Witam, poszukuję programu na ios 5.0 który będzie pokazywał liczbę smsów jakie z danym numerem wyświetliłem. Jest coś takiego? Pozdrawiam

#741 Lashe

Lashe
  • 232 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 stycznia 2012 - 16:21

Witam,

Czy istnieje aplikacja kompatybilna z ios 5.0.1 która pozwoli na zabezpieczenie hasłem dostępu do aplikacji? np. aby wejść w wiadomości należy podać hasło?

Edit: Próbowałem zainstalować lockdown ale gdy chciałem go uruchomić to włączało się 'exit safe mode', gdy dałem restart to podczas próby uruchomienia jakiejkolwiek aplikacji wyrzucało springboarda i tak w kółko.

Lockdown nie jest kompatybilny z iOS5. Za to kompatybilne są:

iProtect (piekielnie drogi)
Applocker (tani, i nie wydaje mi się aby był znacznie gorszy od powyższego, zresztą sam używam zamiast Lockdown pro od przejścia na iOS5 i mogę go zarekomendować...

Podejrzewam, że jeszcze jakieś alternatywy w Cydii są ale ja ich nie znam.

#742 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 02 stycznia 2012 - 16:22

Witam,

Czy istnieje aplikacja kompatybilna z ios 5.0.1 która pozwoli na zabezpieczenie hasłem dostępu do aplikacji? np. aby wejść w wiadomości należy podać hasło?

Edit: Próbowałem zainstalować lockdown ale gdy chciałem go uruchomić to włączało się 'exit safe mode', gdy dałem restart to podczas próby uruchomienia jakiejkolwiek aplikacji wyrzucało springboarda i tak w kółko.

iProtect, tak jak powyżej, lepszej nie ma, ta działa znakomicie. ;)

A ktos ma tweaka, do synchronizacji WiFi z iPhone, ale by nie byl on zmuszony do podlaczenia do ladowania?

#743 mysz1553

mysz1553
  • 140 postów
  • SkądWrocław

Napisano 02 stycznia 2012 - 21:20

dziękuję za odpowiedź. Jak zakupię aplikację z cydii to po restore mam do niej dalej pełny opłacony dostęp? jak aplikacja zapamięta, że zapłaciłem za nią?

#744 Lashe

Lashe
  • 232 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 stycznia 2012 - 21:50

Tak, będziesz miał pełny dostęp. Nie wiem jak to działa - to już tyle lat, że nie pamiętam. Ale chyba odpowiada za to Cydia i konto, które w niej zakładasz na potrzeby zakupów. Jak wciśniesz "purchase" to najprawdopodobniej będziesz musiał założyć konto aby dokonać zakupu, a gdy zrobisz restore to ewentualnie wprowadzić te dane (email i hasło) ponownie w Cydii (choć być może Cydia rozpoznaje iPhona automatycznie po jakimś numerze i w ogóle nic nie będziesz musiał drugi raz podawać). W każdym razie nie martw się tym :)

#745 nicp2

nicp2
  • 336 postów
  • Skądinąnd

Napisano 02 stycznia 2012 - 22:42

Czy jest jakiś program (np. z cydii) dzięki któremu można sparować iPhone'a z słuchawką nie obsługującą A2DP? Mam słuchawkę Plantronics Voyager 815.

#746 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 03 stycznia 2012 - 00:37

A ja mam kolejne pytanie - kiedys mialem cos w rodzaju motywu odtwarzacza, lecz na lockscreen - wlaczalem muzyke, ustawialem motyw i mialem na LS np. okladke albumu w iPodzie Nano, nie moge przypomniec nazwy sobie...

#747 sq1gqp

sq1gqp
  • 116 postów
  • SkądKoszalin

Napisano 03 stycznia 2012 - 09:25

Czy jest Intellidial pod 5.0.1 (czy raczej jego alternatywa z converflow'em) ?

#748 ktmracing

ktmracing
  • 635 postów

Napisano 03 stycznia 2012 - 12:54

Panowie bo nie umiem się połapać. Jaki jest program by w pasku notification center mieć jakieś dodatki?

#749 calissium

calissium
  • 52 postów

Napisano 03 stycznia 2012 - 13:58

szukam darmowych serwerów do siri bo wszytskie które do tej pory znalazłem juz nie działają

#750 mysz1553

mysz1553
  • 140 postów
  • SkądWrocław

Napisano 04 stycznia 2012 - 10:17

Lockdown nie jest kompatybilny z iOS5. Za to kompatybilne są:

Applocker ... od przejścia na iOS5 i mogę go zarekomendować...

Jako że korzystasz z tej aplikacji to mam pytanie. Zainstalowałem ją, ale teraz nie wiem jak zrobić aby hasło działało.
Na głównym ekranie dałem enabled, potem w General ustawiłem password na dole i w application locking wybrałem, apsy które chcę zabezpieczyć. Ale gdy próbuję wejść na 'zabezpieczone' aplikacje to nie prosi o hasło. Gdzie jeszcze trzeba coś ustawić by to zabezpieczyć?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych