Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Poszukiwania aplikacji, dodatku lub rozszerzenia...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2606 odpowiedzi w tym temacie

#626 ololol

ololol
  • 4 postów

Napisano 27 września 2011 - 16:39

Właśnie nie, sciagnelam ta aplikacje jakiś czas temu i nie pamietam jej nazwy, ponieważ mam ich za dużo. Od ponad miesiąca ukazuje mi sie w iTunes,ze wersja 4.2.1 jest aktualna

#627 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 27 września 2011 - 16:51

No to jeżeli masz aktualną, to oznacza, iż masz iPhone 3G, bądź iPod'a Touch 2G i to jest jego wersja najwyższa. :)

#628 ololol

ololol
  • 4 postów

Napisano 27 września 2011 - 17:34

Mam iphona 4 i chce sie tylko dowiedzieć jaka jest nazwa tej aplikacji, ale po twoich odp mogę wywnioskować, ze uważasz mnie za głupia, a wcale taka nie jestem i wiem jakie możliwość maja poszczegOlne wersje ipodow i iphonow, wiec nie musisz mnie w tym uświadamiać

#629 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 27 września 2011 - 17:39

Nie uważam Cię za głupią, nawet tak nie pomyślałem. Wytłumacz dokładnie, o co Ci chodzi, bo teraz nie rozumiem w ogóle.

#630 ololol

ololol
  • 4 postów

Napisano 27 września 2011 - 17:50

Jakiś miesiąc temu znalazłam w cydii aplikacje, która powstrzymuje iTunes do przypominania o aktualizaji nowej wersji iOS.

#631 calissium

calissium
  • 52 postów

Napisano 29 września 2011 - 12:38

Czy można zainstalować aplikacje która wymaga nowego softu na starym sofcie?np 4.3 na 4.1? Czy istnieje hack lub mod w cydii który umożliwia zainstalowanie aplikacji dla (np.) 4.3 na (np.) 4.1? nie mam czasu robić update a pewna gra (oczyścicie legalnie kupiona) wymaga nowego softu

#632 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 postów
  • SkądŚroda Wlkp.

Napisano 29 września 2011 - 12:45

Jakiś miesiąc temu znalazłam w cydii aplikacje, która powstrzymuje iTunes do przypominania o aktualizaji nowej wersji iOS.

Też nie rozumiem, o co chodzi. Chodzi o iTunes na komputerze? W takim wypadku aplikacje z Cydii nie mają tutaj nic do rzeczy.
Jeśli chcesz wyłączyć informacje o pojawieniu się nowej wersji systemu dla iPhone, to szukaj tej opcji (o ile w ogóle taka jest) w iTunes na komputerze. Chyba, że posiadasz wersję developerską iOS5. Wtedy być może taka informacja będzie pojawiać się na iPhone.

Chyba, że chodzi o nowe wersje programów z Cydia / AppStore zainstalowanych na iPhone?

#633 bialy93

bialy93
  • 3 postów

Napisano 01 października 2011 - 15:17

Miałem kiedyś iPhona i pamiętam że była taka aplikacja w której można było zainstalować różne słowniki np. angielski-polski, miniwikipedie itp. Jak ta aplikacja się nazywała? Jakie inne jeszcze polecacie aplikacje z Appstore lub Cydia. Zależy mi na takich które by działały na 3.1.3 .

#634 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 01 października 2011 - 16:24

Takie aplikacje, to tylko w AppStore, zły dział. :)

#635 seqel

seqel
  • 11 postów

Napisano 04 października 2011 - 16:43

Usunięcie komunikatu o niskim stanie baterii Wyskakujący komunikat o 20% i 10% baterii stał się dla mnie trochę uciążliwy (zwłaszcza że wyskakuje po kilka razy, zwłaszcza ten z 20%) i chciałbym go usunąć. Znalazłem pewien program iHandy ale przy dodawaniu repo wyskoczyły jakieś faile i w efekcie nie mam tego w cydi... Czy są jakieś inne programy aby usunąć ten komunikat?

#636 grzes1230

grzes1230
  • 104 postów

Napisano 07 października 2011 - 10:26

Potrzebuje źródło Uisettings ale nie /qwertyoruiop.com/beta bo ono mi nie dziala

#637 Melon112

Melon112
  • 10 postów

Napisano 07 października 2011 - 13:16

Szukam aplikacji z cydii,gdzie w Statusbar obok godziny jest informacja o ilości dostępnej pamięci.

#638 garaddon

garaddon
  • 33 postów

Napisano 07 października 2011 - 14:55

SBsettings, jesli menu nie pasuje zawsze mozna w activatorze usunac gest aktywujacy.

#639 xbit

xbit
  • 369 postów

Napisano 07 października 2011 - 19:00

Witam! Czy jest w Cydii jakaś aplikacja albo sposób, dzięki któremu przy zablokowanym telefonie będę mógł zmienić piosenkę? Mam słuchawki bez pilota do iPhone i trochę denerwujące jest, iż aby zmienić piosenkę muszę go wyciągać z kieszeni. Szukam czegoś co np. pozwoliło by zmienić piosenkę przy zablokowany ekranie po nacisnięciu np. dwa razy przycisku power, albo przytrzymaniu? Może być też przycisk HOME. pozdrawiam

#640 garaddon

garaddon
  • 33 postów

Napisano 07 października 2011 - 22:57

Activator

#641 proxx

proxx
  • 1 264 postów

Napisano 08 października 2011 - 15:03

Potrzebuje programu który będzie pisał to co mu podyktuje,chciałbym przy jego pomocy pisać maile i smsy oraz komunikować sie przez program BeejiveIM Oczywiście w języku polskim Znalazlem program dragon dictation,ale moze jest cos lepszego kompatybilnego "bardziej" z Beejive mailem i smsami ? W tym programie trzeba kopiować i wklejac do okienka rozmowy a to zajmuje troche czasu Jest program IVONA (ale on jest tylko dla developerów którzy mogą zamontować ivone do programu) IVONA Text-to-Speech | IVONA Unveils Developer Program With Free Access to iOS Text to Speech Both Cloud and Device-based

#642 alamo11

alamo11
  • 14 postów

Napisano 10 października 2011 - 14:12

Witam, Jaki znacie najlepszy sposób na zastąpienie tego przełącznika on/off od dzwonka ? zaczął mi świrować kiedy jest w pozycji off i wole go nie używać bo tylko mnie denerwuje. Może jakaś aplikacja w cydii ? najlepiej żeby była jakaś ikonka na springboardzie na stałe żebym mógł jednym kliknięciem zmienić. PS Chyba że coś do centrm powiadomień bo mam ios 5 . mam już bb settings ale tam jest tylko on/off do głosności aplikacji a nie dzwonka.

#643 Mihao

Mihao
  • 137 postów
  • SkądKatowice

Napisano 12 października 2011 - 16:59

Szukam aplikacji która będzie mi przypominać ponownie o zdarzeniach tj nowy mail SMS połączenie nieodebrane Np powtarzanie dźwięku co 2 minuty uruchomienie diody led od aparatu

#644 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 12 października 2011 - 17:03

Witam, Jaki znacie najlepszy sposób na zastąpienie tego przełącznika on/off od dzwonka ? zaczął mi świrować kiedy jest w pozycji off i wole go nie używać bo tylko mnie denerwuje. Może jakaś aplikacja w cydii ? najlepiej żeby była jakaś ikonka na springboardzie na stałe żebym mógł jednym kliknięciem zmienić.
PS Chyba że coś do centrm powiadomień bo mam ios 5 . mam już bb settings ale tam jest tylko on/off do głosności aplikacji a nie dzwonka.

A Activator?

---------- Wpis dodano o 18:03 ---------- Poprzedni wpis dodano o 18:02 ----------

Szukam aplikacji która będzie mi przypominać ponownie o zdarzeniach tj nowy mail SMS połączenie nieodebrane
Np powtarzanie dźwięku co 2 minuty uruchomienie diody led od aparatu

O to się domagam od półtora tygodnia:

A macie może aplikację, że gdy mam nieodebrane połączenie, sms'a świeci się dioda aparatu w iPhone 4? ;)

#645 garaddon

garaddon
  • 33 postów

Napisano 12 października 2011 - 22:42

A Activator?

---------- Wpis dodano o 18:03 ---------- Poprzedni wpis dodano o 18:02 ----------

O to się domagam od półtora tygodnia:

Np. tu To akurat bylo latwo znalezc;P (MissedReminder)

#646 Verex13

Verex13
  • 1 093 postów
  • SkądTczew (k. Gdańska)

Napisano 13 października 2011 - 20:26

Witajcie. Jeśli chodzi o JailBreak nie jestem zbyt obeznany, ale w grudniu najprawdopodobniej kupię sobie iPoda Touch 5g białego. Jako że nie ma on 3G, chcę zrobić z mojego iPhone'a 3G router (nie wszędzie gdzie jestem jest WI-FI, a na iPada 2 + 3g w tym roku sobie pozwolić nie mogę), żeby móc korzystać z internetu na iPodzie Touch. Czy istnieje aplikacja w Cydii, która umożliwi mi zrobienie HotSpotu z mojego iPhone'a 3g? Soft to 4.2.1.

#647 Mihao

Mihao
  • 137 postów
  • SkądKatowice

Napisano 14 października 2011 - 00:38

Np. tu To akurat bylo latwo znalezc;P (MissedReminder)

Tylko połączenia nieodebrane . Potrzebuję jeszcze na SMS i Maila .

Czy jest może dostępna standardowa klawiatura dla sms i maila zamiast qwerty ?

#648 DonCorleone666

DonCorleone666
  • 365 postów
  • SkądKalisz

Napisano 14 października 2011 - 09:58

Kup Avile xD Qwerty jest da best.

#649 Mihao

Mihao
  • 137 postów
  • SkądKatowice

Napisano 14 października 2011 - 11:38

Kup Avile xD
Qwerty jest da best.

???

#650 elemele186

elemele186
  • 8 postów

Napisano 14 października 2011 - 14:59

Witam, zauważyłem ze w Galaxy S2 można przewijać ekrany czy pulpity dotykając kropek na dole ekranu wtedy kropki zamieniają się w suwak i można szybko dotrzeć do pulpitu ktory jest daleko. Czy istnieje podobna opcja/aplikacja w iOS czy Cydii? Z tego co patrzyłem to Barrel nie ma takiej opcji, no ale mogłem czegoś nie zauważyć.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych