Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Call of Duty 2 for Mac, ktoś grał?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
43 odpowiedzi w tym temacie

#26 Cottage

Cottage
  • 739 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 22 marca 2008 - 09:39

Ej, No, ale może warto sobie raz kupić i potem grać, grać, grać!

Dla przykładu wczoraj wieczorem było dostępnych ponad 4000 serverów w samym Deathmatch-u,a więc powyższe stwierdzenie w przypadku tej gry jest jak najbardziej słuszne.

#27 wojciech23

wojciech23
  • 2 020 postów

Napisano 22 marca 2008 - 09:55

No :) ja myślę, że też sobie kupię CoD 2... Będzie grania, oj będzie...;)

#28 Ruczaj

Ruczaj
  • 3 528 postów
  • SkądPoznan

Napisano 22 marca 2008 - 11:53

Kupujta, kupujta... tylko ceny sa bandyckie, placicie za samo umieszcenie logo MacOsa na pudelku, bo gra poza samym plikiem app niczym sie nie rozni od pecetowskiej, wszystkie pliki sa te same ;)

#29 Marcin_G

Marcin_G
  • 892 postów

Napisano 22 marca 2008 - 16:34

Czyli Ruczaj odpaliłeś wersję PC-etową CoD2 na Maku? Jaki to niby plik trzeba poszukać w sieci aby móc tego dokonać?

#30 kondrat_93

kondrat_93
  • 649 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 22 marca 2008 - 16:39

Ja właśnie też crackiem będę zainteresowany (oczywiście w dobrej sprawie- mam oryginał gry na pc, moge fotki słać) Na multi już grałem, ale chciałęm singla przejść jeszcze żeby wejść we wprawę a nie lamić na multi :)

---- Dodano 22-03-2008 o godzinie 16:53 ----
Chyba znalazłem tego cracka, ma 9,28 mb i znalazłem małą instrukcje

OK. I figured it out. For those of you that have problems. Here are the instructions for dummies:

1a. Unzip "Call of Duty2.dmg"
1b. Drag the "Call of Duty 2 folder" to your applications folder.
2a. Double click on the "Call of Duty 2 Multiplayer" icon. NOT the Call of Duty 2 icon!
2b. Insert the serial number that is inside the "Call Of Duty 2 SN.txt file".
2c. Call of Duty 2 Multiplayer will launch. You can quit it then.
3. Now unzip and apply the "2.1.3 Call of Duty update". After it's ok, close the dialog.
4. Finally double click the "Call Of Duty 2 1.3 [k].dmg" file and apply the crack. You have to locate the "Call of Duty 2" that is inside your application folder. NOT the Call of Duty 2 Multiplayer".
5. Start "Call of Duty 2" from your application folder.
6. Enjoy!

Chętnych po torrenta zapraszam na pm'a

#31 bombelq

bombelq
  • 74 postów
  • SkądRawicz

Napisano 25 marca 2008 - 13:47

Mam problem. Bo mowiliscie (mowil Cottage) ze moge grac w CoD2 rowniez z graczami z PC. Zainstalowalem siostrze na PC i nie widzi servw. Mamy routera w domu. Co zrobic zeby grac ?

#32 Cottage

Cottage
  • 739 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 25 marca 2008 - 14:07

Mam problem. Bo mowiliscie (mowil Cottage) ze moge grac w CoD2 rowniez z graczami z PC. Zainstalowalem siostrze na PC i nie widzi servw. Mamy routera w domu.

Co zrobic zeby grac ?

W zasadzie jak masz 2 oryginalne wesję MAC i nowego patcha + PC to nie powino być żadnego problemu podejrzewam że jest to kwestia w konfiguracji,ponieważ 2 razy grałem z kolegą który zakładał wszystko na PC ja tylko wyszukałem serwer i wpisałem hasło i wszystko było OK.

#33 bombelq

bombelq
  • 74 postów
  • SkądRawicz

Napisano 25 marca 2008 - 15:15

Nie mam orygianlow i patchow.

#34 Cottage

Cottage
  • 739 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 25 marca 2008 - 15:42

Nie mam orygianlow i patchow.

W takim razie nie ma tematu o graniu Online

#35 bombelq

bombelq
  • 74 postów
  • SkądRawicz

Napisano 26 marca 2008 - 18:55

A jak zainstaluje patche ? Obydwie wersje musza byc oryginalne bo na maca to sie chyba skusze :)

#36 Cottage

Cottage
  • 739 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 26 marca 2008 - 19:26

A jak zainstaluje patche ?

Obydwie wersje musza byc oryginalne bo na maca to sie chyba skusze :)

Tak aby myśleć o grze Online trzeba mieć oryginalne gry.

#37 jasiekmac

jasiekmac
  • 77 postów
  • SkądWhiteSide

Napisano 16 czerwca 2008 - 22:25

U mnie jest tak, że nie mam ustawionych na max detalach, rozdzielczość na full, AA na 0 i tam na średnich Ja miałem taką przygodę, że kopiłem oryginalną grę na amerykańskiej stronie i jak włożyłem do nagrywarki (nie superdrive bo się zepsuła) to wyświetla błąd. Udało mi się po jakimś czasie. Doszedłem do drugiej misji i musiałem iść na obiad. Więc wyłączyłem grę. Gdy wróciłem to jak włożyłem płytę (oryginalną) to powiedział żebym włożył oryginalną płytę ;/. Udało mi się w ten sposób, że pożyczyłem COD2 na PC od kolegi wziąłem odpowiedni plik i przegrałem na maca. Działa i mam po Polsku ale nie mam polskiej czcionki.

#38 Zwickau

Zwickau
  • 817 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 stycznia 2009 - 18:06

Gdzie można kupić Cod 2 dla Maca w sklepie w Warszawie? Byłem w iSpocie Arkadia i Złoty Tarasy, a jeszcze Cortland ul. Bitwy Warszawskiej. Ale nie ma. Pozdrawiam!

#39 chrzanekk

chrzanekk
  • 167 postów
  • SkądPuławy

Napisano 26 sierpnia 2009 - 06:22

Kupujta, kupujta... tylko ceny sa bandyckie, placicie za samo umieszcenie logo MacOsa na pudelku, bo gra poza samym plikiem app niczym sie nie rozni od pecetowskiej, wszystkie pliki sa te same ;)

Odświeżam
Call of Duty 2 (MAC) Call of Duty 2 (MAC) czy ja wiem czy takie bandyckie?? 99zl za CoD2 for MAC?? za COD1: Delux Edition płaciłem pare lat temu 89zł (zaraz jak wyszło). No ale 99zl dla kogoś kto ma macintosha (zwłaszcza ze to jednorazowy wydatek a nie tak jak w np. WoWa 100zł na dwa miechy) to chyba nie jest tragedia nie??

#40 kaslapek

kaslapek
  • 256 postów
  • SkądGliwice

Napisano 29 sierpnia 2009 - 11:43

Tak sobie czytam ten temat i się dziwię. Mam iMaca 20 2 Ghz PowerPC G5, 2GB DDR SDRAM, ATI Radeon 9600 128MB. I na tym sprzęcie Call of Duty 2 się tnie :( Niby da się grać ale na 800x600 i słabych detalach.

#41 ademiu

ademiu
  • 984 postów
  • SkądPoznań

Napisano 30 sierpnia 2009 - 11:20

Odświeżam
Call of Duty 2 (MAC) Call of Duty 2 (MAC) czy ja wiem czy takie bandyckie?? 99zl za CoD2 for MAC?? za COD1: Delux Edition płaciłem pare lat temu 89zł (zaraz jak wyszło). No ale 99zl dla kogoś kto ma macintosha (zwłaszcza ze to jednorazowy wydatek a nie tak jak w np. WoWa 100zł na dwa miechy) to chyba nie jest tragedia nie??

Faktycznie fajnie, że po roku od dyskusji i pojawieniu się z 3 nowych wersji gry ceny są niższe ...:roll:

#42 metal_man

metal_man
  • 489 postów
  • SkądChorzów

Napisano 18 września 2009 - 15:54

Faktycznie fajnie, że po roku od dyskusji i pojawieniu się z 3 nowych wersji gry ceny są niższe ...:roll:

3 wersji? Co to za historia? Wlasnie mialem zamowic ze sklepu Cenegi i sie powstrzymalem...

#43 johnnym

johnnym
  • 3 postów

Napisano 01 marca 2010 - 10:12

zajebista gierka : D

#44 gizmo3800

gizmo3800
  • 1 906 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 marca 2010 - 10:37

hmm jak rozumiem Multiplayer jest pod maćkiem? moze by jakies strzelanko urzadzic? ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych