Wracając do tematu...
Uważam, że porównywanie Lumii do iP to... nieporozumienie. Dlaczego? Bo iP jest smartfonem a Lumia jest telefonem z ekranem dotykowym. To za mało żeby być smartfonem. To co trzyma się w ręku to tylko przedłużenie całego systemu. Apple oferuje iTunes ze sklepami z Appkami, muzyką, filmami, podcastami. Kiosk z gazetami, które można prenumerować. Jest też iCloud co stanowi idealne połączenie wszystkich urządzeń z jabłkiem na plecach i nie tylko, itp itd. Lumia jest przedłużeniem... niczego.
Telefony dotykowe z Androidem też są smartfonami ale Nokia Lumia (i inne Nokie) smartfonami nie są. Zgodze się, że są solidnymi i ładnymi telefonami ale to chyba właśnie gwóźdź do trymny Nokii. Telefony to wspomnienie dawnej świetności Nokii.
Uważam, że nie masz pojęcia o smartfonach, tym bardziej o Windows Phone 7 albo zwyczajnie trollujesz.
Równie dobrze iPhone 5 nie jest dla mnie smartfonem, zgodzę się że jest ładnym telefonem (wspomnieniem dawnej świetności Apple).
To moje zdanie. Każdy ma swoje.
Każdy ma racjonalne argumenty a ty nie masz.
---------- Wpis dodano o 08:09 ---------- Poprzedni wpis dodano o 08:07 ----------
Nie rozumiem..? Co kopia zapasowa ma wspólnego z edycją klawiatury? : ) To była retoryczna prośba, wiem że bez JB nie da rady.
Być może plik odpowiedzialny za klawiaturę jest w kopi zapasowej ;-) Wtedy można go zmienić i po odtworzeniu iOS masz modyfikacje bez JB.