Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 13 grudnia 2012 - 10:18
Napisano 13 grudnia 2012 - 12:37
Dla mnie iPhone bez JB jest mega drogim i przy okazji mocno ograniczonym gadżetem niestety.
Napisano 13 grudnia 2012 - 12:46
Jeśli stać cię na iPhone to powinno cię stać również na aplikacje do niego
Napisano 13 grudnia 2012 - 12:51
Napisano 13 grudnia 2012 - 13:01
Napisano 13 grudnia 2012 - 13:10
@Rauf a jak inaczej odebrać ten tekst ?
Napisano 13 grudnia 2012 - 13:13
Napisano 13 grudnia 2012 - 14:54
Napisano 13 grudnia 2012 - 17:24
było pisane o tym 2 strony temuWierzyliście w DreamJB
- to proszę "DreamJB was intended as a social experiment." - Miłego dnia.
Cytat z FB iPod info.
Ale To już pewnie było
Napisano 14 grudnia 2012 - 02:18
Napisano 14 grudnia 2012 - 05:13
Napisano 14 grudnia 2012 - 06:39
Bardzo dobrze, widać Twój Iphone dalej walczy!!
- - - Połączono posty - - -
Postaram sie napisać krótko, ale w taki sposób aby każdy mnie zrozumiał.
Tak, produkty firmy APPLE są drogie. I to prawda, ze nie każdego na nie stać. I za to trzeba dziękować Bogu!!!
Bo mimo tego, ze ńie każdy może sobie na nie pozwolić i tak trafiają w ręce osób, które nie potrafią korzystać tak inteligentnych urządzeń i robią np. z Iphone'a śmietnik ( chciałabym uwzględnić, ze po to są zastępcze niby smartfony wyprodukowane przez inne firmy )
Tak więc posłuże dobra rada tych, którzy planują zakup Iphone'a bądź innych sprzętów firmy Apple, aby zastanowili sie zanim zaczną zabawę z Cydia, Jailbreak'iem i wszystkimi innymi glupotami.
Dla Iphone'a idealnie pasuje ORYGINALNY iOS, bez żadnych wynalazków. Nie niszczcie czegoś, nad czym pracował człowiek inteligentny.
Napisano 14 grudnia 2012 - 08:41
Napisano 14 grudnia 2012 - 09:05
Napisano 14 grudnia 2012 - 09:13
Bardzo dobrze, widać Twój Iphone dalej walczy!!
Tak, produkty firmy APPLE są drogie. I to prawda, ze nie każdego na nie stać. I za to trzeba dziękować Bogu!!!
Bo mimo tego, ze ńie każdy może sobie na nie pozwolić i tak trafiają w ręce osób, które nie potrafią korzystać tak inteligentnych urządzeń i robią np. z Iphone'a śmietnik ( chciałabym uwzględnić, ze po to są zastępcze niby smartfony wyprodukowane przez inne firmy )
Tak więc posłuże dobra rada tych, którzy planują zakup Iphone'a bądź innych sprzętów firmy Apple, aby zastanowili sie zanim zaczną zabawę z Cydia, Jailbreak'iem i wszystkimi innymi glupotami.
Dla Iphone'a idealnie pasuje ORYGINALNY iOS, bez żadnych wynalazków. Nie niszczcie czegoś, nad czym pracował człowiek inteligentny.
Napisano 14 grudnia 2012 - 10:03
Napisano 14 grudnia 2012 - 10:26
Już dawno nie czytałem większej głupoty na tym forum.Bardzo dobrze, widać Twój Iphone dalej walczy!!
Napisano 14 grudnia 2012 - 15:32
Napisano 14 grudnia 2012 - 16:13
Wiem, że to już było wcześniej, ale może ktoś spróbować z tym??? Rocky-Racoon.com
Ogólnie wygląda na wiarygodne źródło zwłaszcza, że wydali oni też JB 5.1.1, który o ile mi wiadomo działa. Ja sam spróbowałbym, lecz musiałbym mieć instrukcję dokładną (nie jestem jakimś geniuszem w tej dziedzinie).
Jak ktoś ma wątpliwości, to niech wytłumaczy mi animację na telefonie jakoś w 2 minucie tego filmu oraz napis na dole ekranu iPhone'a w 3:30 minucie tego filmiku.
Napisano 14 grudnia 2012 - 23:19
Napisano 14 grudnia 2012 - 23:57
Napisano 15 grudnia 2012 - 00:25
Panowie mam softa 6.0.1 ugotowanego przez snOwbreeze i Cydia po kliknieciu tylko mrugnie i wraca do SB wiecie jak sobie z tym poradzić??
Napisano 15 grudnia 2012 - 00:33
Napisano 15 grudnia 2012 - 00:35
Napisano 15 grudnia 2012 - 00:42
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych