iWrapper - opraw swój zrzut ekranu w urządzenie.
Napisano 01 marca 2013 - 11:52
Napisano 01 marca 2013 - 11:53
Wybierz zrzut ekranu i się przekonaj -,-witam kupiłem odpaliłem na ip5 i w ustawieniach mam jedynie iPad Mini,iPad 3 gdzie ramka z ip5 ?
Napisano 01 marca 2013 - 12:06
Napisano 01 marca 2013 - 12:37
Kurcze nie ogarniam, ale się domyślam że chodzi o to, iż najpierw muszę zrobić zrzut ekranu a potem tą appką wskazuje zrzut np. w rolce czy gdzieś tam i apkka sama doda mi ramkę mojego urządzenia tak to ma działać?
Edit.
Sorki za lamerstwo ja dopiero się uczę iOS i OSx
Na początek home+power i potem appka
Dokładnie tak jak sam opisałeś.
Napisano 01 marca 2013 - 12:43
Napisano 26 marca 2013 - 19:49
Dzisiaj aplikacja doczekała się oficjalnego konta na twitterze. Jeśli chcesz wiedzieć o nowościach czy wziąć udział w polowaniu na kody to śledź kanał @iwrapper_app.
Napisano 11 kwietnia 2013 - 17:42
iWrapper doczekał się kolejnej aktualizacji. - iWrapper w sklepie iTunes App Store
Na wstępie chciałem podziękować wszystkim, którzy przysyłali maile z sugestiami, komentarzami oraz pisali na twitterze i na forum nt. aplikacji. Usprawniłem kilka rzeczy, m. in. funkcję odnajdującą ostatni zrzut w rolce aparatu - teraz nie musi być na ostatnim miejscu - może być po nim X zdjęć, a zrzut i tak zostanie znaleziony. Więcej zmian poniżej
iWrapper to prosta aplikacja do upiększania Twoich zrzutów ekranu z urządzeń iOS. Świetna dla blogerów oraz recenzentów aplikacji. ⭐⭐⭐⭐⭐
Idea jest prosta. Wybierasz zrzuty ekranu z rolki aparatu. Ustawiasz parametry ramki urządzenia w jakim ma być osadzony zrzut ekranu. Po kilku tapnięciach upiększone zrzuty pojawią się w rolce aparatu gotowe do umieszczenia w artykule lub podzielenia się nimi.
✔ Ramki: iPhone 4s / 5, iPad 3 Wifi, Cellular, iPad Mini
✔ Automatyczne rozpoznawanie urządzenia
✔ Obraz z przezroczystym tłem
✔ Efekty: odbicie urządzenia, odbicie światła na ekranie
Masz iPada oraz posiadasz zrzut z ekranu iPhone? iWrapper wie, że ma pokazać zrzut w ramce iPhone i vice versa.
Zmiany w najnowszej wersji:
iWrapper 1.6:
★ Możliwość wyboru do 20 zrzutów ekranu za jednym razem (In-App Purchase)
★ Poprawiono jakość ramek ze zrzutami z iPhone 3G/4/4s
★ Zmieniono model iPhone 4 na iPhone 4s
★ Dodano urządzenie - iPad Wifi
★ Dodano support języka japońskiego
★ Nowa ikona - Tak, następna, tym razem lepsza
★ Aplikacja wymaga iOS 6.0
☆ Podczas wybierania zrzutów ekranu z galerii, wyświetlane są tylko zrzuty ekranu oraz zdjęcia, które są rozmiarów odpowiednich dla zrzutów ekranu.
☆ "Ostatni zrzut z rolki aparatu" - odnajduje zrzut ekranu w rolce aparatu niezależnie od tego czy znajduje się on na ostatniej pozycji czy w środku.
☆ Nowy wygląd podgladu, możesz przeglądać wiele zrzutów i dzielić się nimi
☆ Małe zmiany w UI
☆ Dodano Splash screen
iWrapper 1.5
☆ Udostępnianie na Twitter, Facebook, iMessage, E-Mail
☆ Ustawienia są przechowywane - po ponownym włączeniu aplikacji będą odczytane
Jeśli masz jakieś sugestie zostaw komentarz. Możesz także śledzić iWrapper na twitterze @iwrapper_app
iWrapper w sklepie iTunes App Store
Enjoy
Napisano 15 kwietnia 2013 - 19:09
Napisano 15 kwietnia 2013 - 19:46
No i czemu brak polskiej wersji :?: :-|
Napisano 15 kwietnia 2013 - 19:52
Napisano 15 kwietnia 2013 - 20:04
Napisano 15 kwietnia 2013 - 20:12
Napisano 23 kwietnia 2013 - 19:09
Chciałbym dodać wsparcie dla języków:
- Chinese
- Belarusian
- Czech
- German
- Greek
- Spanish
- Estonian
- Finnish
- Hungarian
- Italian
- Korean
- Dutch
- Slovak
- Swedish
- Turkish
- Ukrainian
Projekt tłumaczenia aplikacji jest publiczny i znajduje się pod adresem: https://applokaligo....rojects/1438103 w serwisie Lokaligo. Tworzenie konta zajmuje minutę.
Znajdą się chętni?
Jeśli macie sugestie piszcie śmiało.
Napisano 05 maja 2013 - 11:21
Lista języków do przetłumaczenia:
- Chinese
- Belarusian
- Czech
- Greek
- Spanish
- Estonian
- Finnish
- Hungarian
- Italian
- Korean
- Dutch
- Slovak
- Swedish
- Turkish
- Ukrainian
Napisano 05 maja 2013 - 11:41
Napisano 05 maja 2013 - 11:54
Napisano 11 maja 2013 - 10:15
iWrapper w wersji 1.6.1 jest dostępny w App Store. Jest to mały update, głównie dla niemieckiej społeczności - wsparcie dla języka niemieckiego. Zapewne są tu osoby, które korzystają z iPhone'a / iPada po niemiecku więc macie teraz możliwość używania aplikacji w języku niemieckim.
Dzisiaj dostałem informację na Twitterze o literówkach w polskiej wersji interfejsu. Dzisiaj też naniosłem poprawki i wersja 1.6.2 trafiła do sklepu - więc cierpliwości, może Apple tym razem szybciej zatwierdzi aktualizację
Prośba o pomoc w tłumaczeniach jest nadal aktualna. Jeśli znasz język lub chcesz mieć aplikację w języku, którego nie ma, zgłoś się tu lub na twitterze @iwrapper_app.
Pobierać
Napisano 17 maja 2013 - 08:54
Macie sugestie? piszcie
Napisano 19 maja 2013 - 08:43
Napisano 06 lipca 2013 - 19:22
Jakiś czas temu zacząłem przystosowywać iWrapper do iOS7. Jest to dobry moment na zgłaszanie błędów. Zapewne część was ma na swoich urządzeniach iOS7 oraz iWrappera. Jeśli tak właśnie jest i widzicie, że iWrapper nie działa tak jak powinien to możecie zgłosić błąd tutaj lub na twitterze @iwrapper_app. Jeśli nie znaleźliście błędów, ale macie jakieś sugestie to śmiało pisać tu lub na twitterze.
Co udało się zrobić?
Na dzień dzisiejszy aplikacja wspiera iOS6 oraz iOS7, wygląd aplikacji w iOS7 jest dopasowany dla tegoż systemu.
Poprawiłem też błąd, który blokował UI lub przycisk Podgląd po użyciu "Ostatni zrzut ekranu z rolki aparatu" - zgłoszone na Twitterze.
pozdrawiam, Tomek
Napisano 18 września 2013 - 17:12
Napisano 19 września 2013 - 15:56
Napisano 29 stycznia 2014 - 10:29
Napisano 29 stycznia 2014 - 10:35
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych