Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

WD Mybook live pomoc w akutalizacji Twonky

• Please log in to reply
27 replies to this topic

#26 kostek

kostek
  • 320 posts
  • SkądPiaseczno

Posted 10 August 2013 - 08:45

Czołem, podłączę się w temacie z pytankiem :) Mam mybook live podłączone do routera WiFi w domu i moje pytanie jest takie czy jak w folderze public umieszcze zdjecia i muzykę, tak aby widzieć to w iTunes i na Playstation to czy folder ten i jego zawartość może być w jakiś sposób widoczna dla całego bloku w którym mieszkam? :) Pozdr. kostek

#27 francoluca

francoluca
  • 3 posts

Posted 11 August 2013 - 17:45

Witam Dostęp do twoich zasobów mają komputery podłączone do twojej sieci domowej, więc sąsiedzi nie mogą mieć dostępu do twoich danych, chyba, że masz niezabezpieczone WIFI i każdy może się podłączyć :) Mam pytanie. Czy ktoś z was 'ożywił' MBL, do którego nie ma dostępu poprzez dashboarda i ssh? Aktualizowałem MBL po akutalizacji miał się zrestarować, ale trwało to bardzo długo i pojawił się jakiś błąd mowiący o przekroczeniu limitu czasu, więc manualnie zrestartowałem urządzenie. Od tej pory nie mam łączności z MBL, nie mogę się połączyć nawet przez ssh... na zagranicznym forum, przeczytałem, że w tej sytuacji trzeba chyba wyjąć dysk i go sformatować na innym komputerze, ale nie wiem zupełnie jak się za to zabrać, ktoś miał podobny problem?

#28 Maxavelli

Maxavelli
  • 1040 posts

Posted 13 August 2013 - 10:44

Jako ze nie ma innego tematu o WD MB Live! na forum to wrzuce tutaj :

Great Features for your Mybook !

Paczka znacznie uprzyjemnia zywot ;-)!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users