A blade to handlowiec, pisal, ze rynek POlski to dla niego ledwie kilkuprocentowy rynek zbytu - wiec zdecydowanie moze sobie go odpuscic, a my tego przeciez nie chcemy.
Ale kto nie chce? Co ty w PRLu jeszcze jesteś że liżesz tak dupę sprzedawcy?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 14 sierpnia 2007 - 13:09
A blade to handlowiec, pisal, ze rynek POlski to dla niego ledwie kilkuprocentowy rynek zbytu - wiec zdecydowanie moze sobie go odpuscic, a my tego przeciez nie chcemy.
Napisano 14 sierpnia 2007 - 16:47
no to pojechaliscie po bandzie ludzie
uwazacie, ze blade nie powinien tak odpisywac ? jak to nie !? Skoro tak jak pisał kenjiro kilka razy mailowal do niego w sprawie ceny imac'a, to jego sprawa jaka jest cena, chyba oczywiste, ze kazdy chce cos zarobic, a musi miec kase na kolejne zakupy dla nas forumowiczow .
Kenjiro jezeli cos ci sie nie podoba to po kiego piszesz? znajde ci tysiace aukcji na ktorych cena jest za duza - chcesz ? przykladowo - gdyby byla domena sex.pl do licytacji i walczyli by o nia ludzie to ceny dochodzily by do grubych tysiecy, a kenjiro powiedz mi szczerze - pisalbys do wlasciciela ze przeciez rejestracja w nazwa.pl kosztuje tylko 9.90 + VAT - juz widze szczery bananowy usmiech na twarzy wlasciciela. Na prawde dziwie sie, ze blade Cie po prostu bardziej nie wysmial, jega sprawa ile chce zarobic, moze walnac nawet 10 000 jest to nowy imac i nigdzie w PL go nie dostaniesz poza aukcjami Blade'a. Wiec wybacz monopol !
I chyba najwazniejsze - na kazdej aukcji Bruca jest notka, ze nie sprzeda taniej i chyba po to to napisal aby ustrzec sie przed uszczypliwymi malolatami badz mlodymi duchem, ktorzy i tak popiepsza troche dla samego sensu piepszenia. Takie maile moga wytracic z rownowagi.
Ide o zaklad, ze zaden obcokrajowiec nie zawraca glowy blade'owi.
Napisano 14 sierpnia 2007 - 16:57
Ja prdle, ale pokaz wazeliniarstwa, paskudnego lizusostwa. Wiesz co, nasmaruj sie wazelina (kosmetyczna albo techniczna, z Castoramy) i zrob wiesz co. Na jedno wyjdzie.
Ze czego niby nie chcemy? Co to, jakis misjonarz, ze mamy go blagac zeby sobie nie odpuscil rynku? Pisz za siebie...
Napisano 14 sierpnia 2007 - 23:06
Napisano 14 sierpnia 2007 - 23:11
Napisano 15 sierpnia 2007 - 23:40
Napisano 15 sierpnia 2007 - 23:49
Hmmm.. Panowie (a moze tez i Panie) ... (ciach)
Mam nadzieje, ze wyjasnilem chyba wszystko bo nie chcialbym, aby z mojego powody Forumowicze klocili sie miedzy soba.
Pozdrawiam.
Napisano 16 sierpnia 2007 - 00:11
Napisano 16 sierpnia 2007 - 00:23
Napisano 16 sierpnia 2007 - 01:07
Napisano 30 października 2009 - 14:12
Napisano 30 października 2009 - 14:18
Napisano 30 października 2009 - 22:54
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych