Bo?Więc tym bardziej powiązanie przez Ciebie flashowania i rzekomej niestabilności sterowników było nielogiczne.
Tania prowokacja. Pracowałeś w Fakcie?Serio? Na tym zdjęciu nie widać, żebyś miał coś z uszami. Ale może to stare zdjęcie.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 16 października 2007 - 06:11
Bo?Więc tym bardziej powiązanie przez Ciebie flashowania i rzekomej niestabilności sterowników było nielogiczne.
Tania prowokacja. Pracowałeś w Fakcie?Serio? Na tym zdjęciu nie widać, żebyś miał coś z uszami. Ale może to stare zdjęcie.
Napisano 16 października 2007 - 06:18
Bo?
Tania prowokacja. Pracowałeś w Fakcie?
Napisano 16 października 2007 - 06:42
Napisano 16 października 2007 - 10:15
Napisano 16 października 2007 - 11:02
toki: Miałem Cię ignorować, a moderatorzy pisali do mnie PW, żebym nie dał się prowokować.
Powiem jedno: Ty gadasz o czymś całkiem innym niż ja, a o sterownikach nie masz pojęcia. Pa
Napisano 16 października 2007 - 11:52
Bałbym się robić jakieś upgrady firmware (telefonu czy X360) na Maku z Windowsem z trefnymi sterownikami od BootCampa, przez które co jakiś czas wyskakują BSOD.
Napisano 16 października 2007 - 11:55
Napisano 16 października 2007 - 14:48
Napisano 16 października 2007 - 16:56
I co z tego, jak w połowie flashowania wyskoczy mi BSOD z winy innych sterownikow BootCampa? Kto mówi, że akurat koncentrator USB ma złe sterowniki, omg.. żal.Powiedz mi człowieku jaka jest różnica między normalnym PC a natywnie działającym windowsem na macu bo wg mnie nie ma żadnej skoro działają wszystkie peryferia. Poza tym upgrade firmware robisz przez co??? Przez USB, więc mi b]nie wciskaj kitu, że w maku pod windowsem USB ma złe sterowniki[/b] i nie działa bo niestety kolego brednie piszesz...
Napisano 16 października 2007 - 17:06
I co z tego, jak w połowie flashowania wyskoczy mi BSOD z winy innych sterownikow BootCampa? Kto mówi, że akurat koncentrator USB ma złe sterowniki, omg.. żal.
Napisano 16 października 2007 - 17:40
JEDI_V - nie prowokuj i nie podnos ,,temperatury dyskusji,, ...plisssO dziecko z gimnazjum wrocilo, o tej porze to jakies wagary musza byc,albo w szkole wi-fi niezabezpieczone jest :-)
Napisano 16 października 2007 - 17:46
Napisano 16 października 2007 - 18:40
Napisano 16 października 2007 - 18:46
Napisano 16 października 2007 - 19:03
Szanse dla Wicko juz wyprosilem u pozostalych Moderatorow i On o tym wie - problem jest jednak nie tylko w dzialaniu ze strony Wicko ale w tym co pisza inni userzy. Rozumiem, ze niektorym puszczaja nerwy jesli widza nieprzemyslane posty .... i odpisuja. Zalecam wtedy zamiast odpisywac na bierzaco - odejsc od kompa, zlapac swierzego powietrza i dopiero wtedy odpisac .... nie bedzie wtedy w postach tyle ironi, wysmiewania sie z mlodego wieku, patrzenia na kogos z gory tylko dlatego, ze nie zna sie zbytnio na sprzecie co inni. Z czasem ,,nowicjusz,, dojdzie do poziomu ktory juz nie bedzie razic innych ... Ja sam czesto tez zadaje ,,dziwne,, pytania chodz jestem blisko 40Blade daj szansę młodemu na naprawienie tego co zepsuł (choć znając jego mentalność nie wie co i jak naprawić)
Napisano 16 października 2007 - 19:37
Napisano 16 października 2007 - 19:56
Napisano 16 października 2007 - 20:01
ja np. jestem nauczony (i to nie tylko przez rodzicow ale i przez doswiadczenie zyciowe i zawodowe) ze do osob powyzej 18 lat zwracam sie ,,per Pan,, chociaz sam mam prawie 40lat ....ale takie czasu nastaly, ze mlodziez inaczej jest wychowywana .....
Napisano 16 października 2007 - 21:53
Ponieważ to dwie niezależne od siebie rzeczy. Równie dobrze mógłbyś napisać, że obawiasz się używać przyprawy "Chińska - 5 smaków", bo w Chinach naruszają prawa człowieka.Bo?
Nie, nie pracowałem, ale i tak będziesz się przy tym upierał, prawda?Tania prowokacja. Pracowałeś w Fakcie?
To bardzo ładna postawa, ale czy zapytałeś też użytkowników forum, czy chcą tolerować takie zachowania i czekać, aż się młody człowiek łaskawie "wyrobi"? Reakcja zaskakująco wielu osób zdaje się świadczyć o tym, że nie chcą. Szczególnie że sami nie spotykają się z takim poziomem zrozumienia.Szanse dla Wicko juz wyprosilem u pozostalych Moderatorow (...) Z czasem ,,nowicjusz,, dojdzie do poziomu ktory juz nie bedzie razic innych ...
Napisano 17 października 2007 - 00:14
Nie.Napisałeś to tak jakby właśnie flashowanie miało spowodować zwiechę
Pierwszy lepszy przykład to częsty BSOD gdy zmieniam głośność przy włączonej pełnoekranowej aplikacji. Niemało jest takich popierdółek, więc trudno się, imo, nie bać o sprzęt.Niby który sterownik ma go zawiesić skoro nic innego nie będziesz w tym czasie robił???
Uwierz mi, jeżeli ktoś zasługuje na szacunek to go bez wątpienia ode mnie dostanie. Jeżeli jest osobą, która od początku uprzedza się do jakiejś osoby z pewnego powodu, nie powinna go ode mnie oczekiwać ani teraz, ani w przyszłości.Poza tym jak już napisałem jak miałem 15 lat to dla mnie ktoś po 30-ce był osobą której nie podskakiwałem bo tak mnie w domu rodzice nauczyli...
No nie do końca. W chińskim przypadku jedno nie kłóci się z drugim, a jak jedna z aplikacji wchodzących w skład pakietu od Boot Campa zechce mi wyświetlić jakiś BSOD akurat wtedy, gdy będę robił coś ważnego, to jednak znajdzie się powiązanie, tak?Ponieważ to dwie niezależne od siebie rzeczy. Równie dobrze mógłbyś napisać, że obawiasz się używać przyprawy "Chińska - 5 smaków", bo w Chinach naruszają prawa człowieka.
Mylisz mnie z tokim. Nie. Ba, to było tylko pytanie retoryczne.Nie, nie pracowałem, ale i tak będziesz się przy tym upierał, prawda?
Napisano 17 października 2007 - 00:34
Ależ owszem. Takie samo jak poczucie niesmaku podczas spożywania kaczki po pekińsku.No nie do końca. W chińskim przypadku jedno nie kłóci się z drugim, a jak jedna z aplikacji wchodzących w skład pakietu od Boot Campa zechce mi wyświetlić jakiś BSOD akurat wtedy, gdy będę robił coś ważnego, to jednak znajdzie się powiązanie, tak?
Wybacz, ale Ci nie ufam. Agresja Twoich wypowiedzi ma rodowód wcześniejszy niż zwracanie uwagi na Twój wiek. Wręcz posunąłbym się do stwierdzenia, że zwrócono uwagę na Twój wiek, aby choć odrobinę zatrzeć niesmak spowodowany Twoimi wypowiedziami. O, i wróciliśmy do przyprawy chińskiej.Mylisz mnie z tokim. Nie. Ba, to było tylko pytanie retoryczne.
Tak krócej - wystarczy, że toki i jego spółka się ode mnie odpierniczy, a na forum będzie spokój.
Napisano 17 października 2007 - 00:49
Napisano 17 października 2007 - 06:13
Napisano 17 października 2007 - 07:05
Gdybyś chociaż się do mnie nie odzywał, ale niee.. w co drugim temacie widzę tekst typu "dziecko", "urzad skarbowy", "gówniarz" i tym podobne, więc daruj sobie takie polemiki z Blade'm.
Mylisz mnie z tokim. Nie. Ba, to było tylko pytanie retoryczne.
Tak krócej - wystarczy, że toki i jego spółka się ode mnie odpierniczy, a na forum będzie spokój.
Napisano 17 października 2007 - 07:20
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych