Mi najbardziej brakuje cyferek od 1-9 i 0 akurat w gornym rzedzie znakow na klawiaturze jest 10 wiec by sie zmiescilo. A jak jeszcze udalo by sie zrobic aby np nad literka Q byla mala 1, W mala dwojka itd bylo by super brakuje mi tego a drazni mnie wlaczanie klawiatury numerycznej jak chce tylko jedna cyfre wstawic. Daloby rade cos takiego zrobic? Edit: Dokladnie o taki efekt mi chodzi jak pokazales na swoim screenie androidowej klawiatury!
Jest modyfikacja w Cydia, musisz poszukać która dodaje dodatkowy rząd przycisków z klawiszami.
---------- Wpis dodano o 07:31 ---------- Poprzedni wpis dodano o 07:30 ----------
rybak-17 wgrałem pliki tak jak napisałeś i jest problem, bo po przytrzymaniu A, E i O nadal jest wiele znaków. Z czego to wynika? Reszta liter ok. Posiadam Iphone 2G 3.1.3
Może dlatego że zmodyfikowane pliki pochodzą z najnowszego obecnie iOS 5.1.1
---------- Wpis dodano o 07:33 ---------- Poprzedni wpis dodano o 07:31 ----------
Witam,
przepraszam, jeśli OT --
a czy możliwa jest podobna modyfikacja klawiatury zewnętrznej iPada? Np. zamienić miejscami klawisze (Command i Alt) lub dodawać dowolne skróty? Czy jest jakiś plik w systemie iOS, który odpowiada za takie modyfikacje?
z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
Podobna modyfikacja jest jak najbardziej możliwa natomiast jak zmienić miejscami klawisze nie mam pojęcia. Na temat skrótów klawiszowych nic nie wiem.
Na iPadzie jest o tyle wygodnej że tam wystarczy musnąć klawisz do góry aby mieć dodatkowy znak.