Ponowne pobranie/ściąganie aplikacji/gier/muzyki/filmów/& … z iTunes Store Redownload
Napisano 08 lipca 2013 - 13:02
Napisano 08 lipca 2013 - 13:05
Czyli jeśli dobrze rozumiem - dzisiaj z okazji urodzin Apple są pewne gry i aplikacje za darmo.
Jeśli pobiorę je, i za jakiś czas wyzeruję mojego Iphone, to pomimo iż będą już one płatne (ja pobrałem je dzisiaj jak były w promocji za DARMO) to będę mógł je bez problemu ponownie pobrać ??
Czy naprawdę ciężko jest przeczytać trzy poprzednie posty w tym wątku?
Napisano 08 lipca 2013 - 13:11
Napisano 08 lipca 2013 - 13:15
Reasumując - jak chce ponownie pobrac aplikację / grę którą kupiłem (NAWET ZA DARMO) to muszę ją wyszukać w aplikacjach czy jest jakaś lista pobranych plików (historia) - dajmy przykład, że zależy mi na jakieś aplikacji, którą kupiłem ale zapomniałem jej nazwy..
O tym też jest napisane w tym wątku. Wystarczy chcieć przeczytać. Ale nie, po co...można je...ć ten sam temat co stronę.
Napisano 08 lipca 2013 - 13:17

Napisano 08 lipca 2013 - 13:26
No nic... wertuję temat dalej
Rozumiem, że nie pomożesz ?
EDIT. Nie znalazałem dokladnej informacji (że lista kupionych jest w zakladce PURCHASED w iTunes) ale jakos do tego doszedłem.. Uff
W pierwszym poście tego wątku masz link => Pobieranie wcześniej zakupionych materiałów ze sklepów App Store, iBookstore i iTunes Store
Co chcesz dokładniej wiedzieć. Jest wszystko jak krowie na rowie opisane.
Napisano 10 września 2013 - 23:55
Napisano 10 września 2013 - 23:58
Napisano 11 września 2013 - 08:54
Witam! 26 października zeszłego roku kupiłem w AppStore aplikację Smart Alarm Clock (0,79€). Chciałem ją właśnie pobrać ponownie ale nie mogę. Wygląda to tak, jakbym nigdy jej nie kupił. Mam potwierdzenie zapłaty z iTunes. Skoro zapłaciłem, to powinienem mieć chyba możliwość pobrania jej w każdej chwili?
Jeżeli aplikacja została w jakimś momencie wycofana z AppStore i później dodana ponownie, jest zupełnie nową aplikacją i nie da się jej już ściągnąć za darmo.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych