Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[POKAŻ] Swoją okolicę

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
151 odpowiedzi w tym temacie

#26 altcomputing

altcomputing
  • 1 098 postów
  • SkądŚwidnica

Napisano 21 lipca 2007 - 00:38

tak, Blaupunkt :) w moim tez byl ichni GPS i pierwszorzędne wykonanie :) ogólnie to było auto jednego z menedżerów u nas a firma biedna nie jest także i auta wypasione... Ruszanie z wajchą w pozycji "S" - poezja (lubianego przeze mnie) warkotu Diesla, miękko, a stanowczo zmieniającego obroty wraz ze zdobywaniem przez skrzynię kolejnych przełożeń, aż do szóstego...

#27 Chilon

Chilon
  • 1 930 postów

Napisano 21 lipca 2007 - 01:07

Odpowiedziałem tylko na pytanie. Nie twierdzę, że to złe auta bo na autach się kompletnie nie znam za to wiem, że dres nakleił by na szybę wspomnianą naklejkę ;)

#28 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 21 lipca 2007 - 01:31

Starajcie sie jako pierwsze zdjecie umiescic widok z okna,a dopiero nastepne okolicy. Zeby pozniej nie bylo ze ktos zamieszkuje Hollywood Blvd i to jeszcze na parterze ;)
  • reRESERVEDFX lubi to

#29 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 21 lipca 2007 - 01:58

hahaha

#30 reRESERVEDFX

reRESERVEDFX

/////AMG

• 2 111 postów
  • SkądBurr Ridge, IL

Napisano 21 lipca 2007 - 03:01

Starajcie sie jako pierwsze zdjecie umiescic widok z okna,a dopiero nastepne okolicy. Zeby pozniej nie bylo ze ktos zamieszkuje Hollywood Blvd i to jeszcze na parterze ;)

TY NIE SZPIEGUJ MNIE!!! Skad wiedziales moje dokladne miejsce zamieszkania? ::wink: :wink:

Po prostu zrobilem fotke na szybko jak bylem pod sklepem Diesla po nowe buty.

#31 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 21 lipca 2007 - 09:38

no ja jutro tzn dzisiaj musze leciec do diesla po nowe spodnie bo juz w zadne sie nie mieszcze juz wszystkie (diesel armani itp. ) sa na mnie zamale ja do barow to musze w krutkich bojowkach chodzic ;);)

#32 zasina

zasina
  • 159 postów
  • SkądKrobia / Gostyń

Napisano 21 lipca 2007 - 10:26

Konkurencji raczej nie zrobię, ale skoro pokazujemy to pokazujemy. Oto moje ukochane slumsiki.

Nie przesadzaj - Łódź to miasto o największym potencjale architektonicznym w Polsce. Sam chę być jej mieszkańcem! :)

#33 Ruczaj

Ruczaj
  • 3 528 postów
  • SkądPoznan

Napisano 21 lipca 2007 - 10:39

Nie bo brakuje napisów "pioneer" na szybach ;) Ewentualnie jakby stał fiat 126p to "sony" ;)

No, no wlasnie takimi Golfami u mnie jezdzi wiocha :) Ale fakt, moi maja na szybie glownie naklejone "Mayday". Tutaj sie je tuninguje w wiejskich warsztatach, tzn obcina sie jeden zwoj amortyzatora, przez co sa nizsze i sztywniejsze. No i nakladka basowa na rure wydechowa, koniecznie. W niedziele pare km stad jest gielda samochodowa, i tam mozna kupic wszystko do tuningu albo cale audio do samochodu.

#34 goto206-13305c6036

goto206-13305c6036
  • 605 postów
  • SkądŁódź

Napisano 21 lipca 2007 - 11:23

Nie przesadzaj - Łódź to miasto o największym potencjale architektonicznym w Polsce. Sam chę być jej mieszkańcem! :)

Potencjał jest. Możliwości nie ma.

#35 sel4

sel4
  • 787 postów
  • SkądGdynia

Napisano 21 lipca 2007 - 11:25

to może, pokaż swój samochód :P

wiecie, chciałem sobie kupić maseratti i bugatti, bo to są ładne nazwy i się rymują. Pozatym to mam podziemny garaż 200 m kw i brakuje mi samochodów.
A to zdjęcie z mojej prywatnej satelity (dlatego już mi nie starczyło na bugatti :/)
http://www.ftp.adamk...okolica_sat.png
a to z mojego iphona zdjęcia, wiecie, Hasselbata nie chciało mi się wyjmować z szafy, bo go 1Dsem zastawiłem...
zdjecie 1
zdjecie 2

tak na marginesie:
reRESERVED: Po co wrzucasz zdjęcie swojego samochodu, skoro to jest temat okolica? nie mam nic do tego, że jeździsz ferrari, wiem, amerykańskie realia są inne, ale wiesz... troche pokory, po co się afiszować. Mnie to osobiście nie rusza, nie mam samochodu, jeżdżę służbowym focusem i jestem wniebowzięty, że nie muszę korzystać ze starych ikarusów...
Są może ludzie, ktorych to może zaboleć, że pracują 3 lata na seicento, a ty (nie wiem, ale chyba nie masz 30 lat nawet jeszcze) jeździsz sobie ferrari.
Ale pamiętaj - no offence :) mi to nie przeszkadza (ale czerwony mogłeś wziąść chociaż)

#36 reRESERVEDFX

reRESERVEDFX

/////AMG

• 2 111 postów
  • SkądBurr Ridge, IL

Napisano 21 lipca 2007 - 19:28

Alez sel4 ja nie szpanuje tylko wrzucam ladne zdjecie ulicy, a samochod jest w pierwszym plenerze bo raczej Ferrari/Lamborghini bez dachu w zoltym kolorze to wizytowka Hollywood. Przepraszam jesli Cie to urazilo. Ja tam sie nie wysmiewam z ludzi, ktorzy maja np. gorszy samochod bo sam kiedys jezdzilem Fordem. Ludzie sie wkoncu czegos dorabiaja w zyciu i tego Ci i wszystkim na forum serdecznie zycze! A jezeli chodzi o ten czerwony kolor to tez moge miec. Moge miec praktycznie jaki chce samochod bo pracuje u dilera :P Jak cos nowego przychodzi to wszyscy sobie do domu na wieczor cos fajnego bierzemy i nie musimy za to placic. A ta ulica (Sunset) idealnie pasuje do drogich samochodow bo tam mozna znajsc tylko bardzo drogie sklepy :P I ladnie wyglada tez.

#37 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 21 lipca 2007 - 21:48

sel4 tamn adrugim zdjeciu cos ci chyba z ogródka kradna ;)

#38 reRESERVEDFX

reRESERVEDFX

/////AMG

• 2 111 postów
  • SkądBurr Ridge, IL

Napisano 22 lipca 2007 - 03:34

no ja jutro tzn dzisiaj musze leciec do diesla po nowe spodnie bo juz w zadne sie nie mieszcze juz wszystkie (diesel armani itp. ) sa na mnie zamale ja do barow to musze w krutkich bojowkach chodzic ;);)

Ostatnio mieli fajne przeceny! Spodnie za 5 dych z 2 stowek!

#39 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 22 lipca 2007 - 06:31

Do tematu moi drodzy.. Temat o autkach juz byl. O spodniach chyba nie, ale pamietam jeden o gaciach (juz zamkniety, zreszta..) :)

#40 Ka

Ka

• 6 050 postów
  • SkądKraków

Napisano 22 lipca 2007 - 06:35

Dolaczam sie do prosby: mniej gowniarskiej lanserki, wiecej widokow z okna.

---- Dodano 22-07-2007 o godzinie 08:39 ----

Potencjał jest. Możliwości nie ma.

Mozliwosci sa i to bardzo duze. Tylko srodowisko woli tylko gadac zamiast cos robic.

#41 goto206-13305c6036

goto206-13305c6036
  • 605 postów
  • SkądŁódź

Napisano 22 lipca 2007 - 09:47

Mozliwosci sa i to bardzo duze. Tylko srodowisko woli tylko gadac zamiast cos robic.

Właśnie między innymi w tym sensie napisałem. Mam niedoparte wrażenie, że poza oczywiście pieniędzmi, brakuje Łodzi ludzkiego potencjału, bo ten który jest wypala się na pieprzeniu o niczym. Brakuje kogoś z pomysłem i wizją, a jednocześnie siłą przebicia by je zrealizować.
Sam na codzień pracuje w jednym z budynków na Piotrkowskiej (prawie same secesyjne kamienice jakby istniał ktoś kto nie słyszał o Piotrkowskiej ;) ). Firma planowała rozbudowę, remonty i tak dalej, a okazuje się, że zwykła modernizacja rozpadających się okien wymaga błagania na kolanach miejskiego konserwatora zabytków, który nie robi nic poza utrzymywaniem status quo.

#42 Wicko

Wicko
  • 1 405 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 22 lipca 2007 - 10:07

Dajcie reRESERVEDFX spokój. Ma kasę i musicie to zaakceptować ;) Zazdrość to największy wróg człowieka. Ma kasę -> ma fajny sprzęt, czemu miałby go nie pokazywać tylko dlatego, że inni mają gorszy? Mi się przyjemnie patrzy na jego sprzęt, a to, że to auto jest na pierwszym planie mi się abrdzo podoba. Fotka ma bardzo żywe kolory ^^ Cieszę się nawet z tak błachego powodu, że mogę rozmawiać z kimś, kto ma tyle pieniędzy. Szkoda tylko, że głupio wypytywać o szczegóły :D Tak, jestem materialistą, ogromnym, i wiem o tym ;)

#43 MacGyver

MacGyver
  • 1 263 postów

Napisano 22 lipca 2007 - 10:16

...zwykła modernizacja rozpadających się okien wymaga błagania na kolanach miejskiego konserwatora zabytków, który nie robi nic poza utrzymywaniem status quo.

Gruba koperta zdziała więcej, niż czołganie się na kolanach:(

#44 sel4

sel4
  • 787 postów
  • SkądGdynia

Napisano 22 lipca 2007 - 10:24

sel4 tamn adrugim zdjeciu cos ci chyba z ogródka kradna ;)

kradną... pracują :D

#45 goto206-13305c6036

goto206-13305c6036
  • 605 postów
  • SkądŁódź

Napisano 22 lipca 2007 - 10:32

Gruba koperta zdziała więcej, niż czołganie się na kolanach:(

Ja na szczęście jestem szeregowy pracuś, więc nie mam takich dylematów i ewentualna rozbudowa skończy się głównie tym, że będę tworzył swoje dzieła w syfie i pyle..

A to zdjęcie jednej z odnowionych kamienic. Wybaczcie jakość, ale po pierwsze było pstrykane z wąskiego okna, a po drugie dupa ze mnie nie fotograf :)

Dołączona grafika

#46 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 22 lipca 2007 - 17:59

Dajcie reRESERVEDFX spokój. Ma kasę i musicie to zaakceptować

Nie bede tego akceptowal w niestosownym watku. Po raz ostatni sugeruje: do tematu.

#47 reRESERVEDFX

reRESERVEDFX

/////AMG

• 2 111 postów
  • SkądBurr Ridge, IL

Napisano 22 lipca 2007 - 18:18

Dajcie reRESERVEDFX spokój. Ma kasę i musicie to zaakceptować ;) Zazdrość to największy wróg człowieka. Ma kasę -> ma fajny sprzęt, czemu miałby go nie pokazywać tylko dlatego, że inni mają gorszy?
Mi się przyjemnie patrzy na jego sprzęt, a to, że to auto jest na pierwszym planie mi się*abrdzo podoba. Fotka ma bardzo żywe kolory ^^
Cieszę się nawet z tak błachego powodu, że mogę rozmawiać z kimś, kto ma tyle pieniędzy. Szkoda tylko, że głupio wypytywać o szczegóły :D

Tak, jestem materialistą, ogromnym, i wiem o tym ;)

Dzieki ;) Ale jednak nie ryzykuj bo to jak moderatorzy maja racje, to niestosowny watek do gadania o samochodach, pieniadzach i spodniach :grin:

#48 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 23 lipca 2007 - 00:23

ja zaraz zrzuce fotki swojej okolicy tzn wiidoku z okna
:)

---- Dodano 22-07-2007 o godzinie 17:47 ----
Dołączona grafika

#49 reRESERVEDFX

reRESERVEDFX

/////AMG

• 2 111 postów
  • SkądBurr Ridge, IL

Napisano 23 lipca 2007 - 02:35

loly gdzie ty mieszkasz bo ja chyba znam ta ulice!!!!

#50 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 23 lipca 2007 - 02:39

To mi wyglada na CT, ale zapewne bedzie NJ.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych