Jak można spalić tak piękne pudełko? Wgl jak można mieć Beats'y i trzymać je w szafie nieużywane, jakiś straszny frajer

Tak jak mówiłem, spytaj się jeszcze o miejsce i cenę kupna, ale wg mnie są to oryginały. Wydaje mi się to logiczne: dostał w prezencie, nie spodobały mu się, to próbuje się pozbyć więc wystawił licytację w dosyć niskiej cenie. Tak więc uważam, że możesz zalicytować, ale:
1) wielkim ekspertem nie jestem, mogę się mylić
2) i tak nie jestem zwolennikiem kupna Beatsów przez allegro. To jest najczęściej podrabiana seria słuchawek (i jeden z najczęściej podrabianych elektroników wgl) na świecie, i prawdopodobieństwo, że trafisz na fake jest bardzo wysokie. Oczywiście nie mówię, że wszyscy allegrowicze to oszuści, bo czasami może się trafić dobra okazja na oryginały, ale nie oszukujmy się, zdarza się to tak rzadko że niemal nigdy

Tak więc ja tam dalej polecam kupno w zwykłym sklepie (niekoniecznie stacjonarnym, w internecie jest masa sklepów oferujących oryginały w fajnych cenach). No ale jak nie możesz wyłożyć pieniążków na pewne oryginały, to bierz mniejsze zło, czyli te