zwrócić ale w nienaruszonym stanie, a wiesz co to znaczy? w zafoliowanym pudełku, a nie używany, w przeciwnym razie to ja bym sobie chodził do saturna co dwa tygodnie i kupował iPada i zwracał i tak w kółko płacąc kartą kredytową
po dwóch tygodniach zwrot i znowu zakup. Miałbym iPada non stop nie mając pieniędzy 
Również bzdura.
Możesz zwrócić, podobnie kupując na raty w MM, także 14 dni na rezygnację
---------- Wpis dodano o 00:27 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:24 ----------
Ja nie mam chęci ryzykować z zakupem w MM. Nie ma szans sprawdzić wszystkiego na miejscu w jasnym świetle. Poza tym hot pixele mogą wyjść po jakimś czasie. Forma zakupu w Apple on line jak najbardziej mi odpowiada tu w razie wady- telefon- wymiana. W Polsce różnie, zależy jak leży.
Ale czym ryzykujesz w MM? masz 14 dni na zwrot, chyba, że wolisz wymianę i ta znów ma okres 14 dni i następna i następna. Jak ktoś lubi:)
W AOS czekasz na kuriera kilka dni, później na wymianę kolejne kilka itd itd. Ja tam wolę używać tą sztuke bez wad niż bawić się w długotrwałe wymiany i ganiać tych kurierów i samemu się denerwować
Jedynym PLUSEM, który przemawia za AOS jest brak dostępu do sklepu stacjonarnego. Ceny te same.