Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Nowy iPad w polskim Apple Store

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1452 odpowiedzi w tym temacie

#301 mantis1983

mantis1983
  • 47 postów

Napisano 06 kwietnia 2012 - 16:53

Napisał crisco

Panowie przyszla 3 sztuka. Jest ok

Ja biorąc pod uwagę twój post zamówiłem.., no nic może mi dopisze szczęście, a jak nie to pewnie wymienię ze dwa razy i też sobie daruje :).

#302 Makaveli77

Makaveli77
  • 99 postów

Napisano 06 kwietnia 2012 - 17:35

Jeśli to hot pixel to może lepiej spróbować go odblokować, niż oddawać?

Poprostu brak słów - żenada a tak na marginesie zrobiłem test z kolorami i tez mam dead piksela na środku ekranu tylko ze jest bardzo mały.

#303 crisco

crisco
  • 1 485 postów

Napisano 06 kwietnia 2012 - 17:49

Poprostu brak słów - żenada a tak na marginesie zrobiłem test z kolorami i tez mam dead piksela na środku ekranu tylko ze jest bardzo mały.

Trzeba oddawać i tyle.

#304 Makaveli77

Makaveli77
  • 99 postów

Napisano 06 kwietnia 2012 - 17:51

Trzeba oddawać i tyle.

podaj mi ten numer na który dzwoniłeś do AOS.

#305 AKURAT

AKURAT
  • 827 postów
  • Skądz tąd

Napisano 06 kwietnia 2012 - 17:52

nie wydaje Wam się że dając tyle kasy za sprzet to sprzet powinien być w stanie adekwatnym do ceny za niego? gdyby iOS wsadzic w tego z biedrony to biedronkowy bylby lepszy :D

#306 crisco

crisco
  • 1 485 postów

Napisano 06 kwietnia 2012 - 17:54

Podaje 800 702 322. Potem wybierasz obsługę zamówienia czy coś w tym stylu. Pracują do 17. Pani ma się odezwać czy przełożony wraził zgodę na kolejną wymianę czy też będzie zwrot kasy. Podobno można w ramach jednego zamówienia wymieniać 3 razy.

---------- Wpis dodano o 18:54 ---------- Poprzedni wpis dodano o 18:53 ----------

nie wydaje Wam się że dając tyle kasy za sprzet to sprzet powinien być w stanie adekwatnym do ceny za niego?

gdyby iOS wsadzic w tego z biedrony to biedronkowy bylby lepszy :D

Ten z Biedronki jest 10 x tańszy i można mu trochę wybaczyć. Napchałem do niego gierek i synowi aż się oczy świecą :)

#307 Makaveli77

Makaveli77
  • 99 postów

Napisano 06 kwietnia 2012 - 17:57

Podaje 800 702 322. Potem wybierasz obsługę zamówienia czy coś w tym stylu. Pracują do 17. Pani ma się odezwać czy przełożony wraził zgodę na kolejną wymianę czy też będzie zwrot kasy. Podobno można w ramach jednego zamówienia wymieniać 3 razy.

---------- Wpis dodano o 18:54 ---------- Poprzedni wpis dodano o 18:53 ----------

Ten z Biedronki jest 10 x tańszy i można mu trochę wybaczyć. Napchałem do niego gierek i synowi aż się oczy świecą :)

ok jutro dzwonie.

#308 crisco

crisco
  • 1 485 postów

Napisano 06 kwietnia 2012 - 18:01

ok jutro dzwonie.

We wtorek raczej, w weekend nie pracują, natomiast poniedziałek święto. Qr......już myślałem, że sprawę z iPadem mam załatwioną a tu taki zonk. Trochę mi Apple popsuło nastrój.

#309 SilentFisher

SilentFisher
  • 192 postów

Napisano 08 kwietnia 2012 - 18:11

Miła niespodzianka mnie Panowie spotkała. W piątek rano zamówiłem mojego iPada, a dzisiaj w niedzielę status zamówienia zmienił się na Przygotowywanie do wysyłki.

#310 sPoOnBoY

sPoOnBoY
  • 63 postów
  • SkądGdynia

Napisano 08 kwietnia 2012 - 18:36

Czyli we wtorek bedzie u Ciebie kurier :) tez tak mialem ze mi sie status na przygotowanie zmienil w niedziele jakos wieczorem.

#311 crisco

crisco
  • 1 485 postów

Napisano 08 kwietnia 2012 - 18:46

Miła niespodzianka mnie Panowie spotkała. W piątek rano zamówiłem mojego iPada, a dzisiaj w niedzielę status zamówienia zmienił się na Przygotowywanie do wysyłki.

Napisz czy dostałeś dobry egz.

#312 SilentFisher

SilentFisher
  • 192 postów

Napisano 08 kwietnia 2012 - 19:15

Czyli we wtorek bedzie u Ciebie kurier :) tez tak mialem ze mi sie status na przygotowanie zmienil w niedziele jakos wieczorem.

Ale poniedziałek jest chyba wolny od pracy? Czy nie dla wszystkich?

Napisz czy dostałeś dobry egz.

Oczywiście, że napiszę. Mam nadzieję, że żółte już się skończyły i jest nowa partia.

#313 crisco

crisco
  • 1 485 postów

Napisano 08 kwietnia 2012 - 20:46

No ja 4 x też będę miał taka nadzieję.

#314 SilentFisher

SilentFisher
  • 192 postów

Napisano 08 kwietnia 2012 - 20:49

Bądźmy dobrej myśli.

#315 soczekpl

soczekpl
  • 3 288 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 08 kwietnia 2012 - 21:08

Jakim cudem przesyłka z Holandii ma dojść w jeden dzień? Do mnie iPhone szedł 3 dni. Wyślą we wtorek, będzie u niego w czwartek-piątek.

#316 SilentFisher

SilentFisher
  • 192 postów

Napisano 08 kwietnia 2012 - 21:12

Jakim cudem przesyłka z Holandii ma dojść w jeden dzień? Do mnie iPhone szedł 3 dni. Wyślą we wtorek, będzie u niego w czwartek-piątek.

Apple gwarantuje 24h. Po drugie, iPady na Polskę przychodzą chyba z Pragi.

#317 soczekpl

soczekpl
  • 3 288 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 08 kwietnia 2012 - 21:14

Apple gwarantuje 24h. Po drugie, iPady na Polskę przychodzą chyba z Pragi.

Może z Pragi. Dostałeś coś z Apple Store w 24 godziny? Bo ja nie. 2 dni w przypadku dużych miast jak Warszawa, Kraków, 3 dni w przypadku mniejszych. Wymieniałem iPhone'a 4S 4 razy bo dostawałem wadliwe, więc coś o tym wiem.

Swoją drogą mogą wysłać w poniedziałek, jeżeli tam nie ma świąt.

#318 SilentFisher

SilentFisher
  • 192 postów

Napisano 08 kwietnia 2012 - 21:15

24h jest gwarantowane, więc... Poza tym mieszkam we Wro, więc dosyć blisko Czech. Ale niestety w Czechach poniedziałek jest wolny ;(

#319 soczekpl

soczekpl
  • 3 288 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 08 kwietnia 2012 - 21:17

Przy zamówieniu iPhone'a podawana jest przewidywana data dostawy. W moim przypadku się sprawdziło. No nie ma bata, żeby to doszło w 24 godziny. Tym bardziej, że to nie idzie bezpośrednio z Czech do Polski, tylko jakoś tak kretyńsko na około.

#320 SilentFisher

SilentFisher
  • 192 postów

Napisano 08 kwietnia 2012 - 21:19

Akurat z tego co czytałem na forum, to wszystkim jakoś dochodzi przeważnie w 24h

#321 quba88

quba88
  • 130 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 08 kwietnia 2012 - 22:05

Mi wysłali we wtorek a w środę o 13 już miałem ipada w Poznaniu. Więc 24h są wykonalne mimo ze iPad jechał przez Belgię;)

#322 papux

papux
  • 128 postów
  • SkądPL

Napisano 08 kwietnia 2012 - 22:14

Powiedzcie mi koledzy płaciliście poprzez podanie numerów karty kredytowej na swoim koncie czy ręcznie przelewaliście pieniądze na konto którego numer otrzymaliście w mejlu po zamówieniu? Bo zaksięgowanie też podobno wpływa na czas realizacji a sam na dniach zamawiam i nie wiem który sposób wybrać oraz czy mi nie dowalą jakiś kosztów dodatkowych.

#323 sPoOnBoY

sPoOnBoY
  • 63 postów
  • SkądGdynia

Napisano 08 kwietnia 2012 - 23:57

Faktycznie panowie, calkowicie zapomnialem ze poniedzialek jest wolny ;) No to pewnie dojdzie w srode, tak czy siak teraz to juz z gorki :)

#324 quba88

quba88
  • 130 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 09 kwietnia 2012 - 07:04

Powiedzcie mi koledzy płaciliście poprzez podanie numerów karty kredytowej na swoim koncie czy ręcznie przelewaliście pieniądze na konto którego numer otrzymaliście w mejlu po zamówieniu?
Bo zaksięgowanie też podobno wpływa na czas realizacji a sam na dniach zamawiam i nie wiem który sposób wybrać oraz czy mi nie dowalą jakiś kosztów dodatkowych.

Ja płaciłem kartą kredytową. Realizacja zaczęła sie tego samego dnia na kolejny wysłali i w 24h iPad był u mnie:) żadnych prowizji za płatność karta sie nie płaci:)

#325 Łukasz CIN

Łukasz CIN
  • 190 postów
  • SkądKruszwica

Napisano 09 kwietnia 2012 - 07:52

Powiedzcie mi koledzy płaciliście poprzez podanie numerów karty kredytowej na swoim koncie czy ręcznie przelewaliście pieniądze na konto którego numer otrzymaliście w mejlu po zamówieniu?
Bo zaksięgowanie też podobno wpływa na czas realizacji a sam na dniach zamawiam i nie wiem który sposób wybrać oraz czy mi nie dowalą jakiś kosztów dodatkowych.

Jeśli masz taką możliwość to płać kartą kredytową!!
Ja zapłaciłem przelewem który dopiero po 4 dniach poszedł do Apple i dopiero wtedy moje zamówienie zostało przyjęte.

W sobotę dostałem maila, że mój iPad został wysłany, ale wątpię aby doszedł we wtorek, raczej w środę.
Gdzie sprawdzacie status wysyłki, na stronie TNT? W moim przypadku póki co jest tylko data nadanie przesyłki (sobota) i adres doręczenia, ale nie ma żadnej informacji skąd jest wysłany ani jaką drogą będzie do mnie jechał. Czy takie informacje pojawią się tak jak już iPad ruszy w drogę, czy z innego źródła bierzecie te informacje o trasie?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych