Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Nocne pogawędki, czynne wyłacznie w godz. 0:00-6:00 !

• Zamknięty Temat jest zamknięty
568 odpowiedzi w tym temacie

#176 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 15 lipca 2007 - 01:12

a to dlatego ze pomyślalem ze jestem jakis inny :P

eeeee trzeba było tak odrazu :)

#177 goto206-13305c6036

goto206-13305c6036
  • 605 postów
  • SkądŁódź

Napisano 15 lipca 2007 - 01:13

no to byl komers- oczywiscie zarcie oranzadki i disco. Oczywiscie zgadalismy sie i kupilismy sobie najtansze wino z paczka na wspole. A ze jeszcze w tedy byly czasy, ze nalezalo sie kryc z piciem to poszlismy pic pod most nie bylo nas ok 1h no wiesz jak to sie pije z kumplami jeszcze pogadalo itp. Potem wrocilismy no i na nastepny dzien wszyscy z kasy lezeli w szpitalu na przegladzie po za 6 osobami ktore byly pod mostem w tedy. Okazalo sie ze jakas bakteria w zarciu byla :) ktore zostalo podane do stlu jak my sobie popijalismy kawaliera czy inny shit :)

Jestem całkowicie przekonany. Ja to potwierdzałem w Tunezji. Chlaliśmy z żonką dzień*w dzień, broń boże na umór, kontrolnie po dwa trzy kieliszeczki i nic, żadnych faraonowych przypadłości. Na jeden dzień przestałem i od razu mnie dopadło.
Ale i tak najlepsza była rosjanka, które siedziała przy stoliku obok na stołówce. Gruba i na maksa naburmuszona, taki buc totalny. I codziennie ładowała sobie tyle żarcia na tacę, że połowa chińskiej wioski miała by na miesiąc. A ta bez skrępowania, na talerze, bułki w filiżanki i inne cuda. Aż pewnego dnia z jedną suchą bułeczką na talerzyku. I już wiedziałem, że france dopadło :)

#178 dj.cicho

dj.cicho
  • 574 postów

A tak poważnie. Cube był kanadyjski i był spoko.

Mi to o ten alkohol chodzilo, ze oni tak akurat, jak my teraz.
Cube fajny, ale chyba tylko jedynka, choc mogli troszke bardziej go jakos tak... sam nie wiem. Dwojka i Zero jakos mi sie mieszaja.

Na zdrowie.

#179 arkadiusm

arkadiusm
  • 544 postów
  • SkądKraków / StalowaWola

widze ze z dzisiejszej mojej zaplanowanej pracy beda nici

#180 goto206-13305c6036

goto206-13305c6036
  • 605 postów
  • SkądŁódź

Napisano 15 lipca 2007 - 01:15

Mi to o ten alkohol chodzilo, ze oni tak akurat, jak my teraz.
Cube fajny, ale chyba tylko jedynka, choc mogli troszke bardziej go jakos tak... sam nie wiem. Dwojka i Zero jakos mi sie mieszaja.

Na zdrowie.

Taaa, poza jedynką lipa. Na zdrowie :)

#181 dj.cicho

dj.cicho
  • 574 postów

Napisano 15 lipca 2007 - 01:16

widze ze z dzisiejszej mojej zaplanowanej pracy beda nici

To dobrze. Nici tez sie dobrze sprzedaja ;-)
A jaki kolor?

#182 arkadiusm

arkadiusm
  • 544 postów

Napisano 15 lipca 2007 - 01:16

coli :P

#183 Ruczaj

Ruczaj
  • 3 528 postów
  • SkądPoznan

Napisano 15 lipca 2007 - 01:17

Ale nuda: w tvp 1, 2 i tvn jednoczesnie poszly filmy kanadyjskie, wszystko 3 liga. Dno.

#184 goto206-13305c6036

goto206-13305c6036
  • 605 postów
  • SkądŁódź

Napisano 15 lipca 2007 - 01:17

To dobrze. Nici tez sie dobrze sprzedaja ;-)
A jaki kolor?

Potwierdzam. Branża włókiennicza ma przyszłość. Niepewną ;)

#185 swistak

swistak
  • 235 postów

Napisano 15 lipca 2007 - 01:18

heh... Ja po raz pierwszy wstawilem sie tak konkretniej, ale bez utraty przytomnosci na imprezie u kolezanki. Generalnie bylem troche nie w sosie i postanowilem zlamac wszystkie zasady cywilizowanego picia, tj obalilem tatre, 200ml malibu z mlekiem, 6 albo 7 duzych heinekenow, z 250ml wdk z (sic!) karotka (ta, jakos mnie wtedy wzielo na zdrowe odzywianie) i potem doprawilem tatra i malibu (bylem w takim stanie, ze stwierdzilem ze najlepsze na pragnienie sa alkohole) wyladowalem na podlodze przytulony do macbooka i placzacy kolezance w kolano ktora mnie caly czas wspierala duchowo az zasnalem. Rano nie moglem dojsc do siebie dopoki nie zlitowala sie nade mna i nie wsparla prysznicem i jajecznica :) mile z jej strony on a side note, zdobylem metalsluga i bede teraz popierdzielal pod parallelsem, bosko :)

#186 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 15 lipca 2007 - 01:18

na TVP1 jakiś kryyyminałłłł jest :)

#187 MacGyver

MacGyver
  • 1 263 postów

Napisano 15 lipca 2007 - 01:19

He-he, a jak na was działa alkohol? Pytam, bo jestem, chyba chory. mogę wypić ile wlezie, tylko, że po jakiejś tam dawce zaczynam trzeżwieć. Od alkoholu, ofkorz. Dlatego nie piję dużo, bo szkoda marnować.:)

#188 goto206-13305c6036

goto206-13305c6036
  • 605 postów
  • SkądŁódź

Napisano 15 lipca 2007 - 01:20

na TVP1 jakiś kryyyminałłłł jest :)

Taaa, za taką radosną twórczość winni sadzać do kryminału ;)

---- Dodano 15-07-2007 o godzinie 02:22 ----
No dobra, na każdym zebraniu jest tak, że ktoś musi zacząć pierwszy. A że ja naprawdę muszę rano do rodziców na drugi koniec miasta pojechać i do tego jeszcze się pokazać w miarę żywy, więc niniejszym mówię dobranoc.

Ale pamiętajcie, że jutro prześledzę te wasze pijackie bazgroły.

Miłej nocy.

#189 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 15 lipca 2007 - 01:22

na dożywocie :)

#190 arkadiusm

arkadiusm
  • 544 postów

Napisano 15 lipca 2007 - 01:23

nie wiem u mnie jest tak, że jak przesadze to mi sie urywa fim lecz nie chodze zygzakiem. Inni maja zas z tym problem :) I zawsze odstawiam glownie w clubach niezlego wala - niezle sposoby na podryw wynajduje itp potem na drugi dizen o moich znajomych dokonaniach sie o tym dowiaduje.

#191 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 15 lipca 2007 - 01:24

---- Dodano 15-07-2007 o godzinie 02:22 ----
No dobra, na każdym zebraniu jest tak, że ktoś musi zacząć pierwszy. A że ja naprawdę muszę rano do rodziców na drugi koniec miasta pojechać i do tego jeszcze się pokazać w miarę żywy, więc niniejszym mówię dobranoc.

Ale pamiętajcie, że jutro prześledzę te wasze pijackie bazgroły.

Miłej nocy.

Ja też jako że druga (ponoć moja lepsza połowa) już 15 raz krzyczy co bym wreszcie poszedł spać!! racze sie pozytywnie ustosunkować do tej prośby :) ale życzę miłej nocki i z samego rana czytam sprawozdanie :)

#192 dj.cicho

dj.cicho
  • 574 postów

Napisano 15 lipca 2007 - 01:25

He-he, a jak na was działa alkohol?
Pytam, bo jestem, chyba chory. mogę wypić ile wlezie, tylko, że po jakiejś tam dawce zaczynam trzeżwieć. Od alkoholu, ofkorz. Dlatego nie piję dużo, bo szkoda marnować.:)

O Jezu! To my obaj zdrowi jestesmy :P . Albo chorzy :( Ja tak mam po wodce. Albo po spirytusie. To znaczy mialem. Az mnie szlag trafial jak wszyscy pilismy rowno i sie nagle zaczynam wsciekac, ze towarzystwo zaczyna majaczyc alkoholowo i sie poklada gdzie popadnie. Zawsze sobie myslalem - to i ja sie dobije. I sie dobijalem, psychicznie. Szedlem trzezwyi wsciekly spac, tak mi sie przynajmniej wydawalo. Ale nie zawsze bylo za bardzo gdzie.
Cos w tym jest :?:

#193 Dr.Logic

Dr.Logic
  • 278 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 15 lipca 2007 - 01:26

Ja już też śpię :D haha dobranoc :]

#194 MacGyver

MacGyver
  • 1 263 postów

Napisano 15 lipca 2007 - 01:27

Ja też jako że druga (ponoć moja lepsza połowa) już 15 raz krzyczy co bym wreszcie poszedł spać!! racze sie pozytywnie ustosunkować do tej prośby :) ale życzę miłej nocki i z samego rana czytam sprawozdanie :)

O 6 rano wątek jest zamykany.

#195 swistak

swistak
  • 235 postów

Napisano 15 lipca 2007 - 01:27

tak a propos picia, dwie piosenki, swego czasu hymny spiewane wszem i wobec przeze mnie i moich kumpli, aczkolwiek to nie my jestesmy autorami tych piesni :)

http://www.wrzuta.pl...e_the_champions

http://robertus112.w...3bKN/mietek_zul

boskie po prostu :D

#196 arkadiusm

arkadiusm
  • 544 postów

Napisano 15 lipca 2007 - 01:28

no jest - ubywa nas cos - hehe a ja mam chistoryjke z zycia znowu tylko nie wiem czy ktos bedzie chcial ja czytac

#197 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 15 lipca 2007 - 01:30

no jest - ubywa nas cos - hehe a ja mam chistoryjke z zycia znowu tylko nie wiem czy ktos bedzie chcial ja czytac

Wal śmiało jutro też jest wieczór :) i poczytamy poczytamy i do tematu wrócimy :) Coś myśle ze myapple nawet nie myślał ze bedzie twórcą tak uczeszczanego wątku :)

#198 dj.cicho

dj.cicho
  • 574 postów

Napisano 15 lipca 2007 - 01:31

Ja rowniez sie pozegnam (tak powoooli). Dokoncze drinka, potem nie wiem co zrobie a pozniej pojde spac. Dobranoc Panom i dziekuje za iMpreze.

#199 MacGyver

MacGyver
  • 1 263 postów

Napisano 15 lipca 2007 - 01:31

O Jezu! To my obaj zdrowi jestesmy :P . Albo chorzy :( Ja tak mam po wodce. Albo po spirytusie. To znaczy mialem. Az mnie szlag trafial jak wszyscy pilismy rowno i sie nagle zaczynam wsciekac, ze towarzystwo zaczyna majaczyc alkoholowo i sie poklada gdzie popadnie. Zawsze sobie myslalem - to i ja sie dobije. I sie dobijalem, psychicznie. Szedlem trzezwyi wsciekly spac, tak mi sie przynajmniej wydawalo. Ale nie zawsze bylo za bardzo gdzie.
Cos w tym jest :?:

A najgorsze jest to, że nie idzie wytrzymać z tymi "pijakami".
Ale na każdej bibie, pewnie musi być ktoś sprawny umysłowo.:grin:

---- Dodano 15-07-2007 o godzinie 02:32 ----

Strugaj:grin:

#200 arkadiusm

arkadiusm
  • 544 postów

Napisano 15 lipca 2007 - 01:33

myślę, że do owej chistorii powroce jutro :P

---- Dodano 15-07-2007 o godzinie 00:33 ----
ale dobra wlacze tylko open office zeby mi gramatyke poprawial :)i strugam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych