Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Poszukiwania aplikacji...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1964 odpowiedzi w tym temacie

#151 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 09 sierpnia 2012 - 16:43

Programy :: Apple :: iWork - Apple Cortland Authorised Reseller Premium Reseller iPad iPod iPhone MacBook iMac

#152 Pytlas

Pytlas
  • 7 postów

Napisano 09 sierpnia 2012 - 16:47

Dzięki za odpowiedź ale interesuje mnie samo Pages, a nie cały iWork. Trochę jest różnica przy 16EUR za Pages a 349PLN za cały iWork...

#153 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 09 sierpnia 2012 - 16:59

No to przecież Ci nie utnę kawałka z płyty. Jeśli w MAS jest wersja dla 10.7.4 a Pages jest dystrybuowane tylko przez MAS, to skąd Ci wezmę?

#154 Pytlas

Pytlas
  • 7 postów

Napisano 09 sierpnia 2012 - 18:04

Dzięki za wyczerpującą odpowiedź.

#155 hesus30

hesus30
  • 239 postów
  • SkądDefaultCity

Napisano 11 sierpnia 2012 - 16:42

Narzędzia testujące - MacBook Air Właśnie jestem przed zakupem kolejnego Macbooka. I tu mam pytanie - są jakieś narzędzia firm trzecich testujące z poziomu USB - bo tym razem kupuję Aira? Zależy mi na testach matrycy - coś co pokaże na ekranie podstawowe kolory [chcę sprawdzić, czy zalana nie była i przebarwień nie ma]. Miałem z Pro na płycie dołączonej do zestawu program firmowy Apple Hardware Test, ale na Air chyba nie ma nic takiego.

#156 Lunatyk

Lunatyk
  • 7 postów

Napisano 12 sierpnia 2012 - 15:51

Witam.
Poszukuję programu symulującego hosting www do joomla. Coś takiego jak na windowsie Jamp. Pomożecie?

Najprostszy sposób na Maka, Apache, MySQL i PHP to [URL="http://www.mamp.info/en/index.html"]MAMP[/URL]

#157 yahol

yahol
  • 1 321 postów
  • Skąd*.#

Napisano 12 sierpnia 2012 - 17:42

Ekim Software | LCDTest

Download PiXel Check for Mac - Check for bad pixels on LCD displays. MacUpdate.com

#158 iPio

iPio
  • 18 postów
  • SkądŁódź

Napisano 13 sierpnia 2012 - 16:45

Hej. Poszukuję aplikacji w stylu Camera+ na iphone'a, stymże na Maca. Potrzebuje prostego w swojej formie edytora fotek... w Camera+ cenię sobie proste dodanie funkcji Clarity czy Borders (wyostrzanie, podciągnięcie kolorów, dodanie ramek)... a nie mogę znaleźć prostego fajnego programu w wersji na Maca. Pomoże ktoś?

#159 Truszik19

Truszik19
  • 47 postów
  • SkądGorzów Wlkp.

Napisano 15 sierpnia 2012 - 13:58

Witam, poszukuję funkcji bądź programu, kiedyś widziałem takową u znajomego, miał on włączony jakby bibliotekę multimediów w stanie uśpienia i operował tylko pilotem, słuchał muzyki, był jakby wygaszacz ekranu lista utworów i sterowanie muzyką, nie był to włączony itunes, tylko jakby w windowsie windows media center, istnieje coś takiego? Bo w sumie po za głośniej/ciszej stop/play w itunes do czego służy pilot, np. przycisk menu? Proszę o pomoc, pozdrawiam ;]

#160 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 178 postów

Napisano 15 sierpnia 2012 - 14:16

To pewnie był Front Row, którego od Liona już nie ma. Możesz wziąć jakieś XMBC albo coś podobnego, żeby uzyskać taki efekt.

#161 Ranthenerix

Ranthenerix
  • 2 postów

Napisano 23 sierpnia 2012 - 14:38

czy jest jakiś program podobny do mouse steer lub magic prefs na ML? ------------------------------------------------------------ dobra już znalazłem poza app storem, ale znalazłem

#162 GIZIU

GIZIU
  • 923 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 sierpnia 2012 - 09:59

Szukam programu (lud dodatku do Safari) umożliwiającego ściąganie filmów z YouTube. Ktoś coś poleci ?

#163 lukasz.nowacki

lukasz.nowacki
  • 23 postów
  • SkądKrotoszyn

Napisano 29 sierpnia 2012 - 19:57

Witam wszystkich serdecznie, Zacznę od tłumaczenia by każdy zrozumiał o co mi chodzi. Na PC'ta istnieje program Nokia PC Suite, który pozwala połączyć komórkę np. nokie E65 w parę w komputerem. Na komputerze można czytać i pisać SMS, MMS, eMaile, widać także połączenia przychodzące np. kto dzwoni w danym momencie. Teraz moje pytanie: Czy istnieje taka alternatywa dla MACBOOK'a i iPhona?

#164 McTom

McTom

All work and no play...

• 3 827 postów

Napisano 31 sierpnia 2012 - 20:37

@lukasz.nowacki W ilu jeszcze wątkach zamierzasz poruszyć ten temat?

#165 GreaTskY

GreaTskY
  • 3 303 postów
  • Skądtowni?

Napisano 04 września 2012 - 12:09

Witam Poszukuje aplikacji do liczenia kalorii, ile dane pożywienie ma wartości odżywczych, przeliczania zapotrzebowania kalorii dziennie, lub innych podobnej aplikacji. Aplikacja może być płatna.

#166 equinoxe

equinoxe
  • 4 721 postów
Napisano 04 września 2012 - 12:15

myfitnesspal.com? To może nie jest aplikacja, tylko portal, ale potrafi liczyć kalorie :P

#167 Lunatyk

Lunatyk
  • 7 postów

Napisano 05 września 2012 - 17:49

Witam, poszukuję wygodnego sposobu przełączania wyjścia audio z USB (słuchawki) na Line-Out (głośniki) i odwrotnie ;)

#168 pstanek

pstanek
  • 274 postów

Napisano 05 września 2012 - 23:50

Szukam programu, dzięki któremu mogę sobie sam zaprojektować "żółto karteczkę" i np będę mógł na niej coś pogrubić pokolorować itp. Potem sobie wydrukować i nakleić np na brzeg monitora jako ważne notatki. Wiem, że można w pixelmator ale może jest coś fajnego co ułatwi mi pracę Wiem, że można napisać odręcznie ale mam nieładny charakter pisma i mogę mieć problem z odczytaniem po jakimś czasie ...

#169 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 06 września 2012 - 06:38

Witam, poszukuję wygodnego sposobu przełączania wyjścia audio z USB (słuchawki) na Line-Out (głośniki) i odwrotnie ;)

A option+click na ikonie głośności jest niewygodne?

#170 Lunatyk

Lunatyk
  • 7 postów

Napisano 06 września 2012 - 08:20

A option+click na ikonie głośności jest niewygodne?

Jest bardzo wygodne, dziękuję

#171 GreaTskY

GreaTskY
  • 3 303 postów
  • Skądtowni?

Napisano 06 września 2012 - 16:21

myfitnesspal.com? To może nie jest aplikacja, tylko portal, ale potrafi liczyć kalorie :P

Dzięki, bardzo przydatne i tego właśnie szukałem, przy okazji wspomnę że to tego portalu jest aplikacja na iPhone i iPada :)

#172 Pat Radomski

Pat Radomski
  • 701 postów
  • SkądKalisz

Napisano 07 września 2012 - 07:33

Skonwertowanie maili z Outlook Win na Mac Mail Witam, czy jest jakiś darmowy lub tani program do skonwertowania maili i kontaktów z outlooka na mail w Macu bodajże format MBOX? Czytałem trochę, że można pobrać thunderbirda i w nim to zrobić, ale może teraz jest jakaś lepsza metoda? Mam nadzieję, że ktoś rozumie o co mi chodzi. Z góry bardzo dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam.

#173 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 07 września 2012 - 08:35

Może i nie tanio, ale sprawdzone i dobrze -> Emailchemy - Convert, Export, Import, Migrate, Manage and Archive all your Email

Szczególnie jeżeli masz dużo folderów w Outlooku. W każdym innym przypadku, można to zrobić ręcznie. Kontakty to nie problem.

#174 Pat Radomski

Pat Radomski
  • 701 postów
  • SkądKalisz

Napisano 07 września 2012 - 13:50

W każdym innym przypadku, można to zrobić ręcznie. Kontakty to nie problem.

Prawdopodobnie zrobię tą metoda jaką mi podałeś, ale z ciekawości jak mogę to zrobić ręcznie? A kontakty to nie problem- chodziło Ci o przepisanie?

#175 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 07 września 2012 - 13:54

Prawdopodobnie zrobię tą metoda jaką mi podałeś, ale z ciekawości jak mogę to zrobić ręcznie? A kontakty to nie problem- chodziło Ci o przepisanie?

Jeżeli nie masz masz dużo folderów, to instalka triala Office 2011, import pst do Outlook 2011, a potem przeciągasz foldery pojedynczo na pulpit, które zapiszą się jako mbox. Potem importujesz mboxy do Mail.

Kontakty w Outlooku (zarówno na PC jak i Macu) można wyeksportować do TabDelimitedFile i potem zaimportować do Adrress Book na Macu.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 6

0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych