Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
- - - - -

Poszukiwania aplikacji...

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
1964 odpowiedzi w tym temacie

#401 ftpd

ftpd

Nie.

• 24聽178 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dPozna艅

Napisano 06 czerwca 2013 - 18:30

"Which you download and check", przecie偶 jest napisane.

#402 Maxisho

Maxisho
  • 24 post贸w

Napisano 07 czerwca 2013 - 14:45

Poszukuje programu, kt贸ry wy艣wietla komunikat przy ustalonym poziomie na艂adowania baterii. Chcia艂bym, 偶eby np. przy 20% wy艣wietla艂 mi si臋 jaki艣 komunikat. Mo偶e to kwestia napisania jakiego艣 skryptu, ale si臋 nie znam na tym, dlatego prosz臋 o pomoc w rozwi膮zaniu problemu, bo nic nie znalaz艂em korzystaj膮c z wyszukiwarki.

#403 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4聽139 post贸w
  • P艂e膰:

Napisano 07 czerwca 2013 - 14:50

Poszukuje programu, kt贸ry wy艣wietla komunikat przy ustalonym poziomie na艂adowania baterii.
Chcia艂bym, 偶eby np. przy 20% wy艣wietla艂 mi si臋 jaki艣 komunikat.
Mo偶e to kwestia napisania jakiego艣 skryptu, ale si臋 nie znam na tym, dlatego prosz臋 o pomoc w rozwi膮zaniu problemu, bo nic nie znalaz艂em korzystaj膮c z wyszukiwarki.

https://github.com/c...-Time-Remaining

#404 Diwad

Diwad
  • 182 post贸w
  • Sk膮dKoszalin

Napisano 07 czerwca 2013 - 14:52

Tutaj jest prosta aplikacja wyswietlajaca komunikat przez notification center przy ustawionej wartosci. Siedzi w menubarze: https://github.com/c...ining/downloads

Edit: kracek mnie ubiegl:P

#405 Maxisho

Maxisho
  • 24 post贸w

Napisano 07 czerwca 2013 - 14:53

Dzi臋ki

#406 naweciarz

naweciarz
  • 190 post贸w
  • Sk膮dLublin

Napisano 07 czerwca 2013 - 21:43

Dobry wiecz贸r, poszukuj臋 programu do zarz膮dzania szko艂膮 (nauczyciele, uczniowie, wp艂aty czesnego, kontakty, etc.). Najlepiej open-source no i oczywi艣cie na Mac OS X. Any ideas? Dzi臋ki z g贸ry!

#407 Diwad

Diwad
  • 182 post贸w
  • Sk膮dKoszalin

Napisano 08 czerwca 2013 - 11:01

Nie spotka艂em si臋 nigdy z takim kombajnem, ale mo偶esz rzuci膰 okiem na t膮 stron臋: 20 Time-Saving Mac Apps for Teachers | Mac.AppStorm
Teacher鈥檚 Assistant Pro for iPad, iPhone, and Mac OSX: One of the Best Teacher Apps Around!

Mo偶e co艣 dobierzesz. Pozdrawiam!

#408 Batonx

Batonx
  • 75 post贸w

Napisano 08 czerwca 2013 - 18:55

Czy istnieje 艂adny graficznie i intuicyjny program kt贸ry umo偶liwia przegl膮danie nowych wpis贸w na r贸偶nych forach dyskusyjnych? Przegl膮dam ich kilkana艣cie i powoli staje si臋 to uci膮偶liwe. S膮 r贸偶ne notyfikacje mailowe, s膮 czytniki RSS, ale jeszcze nie znalaz艂em czego艣 naprawd臋 czytelnego, logicznego i 艂adnego... Mo偶e polecicie co艣? Zale偶y mi na programie kt贸ry mog臋 u偶ywa膰 na iphonie, ipadzie i macbooku...

#409 skinny500

skinny500
  • 140 post贸w
  • Sk膮dBangkok

Napisano 08 czerwca 2013 - 20:24

Na iPhona i iPada jest rewelacyjny TapaTalk. Na OS X tego programu nie ma, ale przestaniesz u偶ywa膰 komputera do for贸w, maj膮c TapaTalka na iPadzie.

#410 Batonx

Batonx
  • 75 post贸w

Napisano 09 czerwca 2013 - 11:19

Dzi臋ki Skinny, na pewno sprawdz臋, ale szukam czego艣 tak偶e na OS X

#411 Diwad

Diwad
  • 182 post贸w
  • Sk膮dKoszalin

Napisano 09 czerwca 2013 - 11:27

Jedyny program tego typu jaki uda艂o mi si臋 znale藕膰 to Siilihai
Nie wygl膮da zbyt dobrze.
Jak m贸wi艂 kolega wy偶ej, nie ma nic lepszego do obs艂ugi for贸w ni偶 Tapatalk, ale niestety nie ma go na Mac. Druga sprawa ze myapple nie wsp贸艂pracuje z tapatalkiem z wiadomych przyczyn. Dla ios jest apka, a na androidzie zostaje niezbyt komfortowa wersja webowa dla smartfonow.

#412 tomekkos

tomekkos
  • 817 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 10 czerwca 2013 - 22:06

Witam, szukam jak najbardziej "audiofilskiej" aplikacji kt贸ra pozwoli mi sterowa膰 puszczaniem plik贸w Flac 44.1/96/192 z Maca na urz膮dznie DLNA (amplituner, blu ray) Obecnie u偶ywam Plexa ale nie chodzi mi o serwer tylko jaki艣 DLNA Player czy co艣 takiego(nie wiem czy jest na maca)

#413 naweciarz

naweciarz
  • 190 post贸w
  • Sk膮dLublin

Napisano 15 czerwca 2013 - 06:55

Nie spotka艂em si臋 nigdy z takim kombajnem, ale mo偶esz rzuci膰 okiem na t膮 stron臋: 20 Time-Saving Mac Apps for Teachers | Mac.AppStorm
Teacher鈥檚 Assistant Pro for iPad, iPhone, and Mac OSX: One of the Best Teacher Apps Around!

Mo偶e co艣 dobierzesz. Pozdrawiam!

Dzi臋ki! Niestety, nie o takie programy mi chodzi. Bardziej co艣 takiego: Bazus - system obs艂ugi szk贸艂 wy偶szych

Znalaz艂em: http://www.winsite.c...ure/SchoolTool/ ale nie mam zielonego poj臋cia jak si臋 to instaluje :/

#414 Diwad

Diwad
  • 182 post贸w
  • Sk膮dKoszalin

Napisano 15 czerwca 2013 - 08:20

Jest to aplikacja webowa g艂贸wnie pod Linuxa. Niby s膮 porty na inne systemu, ale wed艂ug producent贸wdzdzia艂aj膮 niestabilnie.

System Requirements — The SchoolTool Book

#415 zakino

zakino

• 10聽510 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dPozna艅/Inowroc艂aw

Napisano 15 czerwca 2013 - 08:57

Wiecie mo偶e jak nazywa si臋 ten program,kt贸ry by艂 u偶yty podczas wwdc2013 jak pokazywali dzia艂anie nap app ? Ju偶 mam ;) Juice Meter tylko nie mo偶na tego nigdzie pobra膰:/

#416 sztywny

sztywny
  • 55 post贸w
  • Sk膮dKrak贸w, Poland

Napisano 15 czerwca 2013 - 13:16

Poszukuj臋 bardzo dobrego odpowiednika programu @Risk / Oracle Crystall ball :) , czyli inaczej soft do analizy ryzyka:)

#417 JanekPawelski

JanekPawelski
  • 83 post贸w
  • Sk膮dPozna艅, Poland

Napisano 17 czerwca 2013 - 18:14

Poszukuj臋 aplikacji do nagrywania video z pulpitu, lub innych aplikacji - mam w planach kr臋cenie "Let's Play". Im wi臋cej opcji tym lepiej. Najlepiej zamiennik Mirillis Action na Mac OS X.

#418 Diwad

Diwad
  • 182 post贸w
  • Sk膮dKoszalin

Napisano 17 czerwca 2013 - 18:35

http://www.macping.c...c-presentations

Ja kiedy艣 testowa艂em przez chwile ishowu i by艂 艣wietny, ale do moich jednorazowych potrzeb zbyt drogi.

Edit:
Starszy test "pod gry" :
http://www.lostdecad...g-apps-for-osx/

#419 JanekPawelski

JanekPawelski
  • 83 post贸w
  • Sk膮dPozna艅, Poland

Napisano 22 czerwca 2013 - 01:08

A mo偶e kto艣 wi臋cej si臋 wypowie na ten temat. Cena nie jest dla mnie wa偶na. Ale zale偶y mi na wygodzie i na tym abym m贸g艂 nagrywa膰 konkretny obszar w jak najlepszej jako艣ci.

#420 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4聽139 post贸w
  • P艂e膰:

Napisano 22 czerwca 2013 - 01:42

Ja u偶ywam Screen Recording and Screencasting Software - ScreenFlow Overview - Telestream, kiedy艣 by艂 w promocji za 50%. 艢ci膮gnij triala i przekonaj si臋 sam.

#421 JanekPawelski

JanekPawelski
  • 83 post贸w
  • Sk膮dPozna艅, Poland

Napisano 23 czerwca 2013 - 00:33

Wygl膮da zach臋caj膮co, a czy mozna w nim ustawi膰 obszar nagrywania? Oraz czy Error kt贸ry mi wyskoczy艂 podczas Exportowania jest dora藕ny, czy musz臋 si臋 martwi膰?

#422 Diwad

Diwad
  • 182 post贸w
  • Sk膮dKoszalin

Napisano 23 czerwca 2013 - 14:36

A skad mozemy wiedziec jaki error ci wyskoczyl? Co do nagrywania czesci obrazu to nie, nie mozna nagrywac ustawionego obszaru, ale mozesz w tym programie po nagraniu wycropowac jakas czesc.

#423 71adi

71adi
  • 1 post贸w

Napisano 25 czerwca 2013 - 21:39

Witam Poszukuj臋 aplikacji kt贸ra wylicza spalanie paliwa , czy kto艣 zna taka aplikacj臋 .

#424 TheOktik

TheOktik
  • 405 post贸w
  • Sk膮dWarsaw, Poland, Poland

Napisano 26 czerwca 2013 - 11:51

CRM lub Contact Manager dla OS X Moi drodzy, szukam jakiego艣 rozs膮dnego rozwi膮zania do zarz膮dzania baz膮 klient贸w (grubo ponad 40tys rekord贸w). Nie musi by膰 to CRM ale przynajmniej Conact Manager. Potrzebuj臋 zaimportowa膰 do niego baz臋 np. z CSV albo w innym formacie i m贸c opisywa膰 na niej 偶e rozmawia艂em z klientem, jaka艣 data, by膰 mo偶e przypominajka o spotkani, telefonie. Cz臋艣ciowo mo偶na by to za艂atwi膰 Outlookiem (posiadam takowy) jednak potwornie nie lubie MS Office'a na Macu. Mo偶ecie co艣 poleci膰? Mo偶e by膰 rozwi膮zanie WEBowe. Byle nie kosztowne a najlepiej Freeware :) Wymaga艅 nie mam du偶ych byle by to by艂o bezpieczne i osoby postronne nie wykrada艂y mi tych rekord贸w.

#425 tomekkos

tomekkos
  • 817 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 27 czerwca 2013 - 01:44

Witam,
szukam jak najbardziej "audiofilskiej" aplikacji kt贸ra pozwoli mi sterowa膰 puszczaniem plik贸w Flac 44.1/96/192 z Maca na urz膮dznie DLNA (amplituner, blu ray)
Obecnie u偶ywam Plexa ale nie chodzi mi o serwer tylko jaki艣 DLNA Player czy co艣 takiego(nie wiem czy jest na maca)

Znalaz艂em- Songbird 艣wietnie wszystko robi

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 3

0 u偶ytkownik贸w, 2 go艣ci, 0 anonimowych

Bing (1)