Z allegro bywa roznie. IMHO lepiej kupic cos w sklepie i miec 101% pewnosci, ze ma sie gwarancje ktora bedzie obowiazywala i ma sie oryginalny produkt
Ale jasne - na allegro itp aukcjach zdarzaja sie super okazje.
Gdy cena jest taka sama - owszem. Gdy mozemy zaoszczedzic 25% - sytuacja wyglada zdziebko inaczej. iPodow nie jest latwo podrobic i falszywki da sie odroznic na pierwszy rzut oka. Jako ze sprzet jest maly i wartosciowy, duzo osob przywozi go poprostu z usa i sprzedaje z 50zlotowa marza.
Wiem, ze sa etui do Nano ale nadal aby przelaczyc kawalek jakis trzeba spojrzec na ten ekran - no przynajmniej jest tak wygodniej
Dlatego opisalem do czego bardziej nadaje sie Shuffle a do czego Nano. Niech teraz Misty zdecyduje czy wiecej biega czy jezdzi na rowerze i tym bym ja sie kierowal przy zakupie odtwarzacza.
Oczywiscie jak ma sie dobrze zrobione playlisty to nie trzeba nic przelaczac i taki Nano bedzie lepszy bo na przyszlosc kupic mu mozna Nike+, radio itp akcesoria rozszerzajace mozliwosci naszego iPod'a
Czemu "nadal trzeba spojrzec na ekran"? Wcisniecie "next" wymaga tyle samo uwagi co na shuffle. Mozna go uzywac rownie dobrze w biegu, na rowerku a dzieki ekranowi takze na codzien.
---- Dodano 12-07-2007 o godzinie 00:46 ----
Taa, jasne.
6 czerwca (ponad miesiąc temu!!!) oddałem do gwarancji słuchawki kupione w Media Markt.
Dzwonię codzennie, ale zawsze otrzymuję tylko info, że dostanę nowe i że czekają na dostawę.
To się nazywa "101% pewności kupowania w sklepie".
Na karcie gwarancyjnej powinienes miec warunki - i w wiekszosci wypadkow czas naprawy moze byc do 3 tyg. Inaczej daja nowe, lub zwrot $.