Hm jak już pisałem tanie to to nie jest, sama oprawka kosztowała 119,99$ + plecki "Carbon Fiber Back Plate" 29,99$ + 27$ z groszem koszty przesyłki z USA co dziele na 2 czyli 13,50$ + podatek naliczony (62€ za całość) 31€
Już nie chcę na tym nic zarobić i wszystkie rachunki mam do wglądu gdyby kupujący się znalazł
A to rachuneczek przesłany mi na mail gdyby ktoś miał ochotę
Witam, ja dostałem swoje wczoraj, czekałem 3miechy na zamówienie + dwa tygodnie na paczkę Priorytetem 25usd ile sztuk chciałem, kupiłem dwie yellow/black i pink/black
Złożyłem dwa zamówienia w pre-order bo chciałem 2 etui, okazało się że można zamówić ile się chce, wydaje mi się że czas oczekiwania to chwyt marketingowy;) kod w ogóle nie był potrzebny z tym że trzeba było zamówić przez link jak wysłali na e-mail.
NIE WIEM SKĄD WZIĘŁO CI SIĘ CŁO? i to spore;) bo cena na paczce to 25USD i od tego cło nawet jak by naliczyli to śmiesznie małe, więc trochę to dziwne że nawet nie chcesz zarobić i cło z kosmosu.... w euro, ale może się mylę.
Ja nie zapłaciłem żadnego cła, pieczątka że została sprawdzona przez urząd celny oczywiście była;)
Zamawiam przynajmniej 1 paczkę na tydzień z USA i ani razu nie musiałem płacić za cło (gift, niska wartość paczki)
PS mam do sprzedania jedno VAPOR 4, żadnego nie otwierałem pozostawiam wybór dla kupującego, ja będę używał tego co zostanie. Cena to: 485zł + 15zł wysyłka.
Jeśli ktoś chce tanio to może czekać na pre-order. Na ebay są jeszcze droższe, ale nie chce mi się wystawiać.
Pozdrawiam!