Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7539 odpowiedzi w tym temacie

#426 Marcell_80

Marcell_80
  • 454 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 05 sierpnia 2009 - 18:00

najwygodniejszym utui dka kazdego iphona jest kieszen spodni... reszta etui to naciaganie ludzi i jeden wielki szajs... :)

#427 kuba006

kuba006
  • 632 postów
  • SkądPoznań

Napisano 06 sierpnia 2009 - 12:54

Co myslicie o czyms takim?
KLIK
Kupilem i narazie nosze, ale jakos mnie to nie przekonuje...

#428 goostaff69

goostaff69
  • 117 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 06 sierpnia 2009 - 13:16

a ja zakupiłem takie cudo:
Griffin Technology: Elan Form Chrome - Slim, clipless protection for your iPhone 3G
polecam, jest o dziwo idealnie spasowane

#429 AKURAT

AKURAT
  • 827 postów
  • Skądz tąd

Napisano 06 sierpnia 2009 - 13:29

Co myslicie o czyms takim?
KLIK
Kupilem i narazie nosze, ale jakos mnie to nie przekonuje...

wiesz jeżeli chcesz fona za pare tyś trzymac w czyms za 10 zł to powodzenia :)

#430 biskup

biskup
  • 2 479 postów
  • SkądKraków

Napisano 06 sierpnia 2009 - 13:40

wiesz jeżeli chcesz fona za pare tyś trzymac w czyms za 10 zł to powodzenia :)

ja trzymam swój w "czymś" za 15 zł

Dołączona grafika

#431 kuba006

kuba006
  • 632 postów
  • SkądPoznań

Napisano 06 sierpnia 2009 - 16:50

No to jak z tym pokrowcem, ktory podalem ? ;O

#432 VnnAmed

VnnAmed
  • 60 postów

Napisano 07 sierpnia 2009 - 09:02

Ten Griffin rzeczywiście wzbudził już moje zainteresowanie przed napisaniem posta. tylko zastanawia mnie jak leży w dłoni i czy ta naklejka na ekran dobrze go chroni? tutaj jest link do czegoś takiego Griffin Elan Form GRAPHITE iPhone 3G/3GS : Griffin - Armago - Sklep Apple. Komputery, laptopy i akcesoria Apple. iPody i akcesoria iPhone. Mac OSX, Apple sklep,komputery,laptopy,sklep, Dystrybutor Apple Polska i zastanawiam się właśnie bo 90 zł to jednak trochę jest.

#433 ikazuyasan

ikazuyasan
  • 3 postów

Napisano 07 sierpnia 2009 - 10:31

Ja mam tego [url=http://lamro.pl/sklep/product_info.php?cPath=37_33&products_id=139]FHU Lach&MrĂłzek SC - komputery Apple, PC, akcesoria iPod, iPhone, Lego[/url] i dorwałem od kumpla kod :!: GJC6J7:!: dzięki któremu dostaje w tym sklepie 10% upustu jest unlimited więc droga wolna koledzy jak coś chcecie:-D

Sprawdza się znakomicie jeśli chodzi o wytrzymałość na wszelkiego rodzaju uszkodzenia [ najczęściej leży luzem w samochodzie jak to zwykle u przedstawiciela handlowego 8-) ] elegancka czerń zawsze w cenie robi świetne wrażenie na klientach:cool:

#434 VnnAmed

VnnAmed
  • 60 postów

Napisano 07 sierpnia 2009 - 20:20

@ikazuyasan nom fajny ale nawet z ta promocja to jest jakieś 127 zł A mógłby mi ktoś zaproponować coś sensownego, nie super-wypas-silikon_10_zł_promocja na allegro ale tak 60-70 zł? :P Jakiś firmowy tańszy model?

#435 Riddle

Riddle
  • 1 631 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 sierpnia 2009 - 20:27

Hmm, ja nie powiem co mi ostatnie zdjęcie tego pokrowca przypomina :rolleyes:
Dołączona grafika

#436 VnnAmed

VnnAmed
  • 60 postów

Napisano 07 sierpnia 2009 - 20:43

Ok, mam pomysł. Podaję pięć linków w kolejności najtańszy-najdroższy. Wy komentujcie i głosujcie a ja wybiorę najlepszy. Tylko proszę, pośpieszcie się bo we wtorek będę miał iPka, a już w czwartek rano wyjeżdżam nad Morze i chciałbym już zapakować telefon w to etui ^^ , więc musiałbym go najlepiej przez weekend zamówić żeby mi zwyczajnie pocztą przysłali bo sobie strasznie liczą za dostawę

1. Belkin Silicone Sleeve for iPhone 3G - kolor czarny : Belkin - Armago - Sklep Apple. Komputery, laptopy i akcesoria Apple. iPody i akcesoria iPhone. Mac OSX, Apple sklep,komputery,laptopy,sklep, Dystrybutor Apple Polska

2. Macally MCASE Protective Leather Case for iPhone 3G/3GS : Macally - Armago - Sklep Apple. Komputery, laptopy i akcesoria Apple. iPody i akcesoria iPhone. Mac OSX, Apple sklep,komputery,laptopy,sklep, Dystrybutor Apple Polska

3. Griffin Wave for iPhone 3G/3GS - kolor biały : Griffin - Armago - Sklep Apple. Komputery, laptopy i akcesoria Apple. iPody i akcesoria iPhone. Mac OSX, Apple sklep,komputery,laptopy,sklep, Dystrybutor Apple Polska

4. Griffin Nu Form for iPhone 3G/3GS - kolor biało/szary : Griffin - Armago - Sklep Apple. Komputery, laptopy i akcesoria Apple. iPody i akcesoria iPhone. Mac OSX, Apple sklep,komputery,laptopy,sklep, Dystrybutor Apple Polska

5. Griffin Elan Form GRAPHITE iPhone 3G/3GS : Griffin - Armago - Sklep Apple. Komputery, laptopy i akcesoria Apple. iPody i akcesoria iPhone. Mac OSX, Apple sklep,komputery,laptopy,sklep, Dystrybutor Apple Polska

#437 brzoza18

brzoza18
  • 71 postów
  • SkądNysa/Wrocław

Napisano 08 sierpnia 2009 - 00:02

Ja swojego 3GS czarnego szybko ubrałem w białe szaty :) Teraz przynajmniej jest zabezpieczony przed upadkami a przy okazji nabrał ciekawego wyglądu :)
http://i93.photobuck...17/DSC00032.jpg
http://i93.photobuck...17/DSC00033.jpg

#438 req

req
  • 163 postów
  • SkądOln

Napisano 08 sierpnia 2009 - 09:08

Ja swojego 3GS czarnego szybko ubrałem w białe szaty :) Teraz przynajmniej jest zabezpieczony przed upadkami a przy okazji nabrał ciekawego wyglądu :)
http://i93.photobuck...17/DSC00032.jpg
http://i93.photobuck...17/DSC00033.jpg

Nie obraź się, ale ładnie to go oszpeciłeś. Kwestia gustu. Mnie by bolało jakby ktoś kazał mi włożyć telefon do czegoś takiego.

Najlepiej nosić iPhone'a w Invisible Shieldzie. Sam go zjechałem, lecz poprawnie założony powinien sprawować się dobrze dłuższy czas. Do tego ew jakaś lansiarska elo skarpeta albo coś w tym stylu. GelaSkiny niby fajnie chronią tył, ale nie rozumiem idei kolorowania iPhona. Przecież te grafiki po prostu nie pasują do całości wykonania mimo że są bardzo ładne. To jest tylko moje zdanie, myślę że znajdzie wielu przeciwników ;)

#439 kuba006

kuba006
  • 632 postów
  • SkądPoznań

Napisano 08 sierpnia 2009 - 09:39

No wlasnie, tez mam ten gumowy pokrowiec i juz mnie korci, zeby go zdjac... Jakos nie moge sie przezwyczaic do takiego iP. Pierwszego iP nosilem tylko w kieszeni, byl goly. A tego zapakowalem w gumowy/silikonowy pokrowiec.

#440 brzoza18

brzoza18
  • 71 postów
  • SkądNysa/Wrocław

Napisano 08 sierpnia 2009 - 13:48

Wiecie chłopaki to, że tam się komuś wygląd nie podoba mojego pokrowca to pikuś bo to oczywiście jest kwestia gustu :) ale z doświadczenia już wiem, że lepiej posiadać gumowe "etui" ponieważ dobrze się trzyma nawierzchni i dobrze amortyzuję upadki. Kiedyś wszystkie tego typu dodatki mnie drażniły ale byłem w posiadaniu iPhone 2G oraz 3G wcześniej i 2G zaliczył upadek na kafelki i ta alumioniowa obudowa dosłownie powgniatała się :| natomiast w 3G tylni panel wyglądał jakby na nim odbyły się zawody żużlowe :D a wcale nie robiłem z nim nie wiadomo czego, po prostu codziennie trafiał do schowka w samochodzie bo tam podpinałem go pod radio i jedynie tam mógł się poobijać jakoś konkretniej. Pozdrawiam :)

#441 Pch ła

Pch ła
  • 1 postów

Napisano 08 sierpnia 2009 - 14:04

Hej jestem nowa :/ mało wiem na temat iPhona 3G, ale że jest mu wygodnie w sox'ie jestem pewna :D

#442 req

req
  • 163 postów
  • SkądOln

Napisano 08 sierpnia 2009 - 14:07

Rozmawiałaś z nim? :o

#443 iHalo 3G

iHalo 3G
  • 6 postów

Napisano 08 sierpnia 2009 - 14:24

iPhone w pokrowcu to juz nie to samo,jak ktoś jest z reguły estetą i nie chce żeby jego telefon sie porysował to niech zapomnie o pokrowcu i zainwesuje w folię invisible shield ZAGG która świetnie chroni iPhona i jest praktycznie niewidoczna.

#444 dxe

dxe
  • 18 postów

Napisano 10 sierpnia 2009 - 22:11

Postanowilem zakupic zestaw gela skins i gela screens, moglby ktos kto posiada to na swoim ipku napisac jak to sie sprawuje ? Jak jest ze zdjeciem tego ? Zostaja jakies slady ? Chyba ze jakis lepszy pomysl aby zbytnio "nie powiekszac" telefonu, a zarazem go chronic

#445 AKURAT

AKURAT
  • 827 postów
  • Skądz tąd

Napisano 11 sierpnia 2009 - 12:23

Dziś jestem szczęśliwym posiadaczem CapsuleRebel firmy SwitchEasy powiem Wam zajebiste etui. Polecam Dodatkowo w pudełku: -szmatka do ekranu -2 folie antystatyczne -mini dock do iPhona -podkładka pod iPhona do postawienia go

#446 anti8

anti8
  • 148 postów
  • SkądBytom

Napisano 11 sierpnia 2009 - 12:28

Ja mialem zalozone invisible shield, ale po 8 miesiacach wygladalo to juz strasznie, wiec sie zdecydowalem na:

ETUI , OBUDOWA, DO IPHONE'A 2G I 3G-TWARDE-CZARNE (706312523) - Aukcje internetowe Allegro

ale nie polecam zakladania tej plastikowej obudowy bez jakiegos zabiezpieczenia z tylu, bo troche ociera iphona

#447 kamper100

kamper100
  • 376 postów
  • SkądBytom

Napisano 11 sierpnia 2009 - 16:52

Witam! Bardzo proszę o doradzenie mi futerału/obudowy do nowego iPhona. Mam 3G ale po roku używania jest w strasznym stanie: telefon czasami mi upadał (więc futerał najlepiej jakiś gumowy) tym bardziej że zdarza mi się nosić go z kluczami.

#448 shrek2oo7

shrek2oo7
  • 1 492 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 11 sierpnia 2009 - 17:14

Ja wczoraj zamówiłem CapsuleRebel skeleton na eBay za 30$ z przesyłką. Jak przyjdzie to może napiszę jakąś małą recenzję ;).

---- Dodano 11-08-2009 o godzinie 18:14 ----
@AKURAT jaki masz kolor? Możesz wrzucić fotki?

---- Dodano 11-08-2009 o godzinie 18:17 ----

Postanowilem zakupic zestaw gela skins i gela screens, moglby ktos kto posiada to na swoim ipku napisac jak to sie sprawuje ?
Jak jest ze zdjeciem tego ? Zostaja jakies slady ?
Chyba ze jakis lepszy pomysl aby zbytnio "nie powiekszac" telefonu, a zarazem go chronic

Ze zdjęciem nie ma problemu, nie ma żadnych śladów. Dość dobrze chroni telefon(jednak sam gelaskin się rysuje). Używałem przez 6 miesięcy, ale mi się motyw znudził ;). Może kiedyś do niego wrócę. Ogólnie polecam.

#449 Alf_VIP

Alf_VIP
  • 44 postów
  • SkądRawa Mazowiecka

Napisano 11 sierpnia 2009 - 17:17

Ja mialem zalozone invisible shield, ale po 8 miesiacach wygladalo to juz strasznie, wiec sie zdecydowalem na:

ETUI , OBUDOWA, DO IPHONE'A 2G I 3G-TWARDE-CZARNE (706312523) - Aukcje internetowe Allegro

ale nie polecam zakladania tej plastikowej obudowy bez jakiegos zabiezpieczenia z tylu, bo troche ociera iphona

A nosiłeś iP w takiej obudowie :?:
Ja noszę od samego początku jak mam iP, tj. od prawie roku. Co prawda kupiłem te plecki za 45 zł, ale nie żałuję. Bo ani oryginalna obudowa jak też same plecki nie noszą rzadnych śladów użytkowania. Są gładziutkie jak w dniu zakupu :-D

Jeżeli mam polecić coś sensownego do ochrony to właśnie takie "plecki" + coś takiego

Wygląd, estetyka i funkcjonalność takiego zestawu na 5 z plusem 8-)

#450 AKURAT

AKURAT
  • 827 postów
  • Skądz tąd

Napisano 11 sierpnia 2009 - 18:52

---- Dodano 11-08-2009 o godzinie 18:14 ----
@AKURAT jaki masz kolor? Możesz wrzucić fotki?

ja zakupilem czarny (cały czarny)
to samo co TY kupiłeś tylko, że Twój plastik będzie biały moj czarny :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych