Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7539 odpowiedzi w tym temacie

#351 vinci

vinci
  • 2 693 postów
  • SkądPoznań

Napisano 08 lutego 2009 - 11:24

@RumburMK mam dokładnie te same spostrzeżenia dotyczące SwitchEasy Capsule Rebel ;) Sam futerał jest niby ładnie spasowany, do tego wzmacnia całą konstrukcje ten szkielet ale ta gumka na dole jest strasznie denerwująca :/

#352 RumburMK

RumburMK
  • 613 postów

Napisano 08 lutego 2009 - 17:44

@RumburMK mam dokładnie te same spostrzeżenia dotyczące SwitchEasy Capsule Rebel ;) Sam futerał jest niby ładnie spasowany, do tego wzmacnia całą konstrukcje ten szkielet ale ta gumka na dole jest strasznie denerwująca :/

no i niestety nie można tego wyeliminować...właśnie przez 15 minut próbowałem założyć tak tą gumkę :lol: na iphona, żeby nic nie odstawało, ale niestety w moim przypadku jest to niemożliwe, ponieważ gumka jest pare milimetrów większa... jakbym nie założył gumki i nie załozył plastiku to w którymś miejscu niestety pojawiają się te srebrne obwoluty... i zawsze coś tam wystaje, a nie będę nic wiecej kombinował bo w końcu strzeli plastik i będzie po zawodach

#353 iPhone2GG

iPhone2GG
  • 79 postów

Napisano 08 lutego 2009 - 21:01

możecie mi doradzić jakiś taki najlepszy do tej ceny czyli 20zł jakiś pokrowiec silikon aby chronił tył i bok???Wiem że nie za duży budżet ale tyle mam..Proszę o poradę

#354 doge

doge
  • 8 postów

Napisano 10 lutego 2009 - 13:41

Dzisiaj dostałem pokrowiec Griffin Nu Form White, z jakości jestem zadowolony a nawet wizualnie nie jest tak źle.

[URL=http://img443.imageshack.us/my.php?image=img8108ph0.jpg]Dołączona grafika[/URL]

[URL=http://img291.imageshack.us/my.php?image=img8110fw0.jpg]Dołączona grafika[/URL]

#355 Pati007

Pati007
  • 265 postów
  • SkądSuchy Las, PL

Napisano 10 lutego 2009 - 14:29

A ja sobie kupiłam Griffin Wave do mojego iPhonika - dobrze go chroni i dość ciekawie wygląda :) No i było to jedno z nielicznych do starego iPhona dobre jakościowo jakie znalazłam...

#356 iPhone2GG

iPhone2GG
  • 79 postów

Napisano 10 lutego 2009 - 15:58

ile to kosztuje i gdzie mogę to dostać???Czy ktoś zna coś dobrego podobnego dop tego za 30zł???Gdzie mogę kupić jakiś link?

#357 lokers

lokers
  • 21 postów
  • SkądLondon

Napisano 10 lutego 2009 - 16:17

ja nie mam w ogole pokrowca, podoba mi sie taki jaki jest i nie chce szpecic swojego telefonu. jedyne co moglby rozwarzyc to nakleic folijke ochronna. nosze go poprostu w kieszeni, wystarczy pamietac zeby nie wrzucac go razem z kluczami i drobnymi. telefon w prawej kieszeni. monety w portfelu, klucze w lewej. szczerze? w ogole nie jest porysowany :)

---- Dodano 10-02-2009 o godzinie 15:20 ----
polecam jeszcze zerknac tutaj, bycmoze komus przypadnie cos do gustu:

Apple iPhone Skins @ DecalGirl.com

iPhone 3G Skins

---- Dodano 10-02-2009 o godzinie 15:25 ----
to wyglada calkiem konkretnie, chyba jednak rozwaze taka nalepke :)
Dołączona grafika

#358 iPhone2GG

iPhone2GG
  • 79 postów

Napisano 10 lutego 2009 - 17:00

WYPRZEDAĹť Etuo EXO do iPhone W-wa, faktura, parag (552027460) - Aukcje internetowe Allegro

co sądzicie o tym pokrowcu proszę o szybką opinię:roll:

#359 doge

doge
  • 8 postów

Napisano 10 lutego 2009 - 17:11

ja nie mam w ogole pokrowca, podoba mi sie taki jaki jest i nie chce szpecic swojego telefonu. jedyne co moglby rozwarzyc to nakleic folijke ochronna. nosze go poprostu w kieszeni, wystarczy pamietac zeby nie wrzucac go razem z kluczami i drobnymi. telefon w prawej kieszeni. monety w portfelu, klucze w lewej. szczerze? w ogole nie jest porysowany :)

---- Dodano 10-02-2009 o godzinie 15:20 ----
polecam jeszcze zerknac tutaj, bycmoze komus przypadnie cos do gustu:

[url=http://www.decalgirl.com/browse.cfm/2,249.htm]Apple iPhone Skins @ DecalGirl.com[/url]

[url=http://www.skinizi.com/en/iphone-7/iphone-3g-21/]iPhone 3G Skins[/url]

---- Dodano 10-02-2009 o godzinie 15:25 ----
to wyglada calkiem konkretnie, chyba jednak rozwaze taka nalepke :)
Dołączona grafika

Miałem nalepkę GelaSkin i jestem nie zadowolony jakoś wsiowo to wygląda, nie polecam ale twoja sprawa.

#360 SebaSonido

SebaSonido
  • 623 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 10 lutego 2009 - 17:32

@doge, dobrze się trzyma w dłoni? Guma z tego co widzę chyba tylko na dole (szare) z tyłu. Nie pogrubia iPhone'a? Zastanawiałem się nad nim, ale rozważałem jeszcze inne moedel i sam już nie wiem na co się zdecydować. Napisz nieco więcej to może i ja się skuszę ;)

#361 lokers

lokers
  • 21 postów
  • SkądLondon

Napisano 10 lutego 2009 - 18:47

@SebaSonido tam chyba nie ma gumy, poprostu nalepka, a to szare/czarne to oryginalny czarny kolor iphona, przynajmniej z tego co ja sie orientuje...

#362 SebaSonido

SebaSonido
  • 623 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 10 lutego 2009 - 21:03

Chodzi mi o szarą zdejmowaną dolną część pokrowca (slider), gdzie widnieje napis GRIFFIN.

#363 doge

doge
  • 8 postów

Napisano 11 lutego 2009 - 11:20

Tak na dole to guma wyżej plastik w dotyku całkiem dobre ręce się nie pocą, spasowanie bardzo dobre nic nie trzeszczy a wiec za 50-60zł bardzo dobra ochrona naszego iphona :D

#364 blazejj

blazejj
  • 159 postów
  • SkądPoznań, PL

Napisano 11 lutego 2009 - 12:24

@ doge: a jak wygląda sprawa wsuwania iphone w ten pokrowiec? Widzę, że od wewnątrz to goły plastik. Nie powstają pionowe rysy? pozdr.

#365 doge

doge
  • 8 postów

Napisano 11 lutego 2009 - 14:34

Z rysowaniem nie ma problemu pokrowiec nie dotyka bezpośrednio tylnej części iphona wsuwa sie go tak jakby po szynach.

#366 Wu70

Wu70
  • 40 postów

Napisano 21 lutego 2009 - 21:28

Witam,

Chciałbym zapytać o poradę odnośnie etui:

Ultra Slim Leather Case

Ładnie wygląda, cieniutkie, do tego skóra.... Ale jest naklejane.

Używał ktoś może? Jak jest z tym klejem?

Zastanawiam się również nad folią...z efektem lustra. Mam tylko obawy, czy efekt znika całkowicie po włączeniu wyświetlacza? Jak z tym tak naprawdę jest?

#367 SebaSonido

SebaSonido
  • 623 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 21 lutego 2009 - 22:03

@doge, również kupiłem NuForm, lecz Black i musze powiedzieć, że spełnia wszystkie moje wymagania, jedynie czasami ciężko zdjąć slider, gdy chcemy wstawić iPhone'a do dock'a.

Jutro postaram się dorzucić fotki, bo lekko zmodyfikowałem tył ;)

#368 djKristo

djKristo
  • 899 postów

Napisano 21 lutego 2009 - 22:15

Witam,

Chciałbym zapytać o poradę odnośnie etui:

Ultra Slim Leather Case

Ładnie wygląda, cieniutkie, do tego skóra.... Ale jest naklejane.

Używał ktoś może? Jak jest z tym klejem?

Zastanawiam się również nad folią...z efektem lustra. Mam tylko obawy, czy efekt znika całkowicie po włączeniu wyświetlacza? Jak z tym tak naprawdę jest?

jak sie nie mylę to ktoś już wypowiadał sie na temat tego etui i z tego co pamiętam to właściciel nie był z niego zadowolony (przeszukaj cały temat wydaje mi sie ze właśnie gdzieś tutaj jest ta wypowiedz)

#369 Wu70

Wu70
  • 40 postów

Napisano 21 lutego 2009 - 22:26

djKristo, możliwe, że myślisz o "Ultra Slim Silicone Case" - które jest w temacie.
Mi chodzi o "Ultra Slim Leather Case", którego niestety nie znalazłem (przeleciałem cały temat).

#370 arkadiusm

arkadiusm
  • 544 postów
  • SkądKraków / StalowaWola

Napisano 22 lutego 2009 - 03:41

ZAGG invisibleSHIELD - no cóż teraz mogę wystawić ocenę po noszeniu telefonu w tej foli ok 6 miesięcy. Niestety strata pieniędzy tył strasznie ohydnie się odkleja ilekroć przytnę tylekroć się odkleja. Przód jest w największym porządku. Mogę polecić jedynie folię na tył.

#371 vinci

vinci
  • 2 693 postów
  • SkądPoznań

Napisano 22 lutego 2009 - 09:56

Mogę polecić jedynie folię na tył.

Na przód chyba ;)

Ja nigdy nie byłem fanem InvisibleShield, nie wygląda to za ciekawie i jest drogie.

#372 SebaSonido

SebaSonido
  • 623 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 22 lutego 2009 - 14:36

Tak prezentuje się Griffin Nu Form, jeśli ktoś się jeszcze nad nim zastanawia to szczerze polecem. Nic się nie rysuje, bo jest mikroszczelina między telefonem a etui, dobrze trzym sie w dłoni, nie wyślizguje się i nie pogrubia wizualnie iPhone'a.

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

#373 ci3jk4

ci3jk4
  • 11 postów

Napisano 25 lutego 2009 - 14:37

witam
używa ktoś może PURO IPHONE 3G SILICON COVER dostepnego w iSpocie za 50zł ?
zastanawiam się jak sie on ma do iSkin Solo ? cena ponad połowę mniejsza jednak.

błagam nie kupuj to szajs straszny ,
iskin solo cudenko mam sam i moge w ciemno polecać

Własnie wczoraj dostałem tą skórkę tzn Puro iPhone 3g Silicon Cover i jestem z niej bardzo zadowolony i zastanawiam sie dlaczego sądzisz że to szajs...
Tu masz moja recke tej obudowy, co prawda nie wiem jak ma sie ona do innych modeli ale wg mnie niczego jej nie brakuje.
[URL="http://www.myapple.pl/iphone-akcesoria-i-peryferia/97711-puro-iphone-3g-silicon-cover-z-ispota-mini-recenzja.html"]http://www.myapple.pl/iphone-akcesoria-i-peryferia/97711-puro-iphone-3g-silicon-cover-z-ispota-mini-recenzja.html[/URL]

Pozdro
ci3jk4

#374 BaRiBaL

BaRiBaL
  • 33 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 25 lutego 2009 - 14:43

U mnie jest od miesiaca polaczenie invisibleSHIELD na przodzie (tylnia folie wyrzucilem po 10 min. prob przypasowania jej do zaokraglen ajfona) a na tyle czarny iskin Solo. Na razie wszystko ladnie wyglada ale zobaczymy za pol roku :)

#375 rolex83

rolex83
  • 237 postów

Napisano 25 lutego 2009 - 14:54

Niestety mam taka folie. Efekt nie znika po wlaczeniu wyswietlacza. Gdyby znikal to by bylo cudownie. A tak jezeli nie jestesmy w ciemnym pomieszczeniu, badz jest sloneczny dzien, sa takie odblaski ze nic nie widac.
Kiedy np. bylem na stoku i chcialem zrobic zdjecie lub nagrac cos, musialem na pamiec trafiac w miejsce na ekranie. Widzialem tylko biale niebo i snieg na ekranie :roll:
W ciemnym pomieszczeniu lub w nocy efekt jest niewidoczny. Swiatlo z latwoscia przechodzi przez folie i nie ma odblaskow.
Dodam jeszcze ze efekt odblaskow na glossy matrycy w laptopach jest niczym w porownaniu do tego z tej folii. To lustro you know?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych