Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7548 odpowiedzi w tym temacie

#1526 Erykos

Erykos
  • 2 847 postów

Napisano 16 stycznia 2011 - 15:12

Zdecydowanie bumper,już raz mnie uratował przed czarną rozpaczą;)

W jaki sbosób?

---------- Wpis dodano o 15:12 ---------- Poprzedni wpis dodano o 15:11 ----------

A tak w ogóle to można dostać darmowego bumpera apple w Polsce?

#1527 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 stycznia 2011 - 20:44

Już nie. Można było dostac do końca września z tego co pamiętam.

#1528 iKrawiec

iKrawiec
  • 1 152 postów
  • Skąd/root

Napisano 17 stycznia 2011 - 20:45

Zamierzam kupić nakładkę sgp skin leather guard w wersji czarna skóra. Przeczytałem prawie cały tem "w czym nosić iphone" i uzyskałem mało informacji na temat tego produktu. I mam pytanko. Jak ta nakładka się wogóle sprawuje? Jesteście z niej zadowoleni? Dokładnie chodzi mi o takie coś

SGP iPhone 4 Skin Guard Set Series - iPhone 4 [AT&T] - Apple iPhone - Cell Phone

#1529 AppleLife

AppleLife
  • 91 postów

Napisano 17 stycznia 2011 - 21:30

Zamierzam kupić nakładkę sgp skin leather guard w wersji czarna skóra. Przeczytałem prawie cały tem "w czym nosić iphone" i uzyskałem mało informacji na temat tego produktu. I mam pytanko. Jak ta nakładka się wogóle sprawuje? Jesteście z niej zadowoleni? Dokładnie chodzi mi o takie coś

SGP iPhone 4 Skin Guard Set Series - iPhone 4 [AT&T] - Apple iPhone - Cell Phone

Jest gites! jak wszystkie produkty SGP:D
Pozdrawiam Serdecznie!

#1530 czarny_mc

czarny_mc
  • 173 postów
  • SkądPoznań

Napisano 17 stycznia 2011 - 21:37

@andrzejek Również się na to decyduję, lada dzień będzie na allegro taka skórka z bumperem od Apple użytkownika nazywa się chyba Patrcjusz czy jakoś tak. :) W tej chwili ma biały i ten carbon. A sądząc po komentarzach, będzie to najlepsze rozwiązanie, a zarazem ładne i wygodne ;)

#1531 wygrac

wygrac
  • 22 postów

Napisano 17 stycznia 2011 - 21:55

Potrzebuje pomocy.

Właśnie wybieram sobie case do iphone 4 i ugrzęzłem między dwoma skromnymi wyborami:
YouTube - Kanal von wwwinsanelygreatmac
YouTube - Installation video of SGP NEO HYBRID EX on iPhone 4

Czyli otterbox albo sgp.

Kieruje się bardziej w strone otterbox bo wydaje mi się, że oferuje o wiele większe bezpieczeństwo w przypadku upadku telefonu ale.. wygląda trochę dziadosko.

Więc będę niezmiernie wdzięczny za pomoc.

#1532 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 18 stycznia 2011 - 21:30

Potrzebuje pomocy.

Właśnie wybieram sobie case do iphone 4 i ugrzęzłem między dwoma skromnymi wyborami:
YouTube - Kanal von wwwinsanelygreatmac
YouTube - Installation video of SGP NEO HYBRID EX on iPhone 4

Czyli otterbox albo sgp.

Kieruje się bardziej w strone otterbox bo wydaje mi się, że oferuje o wiele większe bezpieczeństwo w przypadku upadku telefonu ale.. wygląda trochę dziadosko.

Więc będę niezmiernie wdzięczny za pomoc.

Ani jedno ani drugie nie jest fajne. Otto wygląda jak tandeta, zaś SGP no nie bardzo chroni telefon przed upadkiem, ponadto żółty kolor nie pasuje ten elegancji jaką ma iPhone 4.

Zamiast płacić za takie paści co tylko kurz zbierają lepiej zainwestuj w porządny futerał i po prostu telefon noś w jakiejś skórze, a nie wsadzaj w tanią gume czy plastik.

To jest piękne - > http://allegro.pl/fu...1410433124.html

A to wygląda ciekawie i dla osób, które nie chcą oglądać rys na 4ce ;D http://allegro.pl/sg...88.html#gallery

To z kolei tanie i bardzo fajne szkoda tylko, że nie praktyczne dla osób słuchających muzyki http://allegro.pl/gg...14.html#gallery

#1533 Erykos

Erykos
  • 2 847 postów

Napisano 18 stycznia 2011 - 21:40

Możę i piękne, ale trochę nieopłacalne. Kupisz za 210+15(przesyłka)= 235 (zł) i co? Wyjdzie iPhone 5, zmieni się wymiar i pieniądze w błoto.

#1534 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 18 stycznia 2011 - 21:45

A już zmieni. Jakoś mydeliczki były identyczne przez dwa sezony nawet pokrowce z 3G na 2G pasowały i odwrotnie. Wiem bo mam w domu ich z 5. Poza tym nie wszyscy są tak chorzy by wymieniać telefon co roku :P Jak by było za 150 to bym sobie kupił a co ;)

#1535 Erykos

Erykos
  • 2 847 postów

Napisano 18 stycznia 2011 - 21:48

No nie wiem, bo np. ja zmieniam co roku, a raczej co wydanie.

#1536 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 18 stycznia 2011 - 21:57

No ja również. Zawsze sprzedając telefon możesz dopisać, że super elegancki futerał ;) I cena w góre.

#1537 Erykos

Erykos
  • 2 847 postów

Napisano 18 stycznia 2011 - 22:01

No wiesz, tylko znajdź se ludzi żeby kupili jeszcze z futerałem co kosztuje 200 zł ;) Ale co tam. Futerał jest piękny :)

#1538 ysy

ysy
  • 14 postów

Napisano 19 stycznia 2011 - 12:22

Ja kupilem taki : [url=http://allegro.pl/iphone-4-barely-there-case-mate-etui-futeral-nowe-i1414935310.html]iPhone 4 Barely There CASE-MATE Etui Futerał Nowe! (1414935310) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

i jestem bardzo zadowolony, plaski, elegancki, i solidny

#1539 jasi0

jasi0
  • 625 postów

Napisano 19 stycznia 2011 - 12:35

Ja po tygodniu używania mogę chyba polecić incase snapcase. Osobiście nie przepadam za "otwieranymi" futerałami. Z kolei przy tzw. sliderach na tył miałem wrażenie, że telefon jest 1,5x masywniejszy.. A ten otterbox to już w ogóle strasznie mi się nie podoba (w sensie designu:) ). no ale co kto lubi. Ja używam dokładnie takiej jak na tym filmiku, są jeszcze "crystal clear" (przezroczyste) - ale ponoć strasznie się rysują, więc nabyłem wersję "smoke" na Allegro za 79zł:). Fajną rzeczą jest też dołączona podstawka, chociaż faktycznie jeśli telefon stoi na niej w pionie to łatwo go przewrócić.

#1540 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 19 stycznia 2011 - 12:57

A ten otterbox to już w ogóle strasznie mi się nie podoba (w sensie designu:) ).

No piękne to to może nie jest, ale za to bardzo praktyczne (mowa o defenderze). Dużo działam w terenie i nie miałem jeszcze nic lepszego. Do tego ma jakąś taką folię na wyświetlaczu, że naklejać nic nie trzeba i daje lekki macik, że światło się nie odbija jak w lustrze.

#1541 apple.iphone4

apple.iphone4
  • 1 postów

Napisano 20 stycznia 2011 - 01:16

witam,

ja wczoraj odebrałem przesyłeczkę z LA z takim oto etui:

[url=http://www.sgpstore.com/cell-phone/apple-iphone/iphone-4/sgp-iphone-4-case-neo-hybrid-ex-series.html]SGP iPhone 4 Case Neo Hybrid EX Series - iPhone 4 [AT&T] - Apple iPhone - Cell Phone[/url]

powiem szczerze, że jest suuuper(jak dla mnie);

po 1. Jest lekkie, nie dodaje zbędnych gramów, łatwo można telefon schować do kieszeni itp- zwykły futerał z otwierana klapka jest moze i dobry pod wzgledem ochrony i phone ale pod wzg gabarytów to masakra:(

po 2. Cenowo przy sciaganiu z USA nawet nie jest tak źle ;) 30USD plus przzesyłka 8 (szło ok 8dni)

po 3. wygląda rewelacyjnie(mam kolor gun metal) i super sie komponuje z iphonem.

po 4. wiele osob pisze ze takie etui nie chronia przed upadkiem- nie zgadzam sie=> przeciez to wlasnie takie etui chroni KRAWEDZIE telefonu, a przeciez jak telefon SPADA to ZAWSZE spada na krawedz a nie na przednia lub tylna czesc- pierwszy element stycznosci po upadku to wlasnie krawedz ;)

po 5. w niczym nie ogranicza funkcjonalnosci i przede wszytskim wygladu iPhona

Także szczerze POLECAM to etui gdyby ktoś się zastanawiał :)

Pozdrawiam
Łukasz

#1542 Rafiii

Rafiii
  • 23 postów

Napisano 20 stycznia 2011 - 03:06

Ja używam czegoś takiego: Dołączona grafika + folia tył i przód i jest to lepsze rozwiązanie niż bumper jak ktoś wspomniał wcześniej. No tak ale jak ktoś chce poszpanować jabłkiem na tyle obudowy to nie może sobie pozwolić na takie coś.

#1543 mareksle

mareksle
  • 295 postów
  • SkądOlkusz

Napisano 20 stycznia 2011 - 21:09

Ja używam czegoś takiego: + folia tył i przód i jest to lepsze rozwiązanie niż bumper jak ktoś wspomniał wcześniej. No tak ale jak ktoś chce poszpanować jabłkiem na tyle obudowy to nie może sobie pozwolić na takie coś.

Ale po co folia na tył skoro etui ma zabudowane plecy?

#1544 kiecu123

kiecu123
  • 155 postów
  • SkądOżarów

Napisano 20 stycznia 2011 - 23:55

do takiego "ochraniacza" jak piasek/ syf z kieszeni naleci to ladnie moze tyl porysowac ;) (ja osobiście mam tylko bumper)

#1545 djrexy

djrexy
  • 40 postów

Napisano 21 stycznia 2011 - 03:25

panowie i Panie: polecam coś takiego:

Dołączona grafika

YouTube - Element CASE Vapor for iPhone 4 Version 2.0
Jednak dla tych co mają słaby sygnał, nie polecam.

#1546 Arise1337

Arise1337
  • 266 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 21 stycznia 2011 - 15:50

panowie i Panie: polecam coś takiego:

Dołączona grafika

YouTube - Element CASE Vapor for iPhone 4 Version 2.0
Jednak dla tych co mają słaby sygnał, nie polecam.

Nie polecam tez dla tych co nie chca wydawac 400zl++ na kawalek metalu ktory tak samo spelnia swoja funkcje co bumper za 70zl. Duzo lepsze sa juz case'y od SGP np Vintage albo Angros (chyba dobrze napisalem)

#1547 Jojox

Jojox
  • 585 postów
  • SkądPoznań

Napisano 24 stycznia 2011 - 19:19

Słuchajcie, ja szukam etui-wsuwki dobrej jakości do IP4 z właśnie casem SGP. Czyli takie jak do IP4 z bumperem. Krusell ma model luna, ale jest dwa mm za krótki. Ktoś coś może polecić równie dobrego?

#1548 ekstro

ekstro
  • 51 postów

Napisano 27 stycznia 2011 - 14:15

Co myślicie o takiej folii?
Czy to załatwi mi też problem z anteną?
Która jest lepsza: pierwsza czy druga?

iPhone 4 SGP STEINHEIL FULL BODY PROTECTOR WYS.24H (1422930170) - Aukcje internetowe Allegro
~~@ FOLIA OCHRONNA ZAGG INVISIBLE SHIELD IPHONE 4 (1418927511) - Aukcje internetowe Allegro

#1549 misiekgruby

misiekgruby
  • 3 212 postów
  • SkądKraków

Napisano 27 stycznia 2011 - 16:08

Ja używam czegoś takiego: Dołączona grafika + folia tył i przód i jest to lepsze rozwiązanie niż bumper jak ktoś wspomniał wcześniej. No tak ale jak ktoś chce poszpanować jabłkiem na tyle obudowy to nie może sobie pozwolić na takie coś.

Nie byłem zadowolony z wersji tego pokrowca na iPhone 3GS.
Za szybko złuszczyła się farba z niego.

#1550 micha_pl

micha_pl
  • 179 postów
  • SkądŁódź

Napisano 27 stycznia 2011 - 16:19

Witam!
ja kupiłem jakiś miesiąc temu Exolife, dod bateria i pokrowiec jednocześnie. Super sprawa.EXOGEAR iPhone 3GS Battery Case - Exolife

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych