Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7548 odpowiedzi w tym temacie

#1326 zbieraj

zbieraj
  • 1 016 postów

Napisano 23 września 2010 - 06:59

Jakby ktoś chciał recenzji Speck Fitted: http://myapple.pl/ip...tml#post1365774 :D

#1327 AppleLife

AppleLife
  • 91 postów

Napisano 23 września 2010 - 13:08

Jeśli ktoś planuje zakup produktów SGP to polecam na ebayu sprzedawcę - unitedsgpcorp.
Kupiłem 16 września SGP Skin Guard (folia na przód i na tył carbonowa osłonka) i 22 już u mnie w skrzynce znalazłem. Bardzo tania przesyła - 2$. W sumie 63 zł. Na allegro najtaniej 100 zł + przesyka i 2 tygodnie czekania.

Bartek

Ja kupiłem tego na allegro i czekałem 6 dni, więc nie mów że dwa tygodnie, adnotacja do dwóch tygodni jest na wypadek gdyby paczka się opóźniła, bynajmniej tak zapewnił mnie sprzedawca.
Pozdrawiam!

#1328 suprnowa

suprnowa
  • 664 postów
  • SkądRadom/Norway

Napisano 23 września 2010 - 13:40

http://myapple.pl/sp...ra-crystal.html

#1329 Chucky

Chucky
  • 28 postów

Napisano 23 września 2010 - 14:36

Witam wszystkich. Potrzebuję waszej pomocy w doborze jakiegoś ochraniacza na iPhona 3G. Miałem jakiś ochraniacz (plastikowy) ale za 20zl tyle że popękał :P został mi jeszcze jakiś gumowy ale kompletnie mnie nie zadowala bo telefon nie wjeżdża do kieszeni tylko się zatrzymuje. Proszę was o pomoc w doborze jakiegoś dobrego "ochraniacza" tak żeby telefon swobodnie wjeżdżał mi do kieszeni i był dobrze zabezpieczony ;]. Dzięki za pomoc

sprawdź takie etui:
Sklep internetowy iSpot APR komputery Apple Mac, iPod, iPhone, akcesoria iPod, iPhone, oprogramowanie.

#1330 blou

blou
  • 171 postów

Napisano 28 września 2010 - 22:45

iPhone Pouch - Pouches/Cases - Store

swietne, designerskie i z microfibry! wszedzie pisza ze pasuja na iPhone'a 4 - kupuje, napisze jak juz bede mial :)

#1331 vinci

vinci
  • 2 693 postów
  • SkądPoznań

Napisano 01 października 2010 - 14:28

Mój ulubiony futerał do iPhona 3G/3GS wyszedł w wersji na czwórkę ale moim zdaniem na czwórce wygląda słabo:
Welcome to SwitchEasy

Dla czwórki moja ulubiona ochrona to Bumper + folia SGP Steinheil Full Body.

#1332 Nicram100

Nicram100
  • 34 postów
  • SkądPabianice / Łódź

Napisano 01 października 2010 - 17:33

SGP tez ma kilka "skorek" fajnych SGP iPhone 4 Skin Guard Set Series [Leather DeepBlack] :-D ja zamowilem ta. :-)

no to teraz tylko cie czeka odprawa celna :P powodzenia.... i dopłata vatu

#1333 misiekgruby

misiekgruby
  • 3 212 postów
  • SkądKraków

Napisano 01 października 2010 - 19:39

no to teraz tylko cie czeka odprawa celna :P powodzenia.... i dopłata vatu

Ja zamówiłem z SGP Store folię na ekran na iPada antyfingerprint oraz skórzany pokrowiec Illuzion Series na iPhone 4.
Przed chwilą wróciłem z poczty, bo tradycyjnie znalazłem awizo w skrzynce. Fakt, że paczka była w Urzędzie Celnym w Warszawie, pudełka pootwierane wszystkie, ale vatu nie naliczyli :)

#1334 Oczy Kobry

Oczy Kobry
  • 46 postów

Napisano 02 października 2010 - 18:23

Witam , poszukuje skórzanego pokrowca do iphone'a 3G który otwiera sie poziomo, koloru czarnego na zewnątrz a w środku beżowego , dobrze by bylo jak by mial kieszonki na karty kredytowe , kartki etc. . Kiedyś widziałem taki ale teraz nie mogę znaleźć w żadnym sklepie z akcesoriami czy allegro, jeśli ktoś taki widział to proszę o link. Pozdrawiam.

#1335 DejDej

DejDej
  • 10 postów

Napisano 05 października 2010 - 07:16

To i ja się wypowiem. iPhone 4 jest pierwszym telefonem z logo jabuszka w moim posiadaniu. Jestem leworęczny więc problem gubienia zasięgu niestety mnie dotknął i nawet soft 4.1 nie pomógł nic w tej sprawie, ale do rzeczy... Przetestowałem (prawie) wszystkie dostępne case'y z programu darmowych oraz słynny już apple bumper. Żadne rozwiązanie nie przypadło mi do gustu - najgorzej wypadł produkt belkina (tragedia wykonania, tani plastik). Każy miał wady, mało zalet. Najfajniej (wg mojej opinii) na iPhonie wyglądał griffin Reveal Etch, ale spasowanie boczne oraz materiał wykonania "trzymania bocznego" pozostawia wiele do życzenia. Ciągle słyszę - Bumper + IS, albo Bumper + SGP. Sorry, ale Bumper również nie rzuca na kolana, a już w ogóle za takie pieniądze. Poza tym policzmy: Przy dobrych lotach Bumper +- 100 zł + folia SGP lub IS +- 120 zł = +- 220!!! złotych za ochronę telefonu, na dodatek niepełną (plecki osłonięte) przy upadku na niepłaską powierzchnię np. kostka brukowa, kamienie, sami wiecie co się stanie. Osobiście używam DEXIM Bracelet. Dlaczego? za kwotę 79 pln w ispocie dostałem - Bardzo dobrze przylegający case do telefonu wykonany z silikonu, który zapewnia świetną przyczepność zarówno do dłoni jak i innych powierzchni. Najlepszy "grip" ze wszystkich jakie próbowałem. Dodatkowo 2 matowe osłony na przód i tył iPhona - troche się palcuje, ale świetnie się wyciera i co najwazniejsze - słońce nie jest już problemem. Naprawdę polecam. Jeśli ktoś chciałby Griffina Reveal Etch - kontakt priv. chętnie się pozbęde

#1336 kaaczor

kaaczor
  • 45 postów
  • Skądwwa

Napisano 06 października 2010 - 08:03

Korzystał ktoś może z takiej folii od Puro Sklep internetowy iSpot APR PURO Screen Protector – Folia ochronna do iPhone 4 (przd + ty) - iPhone 4 ? Nie ukrywam, ze cena jest atrakcyjna i to jedyna oferta na przód i tył w iSpocie.

#1337 misiekgruby

misiekgruby
  • 3 212 postów
  • SkądKraków

Napisano 06 października 2010 - 08:52

Miałem kiedyś folię Puro na ekran do 3GS, IMo było ok.

#1338 adamtb

adamtb
  • 1 postów

Napisano 13 października 2010 - 22:53

Chociaż bardzo nie lubię wszelkiego rodzaju ochraniaczy, prezerwatyw i futerek na telefon, jestem zmuszony jakoś zabezpieczyć mojego 3GS. Zakupiłem kiedyś gumową osłonę firmy incipio, ale nie byłem w stanie z nią wytrzymać, była za duża. Zależy mi głównie na tym, żeby ochraniacz był mały, nie wystawał zbyt bardzo i nie przeszkadzał w używaniu telefonu oraz na tym, aby chronił szybkę przed upadkami. Chciałbym wydać na niego 50-80zł. Co polecicie w takiej sytuacji ?

#1339 misiekgruby

misiekgruby
  • 3 212 postów
  • SkądKraków

Napisano 14 października 2010 - 08:30

Zależy mi głównie na tym, żeby ochraniacz był mały, nie wystawał zbyt bardzo i nie przeszkadzał w używaniu telefonu

http://www.ispot.com...rne_p24830.html
http://tachobis.pl/s...ent-blue-2.html
http://tachobis.pl/s...-3gs-black.html
Dostępne są różne kolory.

aby chronił szybkę przed upadkami.

Na ekran to tylko folia, ew. można kupić zamykany pokrowiec/skarpete.

#1340 123456789max

123456789max
  • 154 postów

Napisano 14 października 2010 - 08:32

A ja mam takie pytanko,czy taki case Louis Vuitton Iphone case 3G Others będzie pasował do iPhone'a 4?Niedługo go kupuję i aby uniknąć tego,co stało się z moim 3G postanowiłem wyposażyć się w jakiś futerał.Jestem bardzo wybredny i wszystkie te gumy,szkła i inne tego tupu rzeczy są dla mnie ohydne i podoba mi się tylko ten :)Pytanie jest właśnie to jedno.Czy będzie on pasował do 4.Nie jest to rzecz tania,dlatego wolę mieć pewność.Z góry thx za pomoc :)

#1341 belmondoo

belmondoo
  • 78 postów

Napisano 14 października 2010 - 13:37

na iPhone 4 zamówiłem sgp skin guard. za 17 dolcow macie pełną ochronę przodu- folia steinheil i tyłu- ja wziąłem leather black i stwierdzam że wygląda na prawdę spoko. paka do polski szła 8 dni, zero problemów z zamówieniem

#1342 corba

corba
  • 242 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 14 października 2010 - 22:48

Chciałbym zakupić tę skórkę

Skórka SGP Guard WHITE or BLACK do Apple iPhone 4 (1257310682) - Aukcje internetowe Allegro

Używa ktoś może ? Sądząc po zdjęciach to jest to chyba nakładane tak jak folia.

#1343 Rayman

Rayman
  • 217 postów
  • SkądŚląskie

Napisano 14 października 2010 - 22:57

YouTube - SGP Skin Guard For The iPhone 4

a używa ktoś może skarpety firmy SOX z iPhone'em 4 ?

#1344 belmondoo

belmondoo
  • 78 postów

Napisano 15 października 2010 - 09:13

Chciałbym zakupić tę skórkę

Skórka SGP Guard WHITE or BLACK do Apple iPhone 4 (1257310682) - Aukcje internetowe Allegro

Używa ktoś może ? Sądząc po zdjęciach to jest to chyba nakładane tak jak folia.

no właśnie o tym pisałem w poście wyżej. nakładasz to jak folię na prawdę bezproblemowo. nie radzę tylko brać białego bo nie jest aż tak idealnie docięta ta skórka i będziesz miał dookoła czarną obwódkę. a i lepiej zamów z ich strony firmowej z przesyłką zapłacisz 70zł.

#1345 GacolekPL

GacolekPL
  • 257 postów
  • SkądTarnów

Napisano 16 października 2010 - 14:03

Proszę niech mi ktoś poleci jakiś case do iPhone 4, chce żeby był dość wytrzymały (średnio/wysoka wytrzymałość), najlepiej jakby w zestawie była folia, widziałem switch easy reptile ale to było na allegro i bardzo drogie :P Acha, i jak ktoś taki futerał znajdzie to najlepiej żeby dało się to zamówić z jakiegoś e-sklepu. Z góry dziękuje

#1346 belmondoo

belmondoo
  • 78 postów

Napisano 16 października 2010 - 16:29

tylko nie kupuj swich easy nude bo to najwieksza tandeta jaka kupilem w zyciu. mozna go porysowac paznokciem delikatnie dotykajac. po 3 dniach wyrzucilem do kosza. tu masz opisy futerolow darmowych od apple moze cos wybierzesz

Apple iPhone 4 Case Program - Here Are The Best + Worst Picks (Updated!) | iLounge Backstage

#1347 GacolekPL

GacolekPL
  • 257 postów
  • SkądTarnów

Napisano 16 października 2010 - 16:45

Dzięki za radę, przeglądnae ten artykuł, jak ktoś ma jakiś pomysł dot. co mógłbym kupić to proszę pisać !

#1348 michasz

michasz

• 2 914 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 października 2010 - 20:47

Czy ktoś używa Incase Slider dla iPhone'a 4? Jest ok czy są jakieś mankamenty? :)

#1349 chudas94

chudas94
  • 144 postów
  • SkądKatowice

Napisano 18 października 2010 - 20:52

Co powiecie na temat tej foli: iPod, iPhone, iPad :: Akcesoria :: Folie ochronne :: PURO Screen Protector – folia ochronna iPhone 4 (przód + tył) - Cortland - systemy graficzne
oraz tego etui: iPod, iPhone, iPad :: Akcesoria :: Etui :: PURO Crystal Cover - etui do iPhona 4 (przezroczyste) - Cortland - systemy graficzne ?

Czy możecie polecić jakieś etui żelowe na iPhone 4? (najlepiej przeźroczyste)

#1350 kleskus

kleskus
  • 821 postów

Napisano 18 października 2010 - 22:10

No więc po chwili zabawy z Pixelskinem HD odpowiedź jest prosta - w kieszeni. Jak się zniszczy to się zniszczy, trudno ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych