Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7547 odpowiedzi w tym temacie

#551 shrek2oo7

shrek2oo7
  • 1 492 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 sierpnia 2009 - 20:38

Jakim cudem obudowa mogła Ci zacząć pękać od żelowej naklejki??? To nie była wina Gelaskin ;).

Przecież nie napisałem że to przez Gelaskina, tylko gdybym miał prawdziwe etui to mój iPhone by nie pękł. Naprawdę warto zainwestować w prawdziwe etui.

---- Dodano 30-08-2009 o godzinie 21:40 ----

ale CapsuleRebel to krowa straszna, weź to wyciągnij z kieszeni. Jeszcze jak masz "ciaśniejsze" spodnie to już dupa kompletna

Widziałeś kiedyś CapsuleRebel na żywo? IMHO to nie krowa i bardzo ładnie leży w kieszeni. Dobrze się wyciąga z kieszeni bo nie czepia się materiału.

---- Dodano 30-08-2009 o godzinie 21:41 ----

jest zajebisty tylko moj ma odwrotnie kolory
Dołączona grafika

Wygląda jak podróbka CapsuleNeo.
Dołączona grafika

---- Dodano 30-08-2009 o godzinie 21:43 ----

...albo droższy, ale IMO ładniejszy i wytrzymalszy RebelSerpent ;).

RebelSerpent różni się tylko szkieletem. Jeśli chodzi o wytrzymałość to jest identyczne jak CapsuleRebel, może się tylko trochę mniej rysuje.

Oba Etui są na żywo dużo ładniejsze niż na zdjęciach.

Z tym się zgodzę.

#552 leaf

leaf
  • 166 postów

Napisano 31 sierpnia 2009 - 11:37

Nadal mam problem z wyborem. Potrzebuje: a) pokrowca/etui: - na tył oraz boki (cała tafla przednia pusta) - ochrona przed rysami, kurzem (troche upadkami i woda) - max 70 zl B) folię na wyswietlacz - bardzo duzo dostepnych na rynku roznych modeli foli w roznych cenach. czym to sie rozni? Prosze o pomoc

#553 jardins

jardins
  • 160 postów

Napisano 31 sierpnia 2009 - 11:59

Nadal mam problem z wyborem.
Potrzebuje:
a) pokrowca/etui:
- na tył oraz boki (cała tafla przednia pusta)
- ochrona przed rysami, kurzem (troche upadkami i woda)
- max 70 zl
B) folię na wyswietlacz
- bardzo duzo dostepnych na rynku roznych modeli foli w roznych cenach. czym to sie rozni?

Prosze o pomoc

może zobacz:
PROMOCJA! etui SILIKONOWE BELKIN IPHONE 3G 3GS ,FV (727155118) - Aukcje internetowe Allegro

Wygląda całkiem porządnie.

#554 tab0reqq

tab0reqq
  • 658 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 31 sierpnia 2009 - 12:29

A ja kierując się wygodą zakupiłem: - invisible shield (ze strony sklepu, nie w Polsce) - full body - etui na pasek (poziome) firmy Krussel (takie z cienkiej skóry) Nosi się to bardzo fajnie, ale w zestawie z Invisible Shield. Dzieki folii telefon jest mniej śliski.

#555 mnikus

mnikus
  • 87 postów

Napisano 01 września 2009 - 12:12

a co powiecie o incase slider?

#556 leaf

leaf
  • 166 postów

Napisano 01 września 2009 - 13:26

NOWA TECHNOLOGIA Etui iPhone 3GS +FOLIA =NAJLEPSZE (726792531) - Aukcje internetowe Allegro
czy ta folia i etui są czegoś warte?

#557 d3tr000

d3tr000
  • 1 712 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 września 2009 - 14:26

kiedyś kupowałem folie od HQ GSM jeszcze do W960i i od razu ją wyrzuciłem, źle docięta

#558 leaf

leaf
  • 166 postów

Napisano 01 września 2009 - 14:28

a jezeli chodzi o sam pokrowiec to co myslicie?

#559 d1nsiak

d1nsiak
  • 295 postów
  • SkądKoło

Napisano 01 września 2009 - 15:02

Jak ktos nadal rozglada sie za pokrowcem to moze byc ciekawa opcja .

Klik

#560 Rey

Rey
  • 72 postów

Napisano 01 września 2009 - 15:27

Jak ktos nadal rozglada sie za pokrowcem to moze byc ciekawa opcja .

Klik

Jakim cudem ekran się nie rozwalił? Przecież nie ma na nim żadnego ochraniacza.O-o

#561 Mystik

Mystik
  • 134 postów

Napisano 01 września 2009 - 17:19

Jakim cudem ekran się nie rozwalił? Przecież nie ma na nim żadnego ochraniacza.O-o

Mieli szczęście :)
Ale powiem szczerze, że zakładanie, nawet tylko takiej gumowej ramki na iPhona, najnormalniej w świecie, kompletnie mi nie pasuje. Z łabędzia robi się brzydkie kaczątko.

pozdrawiam

#562 Rey

Rey
  • 72 postów

Napisano 01 września 2009 - 18:34

Jak tak uważasz. Gdyby nie to drugie zrzucenie gdzie jest ono dokładnie pokazane jak leci,upada i jest odrazu podnoszony to bym powiedział ,że podmienili. Chociaż w sumie jest pokazane ,że film leci dalej ale nie ma pokazane czy ekran nie przestał reagować na dotyk.

#563 trocu

trocu
  • 770 postów

Napisano 03 września 2009 - 13:55

Uzywalem tego przez okolo miesiac i odkrylem jedna zasadnicza wade... pod ramke dostaje sie brud, drobiny piasku lub innych smieci z kieszeni, plecaka etc. ktore pod wplywem nacisku ramki rysuja obudowe. W moim przypadku trwale zniszczylo powierzchnie srebrnej obwodki w 3G.

#564 Fidma

Fidma
  • 108 postów
  • SkądKoszalin

Napisano 06 września 2009 - 19:24

Ja się ostatnio zdecydowałem w końcu na ... 3 modele ;)

Incase slider / GelaSkins / RebelSerpent

Trudno mi było wybrać ten ostateczny. Najczęściej iP będzie w Rebelu i Incase bo są solidne i niewiele pogrubiają.

Fotka Incase slider / GelaSkins / RebelSerpent on Flickr - Photo Sharing!

W najbliższym czasie wrzucę na bloga szerszą recencję :)

#565 maricka

maricka
  • 47 postów
  • SkądJarocin

Napisano 06 września 2009 - 20:02

a ja mam taki: iskin? Pokrowiec iPhone 3G silicon LIMITED FINGER! (707162237) - Aukcje internetowe Allegro
jak narazie sie sprawdza...

#566 akslow

akslow
  • 36 postów

Napisano 06 września 2009 - 21:45

ja mysle o zakupie iskin solo fx (purple) i do tego full body kit bestskinsever. Chcialem zakupic Incase slider ale niestety z foliami bestskinsever nie wcisne go do srodka (albo nie wyciagne) z tego co wyczytalem :)

#567 Mystik

Mystik
  • 134 postów

Napisano 07 września 2009 - 14:17

Dzisiaj wyjąłem ze skrzynki Gelaskins i Gelascreens. Gelaskins nakłada się wyjątkowo łatwo, bo raz, że nie jest przezroczysty więc nie trzeba uważać na fafoły, a dwa zawsze można go zdjąć i nałożyć drugi raz. Narożniki nakleja się gorzej, bo iPhone jest zaokraglony, ale jakoś można to zrobić. Co do Gelascreens, to sprawa jest troszkę trudniejsza, bo to już jest przezroczyste i dwa, widać każdą nierówność w naklejeniu. Ale też daje radę. Nawet udało mi się "wypchnąć" jeden paproch, który dostał się podczas naklejania. No i zawsze mamy dwie próby, bo w zestawie są dwie folie. Folia jest troszkę bardziej tepa niż ekran, ale czułość się w zasadzie nie zmieniła. Całość z dwoma naklejkami wchodzi ładnie w oryginalną stację dokującą apple. Jak się będzie sprawować napiszę jak będa problemy. Na razie polecam. Aha. Żeby nikt nie myślał, że to może ochronić boki lub narożniki naszego telefonu. Nic z tego :) pozdrawiam

#568 bizard4ever

bizard4ever
  • 3 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 07 września 2009 - 17:30

Cześć:) Posiadam od około 2 tygodni Incase Slider Metallic Red, ogólnie jestem bardzo zadowolony, telefon wygląda oryginalnie i jest porządnie zabezpieczony lecz dużym mankamentem jest zbieranie się kurzu w szczelinach, wystarczy włożyć telefon do kieszeni na moment i po wyjęciu widoczne są już drobinki kurzu co jest bardzo denerwujące i nie wygląda za ciekawie:/ nie posiadam żadnej folii ochronnej więc nie wiem czy z folią nie byłoby takiego problemu jaki opisuje.

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#569 paniszprottka

paniszprottka
  • 131 postów

Napisano 07 września 2009 - 17:44

bizard4ever - fajny ten incase slider... i tapeta tez mi sie podoba:)

#570 Shakal

Shakal
  • 753 postów
  • SkądWrocław/Kraków

Napisano 07 września 2009 - 17:59

Właśnie zapodaj tapetę :D

#571 bizard4ever

bizard4ever
  • 3 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 07 września 2009 - 18:15

Proszę:)

Dołączona grafika

[url=http://idesigniphone.com/]iDesign * iPhone - Free iPhone Wallpapers & Free iPhone Backgrounds. Updated Daily![/url]

#572 Shakal

Shakal
  • 753 postów
  • SkądWrocław/Kraków

Napisano 07 września 2009 - 18:17

Dzięki bardzo ;)

#573 paniszprottka

paniszprottka
  • 131 postów

Napisano 07 września 2009 - 18:20

Super, dzięki !

#574 bizard4ever

bizard4ever
  • 3 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 07 września 2009 - 18:34

Polecam tamtą stronkę podaną pod tapetą:) naprawdę duża fajny tapet i codzienne pojawiają się nowe:)

#575 Fidma

Fidma
  • 108 postów
  • SkądKoszalin

Napisano 07 września 2009 - 18:34

A jakie folie ochronne polecacie do 3Gs?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych