To i ja się podzielę moimi spostrzeżeniami co do pokrowców.
Aktualnie posiadam aż 4 - tak wiem, za dużo, ale co poradzić jak maniakiem się jest.
1. Leather case apple - posiadam wersję czerwoną, fajnie się komponuje z czarnym przodem, ale niestety zakrywa cały urok telefonu. Pogrubia go ale chwyt jest mocny i pewny - chroni górę i aparat. Delikatnie ekran również - współgra ze szkłem benksa /to z ramką na cały ekran/
2. Benks Lolipop, ultracienkie, chropowate co poprawia chwyt. Praktycznie niezauważalne jeżeli chodzi o objętość telefonu. Na plus - wycięcie na aparat to takie "kółeczko" a nie prostokącik jak w innych, nie wystaje ponad ekran - więc szkło niezbędne. Współgra ze szkłami chroniącymi cały ekran.
3. Spigen Thin Fit - przyjemny pokrowiec, kupiłem bo był dostępny jako jeden z pierwszych. Na plus ma wewnątrz kieszonkę na blaszkę do uchwytów magnetycznych do samochodu. Od założenia szkła benksa nie zakładałem etui więc się nie wypowiem co do kompatybilności.
4. PURO Nude 0.3 - niby cienkie ale z sylikonu, ot taki zwykły gumiak. Zakupiony bo nie było nic innego na początku.
Jakby ktoś chciał zdjęcia to pisać...