Używał ktoś UAGa na iPhonie 5S?
Jeśli tak to czy case jest wygodny i chroni tak telefon jak jest to prezentowane na dtop testach? Jakie ma wady?
Witaj!
UAG jest ciekawym casem dla iphona. Wyglada ładnie, szczegolnie w landrynkowej czerwieni. Dobrze chroni i ma jeden ważny plus, a konkretniej wystaje ponad ekran telefonu. Daje to, nie mniej, nie wiecej jak większe szanse na to ze nie będziesz go zbierał po bezpośrednim face dropie.
To w kwestii ochrony. Jezeli chodzi o wygodę to jest to typowy case z połączenia TPU z plastikiem. Mówiąc wprost, pupy nie urywa.
Jezeli szukasz czegoś fajnego co do dobrze chroni i z własnego przykładu wiem ze ratuje telefon, to warto zobaczyć casa Tech21 impactmesh. Cena taka sama jak UAG ale ten ma absorbujący materiał i jest milszy w dotyku. Podobny i równie fajny jest jeszcze Lunatik architec, mający naprawdę ciekawy wygląd.
Na koniec mojego wywodu, polecę jeszcze oryginalnego skórzanego apple casa. Ma ładny wygląd, dobrze leży w dłoni, nie pogrubia telefonu i jest miły w dotyku. Z racji na ścieranie koloru, rekomenduje tylko czarny. Mam rok a wyglada jak wyjęty z pudełka. Mam nadzieje, ze pomogłem.
Życzę miłego dnia i pozdrawiam!