Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7539 odpowiedzi w tym temacie

#5001 MaciejNowak

MaciejNowak
  • 2 148 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 27 sierpnia 2015 - 11:20

Dziękuję za pomoc.

A czy ta przezroczysta wersja nie żółknie z czasem zbyt szybko? A może na  kolor space gray bardziej pasuje ten case z czarnym obramowaniem? 

Ja na szarym 5s mam czarną ramkę. Kilka stron wcześniej ktos pokazywał jak to wygląda.

Co do 6 też polecam Ringke. Robi robotę :)

Surface Pro 6 / iPhone 11 Pro Max / iPad Pro 11

#5002 fg1

fg1
  • 4 postów

Napisano 30 sierpnia 2015 - 15:44

Co wybrać?

AmPbFwQ.png

BIaLPfv.png

czy może:

http://xgsm.pl/product-pol-23858-RINGKE-Etui-Fusion-Apple-iPhone-6-4-7-Folia-Crystal-View.html

z góry dzięki za pomoc

#5003 MC_

MC_
  • 6 916 postów

Napisano 30 sierpnia 2015 - 16:09

Ja mam Thin Fit i jestem zadowolony.

iP Xs; rMBP 2015 13', AW5 44 LTE

#5004 undecided

undecided
  • 242 postów

Napisano 30 sierpnia 2015 - 17:49

Ja mam Thin Fit i jestem zadowolony.

Ciekawe etui w przyzwoitej cenie, jak sprawuję się przy upadkach. Zdarzył Ci się w nim jakiś i jak wyszedł na tym telefon? 

#5005 MC_

MC_
  • 6 916 postów

Napisano 30 sierpnia 2015 - 17:59

Zadnych upadkow.

iP Xs; rMBP 2015 13', AW5 44 LTE

#5006 undecided

undecided
  • 242 postów

Napisano 30 sierpnia 2015 - 19:59

Myśląc logicznie zapewne przy upadkach na krawędź góra i dół telefonu może zostać boleśnie potraktowany i nie obędzie się bez śladów.

#5007 aniuuuula

aniuuuula
  • 30 postów

Napisano 01 września 2015 - 16:00

Mam iphone'a 6+, jakie etui wybrac (oczywiscie w rozsadnej cenie). Głownie zalezy mi na tym, żeby "dookoła" telefon był chroniony i żeby nie był to tylko twardy plastik. Co poradzicie? Mam dwa na oku, doradzcie który może byc lepszy - chyba, ze doradzicie jeszcze jakis inny.

http://allegro.pl/et...5254235653.html

http://allegro.pl/ip...ign=alluserscro

#5008 MaciejNowak

MaciejNowak
  • 2 148 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 września 2015 - 16:24

Ringke FUSION

#5009 iPadMini 3th

iPadMini 3th
  • 69 postów

Napisano 04 września 2015 - 16:59

Hejka mam pytanie. Kupiłem do swojego iPhone 5c etui goospery jelly case i się okazało ze to jest na 5. Czy jest szansa ze iPhone wejdzie do etui czy oddać?

#5010 kristof461

kristof461
  • 2 340 postów

Napisano 04 września 2015 - 18:55

Hejka mam pytanie. Kupiłem do swojego iPhone 5c etui goospery jelly case i się okazało ze to jest na 5. Czy jest szansa ze iPhone wejdzie do etui czy oddać?

Raczej nie. 5c jest ciut wyższy, szerszy i grubszy od 5. Zresztą nie możesz spróbować?

Co wybrać?

AmPbFwQ.png

BIaLPfv.png

czy może:

http://xgsm.pl/produ...ystal-View.html

z góry dzięki za pomoc

Zna ktoś tego CLiC Air'a? Właśnie poszukuję takiego cienkiego a zarazem antypoślizgowego.

MacBook Pro 16" 2019 / iPhone Xs / Apple Watch S4 / Apple TV 4 / AirPods

#5011 fg1

fg1
  • 4 postów

Napisano 07 września 2015 - 17:11

ja kupiłem ringke i jestem zadowolony, polecam ;)

#5012 RumburMK

RumburMK
  • 613 postów

Napisano 09 września 2015 - 08:50

Czy zna ktoś dobrej marki bądź też używa, jakiegoś skórzanego "skin'a" na tył iPhone 6 podobnego do tego co oferuje truffol na iPhone 5/5S. Miałem swego czasu takie skórki http://www.truffol.c...graph/iphone/5s i bardzo dobrze się spisywały, no i dobrze wyglądały. Teraz chciałbym zastosować coś podobnego na iPhone 6, niestety truffol robi same etui, a ja poszukuje czegoś delikatnego tylko na tył, bo na boki przewidziany mam bumper.

#5013 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 11 września 2015 - 16:54

Jakby ktoś szukał etui do iPhone 6 to może zajrzeć do mnie ;) Mam 3 różne wersje. 

http://myapple.pl/fo...-do-iphone-6/

NIE pomagam przez PW. Mogę co najwyżej pogawędzić.

Follow me on Instagram jacobswitek
Follow me on Twitter zakino4

#5014 madhunt3r

madhunt3r
  • 2 530 postów

Napisano 11 września 2015 - 19:55

Jak ogólnie jakość skórzanego case'a od Apple do 6/6S? Skóra po dłuższym czasie użytkowania nadal jak w 5S się ściera i brudzi? Ale sądzę że na czarnym będzie przez cały czas dobrze. O silikonowym nie myślę podobno się kruszy.

Użytkownik madhunt3r edytował ten post 11 września 2015 - 19:55

iPhone 11 Pro Max | Macbook Air 13

#5015 MaciejNowak

MaciejNowak
  • 2 148 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 11 września 2015 - 19:57

Po wielu miesiącach poszukiwań i zadowolenia z Ringke, kupiłem w końcu oryginalny skórzany case do 5s.

I to jest to. Lekkie, fajnie leży w dłoni, miłe w dotyku.

Zostaję przy tym.

#5016 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 11 września 2015 - 22:08

Jak ogólnie jakość skórzanego case'a od Apple do 6/6S? Skóra po dłuższym czasie użytkowania nadal jak w 5S się ściera i brudzi? Ale sądzę że na czarnym będzie przez cały czas dobrze. O silikonowym nie myślę podobno się kruszy.

Czarny czy ten granatowy okey. Reszta masakra. Ja z silikonowego jestem bardzo zadowolony i znajomi również.

NIE pomagam przez PW. Mogę co najwyżej pogawędzić.

Follow me on Instagram jacobswitek
Follow me on Twitter zakino4

#5017 MFMONK

MFMONK
  • 73 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 15 września 2015 - 14:04

Ja z silikonowego jestem bardzo zadowolony i znajomi również.

A ja z silikonowego jestem bardzo niezadowolony. Kupowałem bezpośrednio online u Apple i po mniej niż roku użytkowania - zewnętrzna warstwa jest poździerana (odrywała się fragmentami), została jedynie ta wewnętrzna. 

Poprzednio miałem bodajże polecane tu na forum jakies etui (nie Apple) do 4S i etui służyło najpierw mi, a teraz kolejny już rok służy mojej dziewczynie i nie nosi żadnych śladów zużycia. 

Szukam nowego etui dla swojej 6'stki, zastanawiam się czy czarna skóra też by się tak odrywała (może się ścierać i starzeć jak skóra, byle by nie było takich irytujących zerwanych części). 

 Macbook Air 2014  iPhone 6

#5018 tomis69

tomis69
  • 25 postów

Napisano 16 września 2015 - 07:21

Jakie etui do iPhone 6? Jcpal Crystal case, MOSHI IGLAZE XT czy jakiś Spigen?? Zaznaczam, że chce dokupić pełnął szybkę na front 0.3 mm. Może jakieś inne etui z oferty Cortlandu??

#5019 tomczii

tomczii
  • 913 postów

Napisano 16 września 2015 - 10:28

po co przepłacać za etui w pl ? :) na alie jest mega dużo tych etui gdzie u nas kupisz 1 a tam minimum 4 ;)

Iphone 16 pro max , AW ultra 49mm

#5020 tomis69

tomis69
  • 25 postów

Napisano 16 września 2015 - 10:33

Biorę na firmę wiec VAT odliczam :) poza tym na pewno przed przesyłką uszkodzę lub porysuje telefon :P

#5021 insideout

insideout
  • 1 postów

Napisano 16 września 2015 - 11:32

hej szukam czegoś w stylu http://www.case-mate.eu/devices/apple/iphone-6/tough-case-for-apple-iphone-6.html tylko może czegoś cieńszego. szczególnie wpadło mi w oko fioletowe etui. znajdzie się coś lżejszego? pozdrawiam

#5022 tomis69

tomis69
  • 25 postów

Napisano 16 września 2015 - 13:43

Jcpal zakupiony i szkło jakieś tam za 150 zł. Case wydaje się być fajny, a co do szybki to okaże się po założeniu :)

#5023 Andaar

Andaar
  • 1 688 postów

Napisano 20 września 2015 - 22:44

Używał ktoś UAGa na iPhonie 5S?
Jeśli tak to czy case jest wygodny i chroni tak telefon jak jest to prezentowane na dtop testach? Jakie ma wady?

MacBook Pro 13" nTB 2017 256GB Silver | iPhone 13 mini 128GB Red | iPad Pro 11 (1st gen) 64GB Silver | iPod Shuffle 4 gen. Blue

Nie pomagam na PW

#5024 Stadivarius

Stadivarius
  • 216 postów

Napisano 24 września 2015 - 12:40

Używał ktoś UAGa na iPhonie 5S?
Jeśli tak to czy case jest wygodny i chroni tak telefon jak jest to prezentowane na dtop testach? Jakie ma wady?

Witaj!
UAG jest ciekawym casem dla iphona. Wyglada ładnie, szczegolnie w landrynkowej czerwieni. Dobrze chroni i ma jeden ważny plus, a konkretniej wystaje ponad ekran telefonu. Daje to, nie mniej, nie wiecej jak większe szanse na to ze nie będziesz go zbierał po bezpośrednim face dropie.
To w kwestii ochrony. Jezeli chodzi o wygodę to jest to typowy case z połączenia TPU z plastikiem. Mówiąc wprost, pupy nie urywa.
Jezeli szukasz czegoś fajnego co do dobrze chroni i z własnego przykładu wiem ze ratuje telefon, to warto zobaczyć casa Tech21 impactmesh. Cena taka sama jak UAG ale ten ma absorbujący materiał i jest milszy w dotyku. Podobny i równie fajny jest jeszcze Lunatik architec, mający naprawdę ciekawy wygląd.
Na koniec mojego wywodu, polecę jeszcze oryginalnego skórzanego apple casa. Ma ładny wygląd, dobrze leży w dłoni, nie pogrubia telefonu i jest miły w dotyku. Z racji na ścieranie koloru, rekomenduje tylko czarny. Mam rok a wyglada jak wyjęty z pudełka. Mam nadzieje, ze pomogłem.
Życzę miłego dnia i pozdrawiam!
  • Andaar lubi to

#5025 Andaar

Andaar
  • 1 688 postów

Napisano 24 września 2015 - 13:47

Witaj!
UAG jest ciekawym casem dla iphona. Wyglada ładnie, szczegolnie w landrynkowej czerwieni. Dobrze chroni i ma jeden ważny plus, a konkretniej wystaje ponad ekran telefonu. Daje to, nie mniej, nie wiecej jak większe szanse na to ze nie będziesz go zbierał po bezpośrednim face dropie.
To w kwestii ochrony. Jezeli chodzi o wygodę to jest to typowy case z połączenia TPU z plastikiem. Mówiąc wprost, pupy nie urywa.
Jezeli szukasz czegoś fajnego co do dobrze chroni i z własnego przykładu wiem ze ratuje telefon, to warto zobaczyć casa Tech21 impactmesh. Cena taka sama jak UAG ale ten ma absorbujący materiał i jest milszy w dotyku. Podobny i równie fajny jest jeszcze Lunatik architec, mający naprawdę ciekawy wygląd.
Na koniec mojego wywodu, polecę jeszcze oryginalnego skórzanego apple casa. Ma ładny wygląd, dobrze leży w dłoni, nie pogrubia telefonu i jest miły w dotyku. Z racji na ścieranie koloru, rekomenduje tylko czarny. Mam rok a wyglada jak wyjęty z pudełka. Mam nadzieje, ze pomogłem.
Życzę miłego dnia i pozdrawiam!

Wiele osób właśnie niby poleca tego Tech21, ale jakoś niezbyt mi się podoba jego design (tak samo zresztą jak tego Lunatik). Co do oryginalnego od Apple, to może bym kupił, gdybym mógł inny niż czarny kolor wybrać, a pewnie skończy się na tym, że zamówię podróbkę Apple Case pewnie, a jeśli się nie spodoba to pozostanie UAG. Ale dzięki.

MacBook Pro 13" nTB 2017 256GB Silver | iPhone 13 mini 128GB Red | iPad Pro 11 (1st gen) 64GB Silver | iPod Shuffle 4 gen. Blue

Nie pomagam na PW

Użytkownicy przeglądający ten temat: 8

0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych