Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7549 odpowiedzi w tym temacie

#4301 CSTR

CSTR
  • 17 postów
  • SkądSiedlce

Napisano 02 czerwca 2014 - 20:16

Co do pytań o aluminiowe bumpery, uprzedzam, by dobrze zapoznać się z konstrukcją kupowanego produktu - ja za swoją ramkę zapłaciłem 50 zł i leży, bo niemal do zera ogranicza zasięg WiFi i 3G...

Co do produktów RockSolid - 2 case na dwóch telefonach i można tylko chwalić. W zestawie zabrakło mikrofibry, warto zaopatrzyć się w swoją bo inaczej spod Crystala widać pyłki kurzu (szczególnie na czarnym i szarym modelu).

Ja po raz kolejny pokusze się o zakup ochronki dla moich telefonów - tym razem wybór padł na [url=http://www.slickwraps.com/Ebony-Wood-Skin-iPhone-5-p/sw-aip5-wsebony.htm]iPhone 5 Ebony Wood Wraps and skins[/url] . O firmie słyszałem wiele pochlebnych opinii, dodatkowo shipping do europy jest stosunkowo tani. Zobaczymy, co przyjdzie :).

#4302 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 03 czerwca 2014 - 00:39

Co do pytań o aluminiowe bumpery, uprzedzam, by dobrze zapoznać się z konstrukcją kupowanego produktu - ja za swoją ramkę zapłaciłem 50 zł i leży, bo niemal do zera ogranicza zasięg WiFi i 3G...

Co do produktów RockSolid - 2 case na dwóch telefonach i można tylko chwalić. W zestawie zabrakło mikrofibry, warto zaopatrzyć się w swoją bo inaczej spod Crystala widać pyłki kurzu (szczególnie na czarnym i szarym modelu).

Ja po raz kolejny pokusze się o zakup ochronki dla moich telefonów - tym razem wybór padł na iPhone 5 Ebony Wood Wraps and skins . O firmie słyszałem wiele pochlebnych opinii, dodatkowo shipping do europy jest stosunkowo tani. Zobaczymy, co przyjdzie :).

Zerknij na to:
Truffol Air Aviation Aluminium Bumber iPhone 5/5s-recenzja. - Blogi - MyApple.pl

#4303 SoSexi

SoSexi
  • 1 postów

Napisano 04 czerwca 2014 - 19:18

Witam stoję przed wyborem Etui mam kilka typów proszę o jakieś wskazówki ew kogoś kto takowe posiada;)

[url=http://allegro.pl/element-case-soft-tec-iphone-5-5s-i4267559958.html]ELEMENT CASE SOFT TEC IPHONE 5/5S (4267559958) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.[/url] (nie wiem czy to oryginał)
[url=http://ispot.pl/dla-iphone-039a/spigen-sgp-case-neo-hybrid-etui-do-iphone-5c-srebrne,id-68007]Spigen SGP Case Neo Hybrid etui do iPhone 5c srebrne - iSpot Apple Premium Reseller[/url] (ten fajniejszy imo bo ma zakryty tył;)
[url=http://ispot.pl/dla-iphone-039a/spigen-sgp-iphone-5-case-neo-hybrid-ex-slim-snow-series-lime-bumper,id-62581]SPIGEN SGP iPhone 5 Case Neo Hybrid EX Slim Snow Series Lime - bumper - iSpot Apple Premium Reseller[/url]

Ew coś innego co polecacie;)

#4304 hepikend

hepikend
  • 2 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 06 czerwca 2014 - 13:15

co to za bajer z tą odczepiana zieloną klapką?

#4305 Thunderbolt

Thunderbolt
  • 24 postów

Napisano 08 czerwca 2014 - 07:53

Nic nie przebije tego skórzanego- CZARNEGO- etui od apple. To plus szkiełko nillkina i jest rewelacja.

#4306 VortaL

VortaL
  • 14 postów

Napisano 14 czerwca 2014 - 08:21

ELEMENT CASE SOFT TEC IPHONE 5/5S (4267559958) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje Celował bym w ten.

#4307 x X x

x X x
  • 427 postów
  • SkądRzeszów, Poland

Napisano 16 czerwca 2014 - 10:22

Czy używał ktoś z Was do swojego 4S (lub 4) etui Belkin Essential 013? Kupiłem do swojego, ale nie pasuje całkiem idealnie - z tyłu nie jest na płasko, a na górnych krawędziach trochę odstaje (robi się jajowato) i nie wiem czy to kwestia tego, iż mam folie na przodzie i tyle, czy takie jest to etui.

#4308 firmowy

firmowy
  • 3 postów
  • SkądKraków

Napisano 20 czerwca 2014 - 09:32

[url=http://ispace.pl/apple-etui-iphone-5s-bezowy-p2453.html]Apple Etui iPhone 5S Beżowy - iSpace[/url] te są naprawdę świetne. Ale warto poszperać po rożnych sklepach bo czasem są niezle przebitki na tych samych produktach

#4309 makus89

makus89
  • 6 postów

Napisano 21 czerwca 2014 - 16:12

To ja polecę od siebie skórzane, ręcznie robione etui Qiotti : [url]http://zolti.myapple.pl/pol_pl_QIOTTI-etui-Q-Book-Slim-Carrier-iPhone-5S-Brown-81383_2.jpg[/url]
Tak naprawde to 2 etui w jednym ponieważ telefon ma swojego case'a który doczepia sie za pomocą magnesu do "portfela". Magnes jest bardzo mocny i nie ma obaw że telefon wyśliźnie się z portfela. Skóra jest bardzo wysokiej jakości i porównując do oryginalnego case'a Apple wydaje mi sie dużo lepszej jakości.

#4310 teez

teez
  • 21 postów

Napisano 22 czerwca 2014 - 09:56

Co powiecie na Etui SPIGEN SGP Ultra Thin Air A do iPhone 5/5S - DABEN autoryzowany sklep Spigen SGP ? Przesiadam się z galaxy s4 na iphona 5s, na s4'ce miałem własnie etui od spigena ( hybrid neo ), które baaardzo mi odpowiadało. Tutaj szukałem tego samego, ale żeby nie zakrywać jabłuszka na tyle. Dodatkowo cena nie jest jakaś wygórowana ( do s4'ki dawałem 150zł przy premierze ).

#4311 maly95

maly95
  • 438 postów

Napisano 22 czerwca 2014 - 14:59

Apple Etui iPhone 5S Beżowy - iSpace te są naprawdę świetne. Ale warto poszperać po rożnych sklepach bo czasem są niezle przebitki na tych samych produktach

Świetne??? Używam pół roku i strasznie się powycierało...

#4312 k.mieszkaniowy

k.mieszkaniowy
  • 3 postów

Napisano 24 czerwca 2014 - 08:08

To ja polecę od siebie skórzane, ręcznie robione etui Qiotti : [url]http://zolti.myapple.pl/pol_pl_QIOTTI-etui-Q-Book-Slim-Carrier-iPhone-5S-Brown-81383_2.jpg[/url]
Tak naprawde to 2 etui w jednym ponieważ telefon ma swojego case'a który doczepia sie za pomocą magnesu do "portfela". Magnes jest bardzo mocny i nie ma obaw że telefon wyśliźnie się z portfela. Skóra jest bardzo wysokiej jakości i porównując do oryginalnego case'a Apple wydaje mi sie dużo lepszej jakości.

gdzie takie cacko i jaka cena?

#4313 tir31

tir31
  • 16 postów

Napisano 24 czerwca 2014 - 14:37

jakie etui gumowe lub plastikowe polecacie do iPhona 5c. Zastanawiałem się nad tym [url=http://ispot.pl/dla-iphone-039a/spigen-sgp-iphone-5c-case-ultra-thin-air-przezroczyste,id-68012#tab_3]Spigen SGP iPhone 5c Case Ultra Thin Air przezroczyste - iSpot Apple Premium Reseller[/url] ale nie wiem czy jest ono warte tej ceny, patrzyłem też na allegro jest bardzo dużo gumowych etui w różnych cenach.

#4314 makus89

makus89
  • 6 postów

Napisano 24 czerwca 2014 - 16:43

Ja kupiłem na allegro za 145 zł z przesyłką. Etui jest firmy Qiotti więc jak wpiszesz w allegro czy googlach wyskoczy ci kilka sklepów mających w sprzedaży takie etui.

#4315 tir31

tir31
  • 16 postów

Napisano 24 czerwca 2014 - 18:16

[url=http://allegro.pl/etui-iphone-5c-folia-ultra-thin-air-spigen-zdj-i4350273474.html]Etui iPhone 5C +folia Ultra Thin Air SPIGEN zdj (4350273474) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.[/url] wiecie może czy są gdzieś dostępne etui o takim samym kształcie i mniejszej cenie ? Prosił bym o link, na allegro nie ma

#4316 funuman

funuman
  • 32 postów
  • SkądPoznań, PL

Napisano 24 czerwca 2014 - 21:16

Co sądzicie o czymś takim
Etui moshi iGlaze iPhone 5 5S + 2X FOLIA nie SGP ! (4333809031) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Moshi Etui iGlaze do iPhone 5/5S Black (4351342972) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

#4317 teez

teez
  • 21 postów

Napisano 25 czerwca 2014 - 09:02

Co sądzicie o czymś takim
Etui moshi iGlaze iPhone 5 5S + 2X FOLIA nie SGP ! (4333809031) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Moshi Etui iGlaze do iPhone 5/5S Black (4351342972) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Lepszym wyborem będzie: Etui SGP SPIGEN Ultra Thin Air A iPhone 5 5S 24H! (4347020076) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. cena ta sama, wygląd też, ale ten jest od spigena.

#4318 wujassek

wujassek
  • 65 postów

Napisano 25 czerwca 2014 - 14:38

A mam pytanie co do rysowania się boków iPhonea 5s. Mam ip w kolorze silver. Czy jezeli bede nosil go z folią na przodzie i tyle a boki zostaną odkryte to jest szansa ze się porysują przy normalnym użytkowaniu (wkladaniu i wykladaniu z kieszeni na biurko) bo do torby jak kobiety to nie wrzucam :P

- - - Połączono posty - - -

P.S Ktoś może powiedzieć coś jeszcze o http://allegro.pl/Sh...ef=last-visited ? Boje się, że ten bumper będzie pogrubiał telefon, a druga sprawa to, to, że nie wiem czy TPU nie będzie mnie irytowalo. Mialem już gumowy bumper na Nexus 4 i dlugo go nie ponosilem. Myślę jeszcze o tym http://allegro.pl/Sh...ef=last-visited ale slyszalem ze metalowe bumpery zakłucają zasięg ?

#4319 HappyTeddy

HappyTeddy
  • 1 postów

Napisano 26 czerwca 2014 - 12:09

Witam, Szukam etui dla mojego iPhona 5. Główne kryterium to żeby nie rysowało samego telefonu. Dlatego skłaniałem się do wsuwki, ale mam fobię, że jak telefon nie będzie we wsuwce to mi wypadnie i dupa :D Po obejrzeniu zdjęć telefonów w różnych bumperach, porysowanych po kilku miesiącach to aż strach kupować. Jednak polecilibyście jakiś hardcase, bumper plastikowy bądź silikonowy który dobrze przylega i nie wpuści żadnych drobinek kurzu, piasku, czegokolwiek? Czy po prostu dać sobie spokój, bo wszystkie etui tego typu rysują? Z góry dzięki za pomoc

#4320 edwslo

edwslo
  • 4 postów

Napisano 27 czerwca 2014 - 17:52

Używam wsuwki ale dla pewności okleiłem przód i tył folią. Kiedyś jak miałem czwórkę to używałem taniego case i nie miałem żadnych zarysowań.

#4321 resiak70

resiak70
  • 73 postów

Napisano 27 czerwca 2014 - 23:28

Witajcie, dziś po chwilowym przejściu na androida zakupiłem 5S'a w orange. Chcę do niego dokupić jakieś porządne etui ponieważ telefon tani nie jest, do 100zł. Myślałem nad SGP Slim Armor, zależy mi na czymś silikonowym co uchroni mój telefon przed upadkiem. Z tego co się orientuje to etui jest gumowe i ma aluminiową nakładkę, więc chyba spoko. Co o nim myślicie ? Może macie coś innego do zaproponowania w tych pieniądzach ? Biorę pod uwagę tylko etui gumowe, plastik słabo chroni przed zbiciem ekranu.

#4322 TreVar

TreVar
  • 22 postów

Napisano 28 czerwca 2014 - 20:12

Witam, Poszukuję silikonowego etui na iPod Touch 5G, najlepiej takiego gdzie są dostępne wzory do wybrania, bądź można dodać swój własny. Cena nie gra roli. Plastik odpada.

#4323 p3nisaider

p3nisaider
  • 323 postów
  • SkądKraków

Napisano 01 lipca 2014 - 11:45

Witajcie, dziś po chwilowym przejściu na androida zakupiłem 5S'a w orange. Chcę do niego dokupić jakieś porządne etui ponieważ telefon tani nie jest, do 100zł. Myślałem nad SGP Slim Armor, zależy mi na czymś silikonowym co uchroni mój telefon przed upadkiem. Z tego co się orientuje to etui jest gumowe i ma aluminiową nakładkę, więc chyba spoko. Co o nim myślicie ? Może macie coś innego do zaproponowania w tych pieniądzach ? Biorę pod uwagę tylko etui gumowe, plastik słabo chroni przed zbiciem ekranu.

Ze swojej strony polecam to etui z którego korzystam od początku mojego iPhona, jest świetne i spełnia swoją rolę w 100% :)
Etui SPIGEN SGP Neo Hybrid dla iPhone 5/5s + FOLIA (4297663092) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

#4324 oszo

oszo
  • 4 postów

Napisano 01 lipca 2014 - 14:01

Używam PUREGEAR DUALTEK plecy ma z plastiku, ale rogi ma osłonięte silikonowymi wstawkami, dodatkowo po bokach ma silikonowe wstawki zapobiegające
ślizganiu w dłoni.

#4325 resiak70

resiak70
  • 73 postów

Napisano 01 lipca 2014 - 20:09

i-Luv etui FlightFit Dual Layer case dla iPhone 5 szare - iSpot Apple Premium Reseller
A czy takie etui będzie dobre do ochrony przed niechcianym upadkiem ?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 6

0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych