Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7549 odpowiedzi w tym temacie

#4076 stefanek

stefanek
  • 73 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 lutego 2014 - 19:44

Panowie. Chciałbym kupić case Spigen Slim Armor. Na Allegro występują takie po 100 i po 20 zł. Czy warto kupować te tańsza wersje? Szukam jakiegoś eleganckiego case, nie chce plastikowego ani przezroczystego. Chciałbym kupić Case Element ale oryginał za drogi a nie mam pewności czy podróbki są wystarczająco odpowiednio wyprodukowane bo nie zniszczyć telefonu.

#4077 Diwad

Diwad
  • 182 postów
  • SkądKoszalin

Napisano 02 lutego 2014 - 14:01

Zapewne te po 20zł są marnymi podróbkami i nie sądzę, że będziesz zadowolony z jakości, choć nie miałem tego konkretnego etui w ręku. Rendery produktu są skopiowane od Spigena, więc lepiej poproś najpierw o jakieś jego zdjęcie sprzedającego. Byłoby to dziwne gdyby okazały się oryginałami. Nie chcesz plastikowego a chcesz Slim Armor?:) Przecież ono też jest całe z plastiku.

#4078 stefanek

stefanek
  • 73 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 lutego 2014 - 17:05

Rzekomo są z jakiegoś poliblebleynu który jest elastyczny. Nim cokolwiek kupię lubię pomacać a tego w sklepach nie widziałem. Nie chce plastikowego case, cały silikonowy tez mnie nie przekonuje. Dlatego śpigen przykuł moja uwagę, rozejrze sie jeszcze po internetach za replikami element case sector bądź modelem z carbonu. Ważne by boki miały dobrze zabezpieczone by nie rysować telefonu.

#4079 Pietrzor

Pietrzor
  • 15 postów

Napisano 03 lutego 2014 - 19:59

[url=http://www.gelaskins.pl]GelaSkins Polska | Ochrona ze Stylem[/url]
Czy ktoś moze używa hardcase z tej strony. Sa bardzo ładne ale nie wiem jak chronią telefon. Jeżeli nie macie hardcase z tej strony i tak chętnie poczytam opinie/przypuszczenia.

#4080 bzyqu

bzyqu
  • 170 postów

Napisano 03 lutego 2014 - 23:31

Ja od dawna używam Hardcase Gelaskins i poleciłbym każdemu. Jedyna wada to wysoka cena. Poniżej mój iP5 w obudowie na zamówienie :D [ATTACH=CONFIG]20162[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20163[/ATTACH]

#4081 ec1940c406

ec1940c406
  • 893 postów
Napisano 04 lutego 2014 - 18:35

Witam, możecie polecić jakieś etui dla 5S. Cena maks 100zł, chciałbym aby nie było zbyt masywne (nie tak grube jak OtterBoxy), ale w miarę sztywne i okalające tył oraz całą ramkę wokół?

#4082 kodipar78

kodipar78
  • 35 postów
  • SkądHajnówka, PL

Napisano 04 lutego 2014 - 20:42

JacentyEsz

Osobiście już ponad pół roku używam SlimArmor. Dwa razy mi upadł z okolo metra i nie ma śladu na iPhonie. Przylega dobrze. Za każdym razem po zdjęciu sprawdzam, czy pod spód nie dostał się kurz i paprochy (noszę w kieszeni) i nigdy nic takiego nie stwierdziłem. Link do All....
Etui Spigen SLIM ARMOR Apple iPhone 5S 5 NOWE 24H (3860477324) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Myślę, że spełni Twoje oczekiwania. Ja jestem zadowolony. Do tego na ekranie matowa folia 3MK.

#4083 Burczyk

Burczyk
  • 662 postów

Napisano 04 lutego 2014 - 21:12

JacentyEsz

Osobiście już ponad pół roku używam SlimArmor. Dwa razy mi upadł z okolo metra i nie ma śladu na iPhonie. Przylega dobrze. Za każdym razem po zdjęciu sprawdzam, czy pod spód nie dostał się kurz i paprochy (noszę w kieszeni) i nigdy nic takiego nie stwierdziłem. Link do All....
Etui Spigen SLIM ARMOR Apple iPhone 5S 5 NOWE 24H (3860477324) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Myślę, że spełni Twoje oczekiwania. Ja jestem zadowolony. Do tego na ekranie matowa folia 3MK.

A nie uważasz że to etui troche pogrubia telefon,jest cięższe i nie chroni ekranu?

- - - Połączono posty - - -

Panowie. Chciałbym kupić case Spigen Slim Armor. Na Allegro występują takie po 100 i po 20 zł. Czy warto kupować te tańsza wersje?
Szukam jakiegoś eleganckiego case, nie chce plastikowego ani przezroczystego. Chciałbym kupić Case Element ale oryginał za drogi a nie mam pewności czy podróbki są wystarczająco odpowiednio wyprodukowane bo nie zniszczyć telefonu.

Mam taka podróbkę za 30 zł i spełnia zadanie.Porównywałem z orginałem i wielkich różnic i "feelingu" nie ma. Szkoda kasy, skoro i tak się porysuje i nie szkoda wyrzucić i kupić nowego jak się porysuje.

#4084 kodipar78

kodipar78
  • 35 postów
  • SkądHajnówka, PL

Napisano 04 lutego 2014 - 21:17

JacentyEsz napisał "...okalające tył oraz całą ramkę wokół..." i to etui spełnia jego założenia. Każde etui pogrubia telefon. "...nie chroni ekranu...", a jakie chroni poza taktikami, choć i tak w "niesprzyjających warunkach" i w taktiki nie wierzę. Jeśli natomiast chodzi Ci o to, że jak położysz telefon ekranem do dołu to czy dotyka podłoża - nie dotyka, więc chroni.

#4085 ec1940c406

ec1940c406
  • 893 postów
Napisano 04 lutego 2014 - 21:39

kodipar78 - właśnie mniej więcej o to mi chodzi. Mam te etui od rana w zakładkach, zerknę jutro w iSpot'cie czy coś mają ciekawego.

#4086 dorian

dorian
  • 311 postów
  • SkądLublin

Napisano 05 lutego 2014 - 09:55

Do iPhone 4s polecam Case-Mate HYBRID Tough. Dobra ochrona i nie pogrubia przesadnie, jak np. OtterBox. Chropowata faktura wygląda estetycznie i sprawia, że telefon dobrze trzyma się w dłoni (nie jest śliski). No i nie rysuje się, jak wiele innych. Miałem wcześniej Case-Mate Tough w telefonie HTC. Po 2 latach żadnej rysy, wygląda jak w momencie zakupu. Niestety, w wersji dla iPhone 5s zmienili design, moim zdaniem na gorsze z tą dziurą na jabłko :-).

#4087 Łukasz Wojciechowski

Łukasz Wojciechowski
  • 133 postów
  • SkądWawa/Ząbki

Napisano 05 lutego 2014 - 14:30

Używa ktos Etui Wsuwka BUGATTI PURE PREMIUM iPhone 5 5s 5c (3947544855) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ? Mialem kiedys Bugatti do 4S i milo wspominam, natomiast mam obawy czy ten wyciagany pasek nie bedzie zdzierał lakieru na spodzie telefonu.

jakby ktos byl zainteresowany do mam do sprzedania raz zalozony apple case do 5/5S w kolorze czarnym, stwierdzilem ze jednak mi sie nie podoba i go nei potrzebuję, case jest z powrotem w pudełku. jak ktos zaint to priv.

#4088 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 05 lutego 2014 - 21:56

Do iPhone 4s polecam Case-Mate HYBRID Tough. Dobra ochrona i nie pogrubia przesadnie, jak np. OtterBox. Chropowata faktura wygląda estetycznie i sprawia, że telefon dobrze trzyma się w dłoni (nie jest śliski). No i nie rysuje się, jak wiele innych. Miałem wcześniej Case-Mate Tough w telefonie HTC. Po 2 latach żadnej rysy, wygląda jak w momencie zakupu.
Niestety, w wersji dla iPhone 5s zmienili design, moim zdaniem na gorsze z tą dziurą na jabłko :-).

Case-mate Tough do 5s nie ma "dziury" na jablko

Case-mate Tough - Etui iPhone 5/5S (czarny) | Szczegóły produktu

#4089 dorian

dorian
  • 311 postów
  • SkądLublin

Napisano 05 lutego 2014 - 22:15

Case-mate Tough do 5s nie ma "dziury" na jablko

Case-mate Tough - Etui iPhone 5/5S (czarny) | Szczegóły produktu

Racja. Pomyliłem z 5c: Pokrowiec Apple iPhone 5c Case-Mate HYBRID Tough Czarny Futerał | Case-Mate | CaseMate iPhone 5 5S CaseMate Tough Hybrid .
Z tego co widzę Tough dla 5s wygląda bardzo przyzwoicie. Ciekawie też prezentuje się w wersji białej Pokrowiec Apple iPhone 5 5S Case-Mate HYBRID Tough Biały Futerał | Case-Mate | CaseMate iPhone 5 5S CaseMate Tough Hybrid .

#4090 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 06 lutego 2014 - 21:32

Racja. Pomyliłem z 5c: Pokrowiec Apple iPhone 5c Case-Mate HYBRID Tough Czarny Futerał | Case-Mate | CaseMate iPhone 5 5S CaseMate Tough Hybrid .
Z tego co widzę Tough dla 5s wygląda bardzo przyzwoicie. Ciekawie też prezentuje się w wersji białej Pokrowiec Apple iPhone 5 5S Case-Mate HYBRID Tough Biały Futerał | Case-Mate | CaseMate iPhone 5 5S CaseMate Tough Hybrid .

Ta kwadratowa dziura do 5c wyglada fatalnie

#4091 dorian

dorian
  • 311 postów
  • SkądLublin

Napisano 06 lutego 2014 - 22:32

Nawet tragicznie. Ale targetem są tutaj chyba osoby co potrzebują "błysnąć" jabłkiem w towarzystwie. Nie mam nic przeciwko nadgryzionym jabłuszkom :-), ale jeśli już je eksponować w etui, to subtelnie, dyskretnie i z pomysłem.

#4092 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 07 lutego 2014 - 20:31

Nawet tragicznie. Ale targetem są tutaj chyba osoby co potrzebują "błysnąć" jabłkiem w towarzystwie.
Nie mam nic przeciwko nadgryzionym jabłuszkom :-), ale jeśli już je eksponować w etui, to subtelnie, dyskretnie i z pomysłem.

Case-mate chyba stracil pomysl na siebie :(

#4093 WeronikaM

WeronikaM
  • 63 postów

Napisano 07 lutego 2014 - 22:46

Apple iPhone 5s - - bugatti - THE EUROPEAN BRAND

szukam podobnego etui, ale w innym kolorze :)
czarny lub biały :D
gdzie mogę takie coś znaleźć?

#4094 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 07 lutego 2014 - 22:50

Apple iPhone 5s - - bugatti - THE EUROPEAN BRAND

szukam podobnego etui, ale w innym kolorze :)
czarny lub biały :D
gdzie mogę takie coś znaleźć?

Bugatti Case Watch for Apple iPhone 5/5S - Brown: Amazon.co.uk: Electronics

za ok 90 zł :D

#4095 WeronikaM

WeronikaM
  • 63 postów

Napisano 07 lutego 2014 - 22:59

Bugatti Case Watch for Apple iPhone 5/5S - Brown: Amazon.co.uk: Electronics

brown :D szukam takiego etui z "dziurą na godzinę", ale w innym kolorze, bugatti ma tylko brązowe :(

#4096 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 07 lutego 2014 - 23:10

brown :D szukam takiego etui z "dziurą na godzinę", ale w innym kolorze, bugatti ma tylko brązowe :(

Sorry,nie doczytałem,że ma być czarny/biały.

#4097 Maraks

Maraks
  • 104 postów

Napisano 08 lutego 2014 - 16:58

Witam wszystkich Gdzie mogę zakupić oryginalne etui LOVE MEI POWERFUL small nie licząc oficjalnej strony producenta.

#4098 kodipar78

kodipar78
  • 35 postów
  • SkądHajnówka, PL

Napisano 08 lutego 2014 - 19:01

Takie coś to chyba tylko chamerykanie mogą wymyślić

Hottest IPhone 5 / 5S Case Ever!!! - YouTube

Tacticall Alpha 1 iPhone 5 Case - Now Available - YouTube

#4099 Lukasz369ns

Lukasz369ns
  • 5 postów

Napisano 13 lutego 2014 - 13:01

Witam wszystkich,
Miałem ElementCase Ronin ale musiałem oddać telefon na gwarancji i zamsz z tyłu się zepsuł. Muszę kupić coś nowego.
Miał ktoś do czynienia z takim czymś:
[url=http://allegro.pl/element-case-ion-5-carbon-dla-iphone-5-5s-folia-i3890458193.html]Element Case ION 5 Carbon dla iPhone 5 / 5S +folia (3890458193) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.[/url]
lub
[url=http://allegro.pl/casemachine-sesto-etui-case-iphone-5-5s-wwa-i3897613964.html]CASEMACHINE SESTO - ETUI CASE - IPHONE 5/5S - WWA (3897613964) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.[/url]

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi :)

#4100 Łukasz Wojciechowski

Łukasz Wojciechowski
  • 133 postów
  • SkądWawa/Ząbki

Napisano 17 lutego 2014 - 11:53

Dotarło do mnie dzisiaj Mujjo, jednak mam duże wątpliwości co do oryginalności tego futerału. Luźno wrzucony w pudełko, bez zadnej metki. Pasek pachnie skórą, natomiast wydaje mi się że to nei jest produkt oryginalny. Dystrybutor produktów Mujjo

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych