W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?
Napisano 24 grudnia 2013 - 13:42
- - - Połączono posty - - -
Dodam, że to Etui to S-Line , pełno tego na Allegro. Widziałem też większe na iPada i też dobrze to wygląda.
Napisano 24 grudnia 2013 - 13:50
Video Review: Spigen Neo Hybrid Case For iPhone 5 – AppAddict.net
Jestem zadowolony.
Napisano 24 grudnia 2013 - 14:23
iP5 noszę w nim cały czas od nowości praktycznie. ostatnio okazało się, że jakimś cudem mam 2wgniecenia na tylnej obudowie. kiedy powstały? nie mam zielonego pojęcia. Jak powstały? najprawdopodobniej gdzieś musiałem oprzeć telefon na kant jakiegoś blatu czy stołu (telefon ZAWSZE noszę ekranem do nogi, żeby w takim przypadku popsuła się obudowa a nie wyświetlacz). przypadkowo przechodziłem obok ispota (hejt mode:on) i z ciekawości oglądałem 5s i jakoś wykonania tej tylnej obudowy. i co mi powiedział ktoś z obsługi? że takie wgniecenia w ip5 to ponoć norma i dopiero w 5s/5c to poprawili.
Dlatego ja teraz poluję na jakąś obudowę z twardymi plastikowymi plecami-może to jakoś pomoże żeby nie było więcej wgnieceń
Napisano 25 grudnia 2013 - 16:06
Napisano 31 grudnia 2013 - 12:49
Napisano 31 grudnia 2013 - 16:25
Napisano 02 stycznia 2014 - 18:27
Cena pułkowa 35 zł, kupiłem dużo taniej. Akurat wtedy nie miałem przy sobie iP więc przymierzyłem dopiero po powrocie do domu.
Pierwsze wrażenie - SZOK! Nigdy wcześniej nie miałem w ręku tak spasowanej wsuwki!
Od tego dnia wszystkie poprzednie etui do szuflady, wsuwka po prostu wyjada ;]
Link do strony producenta BOXUM czarny :: SOX Mają też sklep on-line, ale nie mam konta, więc nie wiem jaka tam jest cena.
Napisano 02 stycznia 2014 - 18:30
Od zawsze byłem przeciwnikiem wsuwek ;] Od momentu stania się posiadaczem 5-tki przerobiłem kilkanaście etuii różnego typu i żadne mi nie pasowało. Kiedyś przy okazji natknąłem się u znajomego w sklepie na wystawkę polskiej firmy SOX.
Cena pułkowa 35 zł, kupiłem dużo taniej. Akurat wtedy nie miałem przy sobie iP więc przymierzyłem dopiero po powrocie do domu.
Pierwsze wrażenie - SZOK! Nigdy wcześniej nie miałem w ręku tak spasowanej wsuwki!
Link do strony producenta BOXUM czarny :: SOX Mają też sklep on-line, ale nie mam konta, więc nie wiem jaka tam jest cena.
Wygląda tragicznie. Porównaj z tym dbramante1928 wskie etui na iPhone 5 - 3.7.6.west com
Napisano 02 stycznia 2014 - 19:42
Napisano 02 stycznia 2014 - 21:39
Ja od roku używam tego i muszę powiedzieć, że jestem całkiem zadowolony. Materiał jest twardy i wytrzymały, ale wystarczająco giętki, żeby dało się telefon bez problemu wyciągnąć z obudowy. Jak widać ma też gumowe osłony na przyciski regulacji głośności i włączania. Dodatkowo ma lekko wystające gumowe obramowanie, przez co jak spada to na to obramowanie a nie na ekran.
Jeśli miałbym wyliczyć jakieś wady to na pewno fakt, że twardy plastik na tyle rysuje się od samego patrzenia - ktoś, kto posiadał iPhone'a 3G/3GS zna to uczucie i może poczuć pewną nostalgię. Przy częstym wyciąganiu telefonu guma przy osłonach przycisków głośności potrafi się odkształcać, ale nie ma to wpływu na ochronę telefonu.
Napisano 02 stycznia 2014 - 22:08
Od zawsze byłem przeciwnikiem wsuwek ;] Od momentu stania się posiadaczem 5-tki przerobiłem kilkanaście etuii różnego typu i żadne mi nie pasowało. Kiedyś przy okazji natknąłem się u znajomego w sklepie na wystawkę polskiej firmy SOX.
Na zywo masakra
Napisano 02 stycznia 2014 - 22:10
Na zdjęciach może i nie wygląda oszałamiająco, w rzeczywistości jest o wiele lepiej.
Ten od Ciebie może i ma lepszy design, ale co z tego, jak i tak newralgiczne punkty z których pierwszorzędnie schodzi lakier w 5-tkach i tak są odsłonięte...
Zależy od koloru Ja przy białej 5 nie mam takiego problemu. Tak samo z ciemna 5s
Napisano 03 stycznia 2014 - 17:37
Dlatego jeśli ktoś pragnie czegoś minimalistycznego i zarazem cieńkiego na iP5 lub iP5S, polecam SGP Ultra Thin Air
Napisano 03 stycznia 2014 - 23:18
Szukam odpowiedniego etui
Dzisiaj dostałem moje nowe utui (oczywiście oryginał) SPIEGEN SGP Ultra Thin AIR, cóż moge napisać, z najcieńszych etui do iP5S chyba nie ma lepszego, jest perfekcyjnie dopasowany, wyciąganie i wkładanie iP kilka-kilkanaście razy nie a etui ciagle doskonale dopasowane. Wcześniej używałem Artwizz SeeJacket® Clip, który po 1 miesiącu po prostu stał się za luźny.
Dlatego jeśli ktoś pragnie czegoś minimalistycznego i zarazem cieńkiego na iP5 lub iP5S, polecam SGP Ultra Thin Air
Czy masz moze crystal?
Napisano 04 stycznia 2014 - 08:45
Dzisiaj zmiana na 5S
Szukam odpowiedniego etui
Czy masz moze crystal?
Nie, mam Smooth Black
Napisano 05 stycznia 2014 - 00:52
Napisano 05 stycznia 2014 - 15:31
Witam,
mam pytanie: W czym najlepiej trzymać iPhone 4S jeżdżąc z nim na nartach ? Chciałbym też od czasu do czasu wyjąć go na stoku i "cyknąć" nim jakąś fotkę. Macie jakieś pomysły/propozycje - może doświadczenia ;-) ?
Pozdrawiam
Griffin Survivor
Napisano 05 stycznia 2014 - 15:55
Napisano 05 stycznia 2014 - 16:41
Napisano 05 stycznia 2014 - 22:54
Koledzy mam pytanie gdzie można kupic oryginalne etui sgp?? Chodzi mi o sprawdzonego sprzedawcę z oryginalnymi produktami??
Daben z Wrocławia
DABEN autoryzowany sklep Spigen SGP
Napisano 06 stycznia 2014 - 01:17
Napisano 06 stycznia 2014 - 17:59
Napisano 06 stycznia 2014 - 19:24
Serio wg jest najładniejszy?Nie wiem czy ten case był przez kogoś pokazywany wcześniej a nie mam ochoty przekopywać się przez 400 stron ale znalazłem według mnie najładniejszy case do iPhone jaki kiedykolwiek w życiu widziałem http://www.eiphoneac...lack-eagle.html . Niestety nigdzie go w Polsce nie można kupić trzeba sprowadzać :/ .
Napisano 06 stycznia 2014 - 21:13
Serio wg jest najładniejszy?
Dlatego napisałem "według mnie" czytanie ze zrozumieniem się kłania. Dla mnie jest najładniejszy i jutro go zamawiam na Amazonie .
Napisano 06 stycznia 2014 - 21:22
Wiem przecież... wcieło mi "Ciebie"Dlatego napisałem "według mnie" czytanie ze zrozumieniem się kłania. Dla mnie jest najładniejszy i jutro go zamawiam na Amazonie .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych