Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7549 odpowiedzi w tym temacie

#3551 ciejpl

ciejpl
  • 1 postów

Napisano 08 maja 2013 - 21:00

zgodzę się w temacie ZooGue, świetne etui, niedawno zakupiłem do mojego iP5 na tej aukcji:

[url=http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=28491713]Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url]

Muszę przyznać, że pasuje jak ulał. Idealnie przylega do telefonu, niczego nie rysuje, nic nie pęka, telefon pewnie trzyma się ręki, a i cena nie jest zła :)

#3552 ~Bober

~Bober
  • 24 postów

Napisano 15 maja 2013 - 10:29

Który byłby najlepszy? Jak sądzicie?
1. PURO Fog Cover
2. PURO Mirror Cover
3. PURO Soft Cover
4. PURO Plasma Cover
5. Moshi iGlaze

Jeśli macie jakieś inne etui godne uwagi, proszę wypowiadajcie się :)

Witam, zdecydowanie odradzam etui z firmy PURO. Sam posiadam model Fog Cover, który nie jest warty grosza, ponieważ obudowa plastikowa zwyczajnie popękała mimo delikatnego obchodzenia się z nią. Pierwsze pęknięcie pojawiło się po tygodniu używania. Telefon ani razu mi nie spadł. A firma PURO uwzględnia gwarancję tylko w przypadku niedopasowania obudowy do telefonu. Poniżej załączam zdjęcie:
https://www.dropbox....3 11 26 05.jpg

#3553 Daniel_Mx

Daniel_Mx
  • 28 postów

Napisano 15 maja 2013 - 20:06

Korzysta ktoś z "Puro Plasma Cover" przy Ip 5 ? Interesuje mnie czy nie rysuje ono ramki ? Ponoć w 5 jest ona delikatniejsza . Griffin Reveal VS Puro Plasma który cover wg. was?

#3554 ~Bober

~Bober
  • 24 postów

Napisano 15 maja 2013 - 22:13

Daniel_Mx Na Twoim miejscu brałbym Griffin Reveal, z tego względu, że obramowanie jest wykonane z gumy, także nie ma obaw, że coś pęknie, tak jak w przypadku produktów PURO. Natomiast plastik na pleckach być może jest mocniejszy, niż u konkurencji, sam spójrz na mój poprzedni post i zastanów się czy warto nabyć produkt wykonany z tak mizernego plastiku.

Pozdrawiam.

#3555 Miłosz Popiak

Miłosz Popiak
  • 10 postów
  • SkądMurowana Goślina, Poland

Napisano 15 maja 2013 - 22:46

Witam. Mam iPhona 5 od tygodnia, Wcześniej miałem 4 i miałem na nim GelaSkins, ale teraz znudziły mi się i zastanawiam się nad kilkoma case'ami, chyba że odradzacie i polecacie bardziej folię przód+tył + wsuwka. Proszę napiszcie coś jeśli znacie te etui i wypowiedźcie tu swoją opinię na ich temat i podawajcie inne, dobre, fajne i przede wszystkim w rozsądnej cenie :) Pozdrawiam! 1. Etui CandyShell Flip 2. Etui Moshi iGlaze 3. Etui TAVIK PENTRY Keyboard (dostępny w apple) P.S poprzednio pisałem, że nie podoba mi się CandyShell, jednak zmieniłem zdanie :D

#3556 Daniel_Mx

Daniel_Mx
  • 28 postów

Napisano 16 maja 2013 - 07:20

Myślałem Raczej nad Puro "Plasma Cover" . Zdecydowałem się jednak na Griffin Reveal jak przyjdzie napisze co i jak ;)

#3557 mrc120

mrc120
  • 186 postów
  • SkądPłock, Poland, Poland

Napisano 18 maja 2013 - 22:21

Witajcie, mam zamiar kupić takie coś: ALUMINIOWE ETUI SGP IPHONE 4/4S BUMPER+FOLIE+RYSIK (3241959739) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

I tu pytanko, wie ktoś jak będzie się komponowało białe etui z czarnym iphone? Nie mogę nigdzie znaleźć grafiki i nie wiem czy ryzykować. Jeżeli ktoś ma to proszę o sugestie. O oryginalność nie będę się pytał, bo trudno aby była to podróbka ;)

#3558 Mind_Trance

Mind_Trance
  • 46 postów
  • SkądJaworzno

Napisano 20 maja 2013 - 21:02

Witam, nabyłem 2 szt. iPhone'a, czarny i biały (dla swojej kobiety). Rozglądałem się po sieci, bo interesują mnie etui tzw. wsuwki. Znalazłem dwa etui, które mnie w zasadzie interesują: 1. Bugatti Pure Premium 2. CapeTown HUGO BOSS Hugo Boss ma również etui w wersji białej, lecz nie wiem, czy warto na taki kolor stawiać. Może ktoś z Was ma, lub testował te wersje co wymieniłem, czy warto je nabyć albo może podrzuci coś w "deseń". Dzięki za pomoc.

#3559 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 21 maja 2013 - 00:28

Witam, zdecydowanie odradzam etui z firmy PURO. Sam posiadam model Fog Cover, który nie jest warty grosza, ponieważ obudowa plastikowa zwyczajnie popękała mimo delikatnego obchodzenia się z nią. Pierwsze pęknięcie pojawiło się po tygodniu używania. Telefon ani razu mi nie spadł. A firma PURO uwzględnia gwarancję tylko w przypadku niedopasowania obudowy do telefonu. Poniżej załączam zdjęcie:
https://www.dropbox....3 11 26 05.jpg

Jesli chodzi o reklamacje puro to chyba ktos Cie wprowadzil w blad bo Puro nie robi problemow.

- - - Połączono posty - - -

Witam. Mam iPhona 5 od tygodnia, Wcześniej miałem 4 i miałem na nim GelaSkins, ale teraz znudziły mi się i zastanawiam się nad kilkoma case'ami, chyba że odradzacie i polecacie bardziej folię przód+tył + wsuwka. Proszę napiszcie coś jeśli znacie te etui i wypowiedźcie tu swoją opinię na ich temat i podawajcie inne, dobre, fajne i przede wszystkim w rozsądnej cenie :) Pozdrawiam!

1. Etui CandyShell Flip
2. Etui Moshi iGlaze
3. Etui TAVIK PENTRY Keyboard (dostępny w apple)

P.S poprzednio pisałem, że nie podoba mi się CandyShell, jednak zmieniłem zdanie :D

Speck jest super. Wykonanie pierwsza klasa. Idealnie spasowane i fajny design.
nie wahaj sie:)
jesli masz kase -kupuj w ciemno.

Który byłby najlepszy? Jak sądzicie?
1. PURO Fog Cover
2. PURO Mirror Cover
3. PURO Soft Cover
4. PURO Plasma Cover
5. Moshi iGlaze

Jeśli macie jakieś inne etui godne uwagi, proszę wypowiadajcie się :)

Plasma

#3560 aeroxer

aeroxer
  • 20 postów

Napisano 21 maja 2013 - 21:10

Witam,

Testował ktoś z was może SWORDa ? Prezentuję się bardzo fajnie, cena też jest atrakcyjna

ORYGINAŁ LJY SWORD 5+ - ETUI CASE - IPHONE 5 - WWA (3246584644) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ten sprzedawca ma również w swojej ofercie leverage'a, który jest bardzo popularny i chwalony w USA

GRAFT CONCEPTS LEVERAGE I5 - IPHONE 5 - WWA (3193663511) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Który bardziej byście polecieli ?

Do tej pory korzystałem z SGP Ultra Thin, produkt bardzo dobry, na zdjęciach prezentujący się super, natomiast w rzeczywistości to zwykłe przezroczyste etui z napisem Spigen. Znowu mój znajomy kupił też tego typu etui przezroczyste na allegro za 15zł i szczerze mówiąc to nie różnił się prócz napisem niczym.
Także osobiście polecam SGP ale tylko ze względu na to, że jest fajnie zapakowany z całym zestawem i całkiem niezłą folią na ekran.

Pozdarawiam

#3561 ~Bober

~Bober
  • 24 postów

Napisano 22 maja 2013 - 09:27

Jesli chodzi o reklamacje puro to chyba ktos Cie wprowadzil w blad bo Puro nie robi problemow.

Attiss oto treść gwarancji ze strony producenta PURO:

GWARACJA OBEJMUJE:
wady fabryczne nabyte przed zakupem produktu, w tym m.in. wadliwe dopasowanie produktu do urządzenia lub wadliwe funkcjonowanie produktu.

GWARANCJA NIE OBEJMUJE:

zmian kosmetycznych, w tym m.in. rys i zabrudzeń, które powstały już po zakupie produktu w wyniku naturalnego zużycia
uszkodzeń powstałych w wyniku zdarzeń losowych, w tym m.in. upadku, rozlania cieczy, kontaktu z ogniem lub wskutek działania jakichkolwiek innych czynników zewnętrznych
uszkodzeń powstałych w wyniku użycia nadmiernej siły i/lub nieuważnego zakładania, zdejmowania bądź podłączania produktu
uszkodzeń powstałych na skutek samodzielnej i/lub nieautoryzowanej próby naprawy bądź modyfikacji produktu
uszkodzeń wynikających z używania produku do celów innych, niż został on przeznaczony

Źródło: Gwarancja Puro | Gwarancja

#3562 kaaczor

kaaczor
  • 45 postów
  • Skądwwa

Napisano 22 maja 2013 - 22:48

iPhone 5 Plasma Covers
Na oficjalnej stronie puro widać, że odświeżyli Plasma Cover, poza nowymi kolorami jest mniejsze wcięcie na aparat i nie ma czarnej obwódki przy białym modelu. Nie widział nikt przypadkiem tego modelu w Polsce? Na allegro i na stronie dystrybutora nie znalazłem.

#3563 Olson

Olson
  • 19 postów

Napisano 24 maja 2013 - 18:20

witam serdecznie,

jako że czekam na mojego iphone 5 postanowiłam wybrać na niego jakieś etui. zdecydowanie najbardziej podobają mi się [url=http://allegro.pl/listing/user/listing.php?search_scope=userItems-27357296&string=iphone&us_id=27357296]takie[/url], ale nie wiem jak z ich trwałością. miał ktoś może?
i co polecicie dla osoby, której zdarza się upuścić telefon?

#3564 Sepin

Sepin
  • 7 postów

Napisano 26 maja 2013 - 11:52

Witam serdecznie

Zastanawiam się nad dwoma etui na iP 5 White 16GB.

1. [URL="http://allegro.pl/lifeproof-futeral-fre-do-apple-iphone-5-czarny-i3251660915.html"]LifeProof[/URL]

2. [URL="http://allegro.pl/etui-lunatik-taktik-extreme-5-do-iphone-5-fv24h-i3256944055.html"]Lunatik Extreme[/URL]

3. [URL="http://allegro.pl/iphone-5-lunatik-taktik-extreme-gorilla-glass-w24h-i3254821458.html"]Lunatik Extreme 2[/URL]

4. [URL="http://allegro.pl/iphone-5-lunatik-taktik-extreme-gorilla-glass-fv23-i3269249813.html"]Lunatik 3[/URL]

Czy ktoś posiada takie fajne etui?
Czy produkty są oryginalne?
Telefon nadal jest w pudełku ze względu na moje obawy uszkodzenia.

Proszę o pomoc.

#3565 sordyl18

sordyl18
  • 37 postów

Napisano 26 maja 2013 - 15:04

Witam

Czy ktoś używał naklejek ochronnych na iphone (tył plus boki) ze strony stickytape.pl ? Czy warto je kupować ?

#3566 Olson

Olson
  • 19 postów

Napisano 27 maja 2013 - 14:11

Przejrzałam ostatnie kilkanaście stron wątku i najbardziej spodobało mi się to etui - [url=http://allegro.pl/etui-spigen-sgp-ultra-thin-air-folia-iphone-5-fv-i3265012640.html]ETUI Spigen SGP Ultra Thin Air[/url].

Czy jest ono na tyle trwałe, że jak iPhone wyląduje na ziemi, to nic mu się nie stanie?

#3567 GHOST_NS

GHOST_NS
  • 20 postów
  • SkądGdańsk, PL

Napisano 27 maja 2013 - 20:57

Przejrzałam ostatnie kilkanaście stron wątku i najbardziej spodobało mi się to etui - ETUI Spigen SGP Ultra Thin Air.

Czy jest ono na tyle trwałe, że jak iPhone wyląduje na ziemi, to nic mu się nie stanie?

Posiadam to czarne etui dla czarnej 5 i nie polecam lewa stronę mam całą obdrapaną z ramki zeszła farba :/

#3568 swiatek94

swiatek94
  • 450 postów

Napisano 28 maja 2013 - 10:53

Kto posiada Puro Plasma do iPhone 5 i może zdać krótką opinię ? Nie wiem czy brać, a coś muszę do końca tygodnia kupić i najbardziej spodobało mi się to Puro, ale nie wiem jak 5 jest z nim spasowana, czy zakrywa krawędzie itd. Pozdrawiam

#3569 Olson

Olson
  • 19 postów

Napisano 28 maja 2013 - 17:53

Posiadam to czarne etui dla czarnej 5 i nie polecam lewa stronę mam całą obdrapaną z ramki zeszła farba :/

dzięki. w końcu kupiłam to [url=http://allegro.pl/etui-spigen-sgp-neo-hybrid-ex-slim-bumper-iphone-5-i3265001793.html]Etui Spigen SGP Neo Hybrid EX SLIM Bumper iPhone 5[/url]

#3570 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 28 maja 2013 - 21:52

Witam

Czy ktoś używał naklejek ochronnych na iphone (tył plus boki) ze strony stickytape.pl ? Czy warto je kupować ?

Kolezanka uzywa nexgenskins - ma wzor z sowami -folia jest mega fajna bo wzor jest lekko wypukly

iPhone 5 | NEXGEN SKINS

iPhone 5 Plasma Covers
Na oficjalnej stronie puro widać, że odświeżyli Plasma Cover, poza nowymi kolorami jest mniejsze wcięcie na aparat i nie ma czarnej obwódki przy białym modelu. Nie widział nikt przypadkiem tego modelu w Polsce? Na allegro i na stronie dystrybutora nie znalazłem.

Na puro.com.pl sa nowe
http://www.puro.com....arch=Ipc5plasma

Attiss oto treść gwarancji ze strony producenta PURO:

GWARACJA OBEJMUJE:
wady fabryczne nabyte przed zakupem produktu, w tym m.in. wadliwe dopasowanie produktu do urządzenia lub wadliwe funkcjonowanie produktu.

GWARANCJA NIE OBEJMUJE:

zmian kosmetycznych, w tym m.in. rys i zabrudzeń, które powstały już po zakupie produktu w wyniku naturalnego zużycia
uszkodzeń powstałych w wyniku zdarzeń losowych, w tym m.in. upadku, rozlania cieczy, kontaktu z ogniem lub wskutek działania jakichkolwiek innych czynników zewnętrznych
uszkodzeń powstałych w wyniku użycia nadmiernej siły i/lub nieuważnego zakładania, zdejmowania bądź podłączania produktu
uszkodzeń powstałych na skutek samodzielnej i/lub nieautoryzowanej próby naprawy bądź modyfikacji produktu
uszkodzeń wynikających z używania produku do celów innych, niż został on przeznaczony

Źródło: Gwarancja Puro | Gwarancja

Czyli uszkodzenie jest z Twojej winy mam rozumiec?

#3571 ~Bober

~Bober
  • 24 postów

Napisano 29 maja 2013 - 21:23

Czyli uszkodzenie jest z Twojej winy mam rozumiec?

No właśnie o to chodzi, że nie, ale powiedzmy sobie szczerze, co to ma do rzeczy? Skoro skala zniszczeń zostanie zakwalifikowana jako upadek. :)

dzięki. w końcu kupiłam to Etui Spigen SGP Neo Hybrid EX SLIM Bumper iPhone 5

Olson, sam posiadam tego bumpera i jestem jak na razie zadowolony, dzisiaj mi spadł telefon na kafle, a na etui żadnego śladu. ;>

#3572 rottin

rottin
  • 19 postów
  • SkądDzierżoniów, Poland

Napisano 30 maja 2013 - 00:48

Olson, sam posiadam tego bumpera i jestem jak na razie zadowolony, dzisiaj mi spadł telefon na kafle, a na etui żadnego śladu. ;>

a co z telefonem? :D

#3573 ~Bober

~Bober
  • 24 postów

Napisano 30 maja 2013 - 10:28

Na szczęście działa, także jak najbardziej polecam tego bumpera. ;)

#3574 aeroxer

aeroxer
  • 20 postów

Napisano 30 maja 2013 - 12:56

Zdecydowałem się w końcu na zakup Sworda z firmy LJY. Zakupiłem go na allegro tutaj ORYGINAŁ LJY SWORD 5+ - ETUI CASE - IPHONE 5 - WWA (3246584644) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jest w 100% oryginalny, jakość niepokonana, nieporównywalna z żadnym innym produktem z którym miałem styczność, a wygląd również w rzeczywistości bardziej zachwyca niż na zdjęciach. Jestem mega zadowolony i tym samym polecam go innym

Cena jak najbardziej atrakcyjna co jeszcze bardziej skłoniło mnie do zakupu, na tył dokupiłem backplate wykonany z polimeru. Całość totalnie przypadła mi do gustu, przesyłam zdjęcie rzeczywiste sami oceńcie[ATTACH=CONFIG]15226[/ATTACH]

Pozdrawiam

#3575 arizona12

arizona12
  • 92 postów

Napisano 31 maja 2013 - 09:59

Pytanko do użytkowników iPhone 5, a mianowicie jak z rysowaniem się krawędzi? Zastanawiam się nad jakimś tajnym case'm ale boje się, że jeśli coś się pod niego dostanie to zarysuje telefon, myślałem też o obklejeniu całego telefonu folią a dopiero na to jakiś Case. Następne rozwiązanie które przyszło mi do głowy to bumper + folią na przód i tył. Bumper wolał bym metalowy, jednak tu znowu powstaje pytanie czy taki metalowy numer nie zarysuje mi telefonu? Oczywiście chciał bym aby był jak najmniejszych rozmiarów, bo nie po to płace za super lekki i super cienki telefon żeby robić z niego cegłę ;) Z góry dzięki za odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych