Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7549 odpowiedzi w tym temacie

#3476 wiader

wiader
  • 64 postów
  • SkądGliwice

Napisano 14 marca 2013 - 16:44

I rozumiem, że nie jak leży na pleckach albo wyświetlaczem do dołu to nie ma możliwości zetknięcia się z podłożem ?

#3477 marshall86

marshall86
  • 65 postów
  • SkądGliwice

Napisano 14 marca 2013 - 17:21

Dokładnie, nie dotyka podłoża, chroni bardzo dobrze. Telefon z bumperem sprawia wrażenie pancernego, lepiej leży w dłoni, a przy tym nie wypycha za bardzo kieszeni. 130zł do dobra cena, nie dałbym za kawałek pomalowanego aluminium ze śrubkami ponad 500zł Na plecki mam naklejoną folię, którą miałem wcześniej. W komplecie była ta standardowa nakładka na tył oraz folia na przód i boki. Generalnie jestem bardzo zadowolony, bo spełnia swoją funkcję i dobrze wygląda.

#3478 perzyk

perzyk
  • 302 postów
  • SkądWawa

Napisano 16 marca 2013 - 11:43

Zakupiłem iPhone 5 i teraz szukam jakiegoś pokrowca.
Zastanawiam się nad tymi

etui Spigen SGP GRIP dla Apple iPhone 5 skóra FV (3052894593) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ETUI BUMPER Spigen SGP Neo Hybrid EX iPhone 5 FV (3055030445) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
( jest też wersja slim tego POKROWIEC SGP Bumper iPhone 5 Neo Hybrid EX SLIM (3067659073) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. )

ETUI Spigen SGP Ultra Thin Air +FOLIA iPhone 5 FV (3042576290) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ktoś z którymś miał do czynienia? polecacie? czy w ogóle wybrałem lipne i polecacie coś innego?

#3479 offca86

offca86
  • 52 postów
  • SkądBristol, UK

Napisano 16 marca 2013 - 12:38

Ja od tygodnia jestem posiadaczem SGP Ultra Thin Air i mogę szczerze polecić. Nie pogrubia telefonu i ładnie wygląda. Do białego iPhona wybrałem wersję Silver, myślę jeszcze nad kupieniem wersji białek.

#3480 perzyk

perzyk
  • 302 postów
  • SkądWawa

Napisano 16 marca 2013 - 13:02

No ja szczerze powiem, że właśnie zastanawiam się nad tym Ultra Thin Air i Neo Hybrid EX żółty :D [ATTACH=CONFIG]14266[/ATTACH] Do obu wersji dołączane są folie, więc teraz nie wiem właśnie co wybrać, opcje pierwszą czy drugą :P

#3481 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 16 marca 2013 - 14:21

Zakupiłem iPhone 5 i teraz szukam jakiegoś pokrowca.
Zastanawiam się nad tymi

etui Spigen SGP GRIP dla Apple iPhone 5 skóra FV (3052894593) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ETUI BUMPER Spigen SGP Neo Hybrid EX iPhone 5 FV (3055030445) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
( jest też wersja slim tego POKROWIEC SGP Bumper iPhone 5 Neo Hybrid EX SLIM (3067659073) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. )

ETUI Spigen SGP Ultra Thin Air +FOLIA iPhone 5 FV (3042576290) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ktoś z którymś miał do czynienia? polecacie? czy w ogóle wybrałem lipne i polecacie coś innego?

To wyglada ciekawie aluminiowy bumper w zestawie z folia

more. Armor Ring Etui iPhone 5 + folia (srebrny) (3095083792) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

#3482 fillucas

fillucas
  • 5 postów

Napisano 17 marca 2013 - 23:09

Szkoda przepłacać. O wiele mniej dałem za identycznego xqisit iVest wykonanego z aluminium. Mam już go któryś miesiąc i szczerze mogę polecić, a dostać go można w Cortlandzie. W zestawie z folią Puro dałem chyba coś w okolicach 80 zł. Szczerze mówiąc wahałem się co do decyzji kupna, ale pozytywnie się "rozczarowałem", bo bumper jest wykonany dobrze i nie wieje tandetą :)

#3483 jutrzenka

jutrzenka
  • 2 postów

Napisano 19 marca 2013 - 10:57

nie przepłacajcie, bo naprawdę nie warto

#3484 Mef

Mef
  • 16 postów

Napisano 20 marca 2013 - 11:39

Cześć, szukam jakiegoś wsuwanego pokrowca na iPhone 5. Podoba mi się ten: [url=http://www.belkin.com/uk/null-Belkin/p/P-F8W123]Belkin Pocket Case for iPhone 5 | Smartphone Cases | Cases & Protection | Products | Belkin UK site[/url] ale nie znalazłem nigdzie jak wygląda wewnątrz, a zależy mi na bardzo miękkim środku, żeby telefon nie porysował się od częstego wkładania/wyciągania. Może ktoś ma to etui i mógłby podzielić się wrażeniami albo ewentualnie polecić coś innego?

#3485 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 20 marca 2013 - 22:44

Cześć, szukam jakiegoś wsuwanego pokrowca na iPhone 5. Podoba mi się ten: Belkin Pocket Case for iPhone 5 | Smartphone Cases | Cases & Protection | Products | Belkin UK site ale nie znalazłem nigdzie jak wygląda wewnątrz, a zależy mi na bardzo miękkim środku, żeby telefon nie porysował się od częstego wkładania/wyciągania. Może ktoś ma to etui i mógłby podzielić się wrażeniami albo ewentualnie polecić coś innego?

PURO Essential Slim - Etui iPhone 5 | Etui | Comarch ERP e-Sklep

#3486 exkita

exkita
  • 3 postów

Napisano 21 marca 2013 - 10:55

Witam wszystkich.
Chciałem ostrzec przed allegrowiczem

Dane Sprzedającego:

akcesoria_Redico (1788):

Radosław Nowacki
Redico
ul. Olszewskiego 65/2
51-642 Wrocław
+48 0794-150-250
akcesoria_redico@wp.pl

Zakupiony bumper

[url=http://allegro.pl/show_item.php?item=3077130142]ETUI SGP Spigen Bumper iPhone 5 Neo Hybrid EX SLIM (3077130142) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url]

Podróbka jakich mało. Gratisowe folie w sztuk jednej wycięta na przód, plus jakieś inne wycięcia foli które nie pasowały by nawet do 3310i ;) Dałem się nabrać na słowa w aukcji. Niestety towar koło oryginalnego nie leżał.
Próbuję się dodzwonić do tego typa, a także piszę maile, ale zero odzewu. Ktoś ma pomysł jak odzyskać pieniądze? Iść na policje i utruć mu życie, czy najpierw do allegro napisać?

Tak czy inaczej omijajcie szerokim łukiem, sam nie wiem skąd ma tyle pozytywów. MASAKRA :/

* Edit
Gdzieś widziałem komentarze, że na boku powinno być logo... Hmm Panowie mam napis SPIEGEN na boku, ale nie wierzę ,że to oryginał. W ogóle skąd przypuszczenie, że napis który idzie tak łątwo podrobić na boku jest wyznacznikiem oryginalności?!

#3487 Jolaos

Jolaos
  • 1 036 postów

Napisano 21 marca 2013 - 11:01

Witam wszystkich.
Chciałem ostrzec przed allegrowiczem

Dane Sprzedającego:

akcesoria_Redico (1788):

Radosław Nowacki
Redico
ul. Olszewskiego 65/2
51-642 Wrocław
+48 0794-150-250
akcesoria_redico@wp.pl

Zakupiony bumper

ETUI SGP Spigen Bumper iPhone 5 Neo Hybrid EX SLIM (3077130142) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Podróbka jakich mało. Gratisowe folie w sztuk jednej wycięta na przód, plus jakieś inne wycięcia foli które nie pasowały by nawet do 3310i ;) Dałem się nabrać na słowa w aukcji. Niestety towar koło oryginalnego nie leżał.
Próbuję się dodzwonić do tego typa, a także piszę maile, ale zero odzewu. Ktoś ma pomysł jak odzyskać pieniądze? Iść na policje i utruć mu życie, czy najpierw do allegro napisać?

Tak czy inaczej omijajcie szerokim łukiem, sam nie wiem skąd ma tyle pozytywów. MASAKRA :/

Najpierw napisać do allegro. Widocznie interes idzie mu dobrze, a ludzie machają rękami na lipny towar.

#3488 exkita

exkita
  • 3 postów

Napisano 21 marca 2013 - 11:16

Jolaos, nie masz czasami siły i odwagi przejść się na Olszewskiego? Pewnie podał lipny adres, ale cholera jasna jestem tak wściekły dzisiaj, że mam ochotę rzucić jego łbem o ścianę. Do allegro będe pisał, ale od zakupu musi minąć 7 dni, żeby złożyć spór :/ Boże patrzysz a nie grzmisz. Z drugiej strony, czy mogę kogoś prosić o podanie linku do oryginalnego bumpera SGO Ex SLIM? Bo już drugi raz naciąć się na takie ścierwo nie chcę. *edit Jest sygnał, ale koleś nie odbiera.

#3489 Jolaos

Jolaos
  • 1 036 postów

Napisano 21 marca 2013 - 11:41

Jolaos, nie masz czasami siły i odwagi przejść się na Olszewskiego? Pewnie podał lipny adres, ale cholera jasna jestem tak wściekły dzisiaj, że mam ochotę rzucić jego łbem o ścianę. Do allegro będe pisał, ale od zakupu musi minąć 7 dni, żeby złożyć spór :/ Boże patrzysz a nie grzmisz.
Z drugiej strony, czy mogę kogoś prosić o podanie linku do oryginalnego bumpera SGO Ex SLIM? Bo już drugi raz naciąć się na takie ścierwo nie chcę.
*edit

Jest sygnał, ale koleś nie odbiera.

Mógłbym nawet się przejść, gdybym był teraz we Wrocławiu. No cóż, pozostaje tylko czekanie.

#3490 exkita

exkita
  • 3 postów

Napisano 21 marca 2013 - 14:04

Udało mi się dodzownić gdy pan odczytal sms o moim spacerku na policje. Powiedzial ze bez problemu odesle mi kase jak odesle towar i ze nie zyczy sobie straszenia. No to zgrzal mnie troche wiec po burzliwej rozmowie postanowilem, ze i tak zrobie mu niezly gnój z tego powodu. Twierdzi ze ma paragony i wszystko jest ori, a na pytanie o paragon (gdzie zdarzalo mu sie to wczesniej) wspomnial ze pewnie przeoczenie ;) No coz. nadzieja na zwrot kasy za sam sprzet jest, a poczta polska znowu zarobi. Zastanawia mnie fakt, dlaczego inni ludzie pisza komentarze na plus, skoro ewidentnie jest to fatalna podrobka.

#3491 Jolaos

Jolaos
  • 1 036 postów

Napisano 21 marca 2013 - 17:15

Zastanawia mnie fakt, dlaczego inni ludzie pisza komentarze na plus, skoro ewidentnie jest to fatalna podrobka.

Boją się negatywa na swoim koncie?

#3492 Ya412

Ya412
  • 1 postów

Napisano 21 marca 2013 - 23:17

Witam,
tak nieśmiało zapytam czy ktoś korzystał z tych produktów? [url=http://society6.com/cases?page=5]iPhone Cases | Society6[/url]
Chciałabym kupić folię, bo mam złe doświadczenia z futerałami. 3gs nosiłam w gelskinie i bardzo sobie chwalę. Potem 4s w pokrowcu - jakiś wyczytany na forum i pech chciał, ze każda drobina co się dostała pod pokrowiec niemiłosiernie podrapała, zamieniłam na gelaskina i już było cacy. Teraz 5 chce ubrać też w folię, ale gelaskiny już mi się znudziły i znalazłam taką stronkę.
Folię na ekran przeczytałam już jaką i pewnie zaraz zamówię ([url=http://allegro.pl/folia-3mk-shield-4szt-iphone-5-przod-tyl-i3096234234.html]Folia 3MK SHIELD 4szt - Iphone 5 przód+tył (3096234234) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url] - ktoś polecał kilka stron wcześniej). No chyba, ze mam coś innego wybrać:) Bo ja to się w sumie nie znam;)

P.S. A jeszcze, wiem że to pewnie nie to miejsce, ale jak wyciągałam pipfona to inteligentnie zapakowali w sklepie do pudełka kartę startową. Przy wyciąganiu pierwszy raz tel wypchało i upadł na ziemię... no i już nie jest taki cacy. Są dwa niewielkie ślady, w dodatku stary wziął czarny, więc są mega widoczne. Może ktoś wie czym to "zatuszować"?

#3493 szela_512

szela_512
  • 450 postów
  • SkądChoszczno , PL

Napisano 22 marca 2013 - 20:40

maarkerem :D

#3494 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 22 marca 2013 - 22:48

Udało mi się dodzownić gdy pan odczytal sms o moim spacerku na policje. Powiedzial ze bez problemu odesle mi kase jak odesle towar i ze nie zyczy sobie straszenia. No to zgrzal mnie troche wiec po burzliwej rozmowie postanowilem, ze i tak zrobie mu niezly gnój z tego powodu. Twierdzi ze ma paragony i wszystko jest ori, a na pytanie o paragon (gdzie zdarzalo mu sie to wczesniej) wspomnial ze pewnie przeoczenie ;) No coz. nadzieja na zwrot kasy za sam sprzet jest, a poczta polska znowu zarobi. Zastanawia mnie fakt, dlaczego inni ludzie pisza komentarze na plus, skoro ewidentnie jest to fatalna podrobka.

Ludzie często nie kumają, że dają się nabrać i kupili podróbkę...

#3495 Tosio

Tosio
  • 178 postów

Napisano 23 marca 2013 - 08:31

* Edit
Gdzieś widziałem komentarze, że na boku powinno być logo... Hmm Panowie mam napis SPIEGEN na boku, ale nie wierzę ,że to oryginał. W ogóle skąd przypuszczenie, że napis który idzie tak łątwo podrobić na boku jest wyznacznikiem oryginalności?!

W pudełku jest karteczka z indywidualnym numerem seryjnym, który sprawdzisz na stronie producenta. Ja mam ten bumper i mam napis, ale są tu koledzy, ktorzy mają od tego samego sprzedawcy i bez napisu. Ale jest S/N, po którym wszystko się zgadza...

#3496 sWinny

sWinny
  • 5 postów

Napisano 23 marca 2013 - 23:57

Witam!
Jestem tutaj nowy i chciałbym się zapytać o etui. Co lepiej wybrać : [url=http://allegro.pl/spigen-sgp-neo-hybrid-ex-slim-bumper-iphone-5-fv-i3052903710.html]Spigen SGP Neo Hybrid EX SLIM BUMPER iPhone 5 FV (3052903710) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url]
czy może [url=http://allegro.pl/iphone-5-5g-sword-aluminium-metal-case-folia-i3118059819.html]iPhone 5 5G * SWORD * ALUMINIUM METAL CASE + FOLIA (3118059819) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url] ?? Chodzi tutaj o to, czy mój iphone zostanie porysowany czy nie... bo od tego w końcu jest etui żeby chronić a nie rysować jak w niektórych przypadkach. Produkt sword jest wyłożony w środku czymś miękkim więc raczej nie będzie rysował. Jest tutaj jakiś użytkownik Spigen SGP Neo Hybrid EX SLIM BUMPER i może się wypowiedzieć jak sprawa wygląda w tym przypadku?? I czy ewentualnie warto dopłacić ?? Z góry dziękuje

#3497 _iPatryk_

_iPatryk_
  • 205 postów
  • SkądCzęstochowa, Poland

Napisano 24 marca 2013 - 10:14

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie TO.

#3498 vooxie

vooxie
  • 81 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 25 marca 2013 - 09:59

Ja ostatnio kupiłam chłopakowi Moshi iGlaze Armour, Etui dla iPhone 5 - cena wysoka jak dla mnie, ale to był urodzinowy prezent, więc jakoś przebolałam... Wykonanie bardzo dobre, zresztą jak większość produktów od Moshi (ja mam etui do MacBooka tej marki). Szkoda, że folii na ekran nie ma w zestawie, jest tylko na tył, żeby jabłuszko się nie porysowało ;)

#3499 Bazagazeal

Bazagazeal
  • 144 postów
  • SkądKraków, PL

Napisano 25 marca 2013 - 21:21

A co myślicie o białym etui CandyShell od Specka do białego 4Sa? :)

#3500 kdʘ

kdʘ
  • 257 postów
  • SkądJarosław

Napisano 25 marca 2013 - 22:32

Czy ktoś używa Spigen SGP ARMOR Slim i może się podzielić opinią na temat tego etui?

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 7

0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych