Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
* * * * - 1 g艂osy

W czym nosi膰 iPhone鈥檃, iPoda Touch?

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
7549 odpowiedzi w tym temacie

#3076 Bazagazeal

Bazagazeal
  • 144 post贸w
  • Sk膮dKrak贸w, PL

Napisano 18 listopada 2012 - 07:36

Ja na zim臋 u偶ywam Bookbook'a i jestem bardzo zadowolony. :) Przynajmniej nie czuj臋 zimnego iPhone.

#3077 Wahuu

Wahuu
  • 15 post贸w

Napisano 18 listopada 2012 - 23:58

Co polecacie do iphone 4?

#3078 chele

chele
  • 4 post贸w

Napisano 19 listopada 2012 - 14:04

Czy mo偶e kto艣 oceni膰 to etui, jak si臋 sprawuje i czy w rzeczywisto艣ci wygl膮da tak jak przedstawiaj膮 to zdj臋cia?

[url=http://allegro.pl/etui-sgp-iphone-4-4s-linear-nowosc-folia-fv-i2746563669.html]etui SGP iPhone 4/4s Linear NOWO艢膯 + folia FV (2746563669) - Allegro.pl - Wi臋cej ni偶 aukcje. Najlepsze oferty na najwi臋kszej platformie handlowej.[/url]

#3079 Wahuu

Wahuu
  • 15 post贸w

Napisano 20 listopada 2012 - 15:02

Co lepsze? Switcheasy NUDE ULTRA czy Switcheasy VULCAN? Zale偶y mi 偶eby pokrowiec by艂 jak najmniejszy 偶eby nie zrobi膰 z telefonu kloca ale r贸wnie偶 偶eby by艂 trwa艂y(w razie upadku telefonu ochrania艂 wy艣wietlacz, tyln膮 szybk臋 przed p臋kni臋ciem).

#3080 Takeshy

Takeshy
  • 27 post贸w

Napisano 20 listopada 2012 - 16:28

Witam, jakie etui do iphona 4s polecacie?

#3081 AndrzejC

AndrzejC
  • 35 post贸w
  • Sk膮dNadarzyn, Poland

Napisano 20 listopada 2012 - 16:55

Chcia艂bym po艂膮czy膰 przyjemne z po偶ytecznym, ale zastanawiam si臋 jaki wp艂yw mo偶e mie膰 nadajnik iPhona na paski magnetyczne kart. To dosy膰 silne pole magnetyczne a karty s膮 bardzo blisko. My艣licie, 偶e nie uszkodz膮 si臋 zapisy na paskach? [ATTACH=CONFIG]12345[/ATTACH]

#3082 Valkiria

Valkiria
  • 42 post贸w

Napisano 20 listopada 2012 - 17:53

Nie wiem, jaki ma to wp艂yw na paski magnetyczne, ale ja u偶ywam i tak si臋 do tego przyzwyczai艂em, 偶e nie wyobra偶am sobie iPhone w gumce... ;) Klasa etui, a do tego znacznie podnosi komfort przy d艂u偶szym korzystaniu ze smartfona (czytanie, pisanie, granie itp.). POLECAM!!!

#3083 HaVoK

HaVoK
  • 6 post贸w

Napisano 20 listopada 2012 - 23:21

A jak jest z robieniem zdj臋膰 w tym futerale? Bo z aukcji na allegro widzia艂em, 偶e nie ma tam otworu na obiektyw. Je偶eli chce pstrykn膮膰 zdj臋cie musz臋 za ka偶dym razem wyjmowa膰 telefon z futera艂u? Pytam bo nie wiem czy decydowa膰 si臋 na BOOK BOOK'a czy na bumpera od SGP.

#3084 North

North
  • 1聽336 post贸w

Napisano 21 listopada 2012 - 14:50

Czy mo偶e kto艣 oceni膰 to etui, jak si臋 sprawuje i czy w rzeczywisto艣ci wygl膮da tak jak przedstawiaj膮 to zdj臋cia?

etui SGP iPhone 4/4s Linear NOWO艢膯 + folia FV (2746563669) - Allegro.pl - Wi臋cej ni偶 aukcje. Najlepsze oferty na najwi臋kszej platformie handlowej.

Mam od jakiego艣 roku, pod wzgl臋dem desingu genialne (brat kupi艂 sobie bia艂y na swojego iPhone i te偶 bardzo dobrze si臋 prezentuje), ale jest jedno ALE;D W przypadku mojego telefonu strasznie porysowa艂a mi si臋 srebrna ramka, na kt贸rej jest masa odprysk贸w. Pami臋tam, 偶e cze艣膰 mia艂em po rocznym u偶ywaniu bumper贸w (oryginalnych!), nie wiem wi臋c jak du偶o pojawi艂o si臋 od u偶ywania tego etui (sprawdz臋 wieczorem stan ramki u brata, kt贸ry u偶ywa艂 tylko tego etui). Poza tym, super ochrona, kilka razy telefon mi upad艂, nic si臋 z nim nie sta艂o, bo uderzenie idzie na etui (samo etui te偶 si臋 jako艣 specjalnie nie rysuje, ryski s膮 i tak niewidoczne).

Tak btw, za dwa tygodnie zamawiam 5tk臋 i zastanawiam si臋 nad jakim艣 etui. Obawiam si臋 jednak, 偶e znowu porysuje mi ono ramk臋 (nie wiem, czy to odrobiny piasku czy kurzu si臋 tam dostaj膮 i tak j膮 rysuj膮?). Jak to wygl膮da u was, macie jakie艣 ryski na obudowach?

#3085 belmondoo

belmondoo
  • 78 post贸w

Napisano 21 listopada 2012 - 17:00

Mam kupion膮 ju偶 5, teraz czekam tylko a偶 doleci do mnie bumper poetic illuminate i sk贸rka sgp, kt贸r膮 teraz u偶ywam na 4 i jestem z niej bardzo zadowolony. Zobaczymy jak b臋dzie sprawowa艂 si臋 powy偶szy zestaw.

#3086 bartoszk

bartoszk
  • 7 post贸w

Napisano 21 listopada 2012 - 20:03

W艂a艣nie odebra艂em SwitchEasy Tones, niestety nie dotar艂 jeszcze m贸j iP5 wi臋c nie moge za du偶o powiedzie膰. Z tego co narazie wiem to fakt, 偶e faktycznie obudowa jest 艣liska - szczeg贸lnie twarda cz臋艣膰 obudowy, ale to podobno wina jakiego艣 preparatu u偶ywanego przy produkcji (kt贸ry naszcz臋艣cie z czasem sie wyciera). Jako艣膰 wykonania, jak na cen臋 84pln jest bardzo dobra (przynajmniej na pierwszy rzut oka), jak dostan臋 wko艅cu swojego iP to napisze co艣 wi臋cej na temat tej obudowy.

#3087 Valkiria

Valkiria
  • 42 post贸w

Napisano 21 listopada 2012 - 20:45

A jak jest z robieniem zdj臋膰 w tym futerale? Bo z aukcji na allegro widzia艂em, 偶e nie ma tam otworu na obiektyw.
Je偶eli chce pstrykn膮膰 zdj臋cie musz臋 za ka偶dym razem wyjmowa膰 telefon z futera艂u?
Pytam bo nie wiem czy decydowa膰 si臋 na BOOK BOOK'a czy na bumpera od SGP.

To wbrew pozorom genialnie bezpieczne i praktyczne rozwi膮zanie. I niczego nie musisz wyci膮ga膰.
Zwr贸膰 uwag臋 na fakt, 偶e to obiektyw jest najs艂abszym fizycznie elementem iPhone. W sytuacji przypadkowych upadk贸w naj艂atwiej o jego uszkodzenie, zw艂aszcza gdy nie jest chroniony. W BookBook'u jest chroniony, a jak potrzebujesz zrobi膰 zdj臋cie, to tylko wysuwasz telefon na tyle, by obiektyw by艂 poza etui. Wielki plus za mo偶liwo艣膰 trzymania otwieranej cz臋艣ci futera艂u i podparcia telefonu np. kciukiem. Drug膮 r臋k膮 trzymasz iPhona i wyzwalasz migawk臋. Naprawd臋 ci臋偶ko o poruszone foty. Komfort wykonywania zdj臋膰 czy kr臋cenia film贸w niepor贸wnywalnie wi臋kszy od standardowych rozwi膮za艅.

#3088 HaVoK

HaVoK
  • 6 post贸w

Napisano 21 listopada 2012 - 22:28

To wbrew pozorom genialnie bezpieczne i praktyczne rozwi膮zanie. I niczego nie musisz wyci膮ga膰.
Zwr贸膰 uwag臋 na fakt, 偶e to obiektyw jest najs艂abszym fizycznie elementem iPhone. W sytuacji przypadkowych upadk贸w naj艂atwiej o jego uszkodzenie, zw艂aszcza gdy nie jest chroniony. W BookBook'u jest chroniony, a jak potrzebujesz zrobi膰 zdj臋cie, to tylko wysuwasz telefon na tyle, by obiektyw by艂 poza etui. Wielki plus za mo偶liwo艣膰 trzymania otwieranej cz臋艣ci futera艂u i podparcia telefonu np. kciukiem. Drug膮 r臋k膮 trzymasz iPhona i wyzwalasz migawk臋. Naprawd臋 ci臋偶ko o poruszone foty. Komfort wykonywania zdj臋膰 czy kr臋cenia film贸w niepor贸wnywalnie wi臋kszy od standardowych rozwi膮za艅.

Dzi臋ki za odpowied藕.
A jak jest z dost臋pno艣ci膮 tego futera艂u w Polsce? Na allegro widz臋 tylko jedno og艂oszenie i dodatkowo mam wra偶enie 偶e to podr贸bka. (Na stronie producenta kosztuje 60$ a na allegro ok 80 zl).
Jest mo偶liwo艣膰 zakupu tego w PL z pewnego 藕r贸d艂a?

#3089 neverneve

neverneve
  • 718 post贸w

Napisano 21 listopada 2012 - 22:52

Cortland albo Apple Online Store

#3090 HaVoK

HaVoK
  • 6 post贸w

Napisano 21 listopada 2012 - 23:05

[url=http://www.cortland.pl/index.php?cid=0&subcats=Y&type=extended&pname=Y&sort_by=popularity&match=all&q=iPhone+BookBook&dispatch=products.search]Cortland[/url] albo [url=http://store.apple.com/pl/browse/home/shop_iphone/iphone_accessories/cases#m.iphoneCompatibility=iphone5&m.manufacturer=twelve_south]Apple Online Store[/url]

Ahh my艣la艂em 偶e s膮 ju偶 dost臋pne do 5'tki :/
No nic trzeba b臋dzie poczeka膰, a p贸ki co zam贸wi膰 jakiego艣 bumpera.

#3091 chele

chele
  • 4 post贸w

Napisano 22 listopada 2012 - 19:08

Bardzo dzi臋kuj臋 North za wyczerpuj膮c膮 odpowied藕. Chcia艂em kupi膰 ten pokrowiec, ale po tym co napisa艂e艣 chyba si臋 powstrzymam. By艂bym Ci wdzi臋czny gdyby艣 faktycznie sprawdzi艂 jak sprawuje si臋 etui brata, kt贸ry nie u偶ywa艂 wcze艣niej bumper贸w.

Zastanawiam si臋 jeszcze nad takimi:

[url=http://www.cellularline.com/catalog/en/catalogo_cellular_line/protezione_e_utilita/custodie_per_iphone/momo_design_flap_for_iphone_4s_4]Cellularline - MOMO DESIGN FLAP for IPHONE 4S/4[/url]

[url=http://www.cellularline.com/catalog/en/catalogo_cellular_line/protezione_e_utilita/custodie_per_iphone/momo_design_convertible_for_iphone_4s_4]Cellularline - MOMO DESIGN CONVERTIBLE for iPhone 4S/4[/url]

Przeszkadza mi jednak troch臋 klapka, kt贸ra w przypadku umieszczenia telefonu w uchwycie w aucie np. jako nawigacja bardzo by mi przeszkadza艂a. Ta druga jest do kupienia w marketach RTV.

Jest jeszcze co艣 takiego ale to chyba nie daje ca艂kowitej ochrony.
[url=http://www.cellularline.com/catalog/en/catalogo_cellular_line/protezione_e_utilita/custodie_per_iphone/momo_design_cover_for_iphone_4s_4]Cellularline - MOMO DESIGN COVER for iPhone 4S/4[/url]

#3092 Bazagazeal

Bazagazeal
  • 144 post贸w
  • Sk膮dKrak贸w, PL

Napisano 22 listopada 2012 - 19:25

Je艣li chodzi o bookbook'i na allegro, to nie kupujcie Panowie. Nawet te po 150z艂 co maj膮 na aukcjach to podr贸bki chi艅skie. Nie ma oryginalnych na allegro, cho膰 zdj臋cia pokazuj膮 偶e s膮. Ja kupi艂em i by艂em zmuszony odda膰. A od kilku miesi臋cy posiadam oryginalnego z AOS i jest bardzo zadowolony, jest genialny. Co do kart noszonych w nim to nie powinno si臋 nosi膰 telefonu i kart do bankomat贸w, bo telefon je rozmagnetyzuje. A je艣li chodzi o iPhone 5, to polecam te case firmy SGP, wygl膮daj膮 super i recenzje te偶 maj膮 dobre. No i tego nowego bookbook'a na iP5 co wchodzi w tym miesi膮cu do sprzeda偶y. :D

#3093 Attiss

Attiss
  • 594 post贸w

Napisano 22 listopada 2012 - 21:50

Bardzo dzi臋kuj臋 North za wyczerpuj膮c膮 odpowied藕. Chcia艂em kupi膰 ten pokrowiec, ale po tym co napisa艂e艣 chyba si臋 powstrzymam. By艂bym Ci wdzi臋czny gdyby艣 faktycznie sprawdzi艂 jak sprawuje si臋 etui brata, kt贸ry nie u偶ywa艂 wcze艣niej bumper贸w.

Zastanawiam si臋 jeszcze nad takimi:

Cellularline - MOMO DESIGN FLAP for IPHONE 4S/4

Cellularline - MOMO DESIGN CONVERTIBLE for iPhone 4S/4

Przeszkadza mi jednak troch臋 klapka, kt贸ra w przypadku umieszczenia telefonu w uchwycie w aucie np. jako nawigacja bardzo by mi przeszkadza艂a. Ta druga jest do kupienia w marketach RTV.

Jest jeszcze co艣 takiego ale to chyba nie daje ca艂kowitej ochrony.
Cellularline - MOMO DESIGN COVER for iPhone 4S/4

Je艣li chcesz u偶ywa膰 w aucie jako nawigacja to z klapk膮 odpada.
B臋dzie Ci dynda膰 i wkurza膰.

#3094 schreder

schreder
  • 201 post贸w
  • Sk膮dOlsztyn

Napisano 22 listopada 2012 - 21:51

MA kto艣 mo偶e etui Ozaki iCoat 0,4mm? Do艂膮czona grafika Warte to jest kwoty 70z艂?

#3095 anko21

anko21
  • 142 post贸w
  • Sk膮dP艂ock,PL

Napisano 24 listopada 2012 - 00:02

od dw贸ch dni posiadam Iphone 5,jak narazie obchodz臋 si臋 z nim jak z jajkiem. Planowa艂em kupi膰 jakie艣 etui lecz ostatecznie pad艂o na foli臋 full body Wrapsol. My艣l臋 偶e si臋 sprawdzi :)

#3096 literat

literat
  • 419 post贸w
  • Sk膮dZielona G贸ra

Napisano 24 listopada 2012 - 15:44

Ja zdecydowa艂em si臋 (do 5 kt贸r膮 odbieram w poniedzia艂ek) na bumper + folia tylko mam pytanie czy warto kupowa膰 Spigen SGP Neo Hybrid Ex czy wystarczy jaki艣 zwyk艂y bumper w stylu Apple lub Puro. Po prostu nigdzie nie mog臋 "organoleptycznie" sprawdzi膰 jaka jest jako艣膰 produkt贸w SGP, a wszystko co le偶y w komisach to podr贸by :( Jestem ciekawy szczeg贸lnie opini os贸b kt贸re posiadaj膮 lub posiada艂y produkty SGP. Chyba, 偶e kto艣 poleci mi jak膮艣 inn膮 firm臋 :)

#3097 Bazagazeal

Bazagazeal
  • 144 post贸w
  • Sk膮dKrak贸w, PL

Napisano 24 listopada 2012 - 18:57

Ja bym bra艂 na twoim miejscu w ciemno. Zobacz na yt jak 艣wietnie wygl膮daj膮 i wygl膮daj膮 na solidne. Sam bior臋 jak wyjdzie 5S.

#3098 North

North
  • 1聽336 post贸w

Napisano 24 listopada 2012 - 22:31

@chele Sprawdzi艂em stan obudowy u brata i jest znacznie lepiej, w艂a艣ciwie nie ma 偶adnych rys, jedynie przycisk Power jest lekko wytarty na brzegach.

#3099 prostreet

prostreet
  • 75 post贸w
  • Sk膮dKalisz PL

Napisano 24 listopada 2012 - 23:24

Witam
Kt贸ry pokrowiec polecacie ? Mo偶e macie jaki艣 sprawdzony Taki aby jak najmniej zakrywa艂 pi臋kno telefonu

Zastanawiam si臋 mi臋dzy tym a tym .

iLuv

iPhone 5 cases | NUDE For iPhone 5 | SwitchEasy

#3100 anko21

anko21
  • 142 post贸w
  • Sk膮dP艂ock,PL

Napisano 24 listopada 2012 - 23:49

Bardziej mi odpowiada Nude od SwitchEasy :) Chyba zmienie swoje zdanie i zakupie ten case zamiast folii full body Wrapsol

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 5

0 u偶ytkownik贸w, 5 go艣ci, 0 anonimowych