Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7549 odpowiedzi w tym temacie

#2901 mar99

mar99
  • 829 postów
  • SkądKraków

Napisano 03 października 2012 - 08:01

Co myślicie o takim rozwiązaniu?
PURO Booklet Ultra Slim - Etui iPhone 5 (biały) (2674685638) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Używa ktoś lub miał styczność? Chodzi głównie o wygodę użytkowania i jakość materiału.

#2902 malachm

malachm
  • 11 postów

Napisano 03 października 2012 - 08:47

Ja znalazłem coś takiego [url=http://www.witmedia.pl/product-pol-3724-Oryginalne-Etui-Futeral-Puro-Flipper-Slim-do-Apple-iPhone-5.html]Oryginalne Etui Futerał Puro Flipper Slim do Apple iPhone 5 - WITMEDIA.pl[/url], kurde tylko nie wiem czy cena nie jest za wysoka jak na taki futerał.

#2903 vooxie

vooxie
  • 81 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 października 2012 - 09:29

Witam,

Oddaje swoja 4 osobie ktorej ten telefon bedzie wypadal srednio 1 raz dziennie. Aby temu zapobiec poszukuje jakiegos "czegos" ktore to bedzie mialo mozliwosc przyczepienia smyczy na szyje. Oczywiscie fajnie aby w razie upadku troche ograniczylo szkody. Musi byc to zainstalowane na stale - zadne wsuwki itp.

Dziękuję

Proponuje coś takiego: SwitchEasy Lanyard. Masz tam z boku taki dzyndzelek, do którego możesz smycz przyczepić (tak jak tu), a etui zakładasz na stałe, więc chyba spełnia postawione wymagania ;)

#2904 Anar

Anar
  • 4 postów

Napisano 03 października 2012 - 12:49

To ekoskóra jednak:

[url=http://stilgut.pl/index.php/iPhone5/184-etui-do-iphone-5-slimcase]Etui do iPhone 5 - slimcase - czarne[/url]

A no fakt :P. Przeglądałem wiele ich wyrobów i część mają z naturalnej i może się tym zasugerowałem. Jakość jest naprawdę godna, ale ew przetarcia pojawią się w późniejszym terminie.

Mogę tylko dodać, że wygląda w 100% jak na zdjęciach, można powiedzieć że są real photo.

Pozdrawiam

#2905 dzikuska

dzikuska
  • 30 postów

Napisano 03 października 2012 - 15:02

Ja znalazłem coś takiego Oryginalne Etui Futerał Puro Flipper Slim do Apple iPhone 5 - WITMEDIA.pl, kurde tylko nie wiem czy cena nie jest za wysoka jak na taki futerał.

W innych sklepach znajdziesz to samo za 20 zł mniej, np. tutaj albo tu ;)

#2906 SavvaS

SavvaS
  • 277 postów
  • SkądOlsztyn, Poland

Napisano 03 października 2012 - 16:19

Wlasnie dostalem paczke od Ithings.pl z SwitchEasy Nude [Ultra Clear], Etui dla iPhone 5 / Sklep internetowy iThings.pl
Zalozylem i powiem - rewelacja!!!Polecam goraco.Iphone 5w tej obudowie wyglada super!!!

#2907 Łukasz Wojciechowski

Łukasz Wojciechowski
  • 133 postów
  • SkądWawa/Ząbki

Napisano 03 października 2012 - 16:38

Siema chciałbym sie spytac czy ktoś posiada lub posiadał SwitchEasy Nude [Ultra Black], Etui dla iPhone 4/4S / Sklep internetowy iThings.pl Chodzi mi konkretnie o to czy patrząc z przodu"obwódka" etui zasłania całkowicie srebrną ramkę iphona tak jak na zdjeciu bo w necie czytalem ze jest przerwa :roll::roll:

#2908 SavvaS

SavvaS
  • 277 postów
  • SkądOlsztyn, Poland

Napisano 03 października 2012 - 16:44

Ja mam taka tylko ultra clear i nie zaslania obwodki srebrnej Iphona

#2909 crisco

crisco
  • 1 485 postów

Napisano 03 października 2012 - 16:48

Może ktoś planuje zakup futerałów Specka?

Specka nie ma jeszcze w Polsce a czekać miesiąc nie wiem czy jest sens. Tez mam Pixel HD do 4S i jestem zadowolony. Od dziś w Polsce można już znaleźć etui Case Mate dostępne są też folie Zagg. Ja sobie złożyłem taki zestaw:
Apple iPhone 5 Screen Protector
Tough Protective Case for iPhone 5 | Case-Mate
Wszystko do dostania w Polsce w ciągu 24h.

#2910 Łukasz Wojciechowski

Łukasz Wojciechowski
  • 133 postów
  • SkądWawa/Ząbki

Napisano 03 października 2012 - 16:55

Ja mam taka tylko ultra clear i nie zaslania obwodki srebrnej Iphona

Móglbys dać zdjecie?

#2911 SavvaS

SavvaS
  • 277 postów
  • SkądOlsztyn, Poland

Napisano 03 października 2012 - 18:41

Móglbys dać zdjecie?

Sorry za jakosc ale nie mam mam cyfrowki tylko 4 letni podrapany Iphone 3G
Wyglada to mniej wiecej tak:
Dołączona grafika
Ewentualnie mozesz sobie zoabczyc jak to wyglada na Youtube:

#2912 kusiek

kusiek
  • 832 postów

Napisano 03 października 2012 - 22:42

Fajne te SwitchEasy Nude, tylko po co dają folie na tył?

#2913 vooxie

vooxie
  • 81 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 października 2012 - 12:04

Fajne te SwitchEasy Nude, tylko po co dają folie na tył?

Przypuszczam, że dodatkowa ochrona, bo czasem coś się dostanie pod etui. Na 3GS mi się dziury porobiły z tyłu, mimo że był w etui. Na 4S mi się dziury nie robią, ale jak czasem zdejmę etui to paprochy są... iPhona 5 jeszcze nie mam, ale zamierzam kupić i pewnie się zaopatrzę w takie Nude

#2914 Kopi89

Kopi89
  • 13 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 października 2012 - 12:25

ja swojego iPhone'a noszę w tym oto cudzie [URL="http://www.ithings.pl/pl/p/SwitchEasy-Colors-Stealth-Pokrowiec-dla-iPhone-44S/322"]LINK[/URL]
Materiał naprawdę dobrej jakości, nie ślizga się i wypukły przycisk "home" jest praktyczny.

#2915 Dusiek

Dusiek
  • 541 postów
  • SkądWrocław

Napisano 04 października 2012 - 12:28

A co sądzicie o takiej pochewce?
aviiq

#2916 Faghil

Faghil
  • 26 postów

Napisano 04 października 2012 - 16:45

A co powiecie na wspólne zamówienie z https://www.incipio.com/store? Przesyłka nie wychodzi drogo, przy kilku sztukach będzie się nam kalkulowało. Robią bardzo dobre pokrowce, dodatkowo jest folia na ekran w zestawie. Jeżeli jest ktoś chętny, proszę o PW.

#2917 krzyss

krzyss
  • 25 postów

Napisano 04 października 2012 - 19:32

Kupilem to: SwitchEasy NUDE * czarne * etui 1mm * iPhone 5 (2676744757) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

I prawde mowiac takiego badziewia to juz dawno nie widzialem.. to juz pokrowce za 10zl mialy lepsza jakosc.

W dotyku mega plastikowe, zostaja koszmarne odciski od palcow. Guzik plus od samego poczatku wciskal mi guzik w telefonie i musialem go specjalnie odgiac zeby tego nie bylo. Jestem naprawde zawiedziony, zwlaszcza ze kasa nie mala a odczucie koszmarne jak sie tego dotyka. Dobrze ze nie kupilem tego do noszenia na codzien a tylko na wyjazdy.

#2918 Łukasz Wojciechowski

Łukasz Wojciechowski
  • 133 postów
  • SkądWawa/Ząbki

Napisano 04 października 2012 - 19:49

Tak na prawdę chyba tylko Case Element Vapor wart jest swojej (wysokiej) ceny

#2919 nerv01

nerv01
  • 33 postów

Napisano 04 października 2012 - 20:15

http://www.spigen.co...-ex-series.html

Ładny, kolor przyzwoity, nie wiem jak z białym, ale z czarnym komponuje się znakomicie.

#2920 kusiek

kusiek
  • 832 postów

Napisano 04 października 2012 - 20:24

Wrzuciłem to kilka stron wcześniej ;), fajne to prawda z tym że to chyba bumper.

#2921 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 04 października 2012 - 20:47

Kupilem to: SwitchEasy NUDE * czarne * etui 1mm * iPhone 5 (2676744757) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

I prawde mowiac takiego badziewia to juz dawno nie widzialem.. to juz pokrowce za 10zl mialy lepsza jakosc.

W dotyku mega plastikowe, zostaja koszmarne odciski od palcow. Guzik plus od samego poczatku wciskal mi guzik w telefonie i musialem go specjalnie odgiac zeby tego nie bylo. Jestem naprawde zawiedziony, zwlaszcza ze kasa nie mala a odczucie koszmarne jak sie tego dotyka. Dobrze ze nie kupilem tego do noszenia na codzien a tylko na wyjazdy.

Mozesz zwrocic do sklepu w ciagu 10 dni bez podania przyczyny
Warunek - etui nie moze byc uszkodzone

#2922 Dusiek

Dusiek
  • 541 postów
  • SkądWrocław

Napisano 04 października 2012 - 21:16

Coś w tym jest. Wygląda napewno solidnie i wykonane jest super ale nie jest jakoś w moim guście.

#2923 effe

effe
  • 6 545 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 04 października 2012 - 21:21

Również to kupiłem tyle tylko, że przezroczyste i zgadzam się w 100%, jakość tego plastiku to kicha. Wyrzuciłem do kosza i zamówiłem pokrowiec wsuwkę za 19zł na allegro.

#2924 kusiek

kusiek
  • 832 postów

Napisano 04 października 2012 - 22:04

A czy jest na ip5?

#2925 Dusiek

Dusiek
  • 541 postów
  • SkądWrocław

Napisano 04 października 2012 - 22:24

Już prawie