Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7548 odpowiedzi w tym temacie

#2776 neverneve

neverneve
  • 718 postów

Napisano 03 sierpnia 2012 - 14:12

Switcheasy Eclipse - iPhone 4/ iPhone 4S cases | ECLIPSE for For iPhone 4/ iPhone 4S | SwitchEasy czy
Puro clear bumper cover - Apple iSpot Premium Reseller PURO Clear Bumper Cover – Silikonowa opaska z osłoną iPhone 4 - czarna - iPhone 4S/4 ?

SwitchEasy.

#2777 BornInBlood

BornInBlood
  • 30 postów

Napisano 03 sierpnia 2012 - 14:32

Który waszym zdaniem lepiej będzie chronił ekran ? ,a w Puro clear po dłuższym użytkowaniu nie widać rys na tylniej powierzchni ? Szczerze mówiąć obawiam sie rys i zmatowienia plastiku (puro)

#2778 neverneve

neverneve
  • 718 postów

Napisano 03 sierpnia 2012 - 15:11

Który waszym zdaniem lepiej będzie chronił ekran ?

Po raz kolejny - SwitchEasy. Chociażby dlatego, że w zestawie dostajesz dwie folie na ekran właśnie.

#2779 BornInBlood

BornInBlood
  • 30 postów

Napisano 03 sierpnia 2012 - 15:51

ok wielkie dzięki :) chociaż czasami nie wiem czy jest sens zakładania folii jak i tak ekran jest ze szkła. Dla mnie priorytetem w etui jest wychodząca krawędź etui przed ekran. Pozdrawiam

#2780 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 03 sierpnia 2012 - 20:25

ok wielkie dzięki :) chociaż czasami nie wiem czy jest sens zakładania folii jak i tak ekran jest ze szkła. Dla mnie priorytetem w etui jest wychodząca krawędź etui przed ekran.
Pozdrawiam

Kazde etui sie rysuje...no ale ma chronic w koncu. Puro clear - krawedz wychodzi przed ekran, nie pogrubia zbytnio iPhone'a, prawie nie widac i zapewnia dibry chwyt. Ja wrzucam w torebke obok kluczy i sie niczym nie przejmuje.

#2781 Eragon pl

Eragon pl
  • 16 postów

Napisano 05 sierpnia 2012 - 17:13

SPECK CANDYSHELL czy SwitchEasy Eclipse (ten drugi ma całkiem bogaty zestaw... ale czy nie kosztem funkcjonalności etui ? ) 1. Ochrona telefou (speck wygląda na bardziej zdatny do ochrony... ) 2. Robienie zdjęć (jakość w nich... ) 3. Wkładanie/ściąganie

#2782 rozowykucyk

rozowykucyk
  • 64 postów
  • SkądGryfino, PL

Napisano 05 sierpnia 2012 - 23:13

Witam, Czy ktoś kto używa etui SGP może mi powiedzieć jak się ma w porównianiu do oryginalnego bumpera Apple? Widziałem dość ciekawie wersje kolorystyczne(mixy), ale nie wiem jaka jest jakośc tych produktów. Z góry dzięki :)

#2783 BornInBlood

BornInBlood
  • 30 postów

Napisano 06 sierpnia 2012 - 16:41

Witam , mam jeszcze jedno krótkie pytanie :

ODOYO czy iPhone 4/ iPhone 4S cases | ECLIPSE for For iPhone 4/ iPhone 4S | SwitchEasy

#2784 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 06 sierpnia 2012 - 16:45

ODOYO czy iPhone 4/ iPhone 4S cases | ECLIPSE for For iPhone 4/ iPhone 4S | SwitchEasy

Ja zawsze wybierałem produkty firmy SwitchEasy. ;)

#2785 BornInBlood

BornInBlood
  • 30 postów

Napisano 06 sierpnia 2012 - 17:03

,a który myślisz lepiej ochroni ekran w razie upadku ;)?

#2786 Quuba777

Quuba777
  • 979 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 06 sierpnia 2012 - 19:13

,a który myślisz lepiej ochroni ekran w razie upadku ;)?

Ja mam Vulcana - najbardziej wytrzymały pokrowiec, jaki miałem - telefon spadł z trzech metrów na ekran - nic mu się nie stało. ;)

Tak mi się przypomniało ; )

#2787 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 06 sierpnia 2012 - 21:05

Swicheasy fajniejszy

#2788 JOYMAT

JOYMAT
  • 32 postów

Napisano 07 sierpnia 2012 - 12:35

orientuje sie ktos czy w polsce jest gdzies dostepny ori bumper cleave/draco?
iPhone 4 4S BUMPER (jak vapor) CLEAVE WERSJA 2.0 (2544671664) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. chodzi mi o cos takiego

#2789 Mirko791

Mirko791
  • 4 558 postów
  • SkądJaworzno

Napisano 07 sierpnia 2012 - 12:49

Witam,
Czy ktoś kto używa etui SGP może mi powiedzieć jak się ma w porównianiu do oryginalnego bumpera Apple?
Widziałem dość ciekawie wersje kolorystyczne(mixy), ale nie wiem jaka jest jakośc tych produktów.
Z góry dzięki :)

Ja mam ten SGP i pod warunkiem, że kupisz produkt oryginalny, wydaje mi się, że będziesz bardzo zadowolony. Materiał jest zdecydowanie lepszej jakości, niż applowski bumper, dużo łatwiej się też go zakłada (jest dwuczęściowy), no i najlepiej wybrać bumper z darmową folia, bo te od SGP są bardzo dobre.

#2790 Eragon pl

Eragon pl
  • 16 postów

Napisano 07 sierpnia 2012 - 14:09

SPECK CANDYSHELL
czy
SwitchEasy Eclipse
(ten drugi ma całkiem bogaty zestaw... ale czy nie kosztem funkcjonalności etui ? )

1. Ochrona telefou (speck wygląda na bardziej zdatny do ochrony... )
2. Robienie zdjęć (jakość w nich... )
3. Wkładanie/ściąganie

Ponawiam ;)

#2791 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 07 sierpnia 2012 - 18:55

Mnie teraz kusi etui Puro Metal
PURO You Move It Moves | Wyniki wyszukiwania

#2792 BornInBlood

BornInBlood
  • 30 postów

Napisano 07 sierpnia 2012 - 21:27

Szczerze mówiąc, jak Ci spadnie to pewnie ekran do wymiany. Design fajny , tył się nie porysuje , gorzej jak Ci wypadnie ...

#2793 ianna77

ianna77
  • 78 postów
  • SkądLublin

Napisano 08 sierpnia 2012 - 08:09

Używam tylko switcheasy. Tym razem zamówiłam trim'a. zobaczymy. A jesli chodzi o folie - polecam brando ultra clear -bardzo mi odpowiada.

#2794 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 08 sierpnia 2012 - 09:42

Szczerze mówiąc, jak Ci spadnie to pewnie ekran do wymiany. Design fajny , tył się nie porysuje , gorzej jak Ci wypadnie ...

ale chyba wystaje ponad ekran więc nie powinno byc problemu

#2795 BornInBlood

BornInBlood
  • 30 postów

Napisano 08 sierpnia 2012 - 13:07

ale chyba wystaje ponad ekran więc nie powinno byc problemu

Miałem podobne etui Puro i telefon wypadł mi z kieszeni i po ekranie wystarczy beton albo nierówna , twarda powierzchnia.

#2796 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 08 sierpnia 2012 - 19:17

Miałem podobne etui Puro i telefon wypadł mi z kieszeni i po ekranie wystarczy beton albo nierówna , twarda powierzchnia.

No jak upadl centralnie na ekran to wiadomo.
Moj ostatnio upadl i Puro go ochronilo

#2797 Xaroso

Xaroso
  • 60 postów

Napisano 09 sierpnia 2012 - 08:45

Zastanawiam się nad osłona na iP4S. Znalazłem dwie oferty, wydają się być w porządku wyborem:

1)
iPhone 4/ iPhone 4S cases | ECLIPSE for For iPhone 4/ iPhone 4S | SwitchEasy

Tutaj pytanie, jak wygląda przesyłka z tej strony ? Tzn, czy długo trwa i czy są jakieś problemy ?

2)
http://www.ispot.com...rna_p33209.html

Nie do końca jestem przekonany czy będzie odpowiednio dopasowany do 4S.

EDIT: Jeszcze to wydaję się być bardzo podobną opcją do tej pierwszej:
http://www.ispot.com...rne_p39998.html

Jak macie coś innego godnego polecenia, śmiało mówcie.

#2798 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 09 sierpnia 2012 - 08:48

Zastanawiam się nad osłona na iP4S. Znalazłem dwie oferty, wydają się być w porządku wyborem:

1)

Tutaj pytanie, jak wygląda przesyłka z tej strony ? Tzn, czy długo trwa i czy są jakieś problemy ?

Zapewne trwa dłużej, ale pisz do polskiego importera, switcheasy.com.pl, zapytaj się kiedy będzie dostawa, albo poszukaj na Allegro, czy innych stronach.

#2799 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 09 sierpnia 2012 - 11:39

1)

2)
Apple iSpot Premium Reseller PURO Clear Bumper Cover – Silikonowa opaska z osłoną iPhone 4 - czarna - iPhone 4S/4

Nie do końca jestem przekonany czy będzie odpowiednio dopasowany do 4S.

EDIT: Jeszcze to wydaję się być bardzo podobną opcją do tej pierwszej:
Apple iSpot Premium Reseller i-Luv etui Overlay mocne i wytrzymałe dla skutecznej ochrony - Czarne - iPhone 4S/4

Jak macie coś innego godnego polecenia, śmiało mówcie.

Puro idealnie pasuje :)

#2800 Xaroso

Xaroso
  • 60 postów

Napisano 09 sierpnia 2012 - 13:05

A w konfrontacji tych dwóch etui, tego Switcheasy Eclipse i Puro Bumper Clear, który polecacie ? Czy jest to kwestia po prostu moich własnych widzimisi czy chcę mieć "zderzak" z przeźroczystą (ale z widocznym JABŁKIEM !) czy zakryty silikonowym opakowaniem telefon ?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 7

0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych