Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7539 odpowiedzi w tym temacie

#226 Ap0ph1s

Ap0ph1s
  • 12 postów

Napisano 09 października 2008 - 21:33

nie żebym sie czepiał, ale spójrzcie na prawy dolny róg ostatniego zdjecia - sa tam czerwone kłaczki z materiału na którym lezy (tak wnioskuję) więc skoro przy robieniu fotek juz oblazł materiałem, to co bedzie przy normalnym uzytkowaniu

#227 Opar

Opar
  • 17 postów
  • SkądKraków

Napisano 09 października 2008 - 22:31

powiem ci jak przetestuje. za tydzien dam znać ;]

#228 winthek

winthek
  • 35 postów

Napisano 11 października 2008 - 17:14

Przyszedl do mnie Griffin wave combo czarny + zielony

Po jakies godzinie od zalozenia na telefon farba z czarnego panelu przedniego zaczela poprostu zchodzic, teraz wyglada to beznadziejnie i jest okropne w dotyku... powiem tyle albo moj egzemplarz trafil sie jakis lipny albo nie wiem co to ma byc

Teraz zalozylem czarny tyl i zielony przod i jak narazie ten "szorstki nalot" nie schodzi.. zobaczymy jutro :/

Ogolnie gdyby nie ten incydent to bylbym zadowolony bo na poczatku wydawalo sie fajne

Aha i shield na wyswietlacz nie nadaje sie do niczego, warto kupic oddzielnie jakis przyklejany..

Ogolnie bardzo zaluje zakupu z racji tego ze od wczoraj na allegro mozna juz kupic iSkin solo :/

dolaczam zdjecie przedniego panelu, calkiem obdrapalem go z tej farby i jest calkiem przezroczysty i sliski
http://img227.images.../img0150cp5.jpg

#229 basior

basior
  • 378 postów
  • SkądNowy Sącz

Napisano 11 października 2008 - 19:53

Wierzcie lub nie, ale iPhona najlepiej nosić "solo" w kieszeni - sprawdziłem ;) Mam kilka różnych etui, i mam je tylko w teczce... a iPhon'a mam zawsze w kieszeni (marynarka, lub spodnie), (2G)... iP to iPhone a nie różne dodatkowe gadżety na iP, iPhone jest gdy go widać - czysty iPhine - sprawdźcie sami ... ;-)

#230 nostri

nostri
  • 559 postów
  • SkądOxapampa, PE

Napisano 11 października 2008 - 22:17

Ja nakleilem tylko folie -lustro - na wyswietlacz Telefon w kieszeni bez zadnego etui

#231 Grzela

Grzela
  • 950 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 października 2008 - 17:10

winthek Ja nie miałem takich problemów.

#232 dymex

dymex
  • 139 postów

Napisano 19 października 2008 - 10:03

nostri jak ta fiolia lustro się sprawuje? Jest 100% przezroczystości? Słyszałem że w słoneczny dzień jest uciążliwa i ledwo widać coś na ekranie. I mam ptranie na dzień dzisiejszy jaki pokrowiec byście mi polecili, interesuje mnie silikonowy folie mogę osobno sobie dokupić, wiele przejrzałem ale nic wartego uwagi nie znalazłem :/

#233 Panicz

Panicz
  • 323 postów
  • SkądZielona Góra

Napisano 19 października 2008 - 13:51

Nie polecam lustra, nie są całkowicie przezroczyste, lipa... bynajmniej ja taką miałem:/

Jezeli sylikon to z Tych! polecam, zobacz opinie:)
iPhone 3G! Etui Wys. GRATIS! 26,99! HIT-USA!+folia (453747171) - Aukcje internetowe Allegro

+ folie masz w gratisie

Albo te super cienkie jak masz kartę kredytową reklamowane tu w MyApple, reklamowane po między postami, szybka wysyłka i nawet fajnie się prezentują tylko USD poszedł w górę i troszkę więcej teraz kosztuje w przeliczeniu:)

#234 Grzela

Grzela
  • 950 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 października 2008 - 19:51

A właśnie Panicz jak tam Wave Case sie sprawuje?

#235 Swiesu

Swiesu
  • 8 postów

Napisano 19 października 2008 - 21:12

Najlepsza rzecz:) skarpeta żaba <3 najlepsza dla iP:)

[url=http://img134.imageshack.us/my.php?image=obrazdp5.jpg]ImageShack - Hosting :: obrazdp5.jpg[/url]

#236 Grzela

Grzela
  • 950 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 października 2008 - 21:23

Hehe fajna rzecz. Ale zostane przy moim Wave Case. :D

#237 Panicz

Panicz
  • 323 postów
  • SkądZielona Góra

Napisano 20 października 2008 - 09:46

Na razie leży w szufladzie i czeka na swoja kolej:) Ale prezentuje się bardzo dobrze:D przyznam że bardziej mi się podoba te super cienkie Etui z silikonu które zakupiłem z tej reklamy MyApple i na razie nosze, zobaczymy co będzie jak spadnie jabłuszko:P (mam nadzieje że do tego nie dojdzie:) Pozdro

#238 dymex

dymex
  • 139 postów

Napisano 20 października 2008 - 15:11

Boże dajcie link, przecież reklamy się ciaglę zmieniają.

#239 Panicz

Panicz
  • 323 postów
  • SkądZielona Góra

Napisano 20 października 2008 - 17:05

Ultra Slim Silicone Case for iPhone3G [ AP05-005 ]

Pozdrawiam!

#240 weronix

weronix
  • 184 postów

Napisano 21 października 2008 - 10:26

Dzisiaj przyszedł do mnie iSkin Solo. Skórka jest z gumy/silikonu? o grubości ok 1mm, jest dość twarda ale przy tym elastyczna,nic nie odstaje - wszystko idealnie przylega. Kolor jest świetny, mieni się w świetle i wygląda na metaliczny (czerwony). Po założeniu widać jabłuszko ;) wiem że wiele osób narzekało na inne pokrowce że nie eksponują znaku Apple. Gniazdo na słuchawki, aparat i inne porty nie są przysłonięte - cała konstrukcja jest przemyślana. Etui jest miłe w dotyku, nie śmierdzi jak inne chińskie cuda za kilka dolarów z Ebay'a. W komplecie dostajemy folie która jest bardzo dobrej jakości. Ekran dotykowy reaguje szybko - nie widzę różnicy. Jeszcze jedna ważna sprawa, folia nie zniekształca obrazu a kolory są tak samo żywe jak przed nałożeniem. Udało mi sie "przykleić" bez bąbelków więc sama aplikacja skomplikowana nie jest - wystarczy mocno docisnąć i nakładać powoli. Przed kupnem długo się zastanawiałam co wybrać, zależało mi na dobrej ochronie i na minimalnym powiększeniu iPhone'a. Widziałam wiele produktów w iSpocie ale żaden mi nie odpowiadał, albo były brzydkie (kwestia gustu ;) albo za grube. iSkin Solo spełnia moje wymagania jest cienki, solidny i ładny :) wręcz upiększa telefon :)

#241 vinci

vinci
  • 2 693 postów
  • SkądPoznań

Napisano 21 października 2008 - 10:35

Ja zamówiłem futerał SwitchEasy Capsule Rebel - jak przyjdzie napiszę co i jak - na stronie wygląda super ;)

#242 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 21 października 2008 - 11:23

W oryginale też ;)

#243 koniu

koniu
  • 362 postów
  • SkądSe

Napisano 21 października 2008 - 11:35

Przed kupnem długo się zastanawiałam co wybrać, zależało mi na dobrej ochronie i na minimalnym powiększeniu iPhone'a. Widziałam wiele produktów w iSpocie ale żaden mi nie odpowiadał, albo były brzydkie (kwestia gustu ;) albo za grube. iSkin Solo spełnia moje wymagania jest cienki, solidny i ładny :) wręcz upiększa telefon :)

Tez wychwalam tu iSKin solo :) Itez mam czerwony , niestety nie udalo mi sie nakleic foli :(

#244 dymex

dymex
  • 139 postów

Napisano 21 października 2008 - 15:11

LoL te iSkiny mnie przerażają, podobają mi sie ale cena mnie zniechęca, jakieś alternatywy? :]

#245 1macuser

1macuser
  • 79 postów

Napisano 21 października 2008 - 15:29

Najlepszy Pokrowiec na do Iphona to SWITCHEasy Capsule REBEL Mam jeden Bialy i jest SUPER Dopasowny calkowicie i wszystkie przyciski dzialaja bez problemowo.:)

#246 koniu

koniu
  • 362 postów
  • SkądSe

Napisano 21 października 2008 - 16:56

LoL te iSkiny mnie przerażają, podobają mi sie ale cena mnie zniechęca, jakieś alternatywy? :]

powiedz mi jaka cena ? kupisz nie pożałujesz :)
aaa zapomnialem do polski wysylka o 10 $ drozej :(

#247 Panicz

Panicz
  • 323 postów
  • SkądZielona Góra

Napisano 21 października 2008 - 18:39

Już pisałem zobacz to:
Ultra Slim Silicone Case for iPhone3G [ AP05-005 ]

Ja kupiłem i mi się na maxa podoba, cena z wysyłką to 44zł z USA, ma niecały milimetr grubości, bardzo trwały sylikon, nie jest twardy jak iSkin solo, ale na iphonie zaklepiscie wygląda i tez twardo leży:)

Jako alternatywę POLECAM:D

#248 koniu

koniu
  • 362 postów
  • SkądSe

Napisano 21 października 2008 - 19:30

Panicz wstawisz real foto ? bo spodobał mi sie ten flaczek a zwłaszcza kolorki :)

#249 coxis

coxis
  • 28 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 października 2008 - 19:56

Kupiłem iSkin Solo białasa i jest super fajny, kolorek bardzo mi pasuje :-) Naprawdę jedyny właściwy wybór z tych które widziałem.

#250 koniu

koniu
  • 362 postów
  • SkądSe

Napisano 21 października 2008 - 20:01

Kupiłem iSkin Solo białasa i jest super fajny, kolorek bardzo mi pasuje :-) Naprawdę jedyny właściwy wybór z tych które widziałem.

a udalo ci sie naklepic folie ?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych

Bing (1)